Желтовласка у власти.

Современная жизнь и новая история стран мира

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 11 окт 2026, 01:37

Ещё один..
Изображение
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 11 окт 2026, 01:48

Заїбали
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 11 окт 2026, 01:51

Lis1980 писал(а): ↑
10 окт 2026, 21:37
Трамп:

* Зеленський міг би
Дідуська образився. Бу-бу, бурчить, ніжками тупотить, злиться.

:fp:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Желтовласка у власти.

Где Влад Бевх » 11 окт 2026, 02:56

10 окт 2026, 18:27
Гірше.
Как бы образно объяснить.. понос у слона и муравья ))) процесс как бы один, а результат по массе говна и площади затопления - разный.. ;)
Чому гірше? Європа під заклики «україна має воювати!» закупила рекордний обʼєм російського газу. Путін купається в грошах. І більше всього Франція. Трамп теж вирішив трохи поторгувати. Росія з США не воює. Так що двушка на Москву - разів в тисячу гірше за політику Трампа.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 11 окт 2026, 04:03

Влад Бевх, Нє. Недоречне порівняння. В даному контексті ці аналогії не працюють.

Америка - лідер світу. (Принаймні поки що). Лідер - це не такий, як всі, лідер він понад усіма. Тобто, якщо всі так роблять, то тоді і мені можна, то лідеру так не можна. І якщо вже і розглядати корупцію і всякі інші оборудки, то це те саме, що порівнювати дрібного шахрая з Доном Корлеоне. Наче і роблять одне й те саме, але ж масштаб різний, погодьтеся. І Трамп цим рішенням опустив США до дрібного вуличного шахрая.

Більше того, Америка завжди позиціонувала себе захисником демократії, цінностей і правил. Принаймні такою її сприймає світ. А Трамп став на бік агресора, на бік зла, на бік вбивці. Дав йому добро на подальше вбивство. Відкрито заоохотив його до терору.

А про "двушечку на москву" в даному випадку треба згадувати в контексті класики. Та, що про сучого сина. І ніяк інакше. Але де Трамп і де принципи Америки? Вони на різних берегах. Донні керується виключно власними інтересами і інтересами своєї сім'ї. Він прийшов на цей пост для особистого збагачення і він цим і займається. Для США це ганьба, для Трампа - все very good.

П.С.
Якби дійсно згадка про ту кляту двушечку на москву в даній ситуації мала місце, то сьогодні світ не почув би реакції засудження цього рішення Трампа від конгресменів, серед яких як демократи, так і республіканці. І це у суботу, у вихідний день. Журналісти, блогери, американське суспільство засудили це рішення Трампа. Про європейців взагалі мовчу, вони виступили з заявою на нашу підтримку.

П.С.П.С.
В наступну суботу в США мітинг проти політики Трампа. Зрозуміло, що мітинг не конкретно через вчорашню многоходовочку Трампа з товаріщем Володьєй, але і це тепер піде в скарбничку незадоволень. Анонсують мільйонів 10 учасників.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 11 окт 2026, 04:18

О! Оце діло!

Конгресмен-республіканець Браян Фіцпатрік:

Изображение

«Ми внесемо двопартійний законопроєкт, щоб заблокувати будь-які закупівлі російської нафти. Він називатиметься «Акт Рональда Рейгана про мир через силу. Його буде винесено на розгляд Палати через процедуру примусового винесення на голосування, і він буде ухвалений переважною більшістю».

А тепер можна і про двушечку згадувати, і про сучого сина і про лідерство США.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 11 окт 2026, 04:30

Заява президента Трампа про те, що Сполучені Штати дозволять світові закуповувати російський дизель протягом шести місяців, є цілковитою зрадою України, наших європейських союзників та національної безпеки США — спільна заява сенаторів-демократів Джин Шахін, Чака Шумера та Елізабет Воррен

"Розпочавши війну з Іраном, яка спричинила стрімке зростання цін на бензин і дизель для кожного американця, президент вдається до відчайдушних «угод» із кровожерливим диктатором, намагаючись виправити власну халепу. Американці та наші європейські союзники зіткнулися з колосальним зростанням цін на пальне через війну президента з Іраном, і замість того, щоб співпрацювати з ними задля зниження витрат, ця адміністрація звернулася до їхньої головної загрози безпеці — зрадивши Україну та наших союзників у відчайдушній спробі врятувати політичні перспективи Трампа.

Ось як виглядає провал. Провал президента Трампа у виконанні своїх обіцянок знизити витрати для американців. Провал у захисті Америки від її супротивників. Невдача у дотриманні закону та двопартійної волі Конгресу, який лише кілька тижнів тому ухвалив законодавство, спрямоване на перекриття доходів російської військової машини та обмеження закупівель російської нафти й газу.

Досить уже. Президент повинен припинити свою війну з Іраном, замість того щоб фінансувати російську військову машину. путін реагує лише на силу, а це означає жорсткі заходи проти росії та тих, хто сприяє її війні проти України", — йдеться у заяві.

На протязі дня висловилися ще багато інших конгресменів. Ця була першою.

Крім того, республіканці згадали про закон Ліндсі Грема про «пекельні санкції» та закон від 2022 року, який прямо забороняв купувати російські нафтопродукти.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 11 окт 2026, 10:04

"Я думаю, что Россия хотела бы заключить сделку. Мы уже неоднократно обсуждали это, но Россия хочет заключить сделку. Однако, как я уже говорил, этот вопрос можно было решить много раз. Но по какой-то причине Зеленский не хочет заключать сделку. И если посмотреть на соотношение сил, знаете, на одной стороне на миллионы солдат больше, чем на другой. Я думаю, было бы разумно, если бы он заключил сделку 2 года назад. Ему было бы гораздо… он оказался бы в гораздо лучшем положении. 2 года назад он мог заключить гораздо более выгодную сделку.

Президент Путин очень хочет добиться урегулирования. И послушайте, он высвобождает большие объёмы нефти для мирового рынка. Хорошо? И это, кстати, очень хорошо. Причём по очень низкой цене", – заявил Трамп.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 11 окт 2026, 11:35

«Нам нужен океан. Поэтому я подумывал либо об Атлантическом, либо о Тихом океане. Мы назовём его «океан Трампа» или «океан Америк». Что-то в этом роде.

Нам нужно это сделать, пока я не ушёл. Я считаю, что у нас должен быть океан, и нам нужна великая река. Но я не собираюсь менять название Миссисипи. Я люблю Миссисипи», - Трамп.

Долбаёб - ты меня называааала ))))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Желтовласка у власти.

Где Влад Бевх » 11 окт 2026, 16:22

Warisdeath писал(а): ↑
11 окт 2026, 04:03
Більше того, Америка завжди позиціонувала себе захисником демократії, цінностей і правил. Принаймні такою її сприймає світ.
Смішно.
Це Америка яку собі придумали вкраїнчики.
США після 1945 цілувалися в дьосна з такими режимами і дружили з такими силами що навіть радянський лад чи теперішній Путін викладають на їх вогні цілком пристойно.

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Желтовласка у власти.

Где Влад Бевх » 11 окт 2026, 16:33

11 окт 2026, 10:04
"Я думаю, что Россия хотела бы заключить сделку. Мы уже неоднократно обсуждали это, но Россия хочет заключить сделку. Однако, как я уже говорил, этот вопрос можно было решить много раз. Но по какой-то причине Зеленский не хочет заключать сделку. И если посмотреть на соотношение сил, знаете, на одной стороне на миллионы солдат больше, чем на другой. Я думаю, было бы разумно, если бы он заключил сделку 2 года назад. Ему было бы гораздо… он оказался бы в гораздо лучшем положении. 2 года назад он мог заключить гораздо более выгодную сделку.

Президент Путин очень хочет добиться урегулирования. И послушайте, он высвобождает большие объёмы нефти для мирового рынка. Хорошо? И это, кстати, очень хорошо. Причём по очень низкой цене", – заявил Трамп.
«Нада проста пірістать стрілять»
«Вайна - ібр барига на ней наживається»
«Сайдемся прімарна пасаредінє»
«Я закінчив війну в своїй голові»

Трамп математично точно повертає Зеленському його передвиборчі тези на яких Зе заліз на владу.
170338 - Желтовласка у власти.

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 11 окт 2026, 17:34

Неужели?? )))))))Изображение
«С настоящего момента между РФ и Украиной объявляется «ЭНЕРГЕТИЧЕСКОЕ ПЕРЕМИРИЕ». Обе стороны дали на это согласие. Не нарушайте его».

Галлюцинации у деда?? Совсем плохо?? ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Из жизни разных стран»