Lis1980, Мова не про вибори, а про чорний піар, оббріхування і маніпуляції.
А вибори - це конкретно чинна влада. Вона про них думає, вона до них готується. І на тлі цієї підготовки займається оббріхуванням тих, кого вона же сама вигадала як своїх конкурентів. Людина жодного разу не заявляла ні про яку участь у виборах, жодного приводу не дала, що збирається йти у велику політику (я про Залужного), а влада з квітня 2022 року міряє його рейтинг як кандидата у президенти. Хіба це не божевілля? Самі вигадали, самі образилися, а тепер поливають брудом.
Украина-реалии New
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Lis1980
- Полковник

Украина-реалии New
Тогда ниччо не понимаю (с)
Получается, это чинна влада пишет посты этого Быкова о патриотической поддержке генерала?? Так?? Вот я и задал вопрос - поддержки в чем?? Человек не имеет ни партии, ни команды, ни опыта государственной работы, ничего!!.. а одни его уже поддерживают, другие топят.. Ок, влада бьёт на опережение - это ещё кое как понятно.. а вот такие "Быковы"?? Ведь весь его пост сквозит идеей, что генерал собрался на трон.. или у нас как в совке - общественность выдвинула, кандидат вздохнул и согласился.. ;)
Получается, это чинна влада пишет посты этого Быкова о патриотической поддержке генерала?? Так?? Вот я и задал вопрос - поддержки в чем?? Человек не имеет ни партии, ни команды, ни опыта государственной работы, ничего!!.. а одни его уже поддерживают, другие топят.. Ок, влада бьёт на опережение - это ещё кое как понятно.. а вот такие "Быковы"?? Ведь весь его пост сквозит идеей, что генерал собрался на трон.. или у нас как в совке - общественность выдвинула, кандидат вздохнул и согласился.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

Украина-реалии New
Классика диктатури.
Нищать всіх хто має популярність і вплив в суспільстві в масштабах небезпечних для рейтингу вождя.
Так колись королі страчували своїх воєначальників що розбивали ворогів і здобували популярність в народі.
Нищать всіх хто має популярність і вплив в суспільстві в масштабах небезпечних для рейтингу вождя.
Так колись королі страчували своїх воєначальників що розбивали ворогів і здобували популярність в народі.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Пизззззззззззззззз*ець. Аж загуглив, щоб знайти повний текст.
Мляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Bikini
- Полковник

Украина-реалии New
Уже сегодня. Кукла - Мендель

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Bikini, Це така деградація, що нема слів.
В такі важкі часи, в такі тяжкі випробування для країни нею керують деграданти. Це жахливо.
Причому, якщо припустити, що це правда, то це один рівень піз*еця. Шиза, яка зашкалює.
Але я не вірю. Можу припустити, що щось трохи такого і є. Він же якісь браслетики завжди носив.
А якщо такого і близько нема і ОПешні пішли таким чином у всі тяжкі, щоб зробити з Єрмака дурачка, то це інший рівень піз*ця. Це говорить про рівень всіх цих людей, які зараз у владі. Ми і без цього знаємо, що вони далеко не ерудіти, але це дніще. Щоб вважати суспільство настільки тупим стадом, щоб кормити його цією дичиною, то це цинізм вищого гатунку.
А саме прикре, що знаходяться частка людей, які в це вірять. А потім ці люди ідуть на виборчі дільниці і обирають отаке!
В такі важкі часи, в такі тяжкі випробування для країни нею керують деграданти. Це жахливо.
Причому, якщо припустити, що це правда, то це один рівень піз*еця. Шиза, яка зашкалює.
Але я не вірю. Можу припустити, що щось трохи такого і є. Він же якісь браслетики завжди носив.
А якщо такого і близько нема і ОПешні пішли таким чином у всі тяжкі, щоб зробити з Єрмака дурачка, то це інший рівень піз*ця. Це говорить про рівень всіх цих людей, які зараз у владі. Ми і без цього знаємо, що вони далеко не ерудіти, але це дніще. Щоб вважати суспільство настільки тупим стадом, щоб кормити його цією дичиною, то це цинізм вищого гатунку.
А саме прикре, що знаходяться частка людей, які в це вірять. А потім ці люди ідуть на виборчі дільниці і обирають отаке!
-
Bikini
- Полковник

Украина-реалии New
Уверен, вы даже не представляете, чем занимаются (увлекаются) ваши соседи. Люди могут очень удивлять. Так что все может быть, независимо от "верю и не верю".Warisdeath писал(а): ↑02 фев 2026, 01:07Але я не вірю. Можу припустити, що щось трохи такого і є. Він же якісь браслетики завжди носив.
А вот здесь классика жизни на горе, так всегда было, так и будет. Вчера ты наверху, перед тобой заискивают, а сегодня ты внизу - и те же, кто еще недавно пел тебе дифирамбы, будут наперебой плевать на тебя. Тем более легко сбросить все проблемы на "попередников". Эта стая по-другому не умеет.Warisdeath писал(а): ↑02 фев 2026, 01:07ОПешні пішли таким чином у всі тяжкі, щоб зробити з Єрмака дурачка
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Bikini, Мене завжди дратувало, коли я дізнавався про якихось тарологів, віщунів, які заповнюють ефір. І аж бісився від того, як цілеспрямовано оболванівають наших людей. Це таке знущання над свідомістю і психікою, яке особисто я сприймаю як злочин. Не всі люди витримують стрес. А тут користуються їхньою слабкістю під час війни.
І раптом виявляється, що найближча людина до нашого ВГК займається містикою. Це треш трешовий.
А може це вони робили заговори щоб їхні корупційні схеми ніхто не побачив?
Але ж не допомогло, ми знаємо про них!
Ох, що ще квартал нам готує? Які ще номери вони там пишуть?
Ладно, подумаємо про містику завтра))) Бо це пиз*ець!
І раптом виявляється, що найближча людина до нашого ВГК займається містикою. Це треш трешовий.
А може це вони робили заговори щоб їхні корупційні схеми ніхто не побачив?
Але ж не допомогло, ми знаємо про них!
Ох, що ще квартал нам готує? Які ще номери вони там пишуть?
Ладно, подумаємо про містику завтра))) Бо це пиз*ець!
-
Влад Бевх
- Генерал-майор