Это реальность.. уже тайно не сосредоточишь войска для удара.. спутники, радиоразведка, смартфоны с камерой у каждого, интернет.. ;)Александр Сергеевич Перижняк писал(а):Вообще интересное время все про все знают .
Это же нарушение законов войны .все планы должны держатся в секрете ..
Это сколько же кротов дало американцам информацию летом 21 года перед вторжением
Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
Автор темы - Полковник
Lis1980, Многообразие информации ее обесценивает потому что трудно понять что истинно что нет .
О захвате Крыма написал сайт идеал медиа довольно мутное интернет издание .
На телеге случайно нашел Шария .
Пожар на складе во Владивостоке комментарий : ну это уже тенденция а не случайность .
О захвате Крыма написал сайт идеал медиа довольно мутное интернет издание .
На телеге случайно нашел Шария .
Пожар на складе во Владивостоке комментарий : ну это уже тенденция а не случайность .
-
Автор темы - Полковник
В ресторан "Веранда на Днепре " дорогой ресторан пришло СБУ и РВК .повестки вручать богатым .
Я так понимаю СБУ страховали РВК чтобы их не обидели .
Все это уже было и до 24 февраля ,ничего нового ,когда повестки давали депутатам .
Я так понимаю СБУ страховали РВК чтобы их не обидели .
Все это уже было и до 24 февраля ,ничего нового ,когда повестки давали депутатам .
-
- Старший прапорщик
- Забанен: Бессрочно
-
- Старший прапорщик
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Результати нічної атаки українських дронів-камікадзе на аеродром Морозовськ у Ростовській області. Є підтвердження пошкодження щонайменше одного бомбардувальника Су-34. На аеродромі базувалися російські бомбардувальники Су-24 та Су-34, вночі на нього було здійснено наліт БПЛА. Російські ЗМІ, як завжди, стверджували, що все було збите.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
А для чого їхали ваші танкові колони у напрямку Києва? Щоби що? По Хрещатику прогулятися і подивитися наші краєвиди з Маріїнського парку? Чи для чого?
А ваш десант у Гостомель з якою ціллю? Щоб на літаках наших політати?
Якщо вас розбили і дали вам відсіч, то це не означає, що ви не намагалися захопити Київ. Вчиться визнавати поразку. У вас їх ще багато попереду.
Смайлики він малює. Радісно йому. Повбивали людей наших, зрівняли з землею наші міста і села, а він потішається. Намірів у них не було. Ти нам ще розкажи, що не було "Киев за три дня" та "С цветами встречать".
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
У запада минимум два источника среди ближайшего окружения Путина (десять его старых друзей соратников).Александр Сергеевич Перижняк писал(а): ↑17 дек 2023, 09:52Это сколько же кротов дало американцам информацию летом 21 года перед вторжением
-
- Полковник
Гостомель и самая длинная из колонн вторжения - та что на 64 км растянулась из белоруси шла на Киев
-
- Старший прапорщик
И что же этому помешало ?
Обращает на себя внимание приписка мелким шрифтом красного цвета от британского военного ведомства о том, что эта карта «представлена лишь в иллюстративных целях».
-
- Полковник
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Младший сержант
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Сьогодні в кабінеті головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного знайшли прослушку. Правоохоронці почали розслідування.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Командувач Повітряних сил України Микола Олещук повідомив, що росіяни збили свій же штурмовик Су-25.

«Вечного полета, брат» – так пишуть у російських пабліках!
Приєднуюсь!
Можу впевнено сказати, що не українська ППО збила російський штурмовик Су-25! Це чіткі та злагоджені дії російських зенітників, за що їм велике спасибі від усього українського народу!
Так тримати!
Одним окупантом менше, і на один крок ближче до нашої перемоги!
Мінус один Су-25 окупантів. Далі буде…
Разом – до перемоги!

Приєднуюсь!
Можу впевнено сказати, що не українська ППО збила російський штурмовик Су-25! Це чіткі та злагоджені дії російських зенітників, за що їм велике спасибі від усього українського народу!
Одним окупантом менше, і на один крок ближче до нашої перемоги!
Мінус один Су-25 окупантів. Далі буде…
Скрыть ссылки на пост |
-
- Лейтенант
Нє-нє-нє... Не так! А ось так:
Вєчнаго памьота, сучий потрох! Земля тобі бетоном та скловатою!

Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Батька Пиночет, Командувач Повітряних сил не може ж так на своїй офіційній сторінці написати. А от не офіційно, то сумніву нема, що він так сказав!

Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Щоб вам було що ввечері подивитися
І що проаналізувати
«Не так треба думати про звільнення Донецька і Луганська, як переходити до стратегічної оборони. От наше завдання на 2024 рік», - говорить провідник Української добровольчої армії Дмитро Ярош.
Чесно констатуючи: оборона - пріоритет на найближчу перспективу.
«Війну неможливо точно спрогнозувати. Трапитися може всяке. Я дуже чекаю на Перемогу. Але не знаю, коли вона буде - в 2024 му чи, умовно, в 2027 році», - додає.
Ярош - та людина, ставлячи якій складні питання, ти точно отримаєш чесні відповіді.
Чому The Economist пише, що Путін може виграти війну? Які негативні сценарії для України в 2024-му? Чи достатньо у нас людей? Чому фортифікацією почали займатися тільки зараз? Які сценарії - позитивні, в чому наша сила? Чому все більше голосів про «перемовини» і що ми можемо цьому протиставити.
Про все це поговрили з Другом Провідником.
Дивіться, читайте. Максимально відверта розмова перед початком 2024
Sonya Koshkina
І що проаналізувати
«Не так треба думати про звільнення Донецька і Луганська, як переходити до стратегічної оборони. От наше завдання на 2024 рік», - говорить провідник Української добровольчої армії Дмитро Ярош.
Чесно констатуючи: оборона - пріоритет на найближчу перспективу.
«Війну неможливо точно спрогнозувати. Трапитися може всяке. Я дуже чекаю на Перемогу. Але не знаю, коли вона буде - в 2024 му чи, умовно, в 2027 році», - додає.
Ярош - та людина, ставлячи якій складні питання, ти точно отримаєш чесні відповіді.
Чому The Economist пише, що Путін може виграти війну? Які негативні сценарії для України в 2024-му? Чи достатньо у нас людей? Чому фортифікацією почали займатися тільки зараз? Які сценарії - позитивні, в чому наша сила? Чому все більше голосів про «перемовини» і що ми можемо цьому протиставити.
Про все це поговрили з Другом Провідником.
Дивіться, читайте. Максимально відверта розмова перед початком 2024
Sonya Koshkina
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Александр Сергеевич Перижняк писал(а): ↑17 дек 2023, 09:58dnepr7, Кто бы не делал .на Небельверфер похоже .
Тип 63 там под этим индексом много чего делали .
Интересно что китайцы называют свое оружие как и японцы ..
Сама идея . Что то простое маленькое и легко подвижное .
Не одоробло вроде Урала на котором возят пресловутый град, а маленькая машина
У нее есть особенность - по калибру весу и дальности стрельбі она отличается от больших систем. Дальность у нее 8 км - а у Града 20 км. В СССР была похожая РСЗО для десанта РПУ-14 - снята с вооружения в 1967 и зменена на авиадесантируемую 9К54 «Град-В» под стандартные 122 мм реактивные снаряды с 12 направляющими на базе грузовика ГАЗ-66.
-
- Полковник
Потому что в промерзшей земле и под обстрелами арты и танков наступающих сил врага - укрепления удобнее лучше строить.