Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
О! Чудово! Так, а що заважає? Будь, як Мурз 

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Сьогодні вдень на донецькому каналі прочитав: "Последствия вчерашнего обстрела Еленовки". І там багато фото. Ну і зрозуміло, що всі фото з приватних домівок. Ай, біда бідося, обстрілюють українці мирних. Але серед них є такі:

Я такий собі думаю, хм HIMARS, вчора, в Оленівку
Якось тихо в мережі про це. Одним словом щось мене здивувало, але ну що ж.
А зараз читаю ось таке:

Ага, он воно що. От тепер все сходиться!
І скавчання "Тринадцатый" скоріш за все від цього, що аж захотів повторити подвиг Мурза. Його ж розривало від попередніх пастраєній))

Я такий собі думаю, хм HIMARS, вчора, в Оленівку

А зараз читаю ось таке:

Ага, он воно що. От тепер все сходиться!

І скавчання "Тринадцатый" скоріш за все від цього, що аж захотів повторити подвиг Мурза. Його ж розривало від попередніх пастраєній))
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Зайшов на його сторінку. Так і є!

Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Слабоумие и отвага ))))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
dnepr7, Одні розповідають про френдліфайєр, інші про не ту приналежність.
Як ви всі себе почуваєте в перевернутому світі, ХЗ
П.С.
Як їм там почувається, то їхні особисті справи, але всіх їх об'єднує одне: їм однаково пече від ЗСУ.
Як ви всі себе почуваєте в перевернутому світі, ХЗ

П.С.
Як їм там почувається, то їхні особисті справи, але всіх їх об'єднує одне: їм однаково пече від ЗСУ.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Під час виконання бойового завдання у зіткненні з російськими окупантами героїчно загинули воїни 73-го морського центру спеціальних операцій.
"Забезпечуючи відхід основних сил групи після виконання спеціального завдання воїни прийняли свій останній бій навічно залишившись в строю", - повідомили Сили спеціальних операцій.
.............................................
"Забезпечуючи відхід основних сил групи після виконання спеціального завдання воїни прийняли свій останній бій навічно залишившись в строю", - повідомили Сили спеціальних операцій.
.............................................
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Младший сержант
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Александр0061, Та ну. Які факти? З російських каналів факти.
До речі, першою моєю реакцією, коли це прочитав, було саме це питання. А потім передумав питати))

До речі, першою моєю реакцією, коли це прочитав, було саме це питання. А потім передумав питати))

Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Сьогодні наші три сушки збили. Три.
Один вночі, а два зранку.
Впевнений, що будуть стверджувати, що то всі наші. Або взагалі скажуть, що наші брешуть! І почнуть волати, а де докази, покажіть, ета всьо нєправда.

Впевнений, що будуть стверджувати, що то всі наші. Або взагалі скажуть, що наші брешуть! І почнуть волати, а де докази, покажіть, ета всьо нєправда.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Так і є. Ігнат підтвердив. "Звичайно, відбувся великий відсоток збиття через активність ворожої авіації", - каже він. Але він зазначив, що у нас дещо є, що може їх дістати на відстані!
За 13 днів 13 літаків

Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Джентльменам принято верить на слово.. ;)Александр0061 писал(а): Факти будуть?
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Факты будут? (с) ;)Warisdeath писал(а):Сьогодні наші три сушки збили. Три.Один вночі, а два зранку.
Или только Игнат сказал.. это так, к слову, не защищая кацапов-пиздаболов..
"Нигде больше так не врут как на рыбалке и на войне" (с)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-майор
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-майор
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Младший сержант
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Жарт недоречний. Зовсім.
В даному випадку точно недоречний.
Інформація оприлюднена на офіційній сторінці Миколи Олещука. А це не просто людина з його верифікованою сторінкою, а це
Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант. Не буде така людина уподібнюватися різним конашенковим. Не буде. Це повідомлення не про загальні цифри, а це повідомлення про конкретні події.
І коли хочеться фактів, то не треба забувати про неконтрольовані нами території. І саме там підбиваються або збиваються літаки. І якщо він впав не серед мирних, то хто ж буде відео викладати? Русня?
Це ж було вже, як казав класик)) Як на самому початку повномасштабної збивали на Київщині, або на Харківщині, а потім після деокупації знаходили уламки, то у водоймі, то в полях.
Будуть факти. Треба почекати.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
І трохи космічних новин

Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Восток Украины - не леса Харьковщины, а густонаселённый регион, где мирных на каждом углу.. трудно не заметить падение многотонной махины.. пока же не было в местных пабликах ничего такого за указанные даты..Warisdeath писал(а):І коли хочеться фактів, то не треба забувати про неконтрольовані нами території. І саме там підбиваються або збиваються літаки. І якщо він впав не серед мирних, то хто ж буде відео викладати? Русня?
Когда приземлили А-50 были и разные видео, и свидетель среди огня бегал.. в Луганской области недавно мирные снимали в небе как падал.. и все, больше не помню информации с мест..
Хотя да, если ночью или рано утром, то многие спят ;)
Повторю свою мысль, нельзя на войне считать на 100% достоверными цифры потерь противника, пусть они даже озвучены самим генерал-фельдмаршалом!!..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Я вчера смотрел свежее видео - над Донецком на сверхнизкой высоте чуть выше крыш многоэтажек - пролетело 6 СУ-25 РФ которые сейчас всем чем попало утюжат платсдарм за Авдеевкой - то есть они летают прямо над полем боя. И их ПВО не сбило. А СУ-34 который фронтовой бомбардировщик и сбрасывает ФАБы с УМПК за 50 км до линии фронта - мы сбили. Не похоже это на правду. На фронте просто массово выбивают наше ПВО - и Ланцетами и Лмурами и новыми корректируемыми по ГЛОНАСС ракетами от Смерча и даже не жалеют на это Искандеров. Под Херсоном выбили и пункт управления Периота и пусковую. Выбивают С300 и БУКи - полно подтверждающих видео в телеграме. Недавняя атака Украины по Крыму с запуском Стормшедоу - и их все сбили и 2 самолета носителя угандошили СУ-24 и МИГ-29.
У РФ есть очень много старых самолетов СУ-24 которые все уже тоже могут сбрасывать УМПК. Даже если будут потери среди СУ-34 - в строй поставят СУ-24. И ФАБы продолжат летать и все крушить.
Потому что как сказали в фильме "Дюна" - "Спайс должен течь", без него все остановиться. ФАБы с УМПК будут летать и дальше - на потери самолетов - да похрену. Уже поставили СУ-34 на конвеер клепают их массово так как он доказал свою эффективность.
А если ВДРУГ массово начнут производить корректируемые по ГЛОНАС ракеты для Смерча с дальностью 120 км - и с боеголовкой 280 кг - то это позволит РФ выбивать все на оперативную глубину 100 км. Это будет полный писец ибо и резервы и склады и пункты управления и ротация - все это тогда накроется медным тазиком.
У РФ есть очень много старых самолетов СУ-24 которые все уже тоже могут сбрасывать УМПК. Даже если будут потери среди СУ-34 - в строй поставят СУ-24. И ФАБы продолжат летать и все крушить.
Потому что как сказали в фильме "Дюна" - "Спайс должен течь", без него все остановиться. ФАБы с УМПК будут летать и дальше - на потери самолетов - да похрену. Уже поставили СУ-34 на конвеер клепают их массово так как он доказал свою эффективность.
А если ВДРУГ массово начнут производить корректируемые по ГЛОНАС ракеты для Смерча с дальностью 120 км - и с боеголовкой 280 кг - то это позволит РФ выбивать все на оперативную глубину 100 км. Это будет полный писец ибо и резервы и склады и пункты управления и ротация - все это тогда накроется медным тазиком.