Вважаю це фото з Луганську 90-х найкращим фото в історії людства))
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Автор фотографій - Олександр Чекменев. Народився у Луганську. Олександр розпочав свою кар’єру фотографа в невеликій фотостудії у своєму рідному місті. У вільний від роботи час він фотографував людей на вулицях та в будинках, яких найбільше спричинила економічна криза після розпаду Радянського Союзу. Роботи його дають інтимний та унікальний інсайдерський погляд на перехід регіону видобутку вугілля у 90-х на сході України. Він переїхав до Києва у 1997 році, де працює фотожурналістом.
Його роботи були опубліковані у блозі New York Times Lens Blog, часописі Time і Box Light Time, фотобудці New Yorker, MSNBC, Quartz, The Guardian, Vice Magazine, Liberation.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Вважаю це фото з Луганську 90-х найкращим фото в історії людства))
Щось мені підказує, що під лавкою - майбутній новорос! Мабуть ідеологію розробляє
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Снимки 1870-1920 годов очень интересно разглядывать, потому что, на мой взгляд, это совершенно не наша эпоха. Даже тридцатые годы — и те намного ближе к нам идеологически, чем этот отрезок. Как на машине будущего прокатился, честное слово. Или на другой планете побывал. Снимки очень разные, от событийных до бытовых, из разных мест, намешано всё в кучу, только хронологию я сохранил. Дух времени они передают отлично, по-моему. Впрочем, сами смотрите.