Авіабомби падали на Ленінградську область вперше з часів Другої Світової війни. "СВО" іде за планом...
Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Авіабомби падали на Ленінградську область вперше з часів Другої Світової війни. "СВО" іде за планом...
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Lis1980
- Генерал-майор

Не понял.. а откуда легкомоторные взлетели, кто ими управлял и куда улетели??..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Lis1980
- Генерал-майор

Понял.. посмотрел ещё раз на фото - вариация дрон.. но вопрос остаётся - откуда взлетали?? Финляндия??.. ;)
Так можно Руста скосплеить.. только с бомбой.. и кое-кому на макушку.. )))))
Так можно Руста скосплеить.. только с бомбой.. и кое-кому на макушку.. )))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

* Сполучені Штати Америки поставили умову, згідно з якою Україна має вивести свої війська з Донбасу для отримання гарантій безпеки США, заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю агентству Reuters, опублікованому ввечері 25 березня.
За його словами, виведення військ поставить під загрозу безпеку як України, так і Європи, оскільки це спричинить передачу Росії добре укріплених оборонних позицій регіону.
«Я дуже хотів би, щоб американська сторона зрозуміла, що східна частина нашої країни є частиною наших гарантій безпеки», – сказав він.
Український президент також зазначив, що США наразі зосереджені на конфлікті з Іраном. «Близький Схід, безумовно, впливає на президента Трампа, і я думаю, що і на його подальші кроки. На жаль, на мій погляд, президент Трамп, як і раніше, обирає стратегію посилення тиску на українську сторону», – сказав Зеленський.
* Спецпредставник російського президента Кирило Дмитрієв висловив задоволення тим, що Зеленський «нарешті зрозумів, що США дадуть гарантії безпеки Україні лише, якщо Україна піде з Донбасу».
Коментар Зеленського «не може не тішити», сказав Дмитрієв.
* Це брехня. І я бачив, як він це сказав, і прикро, що він так сказав, тому що він знає, що це неправда і що йому говорили зовсім інше, — держсекретар Марко Рубіо щодо заяви президента України Володимира Зеленського стосовно вимог США про надання гарантій безпеки Україні лише за умови виходу ЗСУ з неокупованої території Донбасу.
«Те, що йому сказали, є цілком очевидним:
гарантії безпеки не можуть запрацювати, доки війна не закінчиться, бо інакше ви просто самі втягнетеся у війну.
Гаразд?
Що таке гарантія безпеки?
Це війська, готові втрутитися і забезпечити захист. Якщо запровадити це зараз, це означатиме, що ви самі входите у війну.
Йому це було сказано дуже чітко, і він мав би це зрозуміти: гарантії безпеки можливі лише після завершення війни.
Але це не було прив’язано до вимоги віддати територію.
Я не знаю, чому він таке говорить.
Це просто неправда».
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Публічні заяви Володимира Зеленського й Марко Рубіо, стосовно умов завершення війни, як на мене, не додали конструктиву, свідчать про дефіцит прямого діалогу, але дещо таки прояснили ситуацію.
Не дивно, що Володимир Зеленський не може прийняти російські територіальні вимоги, адже це по суті - згода Президента України на порушення її суверенітету й територіальної цілісності, зі всіма витікаючими наслідками.
А Марко Рубіо не може допустити, щоб позиція США, де він не безпідставно сподівається (за оцінками оглядачів) претендувати в майбутньому на посаду Президента країни, сприймалася як позиція сторони, що вимагає прямого порушення міжнародного права на поталу вимогам агресора!
Причина дещо різного тлумачення ходу й суті переговорного процесу може бути ще й в тому, що обидва високопосадовця не беруть БЕЗПОСЕРЕДНЬО участь у переговорах, а слухають інших учасників.
Але я бачу в цих заявах також позитив і нові можливості.
Що прозвучало у заяві Марко Рубіо?
Як на мене, він чітко озвучив три речі:
По-перше: «Що таке гарантії безпеки? Це війська, які готові втрутитися і забезпечити гарантії безпеки».
По-друге: «Гарантії безпеки не почнуть діяти, доки не закінчиться війна».
По-третє: це не повʼязано з віддачею території (України).
Тобто, можна зрозуміти позицію Глави Держдепартаменту США Марко Рубіо (а це - офіційна позиція) так: американці не тиснуть і не будуть жодним чином тиснути на Україну у питанні територій, які вимагає собі без бою російська сторона. Очевидно - це руйнує не лише міжнародне право, але й реноме США. Це дає прецедент повернення права анексії.
І на цьому треба поставити крапку!
Немає тепер сенсу «розганяти» інформаційно «складне питання територій», яке є потенційно «вибуховим», переговорникам від України.
Треба шукати підсилення своєї переговорної позиції й послаблення ворожої вже на новій основі та в нових умовах.
Від цього всього, звісно, не буде легше, але чітко зрозуміти реалії й визначити дефініції з партнерами - це вже крок в напрямі вирішення проблем.
Валерій Чалий
Не дивно, що Володимир Зеленський не може прийняти російські територіальні вимоги, адже це по суті - згода Президента України на порушення її суверенітету й територіальної цілісності, зі всіма витікаючими наслідками.
А Марко Рубіо не може допустити, щоб позиція США, де він не безпідставно сподівається (за оцінками оглядачів) претендувати в майбутньому на посаду Президента країни, сприймалася як позиція сторони, що вимагає прямого порушення міжнародного права на поталу вимогам агресора!
Причина дещо різного тлумачення ходу й суті переговорного процесу може бути ще й в тому, що обидва високопосадовця не беруть БЕЗПОСЕРЕДНЬО участь у переговорах, а слухають інших учасників.
Але я бачу в цих заявах також позитив і нові можливості.
Що прозвучало у заяві Марко Рубіо?
Як на мене, він чітко озвучив три речі:
По-перше: «Що таке гарантії безпеки? Це війська, які готові втрутитися і забезпечити гарантії безпеки».
По-друге: «Гарантії безпеки не почнуть діяти, доки не закінчиться війна».
По-третє: це не повʼязано з віддачею території (України).
Тобто, можна зрозуміти позицію Глави Держдепартаменту США Марко Рубіо (а це - офіційна позиція) так: американці не тиснуть і не будуть жодним чином тиснути на Україну у питанні територій, які вимагає собі без бою російська сторона. Очевидно - це руйнує не лише міжнародне право, але й реноме США. Це дає прецедент повернення права анексії.
І на цьому треба поставити крапку!
Немає тепер сенсу «розганяти» інформаційно «складне питання територій», яке є потенційно «вибуховим», переговорникам від України.
Треба шукати підсилення своєї переговорної позиції й послаблення ворожої вже на новій основі та в нових умовах.
Від цього всього, звісно, не буде легше, але чітко зрозуміти реалії й визначити дефініції з партнерами - це вже крок в напрямі вирішення проблем.
Валерій Чалий
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Путін зробив чергову заяву, намагаючись виправдати війну проти нас.
До дня десятиріччя росгвардії, вітаючи свої псів, він згадав і про війну.
«Наши товарищи сражаются за Россию, в эту самую минуту находятся на боевых позициях, на огненных рубежах, уверенно ведут трудную боевую работу. Это праведный бой за мирную, свободную, безопасную жизнь для наших детей и внуков на своей земле. За священное историческое право нашего народа говорить на родном языке, чтить своих предков, подлинных героев, беречь заветы и веру отцов, дедов и прадедов».
Кривавий їбалдон
Хто заважає вам на вашій землі разгаварівать на вашем язикє?
А днями він після з’їзду російського союзу промисловців і підприємців (РСПП), провів закриту зустріч із представниками великого бізнесу. На зустрічі обговорювали продовження війни та її фінансування.
За інформацією російських ЗМІ, олігархи Керімов, Деріпаска та Потанін виділять 430 млрд рублів на розвиток "нових проєктів" у росії.
До дня десятиріччя росгвардії, вітаючи свої псів, він згадав і про війну.
«Наши товарищи сражаются за Россию, в эту самую минуту находятся на боевых позициях, на огненных рубежах, уверенно ведут трудную боевую работу. Это праведный бой за мирную, свободную, безопасную жизнь для наших детей и внуков на своей земле. За священное историческое право нашего народа говорить на родном языке, чтить своих предков, подлинных героев, беречь заветы и веру отцов, дедов и прадедов».
Кривавий їбалдон
А днями він після з’їзду російського союзу промисловців і підприємців (РСПП), провів закриту зустріч із представниками великого бізнесу. На зустрічі обговорювали продовження війни та її фінансування.
За інформацією російських ЗМІ, олігархи Керімов, Деріпаска та Потанін виділять 430 млрд рублів на розвиток "нових проєктів" у росії.
-
Lis1980
- Генерал-майор

Глава Rheinmetall усомнился в эффективности украинских дронов.
Гендиректор Rheinmetall Армин Паппергер раскритиковал украинские беспилотники, назвав их «работой домохозяек» и «конструктором Lego».
По его словам, Украина не предложила технологического прорыва, а просто собирает дроны из доступных компонентов, в том числе с использованием 3D-печати.
Он считает, что такие разработки не смогут изменить рынок вооружений.
Паппергер подчеркнул, что это не уровень крупных оборонных компаний и их технологий.
В то же время украинские комментаторы отмечают, что современная война изменила правила игры, и дешёвые «одноразовые» дроны способны эффективно уничтожать дорогостоящую технику и перегружать системы ПВО.
По их мнению, именно массовость и доступность, а не дорогие технологии сегодня дают тактическое преимущество на поле боя.
Гендиректор Rheinmetall Армин Паппергер раскритиковал украинские беспилотники, назвав их «работой домохозяек» и «конструктором Lego».
По его словам, Украина не предложила технологического прорыва, а просто собирает дроны из доступных компонентов, в том числе с использованием 3D-печати.
Он считает, что такие разработки не смогут изменить рынок вооружений.
Паппергер подчеркнул, что это не уровень крупных оборонных компаний и их технологий.
В то же время украинские комментаторы отмечают, что современная война изменила правила игры, и дешёвые «одноразовые» дроны способны эффективно уничтожать дорогостоящую технику и перегружать системы ПВО.
По их мнению, именно массовость и доступность, а не дорогие технологии сегодня дают тактическое преимущество на поле боя.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Rheinmetall зробила заяву після скандальних слів свого очільника про дрони "домогосподарок"
"Інноваційна сила та бойовий дух українського народу є для нас натхненням. Ми вдячні за можливість підтримати Україну ресурсами, які є в нашому розпорядженні", - йдеться в заяві німецької компанії.

-
Lis1980
- Генерал-майор

Первое слово дороже второго.. ;)Warisdeath писал(а):Rheinmetall зробила заяву після скандальних слів свого очільника
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Lis1980
- Генерал-майор

Долбоеб Сладков так ничего и не понял.. не судьба.. )))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Lis1980, Все вони розуміють. Вони не готові прийняти реальність.
-
Lis1980
- Генерал-майор

))))
«Над Крымом потеряна связь с военно-транспортным самолётом Ан-26», — Минобороны РФ.
И ещё Су-шка сегодня вроде..
Вечного полета, гандоны!!!!
«Над Крымом потеряна связь с военно-транспортным самолётом Ан-26», — Минобороны РФ.
И ещё Су-шка сегодня вроде..
Вечного полета, гандоны!!!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Lis1980
- Генерал-майор

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Lis1980
- Генерал-майор

В Новороссийске ночная гойда.. ;)
Создают проблемы для заливки в танкеры подорожавшей нефти.. и это правильно, товарищи!!
Нефтяному терминалу сильно поплохело..
Создают проблемы для заливки в танкеры подорожавшей нефти.. и это правильно, товарищи!!
Нефтяному терминалу сильно поплохело..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Рашисти жаліються, що ЗСУ б’ють їх дронами із новими "графітовими бомбами", тож що це таке і як воно працює, - Defense Express.
Рашисти почали активно жалітися, що ЗСУ вчора ввечері для ураження цілей на тимчасово окупованій частині Донецької області застосували безпілотники, що були оснащені "графітовими бомбами". Тож може виникнути питання, а що ж вони взагалі з себе уявляють та чим такі небезпечні.
Як доказ ворог оприлюднив відповідне відео, на якому зафіксовані боєприпаси без маркувань, але дійсно нестандартної конструкції.
Тож що вони з себе уявляють, чому це справді дуже ефективна зброя, і які українські дрони могли отримати нову БЧ
Рашисти почали активно жалітися, що ЗСУ вчора ввечері для ураження цілей на тимчасово окупованій частині Донецької області застосували безпілотники, що були оснащені "графітовими бомбами". Тож може виникнути питання, а що ж вони взагалі з себе уявляють та чим такі небезпечні.
Як доказ ворог оприлюднив відповідне відео, на якому зафіксовані боєприпаси без маркувань, але дійсно нестандартної конструкції.
Тож що вони з себе уявляють, чому це справді дуже ефективна зброя, і які українські дрони могли отримати нову БЧ