Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Коментар організаторів виставки у Чернігові
Коментар пресслужби Чернігівської міської ради
Коментар пресслужби Чернігівської міської ради
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Канешн.. сами заняли здание в центре города.. а местная власть ни-ни..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Александр Сергеевич Перижняк писал(а): ↑19 авг 2023, 16:49Средний класс . Активные люди .
Никуда же их не денешь ,они организовались как сила . Действительно целый класс общества .
Стою на асфальте я в лыжи обутый. То ли лыжи не едут, то ли я .......й

Вы поняли мою мысль, я надеюсь. "Целый класс общества, активные люди, организовались как сила", а "партии нет". Где-то что-то здесь не так, где-то что-то здесь брехня

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Та все так і ніякої брехні нема.
Просто не всі хочуть бути політиками. Це один момент. Інший полягає у тому, що наша сила, як і наша слабкість одночасно в тому, що кожен з нас самостійник настільки, що тільки умовний "я один" знаю, як треба і як має бути, а почути іншу думку далеко не кожен з нас здатен. А третій момент і головний - це дуже важка робота, а результат за життя можна і не побачити. І багато інших факторів ще.
Зараз головне - це боротьба з ворогом, який прийшов до нас справжньою жорстокою війною. А які ми будемо після війни, ніхто з нас не знає. Якими силами, якими ресурсами і з якими новими/старими партіями ми будемо відроджувати і будувати свою державу зараз сказати неможливо.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Два украинца - три гетьмана

Не дай бог! Никаких старых партий! Никаких лиц из прошлого! Это был бы идеальный вариант, но маловероятный, бо повылязят сладкоголосые спасители

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
Автор темы - Полковник
Bikini, ну хорошо что делать ?
Конкретика ??
Конкретика ??
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я не настільки впевнений, як Ви!
Мені вистачило нових облич у 2019. Досі вистачає. Наївся так, що аж алергія і тіпає. Не хочу. Хоч я і тоді не хотів, але ж змусили їсти)
А що до персонажу з відео, яке Ви привели, то хто б що не говорив, але він поховав свою політичну кар'єру заради того, щоб Україна встояла в 2014 році.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Александр Сергеевич Перижняк, "Делай что должен и свершится, чему суждено." (с) Марк Аврелий.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Вот не надо эти высокопарные слова! Ему и так ничего не светило, так что нечего хоронить было. Это как в спорте, есть спортсмены, которые никогда не станут первыми.Warisdeath писал(а): ↑19 авг 2023, 23:37він поховав свою політичну кар'єру заради того, щоб Україна встояла
Скрыть ссылки на пост |
-
Автор темы - Полковник
Bikini, я так и делаю .
-
- Полковник
Скрыть ссылки на пост |
-
Автор темы - Полковник
Возьмём мою работу пришло новое начальство .
Бывшая заведующая всех им пугала :
Он сказал ,што если кто то што то против него то уволят !
И глаза у нее были кпуглые как у совы .
Формально это называется :буллинг .
Но у нас законов никто не знает .
Надо было этот цирк заснять и пойти к юристу .
Но ее потом сместили .
И теперь она просто городит чушь .
Эти пенсионеры ...
До войны как то ладили .
Теперь обстановка нездоровая каждый сам по себе истерики свары .
Так это несчастная медицина .
Бывшая заведующая всех им пугала :
Он сказал ,што если кто то што то против него то уволят !
И глаза у нее были кпуглые как у совы .
Формально это называется :буллинг .
Но у нас законов никто не знает .
Надо было этот цирк заснять и пойти к юристу .
Но ее потом сместили .
И теперь она просто городит чушь .
Эти пенсионеры ...
До войны как то ладили .
Теперь обстановка нездоровая каждый сам по себе истерики свары .
Так это несчастная медицина .
-
- Полковник
Актуально і тепер
--------
Artem Klymenko
19 август 2022 г. ·
Нещодавно полазив у іншомовному сегменті соцмереж. Дуже цікаво, як відрізняється сприйняття ситуації на фронті у мешканців західних країн та різноманітних нігроарабів й інших туземців. На Заході, як і в нас, ситуацію на фронті сприймають як поразку росії. Мовляв, росія послідовно не досягає своїх цілей у війні. Серед туземців ситуація сприймається навпаки: росія перемагає. У протистоянні із великою 40-мільйонною європейською країною, яку підтримує все НАТО, росія вже захопила 20% території та продовжує просуватися вперед. Причини цієї різниці в оцінці ситуації - у різному сприйнятті росії та України. На Заході росію традиційно сприймають як "велику державу", значимого супротивника та гравця у великій політиці. А Україну - як периферійну слабку державу. Тому головним враженням від війни стають невдачі російської армії і успішний опір нашої. Туземці сприймають росію як своєрідного лідера "пригнобленого людства", який веде боротьбу проти колективних "колонізаторів". Україна ними сприймається як частина Європи, крупна та багата держава "білих колонізаторів". Для них технологічна перевага Заходу - аксіома, тому їх не дивують, наприклад, провали російської авіації, флоту чи ППО. А увага концентрується на територіальному просуванні росіян всупереч технологічній перевазі Заходу. Який звідси висновок? А простий: запам'ятати, хто наші друзі, а хто вороги. Втямити, що ніякої "універсальної справедливості" не існує. Що симпатії індусів, які боролися за звільнення від колоніальної залежності від Англії, нині на боці російських колонізаторів. Відповідно, ми зацікавлені не у подальшій "деколонізації" всіляких туземців, а у збереженні та посиленні панівної ролі колективного Заходу на планеті.
--------
Artem Klymenko
19 август 2022 г. ·
Нещодавно полазив у іншомовному сегменті соцмереж. Дуже цікаво, як відрізняється сприйняття ситуації на фронті у мешканців західних країн та різноманітних нігроарабів й інших туземців. На Заході, як і в нас, ситуацію на фронті сприймають як поразку росії. Мовляв, росія послідовно не досягає своїх цілей у війні. Серед туземців ситуація сприймається навпаки: росія перемагає. У протистоянні із великою 40-мільйонною європейською країною, яку підтримує все НАТО, росія вже захопила 20% території та продовжує просуватися вперед. Причини цієї різниці в оцінці ситуації - у різному сприйнятті росії та України. На Заході росію традиційно сприймають як "велику державу", значимого супротивника та гравця у великій політиці. А Україну - як периферійну слабку державу. Тому головним враженням від війни стають невдачі російської армії і успішний опір нашої. Туземці сприймають росію як своєрідного лідера "пригнобленого людства", який веде боротьбу проти колективних "колонізаторів". Україна ними сприймається як частина Європи, крупна та багата держава "білих колонізаторів". Для них технологічна перевага Заходу - аксіома, тому їх не дивують, наприклад, провали російської авіації, флоту чи ППО. А увага концентрується на територіальному просуванні росіян всупереч технологічній перевазі Заходу. Який звідси висновок? А простий: запам'ятати, хто наші друзі, а хто вороги. Втямити, що ніякої "універсальної справедливості" не існує. Що симпатії індусів, які боролися за звільнення від колоніальної залежності від Англії, нині на боці російських колонізаторів. Відповідно, ми зацікавлені не у подальшій "деколонізації" всіляких туземців, а у збереженні та посиленні панівної ролі колективного Заходу на планеті.
-
- Полковник
За чотири години до удару виклали в відкритий доступ дані.
Враховуючи відстань міста до кордону та результативність удару - реакція свинособак була якраз на цю інфу.
-
- Полковник
Mason Lemberg
6 ч. ·
Поки в суперечки чи винуваті чи ні організатори виставки дронів в Чернігові, хочу нагадати всім учасникам, що котрий місяць в СІЗО без права застави сидить Роман Червінський якого звинувачують в тому, що нібито він без умислу навів ракетну атаку на аеродром внаслідок якої загинув військовий.
Причому сидить він в СІЗО без доказів, бо немає жодного зв'язку між його діями і тим обстрілом військового об'єкту, про який ворогу було відомо задовго до події. Навідміну від сьогоднішніх подій, де інформацію про подію було проанонсовано наперед.
Це я до того, що люди які їбуться в очі вже 5-й місяць і вперто не бачать що влада посадила військового під час війни через власні бажання і помсту, тут раптом через 3 хвилини відразу все з'ясували і визначили що винуватий виключно ворог.
А от щодо винуватості організаторів виставки в Чернігові: то тут все просто: той хто оприлюднив дані про подію до її початку - винуватий, безвідносно до того що не було опубліковане конкретне місце. Анонс наперед дозволив підготуватися, а конкретне місце можна без проблем відслідкувати.
А ступінь вини того хто проанонсував і вина інших організаторів/учасників залежить від того чи була потреба в цій виставці в цьому місці, в цей час, з публічним анонсом.
Якщо потреба була і після виставки мали відбутися якісь небачені позитивні зміни - то винуватець тільки той, хто оприлюднив інформацію.
Якщо ж то була просто публічно проанонсована "богемна тусовочка", то всі учасники несуть, як мінімум, моральну співвідповідальність, бо вони свідомо наражали на небезпеку сторонніх людей без жодних цілей і результатів для країни.
6 ч. ·
Поки в суперечки чи винуваті чи ні організатори виставки дронів в Чернігові, хочу нагадати всім учасникам, що котрий місяць в СІЗО без права застави сидить Роман Червінський якого звинувачують в тому, що нібито він без умислу навів ракетну атаку на аеродром внаслідок якої загинув військовий.
Причому сидить він в СІЗО без доказів, бо немає жодного зв'язку між його діями і тим обстрілом військового об'єкту, про який ворогу було відомо задовго до події. Навідміну від сьогоднішніх подій, де інформацію про подію було проанонсовано наперед.
Це я до того, що люди які їбуться в очі вже 5-й місяць і вперто не бачать що влада посадила військового під час війни через власні бажання і помсту, тут раптом через 3 хвилини відразу все з'ясували і визначили що винуватий виключно ворог.
А от щодо винуватості організаторів виставки в Чернігові: то тут все просто: той хто оприлюднив дані про подію до її початку - винуватий, безвідносно до того що не було опубліковане конкретне місце. Анонс наперед дозволив підготуватися, а конкретне місце можна без проблем відслідкувати.
А ступінь вини того хто проанонсував і вина інших організаторів/учасників залежить від того чи була потреба в цій виставці в цьому місці, в цей час, з публічним анонсом.
Якщо потреба була і після виставки мали відбутися якісь небачені позитивні зміни - то винуватець тільки той, хто оприлюднив інформацію.
Якщо ж то була просто публічно проанонсована "богемна тусовочка", то всі учасники несуть, як мінімум, моральну співвідповідальність, бо вони свідомо наражали на небезпеку сторонніх людей без жодних цілей і результатів для країни.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Хочу таке читати кожного дня. В день кілька разів у рубриці Braking News.
*У московській області чути вибухи, повідомляють місцеві ЗМІ.*
Також оголошено план "Килим" через загрозу БПЛА. Аеропорти Домодєдово і Внуково тимчасово не приймають і не відправляють рейси. Літаки перенаправляють у Шереметьєво, повідомили авіаслужби.
*У московській області чути вибухи, повідомляють місцеві ЗМІ.*
Також оголошено план "Килим" через загрозу БПЛА. Аеропорти Домодєдово і Внуково тимчасово не приймають і не відправляють рейси. Літаки перенаправляють у Шереметьєво, повідомили авіаслужби.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
Автор темы - Полковник
Ещё раз о Черниговской трагедии .
Скрины о сообщении выставки с телеграмма ?
На " телеге " очень много кацапов ,военкоры Пригожина и гэбня .
Если организатор писала в открытом чате куда может зайти любой ..
Такие сообщения лучше было вообще рассылать банальными смс сообщениями в том же твиттере написать в личку .
Так безопаснее .
Скрины о сообщении выставки с телеграмма ?
На " телеге " очень много кацапов ,военкоры Пригожина и гэбня .
Если организатор писала в открытом чате куда может зайти любой ..
Такие сообщения лучше было вообще рассылать банальными смс сообщениями в том же твиттере написать в личку .
Так безопаснее .
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Вчора вони писали: Сьогодні показали.Александр Сергеевич Перижняк писал(а): ↑19 авг 2023, 16:29Прилетело по аэродрому Сольцы в кацапии,новгородская область повреждено два ракетоносца ту 22 м .пожар ,сильное задымление .
Саме так виглядають «поврєждєнія» Ту-22м3
Скрыть ссылки на пост |
-
Автор темы - Полковник
Warisdeath, вони можуть зменьшити власні втрати .
Военкори іноколи пишуть щось більш менш правдиве .
Новий рік Горлівка згоріло п'ятсот кацапів з БК машинами з пальним та інша техніка .вони тоді признали .
Военкори іноколи пишуть щось більш менш правдиве .
Новий рік Горлівка згоріло п'ятсот кацапів з БК машинами з пальним та інша техніка .вони тоді признали .