Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 01 ноя 2020, 23:57

Урінотерапії на ніч
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 ноя 2020, 00:54

Платформа Є-Мова звапускає онлайновий і безкоштовний курс з вивчення української мови "22 уроки до мовної впевненості". Навчання стартує 9 листопада в День української мови та писемності.
Записатись на курс можна за посиланням
https://course.emova.language-ua.online ... --2QBRKTbQ
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 03 ноя 2020, 01:12

Президент Володимир Зеленський порівняв нинішню конституційну кризу із тим, як депутати Верховної Ради відсторонили від посади президента-втікача Віктора Януковича.

https://hromadske.ua/posts/prezident-po ... anukovicha

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 ноя 2020, 01:17

Щось відчуває?
На себе приміряє?))

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 ноя 2020, 01:29

Я не дивився. Знав, що не зможу, тому навіть й не намагався. Але читаю всі його цитати. Хочу я цього чи не хочу, а вони скрізь, якщо знаходишся в і-неті)) Він там стільки наговорив, що вже і коментувати не хочеться. Завтра буде один з вирішальних днів. Сподіваюсь на розум і інстинкт самозбереження депутатів. Як колись, у лютому 2014 року, це спрацювало і парламент прийняв доленосні рішення для країни. Так і завтра повинно бути. Бо, якщо його законопроект підтримають і він розпустить КС, то путін з лукашенком з'явиться і у нас. Хоч і не надовго, але ну його нафіг таке.
А Вовини дні хоч так, хоч так почали зворотній відлік. Він сам себе загнав у цю пастку. На жаль і країну теж. Але країна наша вистоїть і втримається. Не такі її хитали. А от Володимиру Олександровичу непереливки будуть

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 ноя 2020, 01:36

«Я вважаю, що навіть якщо не буде працювати Конституційний суд сьогодні в державі — це стабільність»
Цитата найвеличнішого.

І це каже гарант конституції :fp:
Та хіба ж можна це коментувати? Це щось з області несповнарозумних. А їх, як правило, не коментують, бо це, як мінімум, не етично.
Він на строк собі лише за сьогодні набалакав.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 03 ноя 2020, 01:40

Вы считаете, что этот КС должен остаться? :hm:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 ноя 2020, 01:52

Sanek, Я більше, чим впевнений, що заміна його має проходити законним шляхом, а не бажанням окремих людей.
На сьогодні немає жодної причини для розпуску КС. Принаймні всього КСУ. Більше того, у президента немає таких повноважень. Він так хоче, але от так просто, не може. Тому йому потрібно пропихнуте це його (точніше не його, а тих, хто ним керує) бажання через парламент, щоб це мало вигляд хоч якоїсь процедури. Саме хоч якоїсь, бо і у парламента немає таких повноважень. Єдине, за що можна зачепитись, це за те, що парламент - це законодавчий орган. А що таке закон і як ним можна вертіти нам всім відомо, тому можна прийняти щось на кшталт того, щоб це було основою для розпуску КС. Я сподіваюсь, що цього не буде.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 ноя 2020, 02:18

Насправді, все не так, як воно є. Тому, хто хоче розібратися у цьому хайпі, вистачить півдня.
У двох словах. Те рішення, яке прийняло КСУ, воно не несло за собою закриття реєстрів. Там жодного слова про це не сказано. Цим рішенням треба було внести деякі поправки у 2 (дві) статті антикорупційного закону. В одній статті, або змінити слово, або замінити, або видалити його. В іншій статті трохи дописати. Для фахового юриста це роботи на одну годину. Для того, щоб вичитати весь закон і може там є ще щось для виправлення потрібен ще день-два. Далі розгляд на комітеті, внесення правок у ВР, обговорення, голосування і живиме далі. Все. І ніхто нічого не чує, не знає і не звертає уваги, крім тих, кого це безпосередньо стосується.

Але оточення нашого найвеличнішого іншої думки. По-перше, вони не звернулись до КС за роз'ясненнями, як це мало бути, а просто зробили свої висновки і закрили реєстри. Що було далі вже відомо усьому світу, не тільки нам. До речі. Один важливий нюанс. Коли керівник НАЗК закривав реєстри, всі судді ще були на своїх місцях, тобто на роботі. Ніхто нікому не подзвонив.
Я не захищаю суддів. Я захищаю життя по закону. І намагання невеличкої кількості людей створити у державі кишеньковий Конституційний Суд викликає не тільки обурення, огиду, біль і сором, а ще й розуміння того, що нас хочуть поставити у стойло і перетворити нашу державу на поліцейську країну, в якій немає ні законів, ні права. І це небезпечно.

І інша сторона цієї медалі. Я не знаю у кого які цілі в цій грі. Хтось хоче мати керований суд і йому цього достатньо. А хтось дивиться ширше. І розуміє, що тут, тобто в Україні, все одно буде супротив. Ну, не сприйме наше суспільство це. А от який саме супротив і чим він може скінчитися, це вже невідому нікому, навіть режисеру цієї гри. Чи просто хаосом і безпредєльщіною, а може і новою кров'ю?...

Але. Якби не розвивався сценарій, а наш найвеличніший вже списана лялька. І це очевидно. Об нього просто у цій історії витерли ноги. ВСІ.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 ноя 2020, 02:28

О! От і Карл про те, що я багато і довго, а він коротко і зрозуміло.
Майстер слова!
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 03 ноя 2020, 08:14

Провалят голосование - распустим Раду ;)

"От реализации нашего плана это тоже будет зависеть. Если это будет политический коллапс, я увижу, что нет поддержки в Раде, а прежде всего в "Слуге народа", ибо они понимают, что они благодаря мне стали депутатами, но они должны понимать ответственность. Если они пойдут в разрез, мы будем выходить из этой ситуации даже таким путем (роспуск Рады)", - подчеркнул Зеленский.

Дебил!! )))))))))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 03 ноя 2020, 12:19

Конституционный суд вообще не нужен в принципе - ни хороший ни плохой никакой. Это лишнее звено в системе госуправления. И правильное решение это не роспуск текущего состава КС - а ликвидация его, для этого нужно внести сначала изменения в закон о конституционном суде а потом позже и в Конституцию внести изменения.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 ноя 2020, 14:36

dnepr7, Та зносіть вже й конституцію. Немає конституції, немає і органу, який її представляє.
Ваш обранець вже почав це робити, а ви, хто його підтримував, продовжуйте.
І ніякої боротьби, війни, нічого не буде. Бо боротися ні за що вже не буде треба. Держави не стане. Так і розійдемось у хаосі хто куди.
:bt: :bt: :bt:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 ноя 2020, 14:44

Lis1980 писал(а):
03 ноя 2020, 08:14
ибо они понимают, что они благодаря мне стали депутатами
Ось і підтвердив сам, що він намагається узурпувати владу. В Україні депутатів обирають.
Це на форумах, на лавках, у транспорті таке можуть казати люди, але не політик. Тим більше не очільник держави.
Мля...., йому диплом юриста подарили? Намалювали? Він же підставляє той ВИШ, який йому намалював диплом, кожним своїм новим спічем.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 ноя 2020, 15:57

З "Мотор Січі" на замовлення РФ вкрали авіадвигун за мільйон доларів
СБУ спільно з прокуратурою викрили посадовців стратегічного підприємства "Мотор Січ", які на замовлення російської авіакомпанії викрали авіаційний двигун вартістю 980 тисяч доларів.

Джерело: поінформований співрозмовник Української правди у правоохоронних органах, сайти Служби безпеки України та Офісу генпрокурора
https://www.pravda.com.ua/news/2020/11/3/7272224/

Ага, це ж теж Свинарчуки робили

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 03 ноя 2020, 19:05

Warisdeath писал(а):
03 ноя 2020, 14:36
dnepr7, Та зносіть вже й конституцію. Немає конституції, немає і органу, який її представляє.
Ваш обранець вже почав це робити, а ви, хто його підтримував, продовжуйте.
І ніякої боротьби, війни, нічого не буде. Бо боротися ні за що вже не буде треба. Держави не стане. Так і розійдемось у хаосі хто куди.
:bt: :bt: :bt:
Государство Украина возникло как следствие распада СССР, подписания Беловежских соглашений про СНГ и Декларации о государственном суверенитете и референдуме за независимость. Это основа - люди решили что да таки мы отдельная страна и будем ее строить. Не держится Государство Украина на Конституциии - оно держится на людях которые осознали себя как граждан страны Украина. Более того - Конституцию эту уже переписывали - а вот этого не нада было делать по крайней мере 50 лет - не менять в ней ни одной буквы. Потому что по Конституции 1996 года

Статья 13. Земля, ее недра, атмосферный воздух, водные и иные природные ресурсы, находящиеся в пределах территории Украины, природные ресурсы ее континентального шельфа, исключительной (морской) экономической зоны являются объектами права собственности Украинского народа.

Каждый гражданин имеет право пользоваться природными объектами права собственности народа в соответствии с законом.

То есть землю продавать нельзя и имеющиеся в земле природные ископаемые - за их добычу должно платить ренту и часть этой ренты должно быть выдано каждому Гражданину Украины - ибо народ Украины собственник этого всего. И мне как Гражданину Украины не нужно разрешение чтобы ловить рыбу или охотиться ибо я совладелец и часть этого моя. А ГОСУДАРСТВО это считаем своим.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 03 ноя 2020, 19:09

Lis1980 писал(а):
ОПЗЖ будут очень рады такому раскладу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 03 ноя 2020, 19:14

Warisdeath писал(а):
03 ноя 2020, 14:44
Мля...., йому диплом юриста подарили? Намалювали? Він же підставляє той ВИШ, який йому намалював диплом, кожним своїм новим спічем.
Да в любом ВУЗе что спортсмены что КВНщики - никто из них не учится и ничего не знает - им оценки ставят просто так - они и на лекции не ходят у них нет на это времени - на сборах тренировках или на выступлениях-репетациях заняты. Так было и раньше - и ничего не изменилось,

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 03 ноя 2020, 20:20

Lis1980 писал(а):

"От реализации нашего плана это тоже будет зависеть. Если это будет политический коллапс, я увижу, что нет поддержки в Раде, а прежде всего в "Слуге народа", ибо они понимают, что они благодаря мне стали депутатами, но они должны понимать ответственность. Если они пойдут в разрез, мы будем выходить из этой ситуации даже таким путем (роспуск Рады)", - подчеркнул Зеленский.

Дебил!! )))))))))))
Посмотрим. Если он распустит КС, Раду и застрелится из своего наградного пистолета -я его немножко зауважаю.

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 03 ноя 2020, 21:35

(с)
Está en libertad! 💪🏻🇺🇦😘Марківа звільнили з ув’язнення.

Нагадаємо, нацгвардійця звинувачували у вбивстві італійського журналіста. Йому загрожувало до 24 років позбавлення волі.

Нарешті Віталія виправдали. Чекаємо на повернення додому
113959 - Украина-реалии New

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»