Желтовласка у власти.

Современная жизнь и новая история стран мира

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 11 окт 2026, 01:37

Ещё один..
Изображение
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 11 окт 2026, 01:48

Заїбали
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 11 окт 2026, 01:51

Lis1980 писал(а): ↑
10 окт 2026, 21:37
Трамп:

* Зеленський міг би
Дідуська образився. Бу-бу, бурчить, ніжками тупотить, злиться.

:fp:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Желтовласка у власти.

Где Влад Бевх » 11 окт 2026, 02:56

Lis1980 писал(а): ↑
10 окт 2026, 18:27
Гірше.
Как бы образно объяснить.. понос у слона и муравья ))) процесс как бы один, а результат по массе говна и площади затопления - разный.. ;)
Чому гірше? Європа під заклики «україна має воювати!» закупила рекордний обʼєм російського газу. Путін купається в грошах. І більше всього Франція. Трамп теж вирішив трохи поторгувати. Росія з США не воює. Так що двушка на Москву - разів в тисячу гірше за політику Трампа.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 11 окт 2026, 04:03

Влад Бевх, Нє. Недоречне порівняння. В даному контексті ці аналогії не працюють.

Америка - лідер світу. (Принаймні поки що). Америка завжди позиціонувала себе захисником демократії, цінностей і правил. Принаймні такою її сприймає світ. Лідер - це не такий, як всі, лідер він понад усіма. Тобто, якщо всі так роблять, то тоді і мені можна, то лідеру так не можна. І якщо вже і розглядати корупцію і всякі інші оборудки, то це те саме, що порівнювати дрібного шахрая з Доном Корлеоне. Наче і роблять одне й те саме, але ж масштаб різний, погодьтеся. І Трамп цим рішенням опустив США до дрібного вуличного шахрая.

Більше того, він став на бік агресора, на бік зла, на бік вбивці. Дав йому добро на подальше вбивство. Відкрито заоохотив його до терору.

А про "двушечку на москву" в даному випадку треба згадувати в контексті класики. Та, що про сучого сина. І ніяк інакше. Але де Трамп і де принципи Америки? Вони на різних берегах. Донні керується виключно власними інтересами і інтересами своєї сім'ї. Він прийшов на цей пост для особистого збагачення і він цим і займається. Для США це ганьба, для Трампа - все very good.

П.С.
Якби дійсно згадка про ту кляту двушечку на москву в даній ситуації мала місце, то сьогодні світ не почув би реакції засудження цього рішення Трампа від конгресменів, серед яких як демократи, так і республіканці. І це у суботу, у вихідний день. Журналісти, блогери, американське суспільство засудили це рішення Трампа. Про європейців взагалі мовчу, вони виступили з заявою на нашу підтримку.

П.С.П.С.
В наступну суботу в США мітинг проти політики Трампа. Він не конкретно через вчорашню многоходовочку Трампа з товаріщем Володьєй,, але і це тепер піде в скарбничку незадоволень. Анонсують мільйонів 10 учасників.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Из жизни разных стран»