Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
-
Автор темы - Полковник
Bikini, всем все равно. кто то верит кто то нет. надо же что то писать.
-
Автор темы - Полковник
Хорошо . Любой флот дорогая игрушка. А корабли которые используют как пусковые для ракет дорого и не очень эффективно . И реально однобоко . ресурсов у них до черта поэтому строить попытатся .санкции текут. Деньги есть .
Другое дело что ракета и дрон победит корабль как когда то их победил самолёт.
Другое дело что ракета и дрон победит корабль как когда то их победил самолёт.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Пише один із бійців біля Степового:
"Зараз кацапів можна порівняти з аватаром біля магазину, який на тебе лається. Ти йому дав по морді, він впав, знову встав. У нього йдуть соплі, кров, слина... Він продовжує, ти йому знову всадив. Їх так вчора набили, і перед тим, а вони пі*ють і пі*ють по тим самим маршрутам. В них навіть техніка далі Красногорівки не доїжджає. Вони підвозять людей... ну як людей - під**расів... і вони далі йдуть в пішому порядку. В них покійників, ранених повно. Їх артилерія не боїться зачепити своїх, бо пройде нове відділення піхоти. Одне відділення смертники, а інше займає вже позицію".
"Зараз кацапів можна порівняти з аватаром біля магазину, який на тебе лається. Ти йому дав по морді, він впав, знову встав. У нього йдуть соплі, кров, слина... Він продовжує, ти йому знову всадив. Їх так вчора набили, і перед тим, а вони пі*ють і пі*ють по тим самим маршрутам. В них навіть техніка далі Красногорівки не доїжджає. Вони підвозять людей... ну як людей - під**расів... і вони далі йдуть в пішому порядку. В них покійників, ранених повно. Їх артилерія не боїться зачепити своїх, бо пройде нове відділення піхоти. Одне відділення смертники, а інше займає вже позицію".
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
-
Автор темы - Полковник
Bikini, нужно мотивировать заинтересовать . что конечно сложно.
-
Автор темы - Полковник
-
- Полковник
А ещё есть Дия.. там все данные про всех..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
А еще ПВО это очень дорого и настолько высокотехнологично что эти комплексы мало кто умеет делать. Поэтому сейчас США пытается заправлять свои ракеты в советские комплексы БУК. И использовать радары от комплексом С300 совместно со своими пусковыми установками Пэтриот. В чем юмор - когда турция закупала у РФ комплексы С400 то те же США заявляли что они не совместимы с комплексами НАТО. А в 2023 году оказалось что все вполне совместимо если СИЛЬНО НАДА.Александр Сергеевич Перижняк писал(а): ↑06 ноя 2023, 17:27ПВО это наше все. как и многое другое его надо развивать.
-
Автор темы - Полковник
-
- Полковник
-
Автор темы - Полковник
dnepr7, Портников откуда знает ? Ютубики фантазёры У него биполярка как у соскина зрада-перемога.
Раскрыт секрет более долгой дуделки тревоги.
Дозаправка мига в воздухе .это делали ещё в 80-е годы медведя ту 95 заправляли в воздухе
Раскрыт секрет более долгой дуделки тревоги.
Дозаправка мига в воздухе .это делали ещё в 80-е годы медведя ту 95 заправляли в воздухе
-
- Полковник
Аналитик потому что. А эта порода - знает все!

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Bikini, А що не так він сказав? На квітень 2021 року, коли вийшло це відео, він чітко описав ситуацію як це могло би бути на той час.
Але я не про це. А про те, що назва відео не від нього, а від інтерв'юерки. А в розмові з нею сам Портников якраз і припускає ймовірність третьої світової. Але він хоче, щоб на той час ми були все ж таки спостерігачами, а не головними учасниками тих подій.
П.С.
Свою думку по відношенню конкретно до Портникова нікому не нав'язую, але і промовчати не зміг.
Ох, нам би ще більш-менш таких аналітиків, як Портніков, та щоб ще не просто слухали, а прислухалися та робили висновки, то жили б ми набагато краще. Всім би таку "біполярку" як у Портникова.Александр Сергеевич Перижняк писал(а): ↑14 ноя 2023, 20:44Портников откуда знает ? Ютубики фантазёры У него биполярка
Але я не про це. А про те, що назва відео не від нього, а від інтерв'юерки. А в розмові з нею сам Портников якраз і припускає ймовірність третьої світової. Але він хоче, щоб на той час ми були все ж таки спостерігачами, а не головними учасниками тих подій.
П.С.
Свою думку по відношенню конкретно до Портникова нікому не нав'язую, але і промовчати не зміг.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
А где я написал, что он не так сказал?

Слушайте видео - делайте выводы сами.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Bikini, Я і послухав.
Просто у Вашому дописі я побачив сарказм, що автор відео наговорив того, що не було, або не сталося.
Просто у Вашому дописі я побачив сарказм, що автор відео наговорив того, що не було, або не сталося.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Сарказма не было.
И такое могу найти

Портников, пожалуй, самый плодовитый "говорун" на нашем телевидении - каждый день по несколку роликов, интервью, текстовых постов. В его творчестве, при такой массе материала, найти можно ВСЕ!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Bikini, Коли займаєшся аналізом, то розглядаєш кількість варіантів. Що може бути так, або так, а можна запобігти того, чи іншого, якщо зробити так чи інакше, відповідно, як і не зробити того чи іншого, то можуть бути такі-то наслідки. Це ж не прогноз і не карти таро, а аналіз.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
@DeeptState
*
Зі слів бійців РУБпаКу 57 ОМПБр про ситуацію на ділянці:
"Кацапи постійно ходять в м'ясні штурми. Пробують просунутися вздовж залізниці. Почали активно застосовувати хлорпікрин, який заборонено конвенціями..."
Залізниця Лиман Перший-Куп'янськ.
*
Зафіксовано два випадки застосування хімічної зброї на Сватівському та Бахмутському відтинку, швидше за все ворог використав хлорпікрин, якого в запасах чимало, і який вже неодноразово використовувався проти наших військ.
*
Зі слів бійців РУБпаКу 57 ОМПБр про ситуацію на ділянці:
"Кацапи постійно ходять в м'ясні штурми. Пробують просунутися вздовж залізниці. Почали активно застосовувати хлорпікрин, який заборонено конвенціями..."
Залізниця Лиман Перший-Куп'янськ.
*
Зафіксовано два випадки застосування хімічної зброї на Сватівському та Бахмутському відтинку, швидше за все ворог використав хлорпікрин, якого в запасах чимало, і який вже неодноразово використовувався проти наших військ.
Скрыть ссылки на пост |
-
Автор темы - Полковник
Ми вже приймаємо участь війна на нашій території . Захід дійсно втомився сам від себе .
Спить душечка спить на подушечке .
Ніхто з політиків не слухає аналітичних висновків .
-
Автор темы - Полковник
Warisdeath, Я просто не люблю цих політологів .вони усі кажуть погане .