Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 27 авг 2020, 14:27

Все? Всі реформи проведені? Програма реформ 100 днів виконана.
Голова виконавчого комітету Ради реформ України, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі заявив, що повертається на батьківщину.
Про це повідомляє Грузія Online.
Изображение
«Украина - мой второй дом. В свое время я приехал сюда из своего главного дома, моей сладкой Грузии. Я всегда любил Украину еще со студенчества, в самый тяжелый период именно Украина приняла меня таким, какой я есть, без каких-либо условий и требований, и я это очень ценю. Я также очень благодарен судьбе, которая дала мне возможность последние семь лет чувствовать это и у нас достаточно времени, чтобы все обдумать и переосмыслить. Теперь с годами я уже знаю, как лучше служить нашей стране, как избежать ошибок...

Ошибки, конечно же были, и были очень серьезные ошибки, но Бог свидетель, я хотел лучшего для своего народа. Я хотел, чтобы мой народ жил гораздо лучше, намного богаче, и все же за эти годы из-за этих ошибок, которые я совершил из-за того, что я не смог сделать до конца, я хочу публично извиниться перед всеми. В то же время я бесконечно благодарен грузинскому народу, сделавшему меня участником успешного исторического процесса строительства грузинского государства.

В течение всех этих семи лет не было ни дня, чтобы я не был заинтересован новостями Грузии, и я точно знаю, моя работа на посту президента не была напрасной, и многое из того, что мы создали, до сих пор сохранилось и работает, но в то же время, когда я слышу новости из Грузии, я точно понимаю и знаю, что мы можем жить намного круче, намного лучше и каждый грузин может быть богатым и это у нас получится вместе! Я возвращаюсь!», - заявил Саакашвили.

Далі буде...
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 27 авг 2020, 14:49

Warisdeath писал(а):
27 авг 2020, 14:27
Все?
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 27 авг 2020, 17:36

111021 - Украина-реалии New
111020 - Украина-реалии New

Міністр юстиції Грузії Тея Цулукіані заявляє, що буде тільки вітати, якщо експрезидент Міхеіл Саакашвілі, який перебуває в розшуку, виконає свою обіцянку і повернеться на батьківщину, бо грузинська в'язниця його чекає.
Про це Тея Цулукіані сказала в четвер журналістам, коментуючи відеозвернення Саакашвілі з Києва до своїх прихильників в Грузії, в ході якого він знову пообіцяв повернутися.

"Ми, звісно ж, схалюватимемо, якщо Міхеіл Саакашвілі знайде в собі сили і приїде до Грузії. Його очікує процедура затримання на кордоні й грузинська в'язниця", - заявила Цулукіані.

За словами глави Мін'юсту, Саакашвілі перебуває в розшуку і щодо нього було ухвалено декілька вироків.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 27 авг 2020, 23:06

Изображение
Нардеп ОПЗЖ Ілля Кива повідомив, що на трасі поблизу Люботина на Харківщині розстріляли мікроавтобус. Цю інформацію підтвердили у поліції.

Деталі: Першим повідомив про стрілянину Кива. Нардеп виклав у соцмережах фото розстріляного автобусу. Він запевняє, що є загиблі, а декілька людей викрадені.

Представник ОПЗЖ заявив, що автобус обстріляли з автоматичної зброї представники "Азов" та "Нацкорпусу". Інформацію про стрілянину виданню підтвердила речниця поліції області Олена Бараник. Чи є поранені та загиблі вона не повідомила. Директор обласного Центру екстренної меддопомоги Віктор Забашта повідомив журналістам, що до лікарні невідкладної допомоги медики забрали трьох чоловіків. Вони отримали забої, є травми від гумових куль та бейсбольних бит.

Upd. На слова нардепа відреагували у Національному корпусі.

Дослівно: "Політична партія "Національний корпус", так само як і полк "Азов", який зараз виконує бойові завдання на фронті, не причетні до побиття титушок Іллі Киви на трасі Київ-Харків. Ми закликаємо правоохоронні органи негайно затримати Іллю Киву та розслідувати його причетність до організації терористичного акту на трасі Київ-Харків".

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 27 авг 2020, 23:10

Людей, які обстріляли автобус на Харківщині, вже впіймали

Четвер, 27 серпня 2020, 21:25

Поліція у Красноградському районі Харківської області затримала нападників на мікроавтобус з нібито активістами.

Джерело: глава МВС Арсен Аваков, його заступник Антон Геращенко, поліція Харківщини

Деталі: Поліція встановила, що поблизу міста Люботин Харківського району Харківської області на автодорозі невідомі автомобілем "Міцубісі" заблокували рух мікроавтобуса "Мерседес", у якому перебували представники ГО "За життя", та змусили його зупинитися. Після цього з автомобіля "Міцусібі" вийшло декілька осіб й з травматичної зброї обстріляли мікроавтобус, після чого втекли. Внаслідок пострілів двоє отримали поранення. Розшук зловмисників здійснювали за спеціальною поліцейською операцією "Сирена".

Пряма мова Авакова: "Зайчики" в ряд - затримані з м'язами та без мізків, які стріляли в таких самих, що їхали з політичних гастролей. Ніхто не загинув, легкі поранення, але кожного учасника цих провокацій чекає жорстка реакція".
Изображение
Пряма мова Геращенка: "Інформація про загибель когось учасників протистояння не відповідає дійсності.

Політичним партіям, і взагалі кому б то не було, Конституцією України, заборонено мати будь-які силові фомірованія. Право на законне застосування сили є тільки у держави. Національна поліція буде жорстко і принципово реагувати на будь-які силові провокації від якої б політичної сили вони не виходили - правих, лівих, червоних або блакитних. Всі особи, винні в застосуванні насильства, будуть затримані і притягнуті до кримінальної відповідальності".

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 27 авг 2020, 23:39

Оперативненько-то как! Напали, задержали и тут же прокомментирвали... :wink:

Президент Владимир Зеленский поблагодарил Национальную полицию за быструю поимку напавших на автобус людей Ильи Кивы под Харьковом. Об этом глава государства написал в своем Telegram-канале.

По словам лидера страны, такая «эффективность должна стать нормой».

«Общество должно вспомнить что в государстве есть полиция и есть Закон. А гражданин – получить ощущение защищенности. Ни принадлежность к определенным политическим силам, ни принадлежность к различным идеологиям, вероисповеданиям, взглядам, если это не запрещено законодательством, не должны быть оправданием преступлений», – написал он.

Зеленский отметил, что расследование подобных дел должно происходить как можно быстрее, так как «безнаказанность порождает вседозволенность».

«Мы десятилетиями слушали лозунг «Закон – один для всех». Но видим, к чему приводят пустые обещания! Множество правоохранительных органов сосредоточили внимание на экономических и коррупционных преступлениях, борьба с которыми, конечно, важна, но мы не должны допустить возвращения к «лихим 90-м» с дерзкими разборками на улицах», – резюмировал президент.

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 27 авг 2020, 23:40

Sanek писал(а):
27 авг 2020, 23:39
Множество правоохранительных органов сосредоточили внимание на экономических и коррупционных преступлениях
Тонкий намек, что можно?... :music:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 27 авг 2020, 23:51

Пропагандони вже цитують наших патрійотів - опзжистів.
Лента-ру пише:
Украинские депутаты заявили о расстреле радикалами автобуса с активистами
Украинские депутаты от партии «Оппозиционная платформа — За жизнь» заявили, что радикалы расстреляли автобус, в котором ехали активисты общественной организации «Патриоты — за жизнь». По предварительным данным, два человека убиты и один ранен, написал в Facebook депутат Вадим Рабинович.

Автобус был заблокирован и расстрелян под Харьковом. «Террористы больше не стесняются!!» — написал Рабинович.

Депутат Илья Кива сообщил в Facebook, что нападение на трассе Киев — Харьков совершили участники «Азова» и «Нацкорпуса». Несколько человек похищены.
https://lenta.ru/news/2020/08/27/rasstrel/

Коментів тьма!
Ось деякі цікаві:
:wink:
- Дешевий "развод" від дрочуна...

-даа.. 100% - пиар ради рейтингов...

-...и из травматического оружия обстреляли указанный микроавтобус, после чего скрылись на своем автомобиле""

пля.. из травмата)) кива обосрался устроить нормальную провокацию... эти ватники "за ЖОПЗ" даже рисковать собой уссались. Ну какие там "раны" после травмата - попавшего сначала в стекла?))

-ці з опЄзЄжЄ таки живучі, як щури

- Малороссы что-то зачастили с постановами.

- І що саме головне, що одні позитивні коментарії сповнені співчуттями до жопо мордих

-Гоп-стоп. І дочекались москаля

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 27 авг 2020, 23:55

Sanek писал(а):
Зеленский отметил, что расследование подобных дел должно происходить как можно быстрее, так как «безнаказанность порождает вседозволенность».
Я сподіваюсь, що він свідомо це писав. І розуміє про що він каже. Бо те, що він собі дозволяє, це вже занадто.
Sanek писал(а):
но мы не должны допустить возвращения к «лихим 90-м
Саме з вибором Зе Україна і повернулась до тих лихих 90-тих.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 авг 2020, 00:04

111027 - Украина-реалии New

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 авг 2020, 01:02

Центральна влада веде нечесну виборчу кампанію проти діючих лідерів місцевого самоврядування. Крім масової фальсифікації кримінальних справ на місцеві ради по всій країні, територіальним громадам, не погоджують кредитні ресурси на завершення будівництв, рахунки підприємств, відповідальних за підготовку міст до опалювального сезону, арештовуються.

Про це заявив мер Дніпра Борис Філатов за підсумками позачергового засідання правління Асоціації міст України, до складу якої входять понад 900 представників місцевого самоврядування по всій країні.

На його думку, такі дії правлячої партії б'ють в першу чергу по людям, а не по діючим мерам, що мають високі рейтинги.

"Йде наступ на права місцевого самоврядування. Асоціації міст України - аполітична організація, проте наша позиція консолідована. Правління Асоціації міст України буде наполягати на зустрічі з президентом, який жодного разу за час своєї каденції не зустрічався з лідерами місцевого самоврядування. У разі, якщо президент України відмовиться, ми візьмемо за приклад дії деяких наших колег - будемо вимагати зустрічі з ним шляхом акцій прямої дії", - заявив Філатов.

Разом з тим всередині Асоціації планують зміцнити юридичну службу.

"Ми не збираємося заохочувати злодіїв і корупціонерів. Але зараз все місцеве самоврядування цинічно і безсоромно мажуть брудом, на кожного інспіровані десятки кримінальних справ - з цим ми будемо боротися правовим способом", - додав Філатов.

Водночас представники місцевого самоврядування вимагають відкликання законопроекту "Слуг народу", який блокує голосування за земельні комунальні питання не менш ніж двома третинами голосів.

Замість цього, на їхню думку, необхідно внести зміни в закон про місцеве самоврядування, які зафіксують правило загальної відставки для мерів і депутатських корпусів у разі відсторонення або розпуску місцевих рад.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 28 авг 2020, 01:47

Денис Пудрик - новый руководитель одесской таможни... Личико внушает доверие! :wink:
Изображение Изображение

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 авг 2020, 01:50

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 авг 2020, 01:56

Sanek писал(а):
28 авг 2020, 01:47
новый руководитель одесской таможни...
Це ж із-за нього Саак розлютився
111032 - Украина-реалии New

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 авг 2020, 01:59

Не так давно в ОПУ радником Єрмака прийшов працювати на його запрошення колишній нардеп від БПП С. Куніцин. У Сергія Куніцина є дочка Наталія, а у Наталії є чоловік, якого звуть Денис Пудрик. Крім тестя С.Кунiцина i А.Єрмака підтримку Пудрику надає його кума Ю.Тимошенко

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 28 авг 2020, 02:00

Warisdeath писал(а):
28 авг 2020, 01:56
Це ж із-за нього Саак розлютився
Скорее всего Саакашвили прав...

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 28 авг 2020, 02:03

Самый сок, что все все знают... и про недвигу на Кипрах, и про рестораны, и про машины с брюликами... а воз и ныне там... :fp: Народу по%уй, а свиньи наверху из одной шайки-лейки...

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 авг 2020, 02:25

Sanek писал(а):
28 авг 2020, 02:03
что все все знают... и про недвигу на Кипрах, и про рестораны, и про машины с брюликами... а воз и ныне там..
Кажуть, що він люстрований. Так що ХЗ що там і як.
Я, наприклад, перший раз про нього чую.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 28 авг 2020, 02:35

Warisdeath писал(а):
28 авг 2020, 02:25
Я, наприклад, перший раз про нього чую.
Вы много знаете начальников городских или областных таможен? :biggrin:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 авг 2020, 02:40

Sanek, Та нікого.
Просто його прізвище визвало стільки розголосу у соцмережах. Вже другий день спостерігаю. Зрозумів, що людина відома десь у якихось вузьких чи широких колах. Тому і кажу, що не знаю хто це.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»