Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 29 янв 2026, 02:15

Lis1980, Мова не про вибори, а про чорний піар, оббріхування і маніпуляції.

А вибори - це конкретно чинна влада. Вона про них думає, вона до них готується. І на тлі цієї підготовки займається оббріхуванням тих, кого вона же сама вигадала як своїх конкурентів. Людина жодного разу не заявляла ні про яку участь у виборах, жодного приводу не дала, що збирається йти у велику політику (я про Залужного), а влада з квітня 2022 року міряє його рейтинг як кандидата у президенти. Хіба це не божевілля? Самі вигадали, самі образилися, а тепер поливають брудом.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 29 янв 2026, 07:56

Тогда ниччо не понимаю (с)

Получается, это чинна влада пишет посты этого Быкова о патриотической поддержке генерала?? Так?? Вот я и задал вопрос - поддержки в чем?? Человек не имеет ни партии, ни команды, ни опыта государственной работы, ничего!!.. а одни его уже поддерживают, другие топят.. Ок, влада бьёт на опережение - это ещё кое как понятно.. а вот такие "Быковы"?? Ведь весь его пост сквозит идеей, что генерал собрался на трон.. или у нас как в совке - общественность выдвинула, кандидат вздохнул и согласился.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 30 янв 2026, 16:21

Классика диктатури.
Нищать всіх хто має популярність і вплив в суспільстві в масштабах небезпечних для рейтингу вождя.
Так колись королі страчували своїх воєначальників що розбивали ворогів і здобували популярність в народі.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 02 фев 2026, 00:49

:reyes: :crying: :shok:
Пизззззззззззззззз*ець. Аж загуглив, щоб знайти повний текст.
Мляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
Изображение
Изображение
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 02 фев 2026, 00:55

Уже сегодня. Кукла - Мендель :crying:
Изображение
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 02 фев 2026, 01:07

Bikini, Це така деградація, що нема слів. :shok:

В такі важкі часи, в такі тяжкі випробування для країни нею керують деграданти. Це жахливо.

Причому, якщо припустити, що це правда, то це один рівень піз*еця. Шиза, яка зашкалює.
Але я не вірю. Можу припустити, що щось трохи такого і є. Він же якісь браслетики завжди носив.

А якщо такого і близько нема і ОПешні пішли таким чином у всі тяжкі, щоб зробити з Єрмака дурачка, то це інший рівень піз*ця. Це говорить про рівень всіх цих людей, які зараз у владі. Ми і без цього знаємо, що вони далеко не ерудіти, але це дніще. Щоб вважати суспільство настільки тупим стадом, щоб кормити його цією дичиною, то це цинізм вищого гатунку.

А саме прикре, що знаходяться частка людей, які в це вірять. А потім ці люди ідуть на виборчі дільниці і обирають отаке!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 02 фев 2026, 01:33

Warisdeath писал(а):
02 фев 2026, 01:07
Але я не вірю. Можу припустити, що щось трохи такого і є. Він же якісь браслетики завжди носив.
Уверен, вы даже не представляете, чем занимаются (увлекаются) ваши соседи. Люди могут очень удивлять. Так что все может быть, независимо от "верю и не верю".
Warisdeath писал(а):
02 фев 2026, 01:07
ОПешні пішли таким чином у всі тяжкі, щоб зробити з Єрмака дурачка
А вот здесь классика жизни на горе, так всегда было, так и будет. Вчера ты наверху, перед тобой заискивают, а сегодня ты внизу - и те же, кто еще недавно пел тебе дифирамбы, будут наперебой плевать на тебя. Тем более легко сбросить все проблемы на "попередников". Эта стая по-другому не умеет.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 02 фев 2026, 02:08

Bikini, Мене завжди дратувало, коли я дізнавався про якихось тарологів, віщунів, які заповнюють ефір. І аж бісився від того, як цілеспрямовано оболванівають наших людей. Це таке знущання над свідомістю і психікою, яке особисто я сприймаю як злочин. Не всі люди витримують стрес. А тут користуються їхньою слабкістю під час війни.

І раптом виявляється, що найближча людина до нашого ВГК займається містикою. Це треш трешовий. :crying:

А може це вони робили заговори щоб їхні корупційні схеми ніхто не побачив? :biggrin:
Але ж не допомогло, ми знаємо про них!

Ох, що ще квартал нам готує? Які ще номери вони там пишуть?

Ладно, подумаємо про містику завтра))) Бо це пиз*ець!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 03 фев 2026, 00:02

166555 - Украина-реалии New

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 05 фев 2026, 02:33

Публікація ''Україна UA'' "Розслідування: Міні-ТЕЦ у Києві — завищені ціни та підрядники з сумнівною репутацією

До кінця лютого Київ планує запустити міні-ТЕЦ та котельні для резервного постачання електрики і тепла на суму понад 1,2 млрд грн.

Один з переможців тендеру, ТОВ "Інвентум Україна", неодноразово фігурувало у кримінальних провадженнях. У 2018 році компанію звинувачували у підробці документів на Сумській ТЕЦ для привласнення бюджетних коштів. У січні 2026 року директорку компанії підозрювали у завищенні цін на Трипільській ТЕС, через що бюджет переплатив 40 млн грн.

КП "Київтеплоенерго" виділило ТОВ "Інвентум Україна" 188,7 млн грн на когенераційні установки. Ціни на матеріали вражають: металоконструкції по 121 тис. грн/т при ринковій ціні 50 тис., бетон по 4,6 тис. грн/куб замість 3,5–4 тис.

Інший переможець, ТОВ "Гарант Енерго", отримав підрядів на 521,2 млн грн. Метал продається по 95–102 тис. грн/т, що вдвічі перевищує ринкові ціни, а бетон переплачений на 1–2 млн грн.

Аванс становить 70% через 10 днів після підписання договору. Терміни виконання робіт: червень-липень, а деякі об’єкти — навіть грудень 2026, тобто частина міні-ТЕЦ запрацює лише після закінчення опалювального сезону."
І що робити з цими мародерами, без честі і совісті? Як на мене, українці занадто терпляча нація, тому з неї знущаються всі хто хоче.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 06 фев 2026, 00:57

Після Міндіча і Ко ці виглядають порядними людьми. Крадуть, але ж намагаються зробити. А міндічі просто крали і казали, що на*уй будувати ті укриття для електрики. Тут, так би мовити, вибір з двох зол.

П.С.
Якщо що, то я не виправдовую корупцію. У мене на неї алергія. Просто, виходячи з реалій, то треба розуміти, що вона у нас є. Тому треба з неї хоч щось і отримувати, а не залишати дике поле.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 09 фев 2026, 22:45

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 09 фев 2026, 23:27

Прям якось символічно вийшло, що конкретно цей шматочок з Джентельменів був на екрані в той час, як Михайло Ткач зайшов у ту кімнату!

А, взагалі, все це дуже погано. Нудить від цих діячів. Причому разом з головним найпотужнішим нашим, який не втік, якій не знав, який не чув і про якого неначасі.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 09 фев 2026, 23:34

Warisdeath писал(а):
09 фев 2026, 23:27
Причому разом з головним найпотужнішим нашим
Вы и Зеленский :wink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 09 фев 2026, 23:48

Bikini,
У мене на брехню, лицемірство, хамство і безвідповідальність алергія.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 11 фев 2026, 23:58

Изображение

Тим часом влада торгується з європейськими партнерами за реформу ДБР, намагаючись обмежити вплив міжнародників на вибір директора ДБР

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 12 фев 2026, 00:14

Рідна сестра оголошеного в розшук бізнесмена Тимура Міндіча - Любов Міндич - 10 років жила в центрі Москви та користувалась квартирою, яка належить сімʼї генерала армії РФ та колишнього високопосадовця адміністрації Путіна - йдеться в розслідуванні Слідства.Інфо.

Московська квартира, в якій проживала Любов Міндич, з 2009 року належить Єлені Аброськіній. Її чоловік Микола Аброськін під час прем'єрства Путіна у 2000-роках був директором Федерального агентства спеціального будівництва Міноборони РФ. Коли Путін знову очолив РФ, Аброськін став першим заступником керівника Управління справами президента РФ. Він пішов з цієї посади у грудні 2020 року, пише Слідство.Інфо.

Тімур Міндіч у коментарі журналістам заявив, що його сестра не має майна в Росії та не веде там жодної діяльності. “Сестру давайте не чіпати. Вона ж моя сестра”, — сказав Міндіч у коментарі журналісту Михайлу Ткачу.

Изображение

Журналісти виявили квартиру в будинку на вулиці Малая Бронная, у районі Патріарших ставків російської столиці, якою протягом тривалого часу користувалася Любов Міндиіч. На це вказує ціла низка зібраних доказів.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 15 фев 2026, 22:37

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 фев 2026, 01:07

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 фев 2026, 23:40

Іспанські ЗМІ повідомляють:

Завдяки розслідуванню Національної поліції та співпраці зі Спеціальною операційною групою BKA
У Німеччині заарештували ймовірного винуватця вбивства громадянина України біля школи у 2025 році.
Проведені досі розслідування свідчать про те, що заарештований є тим, хто стріляв у двері освітнього центру, розташованого в мадридському місті Посуело-де-Аларкон.

Завдяки розслідуванню, проведеному агентами Національної поліції Іспанії, у Хайнсберзі, Німеччина, було заарештовано ймовірного винуватця вбивства громадянина України А.П., яке сталося 21 травня 2025 року біля школи в Посуело-де-Аларкон, Мадрид. Агенти Групи вбивств №5 Головного управління поліції Мадрида вирушили до Хайнсберга, де відбувся арешт, у співпраці з Групою спеціальних операцій Федерального управління кримінальної поліції Німеччини (BKA).

Розслідування, яке було проведено на даний момент, показує, що заарештованою особою є та, яка стріляла біля входу до школи. Судове провадження веде Інструкційний суд № 1 міста Посуело-де-Аларкон у рамках попереднього провадження, яке було оголошено таємним.

Для обшуку місця проживання підозрюваного було видано європейський ордер на арешт та європейський ордер на розслідування. Розслідування залишається відкритим для повного з'ясування фактів.

https://www.policia.es/_es/comunicacion ... p?ID=16805#

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»