️Сталі відомі білоруські банки, які потраплять до нового пакету санкцій Євросоюзу через війну в Україні.
Санкції закриють трьома білоруським банкам доступ до системи SWIFT: Білагропромбанк, Банк Дабрабут, Банк розвитку. Про це повідомляє кореспондент «Радіо Свобода» у Брюсселі Рікард Йозвяк.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Кажуть, що не фейк По мережі вже понеслося. Кажуть, що інформація підтверджена.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
А саме головне, що Армія. Мова. Віра - це не просто набір слів і передвиборчі гасла. Але все це буде потім, після Перемоги. З одних спитаємо, іншим мабуть вже і пояснювати не треба буде.
Ніхто нікому і нічого не віддає. По-перше, ми ще не повернули. На жаль.
А пропозиція слуг, то чергова перевірка суспільства. Вони підписали листа І все. Вони його навіть не зареєстрували.
А оті пройдисвіти, нічого не вирішують. Вони зустрічаються з такими самими пройдисвітами. Ну Ви серйозно думаєте, що Подоляк, Арахамія і отой Мединський щось можуть вирішити? Це переговори заради переговорів. Їх треба проводити. Вони як ті гінці, їх відправили, вони сіли, поговорили і приїхали до своїх відправників.
Повірте, я не став прихильником Зе. От слова зовсім. Більше того, я поважаю Бригинця і Radio Lemberg. Але і розганяти зайве теж не треба.
А ще, наприклад, корисно стежити за тим, що кажуть в "ЄС", в сенсі в політичній силі. Вони зараз підтримують Зеленського. А його слова про НАТО, так і прокоментували, що Зеленський, як завжди щось ляпне, що потім треба пояснювати що саме він мав на увазі.
Так, їх, зелених, послаблювати не треба, бо зелені вони такі. Все тримати під контролем, звичайно. Але і дуже ганьбити все-таки не той час.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Об этом сообщил глава Военной администрации Кривого Рога Александр Вилкул.
«Сегодня после обеда две колонны врага приступили к движению. Одна – из Каховки, Береслава в направлении Милово, Дудчаны и сейчас они находятся там. Вторая – из Николаевского направления в сторону Ингульца. Очень сильно отработала наша авиация в районе Давыдова Брода, отработала в районе Малой Александровки. И вот они сейчас, враги, находятся в районе Белой Криницы. Ситуацию полностью контролирует Военная администрация, Вооруженные силы Украины, Нацгвардия и тер оборона», - сообщил Вилкул.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Дж Роулінг пожертвувала Україіні 1 міліьон свої фунтів стерлінгів
Аналогічно Д Бекхем.
Ди Каприо передав Україні 10 мільонів зі своїх грошей.
Хтось бачив інфу про пожертви від наших богатіїв крім Порошенко і тер батальон за його гроші?
70 % українців поки що проти визнання Криму та Донбассу російськими.
за позаблоковий статус трохи більше 50%
Зрада ще не не часі.
Росія теперь вже робить ставку на гуманітарні катастрофи в великих містах. Взяти вони їх не можуть, Руйнувати як ГРозний поки що встидаються, сподівюаться на голод и то що внаслідок контролю і дезорієнтації коммунікацій.
Перепостив свою группу матеріал про Пороха - комменти читайте самі. Всі зеботи на старих методичках. "Взірвані склади! Здав Донбасс! Рошен!" і т д.