Украина-реалии New
-
Lis1980
- Генерал-майор

Украина-реалии New
Нда уж..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

Украина-реалии New
(с)
Щодо ситуації в Офісі Президента (ОП) є дещо більше. Чому досі ЖОДЕН із заступників Єрмака не був звільнений? Єрмак уже майже 9 місяців не керівник ОП, але до звільнення Мудрої, яку НАБУ звинуватило в корупції, усі залишалися на своїх місцях.
Можна сказати інакше: герой війни, ексочільник ГУР МОУ і надія країни Кирило Буданов, якого я знаю давно і яким багато разів пишалася, уже майже 9 місяців є керівником ОП, але жоден із його заступників, дбайливо відібраних свого часу Єрмаком, не був звільнений.
Я була впевнена, що першими знайдуть нові посади Верещук і Татаров. Мало того, окрім заяв, незрозуміло, у чому полягає діяльність Буданова і що змінилося в ОП.
Це дуже дивна ситуація, і можна було б подумати, що ми просто чогось не знаємо і всі заступники були завербовані ГУР МОУ ще до цього
чи діяльність Кирила Олексійовича глибоко законспірована та широка, як Чорне море. Але фактично поки виявилося лише, що Мудра зі Столаром всерйоз розмірковували, що корупцію треба очолювати, а в ОП ходили одиниці виміру «мішки».
Проте Буданов досі мовчить, наче в ОП нічого не сталося. Лише дві публікації за кілька днів — про поховання Коновальця і повернення полонених. Як це все пояснити? І чому досі заступники Єрмака на місцях?
Щодо ситуації в Офісі Президента (ОП) є дещо більше. Чому досі ЖОДЕН із заступників Єрмака не був звільнений? Єрмак уже майже 9 місяців не керівник ОП, але до звільнення Мудрої, яку НАБУ звинуватило в корупції, усі залишалися на своїх місцях.
Можна сказати інакше: герой війни, ексочільник ГУР МОУ і надія країни Кирило Буданов, якого я знаю давно і яким багато разів пишалася, уже майже 9 місяців є керівником ОП, але жоден із його заступників, дбайливо відібраних свого часу Єрмаком, не був звільнений.
Я була впевнена, що першими знайдуть нові посади Верещук і Татаров. Мало того, окрім заяв, незрозуміло, у чому полягає діяльність Буданова і що змінилося в ОП.
Це дуже дивна ситуація, і можна було б подумати, що ми просто чогось не знаємо і всі заступники були завербовані ГУР МОУ ще до цього
Проте Буданов досі мовчить, наче в ОП нічого не сталося. Лише дві публікації за кілька днів — про поховання Коновальця і повернення полонених. Як це все пояснити? І чому досі заступники Єрмака на місцях?
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Можна припустити два варіанти.
1. Буданову не дали змінити команду.
Але виникає питання чому він на це погодився?
2. А з питання виникає другий варіант.
Погодився тому що, якщо що, то все що міг, те і зробив, але з цією командою на більше ніяк. Типу я не я і хата не моя))
Ну це так, роздуми. Важко зрозуміти навіщо Буданов взагалі на це погодився?
А також не забуваємо, що він завжди був наближеним до цього збіговіська Зе і його команди. Пам'ятаєте історію як він жив в одному будинку з якимось другом Зеленського і Єрмака? Тоді ще щось трапилося з тим другом і після того вся країна дізналася що вони живуть в одному будинку.
Мутний типок Кирило Олексійович.
А які у нього функції в ОПі? Єрмак керував всім. Аж здавалося, що це він президент. А Буданов якось тихенько там сидить.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |