Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Тримаємо кулачки. Може хоч на одного ... стане менше
Про справжніх союзників, про справжніх несоюзників і про тих, хто так собі ніяк. В черговий раз одне і теж! Але і в черговий раз яскраве підтвердження хто є хто.
Стало відомо, які країни проголосували проти оновленої резолюції щодо Криму
Проти ухвалення цієї резолюції всього проголосували 23 країни-члени ООН. Зокрема, це Ангола, Вірменія, Білорусь, Бурунді, Камбоджа, Китай, Коморські острови, Куба, Північна Корея, Ерітрея, Індія, Іран, Казахстан, Киргизстан, Росія, М'янма, Нікараґуа, Філіппіни, Сербія, Судан, Сирія, Венесуела і Зімбабве.
16 грудня Генасамблея ООН підтримала оновлений проект резолюції щодо ситуації з правами людини в Криму. Ключовим елементом резолюції є заклик до міжнародної спільноти до посилення взаємодії задля тиску на РФ з метою змушення її до виконання міжнародних зобов’язань як держави-окупанта. 7 грудня Генеральна асамблея Організації Об'єднаних Націй підтримала оновлену резолюцію "Проблема мілітаризації Автономної Республіки Крим та м.Севастополь, Україна, а також частин Чорного і Азовського морів".
За проголосували 64 країни, утримались - 86.
Саме цікаве, що навіть серед тих, хто утримався, жодної країни з перших п'яти десятків країн з найвищим рівнем життя.
Ось просто тупо жодної високорозвиненої країни!
«Ми ніколи не змиримось зі спробою Росії анексувати Крим», - наголошується в заяві Посольства США в Києві, оприлюдненій на офіційній Facebook-сторінці
Гоша, А що там у Запоріжжі з виборами голови облради? Якийсь скандал.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
А хто вони такі цей "Карточный Офис"? Що вони ще пишуть? Чи можна їм довіряти?
Бо така інфа за проплачене інтерв'ю виглядає якось дивно. Не знаю чи можливо таке, в принципі? Хоча в нашому світі можливо все, тому, чому б не припустити, що інтерв'ю заказали самі інтерв'юїруємі? Ну, наприклад, так і було. А не здається, що цифра трошки величенька? І якщо це так, то треба тоді писати звідки кошти. Хто платив за цей банкет? Зрозуміло, що ні ОПа, ні сам Зе зі своїх кішень не дістали власні кошти, скинулися і сплатили. Тоді хто платив? І кому?
Слідуюче питання. А у нас що, геть зруйнована дипломатична служба? Вона що не працює? Здається, що ні. Як нам відомо пан Кулеба і його міністерство начебто працюють. То чому тоді посил до президента США йде через газету, а не через дипломатів? Навіть не треба бути обізнаним у темі міжнародних відносин, щоб знати, що про зустрічі керівників держав домовляються на спеціальних майданчиках і роблять це спеціально навчені люди.
Я не захищаю ні ОПу, ні Зе, але мені здається, що хтось ну дуже їх парафинить і виставляє такими дилетантами і довбурами, що, навіть таким противникам зеленою команди, як я, це виглядає, як наклеп на них.
Ну, а якщо у цьому допису є частка правди, то не знаю що і сказати Тоді треба не дописи в телеграм робити, а йти до суду з позовом про підозру у корупції на вищому рівні.