Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 11 июл 2026, 22:15

168657 - Украина-реалии New
168658 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 11 июл 2026, 22:41

Про 155-ю у нас же окрема тема є
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 12 июл 2026, 00:47

Warisdeath писал(а):
11 июл 2026, 22:41
Про 155-ю у нас же окрема тема є
Це не про окрему бригаду новина. І він бувший начштабу «Скелі».

Вже злапали його.
Наказав убити людей бо вони «образили його дружину».

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 12 июл 2026, 06:13

Влад Бевх писал(а):Наказав убити людей бо вони «образили його дружину».
Ишь какой примерный семьянин.. ;)
Пиздец.. А исполнители?? Все норм?? Командир приказал..

Новая элита, как на России?? ((((
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 12 июл 2026, 20:38

Влад Бевх писал(а):
12 июл 2026, 00:47
Це не про окрему бригаду новина. І він бувший начштабу «Скелі».
Та я в курсі.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 12 июл 2026, 22:48

"Скеля" закликала не асоціювати з полком комбрига 155-ї бригади Лучанова, бійців якого підозрюють у викраденні братів на Київщині

425-й ОШП "Скеля" заявив, що інкриміновані комбригу 155-ї бригади Станіславу Лучанову та його підлеглим злочини відбулися під час його командування 155-ю бригадою, і полк "Скеля" не має жодного відношення до цієї справи.

"Події за участі Станіслава Лучанова та його підлеглих, які розслідують правоохоронні органи, відбулися вже під час проходження ним служби на посаді командира 155 окремої механізованої бригади імені Анни Київської (ОМБр).

425 окремий штурмовий полк (ОШП) "Скеля" не має жодного стосунку ні до обставин цього кримінального провадження, ні до рішень, які могли бути ухвалені в іншій військовій частині", - сказано в повідомленні.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 14 июл 2026, 21:06

Плачуть вувчиці …
168697 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 15 июл 2026, 20:47

Та живи де хочеш. Заїпали оці посередні типу артисти. Ну, поїхав, то й живи собі і не згадуй про Україну.
Вовчиці якось переплачуть тіою відсутність.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 17 июл 2026, 23:07

Президент України (Єрмак) відвідав ставку Сирського для консультацій по ситуації що склалася.
Натовп протестувальників у Києві збільшується.

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 17 июл 2026, 23:16

Ермак??
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 17 июл 2026, 23:32

Lis1980, Ну так. Єрмак вчора їздив до Сирського. Деякі Змі писали, щоб підтримати його. А навіщо насправді він туди їздив, хтозна?

Колишній керівник Офісу президента Андрій Єрмак відвідав пункт управління головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського в одній із прифронтових областей увечері 16 липня.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на співрозмовників серед військових та правоохоронних органів.

Це сталося на тлі відставки міністра оборони Михайла Федорова та публічного конфлікту від колишнім міністром та головкомом.

"Українська правда" звернулася за коментарями до Андрія Єрмака та надіслала офіційний запит до Олександра Сирського.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 17 июл 2026, 23:49

На Кіпрі діяла злочинна організація, до якої входив колишній головний обнальщик Януковича на острові Еллінас Христодулос, якого хотіли призначити почесним консулом у Республіці Кіпр, — посол України на Кіпрі (2025-2026 рр.) Сергій Ніжинський на засіданні ТСК народного депутата Олексія Гончаренка, - пише ZN.UA (Дзеркало тижня / Зеркало недели)

На Кіпрі я виявив спрут, який складався з трьох осіб — колишнього посла України в Республіці Кіпр Руслана Німчинського, офіцера безпеки Ярослава Білозьорова та на той час кандидата в почесні консули, громадянина Кіпру Еллінаса Христодулоса», — стверджує Ніжинський.

Дипломат стверджує, що сам він зустрічався з Христодулосом лише раз — після призначення на посаду знайомився з діаспорою на Кіпрі. Христодулос прийшов туди з дружиною Наталею Еліас — українкою, яка організовує концерти російських зірок на Кіпрі.

Він також запевняє, що Христодулоса на посаду посла подав його кум Німчинський — зв’язок між ними підтвердили у представництві ПЦУ в Ларнаці, до якого посольство робило запит.
Руслан Німчинський нині очолює управління з питань НАТО в МЗС. А до посади на Кіпрі довгий час працював тимчасово повіреним у Москві, у посольстві разом з ним працював і Білозьоров.

За словами дипломата, Христодулос приймав у себе громадян та через посла Німчинського надавав певні послуги (про які саме послуги йдеться, дипломат не уточнив — ред.).

«Зрозумівши це, я звернувся до НАЗК через МЗС. 31 березня моя дружина почала отримувати погрози від цього спрута. Я був тоді в Україні, тож звернувся до поліції щодо залякування родини посла. Але також я просив міністра відреагувати та захистити мене.
Але МЗС просто не передало міністру закордонних справ нічого, не почало жодної службової перевірки», — розповів Ніжинський.

Ніжинський стверджує, що продовжував отримувати погрози від людей Хритодулоса, а також «від представників МЗС», зокрема, державного секретаря Олександра Карасевича, які вимагали призначення Христодулоса почесним консулом.
Під «юридичним і психологічним тиском» 15 червня він написав заяву на звільнення.

За його словами, у липні він отримав від спецслужб Великої Британії, Нідерландів, Польщі та Італії попередження, що його готуються викрасти під час повернення до України, оскільки він «перекрив діяльність Христодулоса». Послу порадили змінити рейс.

«Вже коли була розмова з державним секретарем Карасевичем, стало ясно, що це (призначення Христодулося — ред.) особисте доручення міністра Андрія Сибіги.

Із Сибігою в нас були нормальні відносини. Він питав: «Чим вам можна допомогти?». Я казав: «Пане міністре, справляємося, дякую. Шкодить іміджу кандидатура цієї особи».
Як виявилось згодом, у часи, коли прокурором був Юрій Луценко, було розслідування і цей Христодулос фігурував, як головний «обнальщік» Януковича на Кіпрі.

Якщо зі мною щось станеться, кров за мою ліквідацію буде на руках очільника МЗС Сибіги, який не захистив мою родину. Хай всі знають про всю корупцію в МЗС», — заявив він.

Дипломат також стверджує, що МЗС України ніяк не відреагувало на затримання у ресторані міста Ларнака на Кіпрі першого секретаря МЗС з політичних питань (2021-2024 рр.) Костянтина Іващенка, коли той отримував €10 000 від ексміністра екології часів Януковича Миколи Злочевського. Ніжинський стверджує, що повідомляв НАБУ про це.

«Я, можливо, не розуміючи сам, перекрив дороги і потоки певній групі осіб, де Христодулос фігурує як особа, яка задіяна для виводу коштів за кордон.
Я вважаю, що причиною бажання МЗС призначити Христодулоса на посаду почесного консула України в Кіпрі є корупція. Це зло, яке повністю охопило МЗС», — підсумував він.

ℹ️ Сергій Ніжинський — український правознавець і дипломат. У 2014—2015 роках працював старшим прокурором покуратури Голосіївського району Києва, входив до спецгрупи із розслідування «злочинів» «Автомайдану».

З 2015 року працював на держслужбі, обіймав різні посади у низці міністерств та відомств.

У липні 2025 року указом президента Володимира Зеленського був призначений надзвичайним і повноважним послом України на Кіпрі. 15 червня 2026 року подав у відставку.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 23 июл 2026, 18:18

168948 - Украина-реалии New

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»