Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 окт 2020, 00:47

За гроші, які витратять на «опитування» Зеленського, можна було б купити тисячу кисневих концентраторів – Петро Порошенко

За підрахунками Громадянської мережі «ОПОРА» опитування Зеленського обійдеться не менше ніж у 100 мільйонів гривень. Ці гроші було б ефективніше витратити на забезпечення медзакладів – про це під час марафону в ефірі телеканалів «Прямий», «Еспресо» і «5 канал» заявив п’ятий Президент, лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко.

«Хочу нагадати, що з лютого місяця мій фонд фінансує боротьбу з коронавірусом. Можу сказати, що кисневий концентратор за кордоном коштує півтори тисячі доларів, тут він коштує вже 100 тисяч. Навіть якщо це буде 100 тисяч, то це буде 1000 кисневих концентраторів, тисячі хворих пацієнтів одночасно будуть врятовані життя», – зазначає Петро Порошенко.

«Це мільйони і мільйони масок, десятки мільйонів тестів. Це обладнання, КТ. Ви знаєте, що у нас на сьогоднішній день більше 27 апаратів закуплених раніше стоять і не введені в експлуатацію? Це злочин. І для них це все неважливо. Для них принципова позиція – обдурити людей і пройти в місцеві ради», – переконаний п’ятий Президент.

«Я ж не проти питати в народу. Проінформуйте, за чий рахунок банкет, хто платить? Переконайтеся, що там немає корупції – і в будь-який з 365 днів опитуйте – 1, 8, 15 листопада. Один день Конституція вам забороняє це робити – 25 жовтня. Заборонено», – наголошує п’ятий Президент.

«Це не є опитування, це заборонена агітація і фальсифікація виборів, яка відкидає нас від Європи, руйнує демократичні стандарти, руйнує все, що було створено нами, і повертає нас назад в сферу впливу Росії», – застерігає Петро Порошенко.

П.С.
І просто голі цифри. Це цифри на першу хвилю пандемії, квітень-червень.
Изображение Изображение
Изображение

Треба дещо уточнити.
Суттєве уточнення
ПП - витратив з ВЛАСНИХ коштів.

Зє - витратив кошти неназваних "благодійників партії". Це вони так кажуть. А може це гроші з ковідного фонду, а може це гроші з бюджету, а може ?... І да, ці добрі люди, ті, що "благодійники", вони ж звичайно ніколи і нічого за це не попросять, просто так вони вирішили допомогти найвеличнішому, щоб той поспілкувався з народом. Просто у них є зайві 100 лямів. Наш найвеличніший - це ж не якийсь там баріґа.

Що з нашим народом не так? :sad:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 окт 2020, 01:11

Sanek писал(а):
24 окт 2020, 00:39
До сих пор не могу понять зачем весь этот цирк?
Особисто у мене є лише один варіант.
Наш найвпливовіший і найвеличніший насправді ніхто і звуть його ніяк. Він - пустота. І це опитування потрібно не йому. Опитування потрібно "благодійникам". Хоч слуги і завіряють, що це опитування немає юридичної сили, але воно має мету. По-перше, те, що кажуть слуги і особисто їх лідер, то все треба читати навпаки. А по-друге, вони, завдяки цьому опитуванню зроблять свої висновки і швиденько придадуть юридичну силу. Принаймні, спробують. Головне питання з п'яти це про ВЕЗ Донбасу. Всі інші так, замануха, або зробити вигляд, що їх нібито ще щось цікавить.
А потім вони будуть казати, що так люди хочуть. Тим більше, що ніхто з нас не взнає, які були відповіді насправді. Результат, який їм треба, такий вони і видадуть у суспільство.

І да, про те, що вони кажуть, що треба читати навпаки. Історія з цим опитуванням це підтверджує. Коли вони анонсували, що Зе задасть нам п'ять питань, вони завіряли, що питань по Донбасу не буде. І, парам-па-пам, на слідуючий день питання під номером два саме про Донбас.

Лозунг "Зробимо їх разом" нікуди не дівся. Це єдине з їх обіцянь, яке вони виконують дуже ретельно.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 24 окт 2020, 01:16

Warisdeath писал(а): Що з нашим народом не так? :sad:
Вопрос достоин отдельной темы. Ну не любит наш народ Петраляксеивича. Не любит и все тут!! А насильно мил не будешь ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 окт 2020, 01:33

Lis1980, Та наш народ вже і Зеленського не дуже :wink:
Наш народ любить голобородьок.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 окт 2020, 01:57

Изображение
Изображение
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 окт 2020, 03:14

Контрольний постріл!!! П***ець має бути тотальним і всеосяжним!!!
Всі вже бачили цей шедевр?))) Я тільки що.
Знає чим своїх брати. Скотиняка!

А наше юне дарованіє знає, що у нього з'явився конкурент?
Олєжка, мабуть, надивився на цей треш і вирішив діяти їхніми же методами
І сміх, і гріх :fp: :mocking:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 24 окт 2020, 08:39

Аааааааааа!! Что это?? !! ))))))))))

Телки на подтанцовке зачетные )))))))))))))

Камрад, вы сделали мой день )))))))))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 24 окт 2020, 12:35

Warisdeath писал(а):
24 окт 2020, 03:14
Всі вже бачили цей шедевр?)))
:fp: И как теперь это развидеть?
Изображение
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 25 окт 2020, 00:04

Warisdeath писал(а):
24 окт 2020, 03:14
І сміх, і гріх
:rofl: :rofl: :rofl: Олежка начал играть на поле Поплавского? :yahoo:
Печаль, что он послезавтра может снова в Раде оказаться... хотя с другой стороны, среди тех клоунов ему и место... :wink:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 окт 2020, 00:54

Sanek, Ходять плітки, що під нього у ВР вже готують групу, яка буде "кошмарити" групу ІВК. Ну і, зрозуміло, що відстоювати інтереси свого «спонсора» в енергетичному секторі.
Це такі плітки. Не знаю.
Подивимось

А вся біда-пічаль у тому, що смішних все більше, а результат все сумніше і сумніше.
Хоча Олєжка на фоні цих - профі. І ще дуже важлива відмінність. Яким би смішним він не був, але він точно проти московії.
Мля, :fp: , що ж наробили ці зелені, що мені вже і Ляшко гарний.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 25 окт 2020, 01:02

Warisdeath писал(а):
25 окт 2020, 00:54
Яким би смішним він не був, але він точно проти московії.
Ну и что? Если мы будем ставить жирный плюс политикам только за это, то далеко не уедем... Белецкий тоже против Москвы, Тягнибок, Семенченко и Парасюк против... :music:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 окт 2020, 01:10

Sanek, Тому я і сказав це:
Warisdeath писал(а):
25 окт 2020, 00:54
Мля, , що ж наробили ці зелені, що мені вже і Ляшко гарний.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 окт 2020, 01:51

Нардепи-"слуги" в зоні ООС питали військових про можливість відмови від окупованих територій, - волонтер Римарук

Волонтер благодійного фонду підримки військових на фронті "Повернись живим" Андрій Римарук заявив, що народні депутати від "Слуги народу" під час поїздки в зону Операції об'єднаних сил розпитували бійців про ставлення до перспективи відмовитися від окупованих Росією територій
Про це Римарук сказав у ефірі "Радіо Донбас. Реалії", передає "Радіо Свобода".

"Хлопцям дуже сильно не сподобалися мирні ініціативи, вкидання, питання деяких народних депутатів про Донбас: "Якщо ми відмовимося?", "Якщо ми тут просто побудуємо кордон?". Таке було лайтовое промацування: "Як ви поставитеся до того, якщо тут буде Придністров'ї?". Вони почули дуже багато цікавого на свою адресу", - сказав Римарук.

При цьому волонтер зазначив, що вперше про ідею відмовитися від окупованих територій почув від президента України Володимира Зеленського.

"Перший раз ідею про від'єднання окупованій території я почув від Володимира Зеленського на зустрічі з лідерами ветеранських рухів в Адміністрації президента в минулому році, після розведення в районі Золотого. Цитую його дослівно: "Я не виключаю того, що нам доведеться відмовитися від цієї території, якщо ми не домовимося. І Генеральний штаб вже отримав завдання, скільки часу їм знадобиться, щоб викопати 50-метровий рів і наповнити його водою". Я процитував все, що почув особисто", - розповів Римарук.

На питання про перемир'я він відповів:
"Перемир'я не було, немає і не буде. Те, що офіційно вперше за 72 дні був відкритий вогонь у відповідь, сталося тому, що чотири з п'яти обстрілів були досить-таки прицільно і несли загрозу життю нашим бійцям".
https://www.radiosvoboda.org/a/donbass- ... 08129.html

А ще Діана Петреня (керівник проектного офісу реформ МО системи харчування ЗСУ)про цю поїздку пише:
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 25 окт 2020, 01:58

Warisdeath писал(а):
25 окт 2020, 01:51
І Генеральний штаб вже отримав завдання, скільки часу їм знадобиться, щоб викопати 50-метровий рів і наповнити його водою
Зеленский сказал? Ров...??? Водой...??? 50-м...??? На 400 км...??? :shok: Не пойдет!!! Где крокодилы? Без крокодилов не катит! :rofl:

Кто-то здесь явно пи*дит... :wink:

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 25 окт 2020, 22:19

В Украине завершились местные выборы. На них официально пришло всего 37%, но даже эти цифры подвергаются сомнению. Пока что подсчеты продолжаются, но публикуемые экзит-полы ясно дают понять, что ожидаемое фиаско Зеленского и "Слуги народа" произошло. На Юго-Востоке "Слуга народа" борется почти везде за 3-4 места (кроме Кривого Рога), а в Мариуполе за 5-е место с "Партией Шария". Вот так буднично часть населения осознала, что Голобородько и Зеленский это два разных человека. Также можно отметить дальнейшее усиление осколков "Партии регионов", бывшие фигуранты которой сейчас разбежались по различным олигархическим проектам, начиная с ОПЗЖ и заканчивая рядом "мэрских партий". Нынче же они с удовольствием пожирают отваливающийся от Зеленского электорат.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 25 окт 2020, 22:24

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 окт 2020, 22:35

Швидко москва аналізує.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 25 окт 2020, 22:40

Warisdeath писал(а):
25 окт 2020, 22:35
Швидко москва аналізує.
И такая нейтральная подача :hm:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 окт 2020, 22:46

Lumen, Вони розгубились :biggrin:
Україна непередбачувана!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 25 окт 2020, 23:09

Warisdeath, опасность в другом. Украина снова вернулась в свое перманентное состояние раскола по линии Восток-Запад. Хотя будут окончательные цифры, можно будет анализировать. Имхо имеются нюансы и чем дальше течет время, тем их больше.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»