Страны Европейского Союза и Европа в целом.
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

-
Warisdeath
Автор темы - Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Warisdeath

- Спонсор форума

Сімох інкасаторів Ощадбанку, яких захопили в Угорщині, вдалося звільнити. Вони вже в Україні — повідомив голова МЗС Андрій Сибіга.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

Охоронник - генерал СБУ , засуджений за корупцію і агент ФСБ.
Ось вам і «жаба» Орбан. Удар хірургічний - втрата грошей схематоза - це не збитки гинучій державі. Це особисті гроші кагалу.
Ось вам і «жаба» Орбан. Удар хірургічний - втрата грошей схематоза - це не збитки гинучій державі. Це особисті гроші кагалу.
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

Слава Африці!
«🤩 Розкол в Англіканській церкві, африканські консерватори бойкотують Британію, — Clash Report
Через суперечки навколо ЛГБТ та висвячення жінок, консервативна група GAFCON (переважно африканські церкви) оголосила бойкоти та припинила фінансування офіційного Лондона.
Напередодні інтронізації нового архієпископа вони створили власну альтернативну раду, фактично відокремившись від британського керівництва через його надто ліберальну політику.»
«🤩 Розкол в Англіканській церкві, африканські консерватори бойкотують Британію, — Clash Report
Через суперечки навколо ЛГБТ та висвячення жінок, консервативна група GAFCON (переважно африканські церкви) оголосила бойкоти та припинила фінансування офіційного Лондона.
Напередодні інтронізації нового архієпископа вони створили власну альтернативну раду, фактично відокремившись від британського керівництва через його надто ліберальну політику.»
-
Warisdeath

- Спонсор форума

Та гроші банківські. А от золото? По золоту є питання.
Гроші упаковані за правилами. Там видно, що то Райффайзен Банк. І у нас зараз гроші перевозять саме так. Літаки ж не літають, тому автошляхом везуть. За гроші питань нема.
А от золото? Злитки золота
Золото так не перевозять між банками. Золото, як і всі інші метали, перевозяться у спеціальних касетах/боксах. На касетах мають стояти пломби банківської установи. І, здається, там ще існують якісь обмеження за вагою.