Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
-
- Полковник
Костянтин Машовець
15 ч. ·
Противник, судячі зі всього, зайняв район "Царської охоти" у південній частині м. Авдіївка... й просунувся вздовж вулиці Соборна...
Відповідно, ситуація із позицією "Зеніт" суттєво погіршилась...
ймовірно, ЗСУ доведеться відійти з неї до "9-го кварталу"...
15 ч. ·
Противник, судячі зі всього, зайняв район "Царської охоти" у південній частині м. Авдіївка... й просунувся вздовж вулиці Соборна...
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Это местная спецоперация. Разведчики нашли какую-то заброшенную трубу диаметром 0,8 метра длиной более 2 км пролезли по ней протащили с собой сварку прорезали в трубе лаз за укр позициями - чтобы шум при прорезании не выдал во время работ проводили минометный обстрел - а потом 150 десантников ночью пролезли по трубе и перерезали дорогу снабжения и позиции Зенит и позиции Чебурашка заняв круговую оборону и не давая возможности проехать подкреплению и снабжению.Влад Бевх писал(а): ↑22 янв 2024, 05:24Костянтин Машовець
15 ч. ·
-
- Полковник
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
(c)
Доки один пернатий не клюне в одну частину тіла, нічого не допоможе. Пригадую, як був у Слов'янську в 15-му. Відверто вороже місто. Притому, що приїздив туди на ексгумацію розстріляних сепарами.
І ось, знову тут у 22-му. Прильот. Вже за 20 хвилин місцеві здали нам підозрюваних навідників. Відчули нарешті, прєлєсті русского міра.
Доки один пернатий не клюне в одну частину тіла, нічого не допоможе. Пригадую, як був у Слов'янську в 15-му. Відверто вороже місто. Притому, що приїздив туди на ексгумацію розстріляних сепарами.
І ось, знову тут у 22-му. Прильот. Вже за 20 хвилин місцеві здали нам підозрюваних навідників. Відчули нарешті, прєлєсті русского міра.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-майор
Они все знали ещё за несколько недель до 24-го февраля.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
✙DeepState✙
Детальний опис подій на півдні Авдіївки за останній тиждень
🗓 18 січня, скориставшись поганою видимістю, ворог розпочав масовані штурмові дії на міст, його сусідні позиції та котеджне містечко. Туман суттєво погіршує роботу як крил, так і дронів, відповідно у кацапів ростуть шанси бути непоміченим вчасно та не провалити атаку через наші скиди. Ворог зумів зайняти позиції та створити хаос завдяки проникненню через трубу.
Труба колись мала з'єднувати чи то ДФС, чи то водойму з АКХЗ. Кацапи десь в районі водойми знайшли вхід в колектор і провели серйозну інженерну підготовку, зробивши отвори біля приватної забудови. В той день настав час її використати і кацапи зайшли в тил оборонцям "Царської охоти". Остання таким чином була повністю оточена ворогом — частина оборонців загинула, а інша потрапила у полон.
🏘 Кацапи ж розбрелися по приватному сектору та почали займати будинки і швидко готуватися до оборони. Авангард ворога намагався зайти до переїзду, але отримав відсіч. В атмосфері певної паніки навіть були повідомлення про втрату "Зеніту", але це на щастя потім було спростовано. Далі вже Сили Оборони намагалися перехопити ініціативу, було здійснено атаки на приватний сектор та "Царську охоту". В приватному секторі ситуація залишається складною як для наших, так і для ворога. Біля "Царської охоти" ситуація до кінця невідома, але ворог її залишив.
Ми писали, що ситуація на півдні Авдіївки вкрай дивна. А дивна вона як раз ось цими подіями. Ворог не побіг відразу закріплюватися, а чекав суботи, щоб піти колоною і бути розбитим. Далі вони почали то бігати в Ясинувату, то виставляти свої реби.
🗺 Загалом ситуація на мапі доволі близька до того, що відбувається. Не всі речі можна казати і показувати. Інформація про трубу спочатку з'явилася в наших каналах, а потім і в кацапських - тому якоїсь таємниці вже нема. Всі про все знають.
🏚 Тим часом ворог продовжує рівняти Авдос із землею. За вчора наші друзі зі 110-ї нарахували більше 80 ударів КАБами. До речі, один прилетів по кацапських позиціях північніше Кам'янки.
deepstatemap.live/#15/48.1123/37.7723

🗓 18 січня, скориставшись поганою видимістю, ворог розпочав масовані штурмові дії на міст, його сусідні позиції та котеджне містечко. Туман суттєво погіршує роботу як крил, так і дронів, відповідно у кацапів ростуть шанси бути непоміченим вчасно та не провалити атаку через наші скиди. Ворог зумів зайняти позиції та створити хаос завдяки проникненню через трубу.
🏘 Кацапи ж розбрелися по приватному сектору та почали займати будинки і швидко готуватися до оборони. Авангард ворога намагався зайти до переїзду, але отримав відсіч. В атмосфері певної паніки навіть були повідомлення про втрату "Зеніту", але це на щастя потім було спростовано. Далі вже Сили Оборони намагалися перехопити ініціативу, було здійснено атаки на приватний сектор та "Царську охоту". В приватному секторі ситуація залишається складною як для наших, так і для ворога. Біля "Царської охоти" ситуація до кінця невідома, але ворог її залишив.
🗺 Загалом ситуація на мапі доволі близька до того, що відбувається. Не всі речі можна казати і показувати. Інформація про трубу спочатку з'явилася в наших каналах, а потім і в кацапських - тому якоїсь таємниці вже нема. Всі про все знають.
🏚 Тим часом ворог продовжує рівняти Авдос із землею. За вчора наші друзі зі 110-ї нарахували більше 80 ударів КАБами. До речі, один прилетів по кацапських позиціях північніше Кам'янки.

Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
В самом деле! Люди же должны понимать, что не у каждого в друзьях Ринат Ахметов с самолетом

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Bikini, Конкретно в цьому контексті до Ахметова жодного питання. Жодного. Він не політик, не експерт, не журналіст і, взагалі, не публічна особа. Ахметов не розповідав буде війна чи ні. Більше того, дізнавшись про небезпеку, Ахмет не полетів один, а подзвонив і запропонував допомогу у перевезенні сім'ї свого друга. Може в тому літаку летіла не тільки сім'я Гордона? Якби там не було, навіть, якщо тільки Гордонів він вивозив, то все одно, хоч когось, Ахметов та попередив. І це все його особисте. І страхування літака теж. Це його особисте.
А от Діма, це вже інша справа. У нього тільки підписників мільйона з два. І з телебачення він тоді не вилазив. І видання у нього є. Але...
Ось наприклад 05 грудня 2021 року. Уважно слухаємо.
А от Діма, це вже інша справа. У нього тільки підписників мільйона з два. І з телебачення він тоді не вилазив. І видання у нього є. Але...
Ось наприклад 05 грудня 2021 року. Уважно слухаємо.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Дима есть Дима

Мало кто тогда верил, что Россия решится на полномасштабное вторжение. Гордон возможно и искренен в своих рассуждениях. Мы все многого не учли и не понимали. Как изменилась Россия, ее социалика и народ со времен первой Чеченской войны. Но, как хитрый еврей, Дима решил на всякий случай, что сало нужно перепрятать детей следует вывезти

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Bikini, Вірю-не вірю! Можна вірити, можна не вірити, можна гадати, можна припускати, можна думати, а можна відключити мозок. Але всі ці діми, льоші, арахамії разом із Зеленським були впевненими і запевняли, що не буде. Вони спростовували і заперечували всі повідомлення про наступ. Вони призначили свято на ту дату, про яку їх попередили. І ВСІ вони впевнено стверджували, що то все фейки. Вони жодного разу не поставили під сумнів свої запевнення, жодного разу ніхто з них не сказав самі звичайні слова, наприклад: "Я не знаю", або "Хтозна", або "путін і його росія божевільні і все може бути". Ні, вони впевнено обіцяли шашлики. Ні, вони не просто обіцяли, вони запевняли, що війни не буде.
Але Діма свою сім'ю вивіз. І у нього тепер вистачає нахабства про це розповідати. А люди, які його і всіх їх слухали і вірили їм, не виїхали. І багато загинули. Окупація, смерть, полон, знущання.... Причому ж Діма у нас, це така всезнайка. У нього самі гарячі інсайди. Він флешки в Гаагу передає, він з поважними людьми завжди спілкується, він все завжди знає, і не просто знає, а наперед йому все відомо.
І ще про вірю-не вірю.
Пам'ятаєте з чого почалася у нас ця тема? З голосування. І це ж треба такому статися, що ми тут, на форумі чомусь розуміли, що війна буде, що може бути, а Батька Пиночет так взагалі сказав, що буде повномасштабна, а от влада і публічні особи запевняли, що ні. Якась неув'язочка виходить.
Але Діма свою сім'ю вивіз. І у нього тепер вистачає нахабства про це розповідати. А люди, які його і всіх їх слухали і вірили їм, не виїхали. І багато загинули. Окупація, смерть, полон, знущання.... Причому ж Діма у нас, це така всезнайка. У нього самі гарячі інсайди. Він флешки в Гаагу передає, він з поважними людьми завжди спілкується, він все завжди знає, і не просто знає, а наперед йому все відомо.
І ще про вірю-не вірю.
Пам'ятаєте з чого почалася у нас ця тема? З голосування. І це ж треба такому статися, що ми тут, на форумі чомусь розуміли, що війна буде, що може бути, а Батька Пиночет так взагалі сказав, що буде повномасштабна, а от влада і публічні особи запевняли, що ні. Якась неув'язочка виходить.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
После войны с Грузией 2008 верить в то что РФ не решиться на вторжение - это верх наивности.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Юрій Ігнат у Яніни
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
руZZкій Іван, де твій "Івановєц"
«Івановєц» на дні ― внаслідок спецоперації ГУР МО знищено ракетний корабель ворога
У ніч з 31 січня на 1 лютого 2024 року воїни спецпідрозділу “Group 13” Головного управління розвідки Міністерства оборони України знищили ракетний корабель «івановєц» чорноморського флоту рф .
Операція стала можливою за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та платформи United24.
Судно ворога патрулювало Чорне море поблизу озера Донузлав біля окупованого Криму.
Внаслідок низки прямих влучань у корпус російський корабель зазнав пошкоджень, не сумісних із подальшим рухом ― «івановєц» дав крен на корму і затонув.
Вартість втраченого державою-агресором корабля становить орієнтовно $60-70 мільйонів доларів.
Пошуково-рятувальна операція російських окупантів на Донузлаві, згідно з попередньою інформацією, успіху не мала.
Слава Україні!

Скрыть ссылки на пост |