Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 26 авг 2026, 21:17

Warisdeath писал(а):
26 авг 2026, 21:12
В коментах в Донецькому чаті
Федор Валерьевич, конечно, просто эталонный ДОЛБОЕБ! :clown:
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 26 авг 2026, 21:35

Bikini, Ага)))
Вже нема цього комента і відповіді йому! Видалено.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 26 авг 2026, 21:53

(с)
Директор ЦРУ Ретклифф, министр обороны США Пит Хегсет и председатель Объединенного комитета начальников штабов генерал Дэн Кейн собрались в Белом доме после приезда директора ЦРУ из Москвы.

После Москвы он на целый день задержался в Риге, президент Литвы Науседа также сообщил, что содержание разговора в ближайшее время будет передано официальным властям Вильнюса.

Пидорасы действительно представляют угрозу, и не будет удивительно, если они попытаются предпринять какие-либо действия в отношении стран Балтии. Следует быть готовым и не пренебрегать этой угрозой, ведь в конце 2021 года многие в нашей стране тоже смеялись над пидорасами, находящимися за границей, а результат мы видим уже пятый год.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Влад Бевх » 28 авг 2026, 21:01

Ракети до "Петріотів" що нам дали?
"В Бучанському районі горять невстановлені склади. Тривалу каскадну вторинну детонацію видно за багато кілометрів, в соцмережах купа фото і відео.
Поясніть мені будь ласка. Ми за 4.5 роки війни, маючи військову підтримку і фінансову допомогу західних партнерів, не спромоглися створити нормальну крилату і балістичну ракету.
Але ж ми могли побудувати підземні арсенали для тої зброї, яку нам дають і яку більш-менш виробляємо самі?
Пустої землі навколо великих міст валом – і поряд з залізницею, і поряд з ключовими трасами. Чого не вистачило? Бетону мало виробляється в країні? Залізних балок та арматури? Екскаваторів, будівельників, проектантів? Грошей забракувало на “€6учі захисні“ для єдиного того, що захищає нас від знищення?
Вчора Зоя Казанжи написала розпачливий допис, і він так болісно в мені відгукнувся, що думки, ним породжені, саднять в моєму мозку досі.
На своїх державних посадах, оплачених за наші податки, використовуючи спроможності державної машини, яку ми утримуємо на наші податки, вони витягають з СІЗО своїх поплічників, які натирили кошти з державного бюджету, за гроші, які ті натирили з бюджету!
Ви тільки вдумайтеся в це:
Утікач від правосуддя Міндіч, дружбан невстановленого Вови, з яким разом будував резиденції в кооперативі «Династія», передав невстановленому держслужбовцю Кирилу Олексійовичу 4 мішки чорної готівки, за які держслужбовиця Мудра через використвння зв'язків в державних міністерствах, відомствах і держбанку, організувала внесення застави за поплічника Міндіча, також державного службовця, який тирив кошти у держави на те, щоб Міндіч і невстановлений Вова будували резиденцію в кооперативі «Династія»!
Ви розумієте, що вони виходять під застави, сплачені за натирені у нас же кошти? Тобто, наїбавши нас на крадівництві, вони вдруге найобують нас, коли витягають з СІЗО своїх подільників за натирені у нас же гроші!
Мені здається, історія ще не бачила наїбалова такого масштабу.
Водночас у них немає ресурсів не тільки на укриття для людей, не тільки на захисні споруди для енергетики, та й навіть для будівництва підземних арсеналів для зберігання зброї!
Це ж навіть не Вишневе, які підірвали ракетами. Цього разу були дрони.
Що ж це за військові склади такі, які на п'ятому році повномасштабної війни можна винести дронами?"
169665 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Влад Бевх » 28 авг 2026, 21:05

Навіть будувати не тре

"1. Гіпсові печери Тернопільщини (Найбільші в Європі)Поділля має унікальні лабіринти, де температура стабільно тримається на рівні +9°C...+11°C круглий рік. Історично (під час Другої світової війни) вони вже використовувалися як масштабні укриття та стратегічні бази.Печера Вертеба (с. Більче-Золоте): Має величезні зали, широкі й відносно рівні підземні ходи (довжина понад 9 км). Раніше слугувала базою для загонів УПА. Вхід великий і зручний для доступу.Печера Озерна (с. Стрільківці): Величезна печера довжиною понад 140 км. Має просторі вхідні галереї, де під час війни тривалий час переховувалися і жили сотні людей, облаштувавши там підземні побутові склади."

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Влад Бевх » 28 авг 2026, 21:15

Тим часом український бізнес лівобережної України і Києва продовжує інтенсивний курс знайомства з Війною. Зустріч відбулася на п'ятому році повномаштабки абсолютно несподівано для нього.
Горять склади, заводи, виробництва, бази, горять стоянки, забиті купою ретельно поставленої в ряди техніки...
Всі наземні величезні сараї переходять у хмару.
Кричати, волати, пояснювати - було абсолютно марно. Колись я тим дуже переймався, тепер я розумію що так працює Еволюція. Змінися або здохни. Лінивий, тупий, жадібний - він приречений Еволюцією.
У тих, хто зробив ставку на "якось воно буде", що означало "такого ніколи не станеться"(хоча не було ніяких передумов так вважати), тепер "внЄзапно". Спроба жити минулим, "як раніше", як ДО. За п'ять років після точки абсолютної очевидності не було навіть запиту на побудову підземних розподілених сховків. Країна продовжувала п'ялити в небо ЖеКашки-стєкляшки.
Минулого світу більше немає.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 28 авг 2026, 22:44

Мені одному здається, що це якось дивно? :rolleyes2:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Влад Бевх » 28 авг 2026, 23:39

Просто він не гой. Його закони України не стосуються.

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Lis1980 » 29 авг 2026, 15:32

Влад Бевх писал(а):Просто він не гой.
Альбертович тоже таки да?? ;)
Это просто праздник какой-то!! (с)

Люди мира.. все логично ))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Влад Бевх » 29 авг 2026, 20:33

«Добрий дім».
Так називався цей пансіонат для стареньких.
Найближчий будинок до епіцентру вибуху.
На нього ж і припав основний удар. Усі, хто були у будинку, загинули. Знайшли щонайменше 31 тіло. Ще троє загиблих з місцевих. Двоє загинули у будинку навпроти пансіонату та одна людина в авто.
Місцеві кажуть, що чули два прильоти. Перший — о 20:30. Усю ніч тривала детонація.
Про те, що поруч розмістили склад з боєприпасами, жителі Милої стало помічати кілька місяців тому. І якось дуже швидко росіяни дізналися, що там може бути склад.
Також нагадаю, що місяць тому стався приліт у Капітанівці — сусіднє село. Чудом тоді все це не здетонувало у Милій теж, бо це дуже поруч, кажуть місцеві. І незрозуміло, чому тоді відповідальні за склад не переглянули протоколи безпеки.
169678 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 29 авг 2026, 20:40

А ще подейкують, що в той час ніяких дронів не було :hm:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 29 авг 2026, 20:49

У тимчасово окупованому Донецьку, ймовірно, підірвали авто заступника начальника Оленівської колонії, причетного до катувань українських полонених

У ніч на 29 серпня у тимчасово окупованому Донецьку підірвали автомобіль першого заступника начальника Оленівської колонії Дмитра Неєлова, причетного до катувань, побиття та приниження українських військовополонених і цивільних.

Стан Неєлова невідомий
За попередніми даними, під автомобілем знаходився вибуховий пристрій. Наразі невідомо в якому стані перебуває Неєлов.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на власні джерела в спецслужбах.
Джерело УП підтвердило інформацію про підрив автомобіля Неєлова в Донецьку.

Навесні 2026 року Служба безпеки України та Офіс генерального прокурора заочно повідомили Неєлову про підозру у вчиненні воєнних злочинів.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»