Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Сука, какой же отборной шизофренией их там кормят!! )))))
Послухайте ще. Пряме посилання на саму маячню не даю, воно нам тут не треба. А Олексій в своєму відео достатньо чітко розповідає і навіть трохи показує. Послухайте. Це було б дуже смішно, якби не було так гидко, що ми маємо справи не просто з ворогом, а з божевільним ворогом.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Они все хотели чтобы вернулся СССР.
Сам это там слышал от 30 летнего мажора. у которого кровать за 20 000 долларов и наушники для сна за 600.
Иногда мечты сбываются.
(с)
Интернет в России гаснет, как люстры в театре перед светопреставлением - постепенно. Сначала отдельные неблагонадежные платформы, потом Фейсбук, вот теперь Инстаграм. Последними погасят youtube и google. Останется, в конце концов, через пару месяцев одна освещенная сцена,а на ней, весь в белом, он - независимый и гордый «чебурнет». Только, в отличие от китайского, он еще и работать не будет нормально. Война рано или поздно закончится, а вот нормального Интернета уже не будет никогда.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
"Ми запроваджуємо санкції проти 12 членів Держдуми Росії, які керували процесом із визнання так званих "Донецької" та "Луганської народних республік", а також дружини та дорослих дітей представника Кремля Дмитра Пєскова", - повідомив представник Держдепартаменту США Нед Прайс.
Pink Floyd та Девід Гілмор видаляють свою музику з цифрових платформ у Росії та Білорусі
"З сьогоднішнього дня, на знак солідарності зі світовим протестом проти вторгнення Росії в Україну, роботи Pink Floyd з 1987 року і по теперішній час, а також сольні записи Девіда Гілмора будуть видалені з усіх цифрових платформ у Росії та Білорусі"
Глава МИД Дмитрий Кулеба: Процесс вступления Украины в Европейский союз начался. Добавив, что теперь это лишь вопрос времени.
"Теперь вопрос только во временных рамках. С сегодняшнего дня мы знаем на 100%, что Украина будет членом ЕС. Мы будем работать над тем, чтобы это стало как можно быстрее. Но это не произойдет через день или неделю".
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!