Украина-реалии New
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Про 155-ю у нас же окрема тема є
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

Украина-реалии New
Це не про окрему бригаду новина. І він бувший начштабу «Скелі».
Вже злапали його.
Наказав убити людей бо вони «образили його дружину».
-
Lis1980
- Генерал-майор

Украина-реалии New
Ишь какой примерный семьянин.. ;)Влад Бевх писал(а):Наказав убити людей бо вони «образили його дружину».
Пиздец.. А исполнители?? Все норм?? Командир приказал..
Новая элита, как на России?? ((((
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
"Скеля" закликала не асоціювати з полком комбрига 155-ї бригади Лучанова, бійців якого підозрюють у викраденні братів на Київщині
425-й ОШП "Скеля" заявив, що інкриміновані комбригу 155-ї бригади Станіславу Лучанову та його підлеглим злочини відбулися під час його командування 155-ю бригадою, і полк "Скеля" не має жодного відношення до цієї справи.
"Події за участі Станіслава Лучанова та його підлеглих, які розслідують правоохоронні органи, відбулися вже під час проходження ним служби на посаді командира 155 окремої механізованої бригади імені Анни Київської (ОМБр).
425 окремий штурмовий полк (ОШП) "Скеля" не має жодного стосунку ні до обставин цього кримінального провадження, ні до рішень, які могли бути ухвалені в іншій військовій частині", - сказано в повідомленні.
425-й ОШП "Скеля" заявив, що інкриміновані комбригу 155-ї бригади Станіславу Лучанову та його підлеглим злочини відбулися під час його командування 155-ю бригадою, і полк "Скеля" не має жодного відношення до цієї справи.
"Події за участі Станіслава Лучанова та його підлеглих, які розслідують правоохоронні органи, відбулися вже під час проходження ним служби на посаді командира 155 окремої механізованої бригади імені Анни Київської (ОМБр).
425 окремий штурмовий полк (ОШП) "Скеля" не має жодного стосунку ні до обставин цього кримінального провадження, ні до рішень, які могли бути ухвалені в іншій військовій частині", - сказано в повідомленні.
-
Влад Бевх
- Генерал-майор