П.С. А що це взагалі за пояснення? Що за виправдовування? Якщо на вашу думку ви зробили все вірно і правильно, та нахєра якісь пояснення? А воно ж, сцуко, знає, що зробили невірно і неправильно, тому і почало поливати брудом. Але ці хлопчики заграються вже дуже сильно. Генерал Кривонос особисто ЗАХИЩАВ нашу країну, поки усякі подоляки працювали на п'яту колону.
Ці зеленські з подоляками і єрмаками не знають того, що коли в людину кидаєш бруд, пам'ятай - до нього вона може не долетіти, а на твоїх руках залишиться.
Птфу, які вони огидні
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ооооооо. І Аферистович розписався. Шо гієни повилазили. Та що ж таке? Чого це вони так заворушилися, забігалися? Пече? Знають, падли, чують, що підпікає.
П.С. Боюся за Зеленського. З таким лизанням - злипнеться у хлопчика.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
При цій владі всі гади повилазили. Крила розправили. Нічого не бояться. Дурні люди. Чому вони вирішили, що їм це вдасться? Бо дурні, тому і вирішили. Працюють без ліцензії. Мовний закон порушують. Як можна було сподіватись, що їм за це нічого не буде? Тільки тому, що зараз така сама влада, тобто їхнє відзеркалювання, і тому, що вони так і не зрозуміли, що країна змінилася, а вони досі сподіваються повернути все взад.
А тепер будуть перевірки. І якщо залишуться працювати, то тільки на мові. Нікуди вони від цього не дінуться. А ще треба дізнатися що це за еліту вони збирались виховувати?
Сьогодні Зеленський своїм указом відсторонив на 2 місяці від виконання обов'язків главу Конституційного Суду Олександра Тупицького. У Зеленського на це немає ніяких повноважень. Зараз прес-служба, ОПа Зеленського викручується, як можуть і намагаються нам довести, що у нього такі повноваження є. "Слуга народу" Янченко каже, що термін відсторонення Тупицького можна продовжувати, поки його не буде відправлено у відставку. Представник президента в Конституційному суді Веніславський каже, що указ Зеленського про відсторонення Тупицького з посади судді КС є дуже зваженим і відповідальним. Одним словом йде демонстрація повного ігнорування законності.
Вчора Конституційний суд опублікував цілу статтю про те, при яких обставинах може бути відсторонено голову КС і там жодного слова про те, що у президента є такі повноваження. Але все одно президент це зробив.
А пам'ятаєте, як у червні 2019 року цей самий Конституційний суд пішов на угоду з дияволом, совістю і законністю визнав конституційним указ президента Зеленського про розпуск Верховної Ради 8-го скликання?
Так ото ж
П.С. І так само вона вдарить і по самому Зеленському і по всій його камарильї.
"Хотя криком кричат о каждом, даже мельчайшем нарушении".
Тобто, він визнає, що це порушення.
Я навмисно заскринів, бо завтра або видалить, або перепише, або дружбан Портнов зробе пояснення.
А, взагалі, все дуже погано. Це спроба узурпації влади. Вони намагаються підкорити собі всі гілки влади. Завтра КС має зробити так, щоб доказати, що ці всі дії президента є неконституційними.
Я не захищаю суддів КС, я захищаю конституцію.
Вчера я был занят генеральной уборкой в хати ,сильно устало,лег пораньше спать. Сегодня утром встал,сделал утренний туалет,включил комп и .Сразу подумал,что не проснулся,три раза посмотрел на верном ли я форуме.Я не красноречивый человек,а тут меня вообще подзаклинило , Нет слов,чтоб выразить свое негодование. Что вытворяют мрази во главе с Идиотом всея страны
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Lumen, Гірше. Повії вони ніколи не приховують того, що вони повії і не косять під добропорядних дівчаток.
Ексслуга народу, а нині нардепка групи "За майбутнє" Анна Скороход заявила, що вважає георгіївську стрічку символом перемоги і говорить про безпідставність заборони цього атрибута в Україні.
Ще й і кофтину в колорадському кольорі натягнула на себе. Значить готувалась до своєї промови. Воно-то зрозуміло, що на цьому каналі все це гармонійно і природньо виглядає. А от за думкою Арестовича це український канал.
Млять, і ця курка працює у законодавчому органі, у ВР. І таких півней і куриць там цілий курятник.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Зеленський вийшов за межі своїх конституційних повноважень і порушив приписи ст.1, 6, 8, 19, 106, 147, 149, 153 Конституції України, про це повідомлє пресслужба КС.
"З конституційно-правової точки зору Указ Президента України "Про відсторонення від посади судді Конституційного Суду України" від 29 грудня 2020 року № 607/2020 є юридично нікчемним і не може підлягати виконанню, оскільки він виданий Президентом України з перевищенням його конституційних повноважень, суперечить конституційним засадам організації державної влади в Україні, конституційним принципам діяльності Конституційного Суду України, посягає на конституційно-правовий статус судді Конституційного Суду України", - йдеться в заяві на сайті суду.
У КС зазначають, що цей указ фактично є протиправним втручанням у діяльність судді Конституційного Суду України, перешкоджанням виконанню ним своїх службових обов’язків, що тягне за собою передбачену законом юридичну відповідальність
"Виходячи з цього, суддя Конституційного Суду України О. Тупицький зобов’язаний продовжувати виконувати свої службові обов’язки відповідно до Конституції України та Закону України "Про Конституційний Суд України", а Президент України – негайно скасувати свій Указ 607/2020 від 29 грудня 2020 року", - йдеться в заяві.
Виявляється, що ті, хто розміщує інформацію на сайті, повинні відповідати
Якщо розмістили заяву про неконституційність відсторонення Тупицького на сайті КС, то повинні бути притягнутими до відповідальності, - ОП.
На міжнародній конференції ОБСЄ у Варшаві стався конфуз. Винуватцями його виступила російська делегація.
Російська делегація на міжнародній конференції ОБСЄ у Варшаві зажадала покарати Україну за "вбивство Шарія".
Директор Інституту масової інформації Оксана Романюк, яка також була присутня на конференції, зазначила, що ймовірно йшлося про вбивство журналіста Павла Шеремета, а не проросійського блогера Анатолія Шарія.
"Я б на місці Анатолія дуже задумався. Наші "сусіди", швидше за все, не прізвища, а листочки переплутали", - прокоментував депутат Олексій Гончаренко.
Привет, мои любимые "буратины".
Еще один сюрпрайз для вас, деревянноголовые. Теперь вы будете платить еще и за езду по дорогам Украины. Пока не по всем, но нет предела совершенству, правда?
В принципе, плата небольшая. Всего-навсего 80 копеечек за каждый километр, сиречь 80 гривень за 100 километров. Хотите прокатиться по трассе "Киев-Чоп" от Киева до Ровно, а это 330 километров - пожалуйте выложить 264 гривни.
Шо? "Слуги" это трассу не строили? Она еще со времен "Евро-2012" проложена? Да кого волнует чужое горе? Вы же за них по приколу проголосовали. От Борисполя до Полтавы дорогу же тоже еще при "клятом барыге" строили. Не хотите - не едьте, вас никто не заставляет. Пока...
Деньги, деньги, деньги гоните...
Кстати, если у вас нету машины. Не волнует. Собираете в дорогу свою студентку в стольниый град - не забудьте дополнительную "двадцаточку" дать. потому, что водитель маршрутки "Ровно-Киев" тоже должен за проезд эти самые 264 гривни отстегнуть. Не из своего же кармана? Он цену на проезд поднимет. Если у него в машине 14 мест, то это плюс 19 гривень с каждого пассажира.
Но это еще не все. Водители фур будут платить 3 грн 91 коп. за каждый километр. Так что, чтобы довезти вам из Киева до Ровно пивка или там колбаски - он выложит за проезд 1290 грн, что будет заложено в стоимость товара для вас, мои любимые.
И заробитчан, которые в Польщу ездят, не забыли. Их большими автобусами возят. С этих автобусов тоже по 3.91 за каждый километр снимут.
Не, ну а чо... Жили бедно, хватит.
Эпоха бедности, как вам еще полтора года сообщили, закончилась.
Знаєте, я коли лайкаю Серьогі Пояркову завжди ніяковію від його риторики. На мій погляд, ну дуже він перегинає у виборі епітетів, якими він нагороджує нашу бубочку. Бо я, блін, завжди хочу зберегти толерантність і повагу до посади.
А от зараз нічого мене не засмучує. Чесне слово! Згоден з кожним словом!
Вчера я был занят генеральной уборкой в хати ,сильно устало,лег пораньше спать. Сегодня утром встал,сделал утренний туалет,включил комп и .Сразу подумал,что не проснулся,три раза посмотрел на верном ли я форуме.Я не красноречивый человек,а тут меня вообще подзаклинило , Нет слов,чтоб выразить свое негодование. Что вытворяют мрази во главе с Идиотом всея страны
Не волнуйтесь. Политику Украины определяет договорняк большинства олигархов. а не какие то президенты, генералы или арестовичи. В 2013 большинство богачей решили дать отпор российскому капиталу что стал их слишком раздевать во время кризиса. В 2014 большинство решило что надо воевать чтобы не потерять все. Где то в районе 2017 снова большинство решило что надо заползать обратно под Москву. а то слишком много все потеряли. Сейчас они в растерянности, Россия в штопоре из за обвала цен на ресурсы. А мудрый нарид будет действовать так как ему скажет телевизор. Скажет воевать - будет воевать, скажет капитулировать - капитулирует. Кто рыпнется - того ликвидируют. Скажет телевизор выбрать верховником во время войны клоуна членограя - и это сделают. Тьфу, то есть сделали.
Это называется деградация системы ;) Олигархи становятся старее, тупеют.. да и вообще давно пора их сносить к чертям собачим!! Они - главное зло Украины. Похлеще даже, чем страна-агрессор ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!