До України прибула перша партія станцій супутникового Інтернету StarLink.
Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров
"Дякую Ілону Маску та всім партнерам вільної України! Продовжуємо боротьбу на всіх фронтах!" - написав міністр.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Зеленський опублікував кадри п'ятьох днів в Україні
"Ми вистоїмо, захищатимемо нашу землю"
/Зрада он/
----
Я все не мог понять почему так легко без сопротивления упал весь наш юг. Сегодня подписался на местные группы из того региона в твиттере, целый день читал.
Реалии
Да, там при Порошенко было куча укреплений и частей, что блокировали Крым .
Зеля и Ко ликвидировали ВСЕ.
Последнюю бригаду оттуда вывели за две недели до вторжения.
Вот почему украинская власть НИКАК не реагировала на все предупреждения. Ибо знала что вторжения будет, но думала что русские заберут себе херсонскую область, воду и электростанции для Крыма. Ну и соединятся с Дырой.
Но Путин ударил по всей Украине на сокрушение и переиграл Лоха и Ко.
/Зрада оф/
Монако заморозить майно російської "еліти" - Reuters
У королівському палаці Монако заявили, що принц Альберт підтримує будь-які зусилля й дії, спрямовані на припинення збройної боротьби в Україні й відведення всіх російських військ з її території.
З огляду на це, адміністрація Монако негайно ухвалила процедури, які заморожують рахунки, активи та майно кількох російських бізнесменів, подібно до санкцій, які запровадили в Європейському Союзі.
У королівському палаці, водночас, не назвали імена та прізвища представників російської еліти, чиї активи заморозили.
Традиційно в Монако багато олігархів, заможних бізнесменів та впливових політиків зберігають цінне рухоме та нерухоме майно, як-то елітні яхти, вілли, автівки тощо. Монако пропонує надзвичайно привабливі податкові ставки для заможних людей.
А куди подівся великий полководець? Я забув хто у нас викладає його опуси. Вже п'ятий день війни, а аналітега немає.
Я про ГіркінДа
Друзі! А мрії збуваються
Останні вісім років це було моєю головною мрією, понад усіма іншими мріями
Прокурор Гаазького Міжнародного Кримінального суду розпочав розслідування проти посадових осіб Російської Федерації, які скоїли злочин проти людства, вторгнувшись в Україну.
"Є достатні аргументи вважати, що в Україні було скоєно як, ймовірно, військові злочини, так і злочини проти людства", – сказав він.
Насамперед у Гаазі доручили зайнятися збереженням усіх доказів проти РФ
Lis1980,
О! Точно "вашблагородие"
А я забув як його кличуть)))
Сер Пол Макартні
“Згадуємо, як грали для наших друзів в Україні на Майдані Незалежності у 2008 році та думаємо про них у ці важкі часи. Ми посилаємо свою любов і підтримку”
Мік Джаггер
“Реальні способи допомогти Україні через Global Citizen”
Стівен Кінг
"Зазвичай я не публікую свої фотографії, але сьогоднішній день — виняток"
Мадонна
Безглузде та жадібне вторгнення Росії в Україну ПОВИННО зупинитися!!
Будь ласка, надішліть гуманітарну допомогу, щоб допомогти мільйонам громадян України, життя яких постраждало від цієї КРИЗИ в цей самий момент!!
Путін порушив усі існуючі угоди про права людини. Путін не має права намагатися стерти існування України. Ми підтримуємо Вас Президент Зеленський!! Ми молимося за вас і вашу країну!
Благослови вас усіх!
Давайте не відчувати себе безпорадними, коли стикаємося з геополітичними діями такого масштабу.
Є речі, які ми можемо зробити.
Слава Україні! Героям слава!
Glory to Ukraine! Glory to heroes!".