Будет очень не просто. Иначе они бы объявили ее еще вчера.
Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
-
- Полковник
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
перед выборами объявить мобилизацию - это обвалить рейтинг
а после выборов будет карт-бланш еще на 4 или 5 лет уж не помню на сколько там президента выбирают
из новостей фронта - сегодня инфа - корпорация тактическое ракетное вооружение освоило новинку - фаб250 + модуль УМПК + турбо-реактивный двигатель и теперь оно летит на дальность 250 км, уже применяется на фронте я сегодня видел фото - если оно пойдет в массовое производство это может существенно повлиять - потому что сейчас для ударов на такую дальность тратят ракеты от Торнадо-С (смерч) или вообще Искандерами баллистическими пуляют а это очень дорого и его мало к тому же
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Чий? Обнульонного? Чи Ви хочете когось запевнити, що там є передвиборна конкуренція?
Ніколи на думку не спадало, а для кого і для чого влаштовується отой балаган, який на росії чомусь називають "выборы"? Щоб що? Хто там кому що демонструє?
По-перше, там і без задіяння адмін-ресурсу все одно проголосують за хуйла. Від чистого серця свого ті їбобо, що звуться росіянами, дадуть повний карт-бланш своєму царю. А по-друге, їхній цар чхати хотів, як на своїх їбобо, яких він чомусь називає народом, так і на юрисдикцію у всіх її проявах. Він порушив всі закони, які існують як в світі, так і в їхній недодержаві.
Їхні вибори, це наочна демонстрація прислів'я: "Коли собаці нема що робити, він лиже яйця".
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Видання NV створило мапу областей росії, куди можуть долетіти українські БПЛА.
На карті позначені міста, по яких вже били наші дрони.

На карті позначені міста, по яких вже били наші дрони.

Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Хреновые новости из-под Покровска. Второе уничтожение "жирных" целей, причем, как я понимаю, на марше. "Искандером", то есть цели однозначно вели, утечка информации
Выложены съемки с беспилотника, а это 40-50 км. от линии фронта. Первой на днях уничтожена ПУ "Хаймарс", затем машины комплекса "Патриот".

Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Гребаное христианство!
Вместо того, чтобы всем миром дать отпор злу - подставьте щеку и поднимите белый флаг
Папа Римський Франциск закликав Україну до переговорів з рф. Понтифік вважає, що "сильнішим буде той, хто матиме мужність підняти білий прапор", передає Reuters.
"Я вірю, що ті, хто бачать ситуацію, ті, хто думають про людей, ті, хто має сміливість підняти білий прапор і вести переговори, сильніші. І сьогодні про це можна домовитися за допомогою міжнародних сил. Слово вести переговори — сміливе слово", — сказав Папа Франциск.
Також Папа Римський натякнув, що Україна "програє" і "справи йдуть не добре", тому, на його думку, "врятують" тільки переговори. Він вказав на Туреччину як на країну, яка може допомогти з переговорами. "Сьогодні, наприклад, у війні в Україні, є багато охочих виступити посередниками. Туреччина запропонувала себе для цього та інші", — додав понтифік.
Вместо того, чтобы всем миром дать отпор злу - подставьте щеку и поднимите белый флаг

Папа Римський Франциск закликав Україну до переговорів з рф. Понтифік вважає, що "сильнішим буде той, хто матиме мужність підняти білий прапор", передає Reuters.
"Я вірю, що ті, хто бачать ситуацію, ті, хто думають про людей, ті, хто має сміливість підняти білий прапор і вести переговори, сильніші. І сьогодні про це можна домовитися за допомогою міжнародних сил. Слово вести переговори — сміливе слово", — сказав Папа Франциск.
Також Папа Римський натякнув, що Україна "програє" і "справи йдуть не добре", тому, на його думку, "врятують" тільки переговори. Він вказав на Туреччину як на країну, яка може допомогти з переговорами. "Сьогодні, наприклад, у війні в Україні, є багато охочих виступити посередниками. Туреччина запропонувала себе для цього та інші", — додав понтифік.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Папа Римский - просто старый долбоеб..наверное любит читать Маска или на подсосе у Масквы.. ;)Bikini писал(а):Вместо того, чтобы всем миром дать отпор
Если кацапы побеждают, но нахуа им переговоры?? Логика 80 уровня!! ))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
БПЛА Орлан-10 способен 10 часов летать на одной заправке 92 бензином, потолок 4000 метров, связь с базовой станцией - управление и видео - дальность до 150 км. На высоте более 1000 м его не видно и не слышно. Тепловой след мизерный ПЗРК Стингер и Блупайп не берут. А тратить на него ракету из БУКа или ОСА-АКМ или С300 никто не будет - не до жиру. И конечно же этот Орлан-10 отлично видно на радарах ПВО - сделан из фанеры и впереди двигатель с пропеллером торчит из алюминия - это ни разу не стелс.Bikini писал(а): ↑09 мар 2024, 15:56Хреновые новости из-под Покровска. Второе уничтожение "жирных" целей, причем, как я понимаю, на марше. "Искандером", то есть цели однозначно вели, утечка информацииВыложены съемки с беспилотника, а это 40-50 км. от линии фронта. Первой на днях уничтожена ПУ "Хаймарс", затем машины комплекса "Патриот".
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Одразу згадуються чутки про приховані кремлівські капітали. Може це все-таки не чутки?

Ну і його особисте ставлення та світогляд мають значення.
6 листопада 2022
«Мене вражає — і тому я вживаю слово „багатостраждальна“ (дослівно: „martoriata“ — „піддана мукам“ від „martoriare“ — „катувати, мучити“) — ота жорстокість, яка не притаманна російському народові, можливо… бо російський народ — це великий народ; це жорстокість найманців, солдатів, які йдуть на війну як на пригоду, найманців… Я волію думати так, бо маю велику пошану до російського народу, до російського гуманізму. Вистачить згадати Достоєвського, який до сьогодні надихає, надихає християн до осмислення християнства. Я маю велику прихильність до російського народу, як також велику прихильність до українського народу»
25 серпня 2023
«Ніколи не забувайте про спадщину. Ви — нащадки великої Росії: великої Росії святих, правителів, великої Росії Петра І, Катерини ІІ, тієї імперії — великої, освіченої, великої культури та великої людяності. Ніколи не відмовляйтеся від цієї спадщини. Ви — нащадки великої Матінки Росії, крокуйте вперед з цим. І дякую вам — дякую за ваш спосіб бути, за ваш спосіб бути росіянами»
Це самі знамениті його цитати. Не згадуючи його появу з георгієвською стрічкою, молитву за Дугіну, про те, що російсько-українську війну він називає "українським конфліктом" і все інше.
Так що, папа, іди ти бід білим прапором куди-небудь. Бо ще пару таких твоїх закликів і українці відправлять у напрямку за відомим кораблем. Не доводь до гріху))
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Як завжди. Спочатку Папа зробить заяву, а потім його служба починає викручуватися і виправдовуватися. Все як у путіна з пєсковим)))
Директор пресслужби Ватикану Маттео Бруні в коментарі італійському агентству ANSA пояснив, що Папа не мав на увазі капітуляцію України.
«Папа використовує термін «білий прапор», запропонований його інтерв’юером зі швейцарської телерадіокомпанії RSI, щоб вказати ним на необхідність припинення військових дій, досягнення перемир’я за допомогою сміливості переговорів.
В іншому місці інтерв’ю, говорячи про іншу конфліктну ситуацію, але посилаючись на кожну військову ситуацію взагалі, Папа чітко заявив: «переговори ніколи не є капітуляцією», — наголосив Бруні.
Директор пресслужби Ватикану Маттео Бруні в коментарі італійському агентству ANSA пояснив, що Папа не мав на увазі капітуляцію України.
«Папа використовує термін «білий прапор», запропонований його інтерв’юером зі швейцарської телерадіокомпанії RSI, щоб вказати ним на необхідність припинення військових дій, досягнення перемир’я за допомогою сміливості переговорів.
В іншому місці інтерв’ю, говорячи про іншу конфліктну ситуацію, але посилаючись на кожну військову ситуацію взагалі, Папа чітко заявив: «переговори ніколи не є капітуляцією», — наголосив Бруні.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Warisdeath, Есть другое видео - дрон снимает днем место проишествия где вижно остовы машин - на этом видео вовсе не с300, а 3 машины комплекса Патриот производства Германии на шасси МАН KAT1 8x8. Опознали по форме кабины и отсутствию тубусов от ракет.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |