Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
В іранському МЗС розробили мирний план для вирішення конфлікту в Нагірному Карабасі, повідомляє агентство Associated Press.
"Іран підготував основні моменти плану (...) за підсумками консультацій з обома сторонами конфлікту, Азербайджаном і Вірменією, а також з державами регіону і сусідами, і буде слідувати цьому плану", - заявив представник МЗС Ірану Саїд Хатіб Заде.
Деталі плану він розкривати не став.
Крім того, в своїй заяві представник відомства закликав сторони проявляти обережність і не проводити операцій поблизу кордонів Ірану.
"Будь-яка агресія проти кордонів Ісламської Республіки, навіть ненавмисна, це червона риска, яку не слід перетинати", - сказав він.
Агентство зазначає, що недавно осколком мінометного снаряда в сільській місцевості Ірану поблизу кордону з Азербайджаном поранило дитину, також пошкоджено декілька будівель.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Обычное блаблабла "Лидеры обсудили обострение конфликта в Карабахе, который приобрел масштабный характер и привел к жертвам среди гражданского населения".
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Warisdeath писал(а):
Крім того, в своїй заяві представник відомства закликав сторони проявляти обережність і не проводити операцій поблизу кордонів Ірану.
"Будь-яка агресія проти кордонів Ісламської Республіки, навіть ненавмисна, це червона риска, яку не слід перетинати", - сказав він.
Воюйте аккуратно!! ;)
Намек понятен.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Телефонян всех достал. за неделю всех лидеров мира и одну пиццерию обзвонил по четвертому кругу. После этого пусть армяне не рассказывают про свой дух,пух и задницу ким кардашьян.
Міністерство оборони Азербайджану опублікувало нові кадри захопленої в результаті боїв в Карабасі вірменської військової техніки, зброї та боєприпасів.
По сведениям Армии обороны Арцаха (Нагорно-Карабахской Республики, НКР) около полудня Вооруженные силы Азербайджана, бросив на поле боя резервные силы и большое количество военной техники, в том числе танки и артиллерию, начали широкомасштабное наступление на южном направлении линии соприкосновения арцахских и азербайджанских войск. Как сообщает пресс-секретарь Министерства обороны Армении Шушан Степанян, противник пренебрегает также безопасностью территории Ирана.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Распространены видеокадры армянского обстрела Гянджи.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
5 октября премьер-министр Армении Никол Пашинян посетил непризнанную Нагорно-Карабахскую республику, сообщила пресс-служба правительства Армении. «Пашинян вместе с президентом республики Арцах Араиком Арутюняном и высшим офицерским составом вооруженных сил провел совещание. Командующий армией обороны НКР Джалал Арутюнян доложил об оперативной ситуации на фронте, нанесении контрударов в ответ на действия противника, о предстоящих шагах вооруженных сил Карабаха», – говорится в сообщении пресс-службы.
Заклики до перемир'я в Карабасі не мають сенсу, 30 років переговорів ні до чого не привели, - глава МЗС Туреччини Чавушоглу
За словами Чавушоглу, Туреччина всіляко підтримує Азербайджан у війні за Нагірний Карабах - і на полі бою, і на дипломатичному фронті.
"За Азербайджаном - моральна правда і міжнародне право, ми всюди у світі підтримуємо цю боротьбу за праве діло, ми - з Азербайджаном у його боротьбі на полі бою і за столом переговорів", - заявив Чавушоглу.
Глава МЗС знову відкинув заклики інших держав до припинення вогню і переговорів. Він заявив, що переговори про врегулювання в Карабасі тривали 30 років без будь-яких результатів. Водночас Чавушоглу закликав інші країни підтримати Азербайджан.
І от ще:
Кореспондент німецького видання Bild зміг потрапити в Степанакерт (це не так просто через обстріли і пошкодженого моста) і ділиться враженнями.
"Слава богу, сьогодні немає важких обстрілів. Деякі будівлі, включаючи цей театр, повністю зруйновані. Жінки сидять в підвалах ось уже 10 днів, більшість з них - без електрики"
Русские своих не бросают... ага!
Хотя открыто поддержать армян = вступить в открытую конфронтацию с исламским миром на исламском Кавказе, что чревато в дальнейшем... Плюс Азербайджан покупает оружие и мутит совместные схемы, и как бы тоже полезен... В общем, позиция России не может быть однозначной, а еще этот выскочка Пашинян, плод ереванского "майдана"!!! Сольют, в случае чего, не задумываясь!!! Хотя такие ролики могут быть и дезинформирующими... но пока с дивана видно, что позиция РФ НЕ ОДНОЗНАЧНА и аморфна... типа подождем куда вынесет.
Цей диктор сказав все правильно в питанні того, що стосується договору і умов, за якими він вступає в силу. Тільки, як завжди у цих росіянців, є один нюанс.
Обстріл Вірменією об'єктів і міст Азербайджану був для того, щоб отримати такі ж самі обстріли у відповідь. І після цього договір миттєво вступає в силу. Але... Відповіді не було. Алієв на це не пішов. І от тут треба задати головне питання: Пашинян це робив самостійно, без узгодження з москвою? І здається, що навряд чи він пішов би на таке сам, не маючи за спиною підтримки. Не стверджую нічого. Так і кажу, що здається. Але є таке припущення. І картинка в такому разі трохи змінюється. Якщо це було узгоджено з москвою, і були обстріли, як провокація в очікуванні на удар у відповідь, а цього не трапилось, то тепер треба на ходу ліпити відмазку, що "россия не дура" і в усьому звинувачувати Пашиняна. ІМХО