Украина-реалии New
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Lis1980
- Полковник

Украина-реалии New
Вот ответ.. ;)Warisdeath писал(а): Те саме питання.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Трибушна систематизувала події тижня, пов'язані з #Міндічгейт
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Lis1980
- Полковник

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Ой як невдобно получилося)))
Який цікавий сюжет, яка цікава сценка. Чому ж їм не зробити про все це номер? Сюжетів доля підкинула безліч.
Невже і для Кварталу настає зірковий час?
Який цікавий сюжет, яка цікава сценка. Чому ж їм не зробити про все це номер? Сюжетів доля підкинула безліч.
Невже і для Кварталу настає зірковий час?
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
У партнерстві з @aka_ANTS, Мережею захисту національних інтересів "АНТС", ми на ютубі Цензор.НЕТ запускаємо новий проєкт «Гроші на перемогу». Наше завдання — показати, де всередині країни заховані ресурси, які мали б працювати на Збройні Сили, оборонну промисловість і стійкість держави.
Гості першого випуску – Ілля Несходовський, керівник аналітичного відділу Мережі «АНТС», та Володимир Кудрицький, колишній керівник Укренерго. Марина Данилюк-Ярмолаєва разом із гостями міркують про наслідки Міндічгейту та що іще ховають плівки у справі "Мідас".
Володимир Кудрицький розповість, чого від нього хотів Герман Галущенко та як українська енергетика стала заручницею групи Галущенка-Міндіча.
Класний ефір!
Гості першого випуску – Ілля Несходовський, керівник аналітичного відділу Мережі «АНТС», та Володимир Кудрицький, колишній керівник Укренерго. Марина Данилюк-Ярмолаєва разом із гостями міркують про наслідки Міндічгейту та що іще ховають плівки у справі "Мідас".
Володимир Кудрицький розповість, чого від нього хотів Герман Галущенко та як українська енергетика стала заручницею групи Галущенка-Міндіча.
Класний ефір!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Днями думав - і ділився думками, - щодо небезпечних власних спостережень: упирі Януковича виявилися лише упирями. Зброя проти упирів є. Описана в книгах, показана у фільмах, застосована в Україні, на жаль, ціною втрат у січні-лютому 2014 року. Причина: існування та дія злочинного, брутального, але - таки реального бандитського кодексу. Упирі насправді навряд хотіли програшу України. Бо для них це означатиме - а вже весною 2014 року означало! - втрату передусім фінансових активів Донбасу. У них - за винятком персонажів типу Табачника, Портнова, Медведчука і їхнього однодумця Бужанського, - Україна все ж була країною можливостей. Так я бачу збочену, але логіку упирів. "Квартал" - інше і гірше. Вони породжені не так чистим криміналом, коли хто перший стрельнув, той правий. Вони породжені чисто російським винаходом - КВН. Хто не знає чи забув: у 1960-тих КВН починався як дозволена фронда по телевізору. Оскільки вибору не було, це сприймалося справді за фронду. Ну, як Ленінградський рок-клуб у 1980-тих. КВН не дарма реанімували в розпал перестройки. І не дарма український КВН - Одеса, Донецьк, Дніпропетровськ, - регулярно взував русский. Русские зробили мудро: замість пресувати дозволили українській версії КВН працювати в Росії. Що означає - на Росію. А це - охуєнні бюджети. Навряд у Ахметова було стільки, скільки Москва вливала в Квартал прямо, а частіше - непрямо. Бандитам можна вірити? Ні, бандитам тюрми! А КВН можна вірити? Звичайно, вони ж бандитів висміюють! Вони сміливі! КВН за нас! Тому факти державної зради діячів Кварталу значно, як на мене, перевищують ті самі факти стосовно, наприклад, діяльності Табачника. Хоча б тому, що Табачник, Портнов і згаданий уже Бужанський - ідеологічно проросійські. Їхню ворожу діяльність можна пояснити. Квартал не має жодної ідеології. Вони не акули, не леви - вони шакали. Це як Шерхан і Табакі, хто в курсі, про що я. Ворог, чиї наміри - лише вкрасти, коли щодня в країні біда, дорівнює за світоглядом російським мародерам. Тим самим бурятам, яким мало окупувати - їм треба насрати, насцяти, вкрасти собачу буду і душову кабінку.
Андрій Кокотюха
Андрій Кокотюха
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Суспільне, посилаючись на свої джерела, пише, що він повернеться 20 листопада:
"Секретар РНБО Умєров повернеться в Україну з закордонного відрядження орієнтовно 20 листопада, повідомили джерела Суспільного у владі. Відомо, що кілька днів тому він перебував у Туреччині, а згодом — в Катар".

"Секретар РНБО Умєров повернеться в Україну з закордонного відрядження орієнтовно 20 листопада, повідомили джерела Суспільного у владі. Відомо, що кілька днів тому він перебував у Туреччині, а згодом — в Катар".
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Не один #Міндічгейт нас має приголомшити
«Фонд Росії з підтримки і захисту прав співвітчизників, які проживають за кордоном», або скорочено «Правфонд», заснували Міністерство закордонних справ Росії та федеральне агентство «Россотрудничество». Опікунську раду очолює сам міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров.
Під виглядом правової допомоги росіянам за кордоном ця організація поширює російський вплив по всьому світу.
Данський суспільний мовник отримав масив даних з десятків тисяч електронних листів з документами щодо цього Фонду від джерела та поділився ними з Проєктом з розслідування корупції та організованої злочинності (OCCRP) та іншими редакціями, серед яких «Схеми» (Радіо Свобода).
Гроші «Правфонду» надходять від російського МЗС, згідно з документами витоку. На 2025 рік закладено 180 мільйонів рублів, на 2026-й – на два мільйони більше. Це близько 2,2 мільйона доларів на рік.
У звіті фонду про його роботу, який «Схеми» розшукали у витоку, є розділ – «Український напрямок». У ньому детально описується робота, яку «Правфонд» веде на території України. Наприклад, функціонування в Києві «Центру правових консультацій», адвокати якого вели прийом громадян, а сам центр готував звіти для російської влади про «воєнні злочини ЗСУ» та «порушення прав російськомовного населення».
Серед інших звітів згадуються і сайти «юридичної підтримки». Нерідко основні теми на них – це «виїзд за кордон» та «відстрочка мобілізації».
У новому розслідуванні «Схеми» поіменно називають українських адвокатів, які фігурують у витоці документів російського фонду, та кураторів, що будували цю систему впливу на українське суспільство.
Читати тут:
Слухати і дивитися тут:
Звертає на себе увагу те, що в Україні вже рік не діють санкції проти російського «Правфонду», який роздає гроші на проросійські проєкти. Востаннє їх запровадили у 2021-му терміном на три роки, але не продовжили торік.
Чому так сталося?
Про це «Схеми» запитали Кабмін, який у попередні роки ініціював перед РНБО санкції щодо «Правфонду». Журналістів спрямували до двох міністерств – МЗС та МВС. Міністерство закордонних справ перенаправило до Міністерства внутрішніх справ. А МВС – до Міжвідомчої робочої групи щодо санкцій, де своєю чергою відмовились щось пояснювати, назвавши це службовою інформацією.
Тож в той час, як Европейський Союз запроваджує санкції проти цього фонду та його керівника за антиукраїнську підривну діяльність, в самій Україні вже рік як ці санкції взагалі не діють.
І в усьому уряді так і не знайшлося чіткої відповіді для суспільства – хто саме за це відповідальний і чи планує влада це виправити.
П.С.
Хто не хоче ні читати, ні дивитися, то все одно перейдіть за посиланням в текстовий варіант і ознайомтеся з їхніми обличчями та прізвищами. На всяк випадок, щоб не вляпатися.
«Фонд Росії з підтримки і захисту прав співвітчизників, які проживають за кордоном», або скорочено «Правфонд», заснували Міністерство закордонних справ Росії та федеральне агентство «Россотрудничество». Опікунську раду очолює сам міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров.
Під виглядом правової допомоги росіянам за кордоном ця організація поширює російський вплив по всьому світу.
Данський суспільний мовник отримав масив даних з десятків тисяч електронних листів з документами щодо цього Фонду від джерела та поділився ними з Проєктом з розслідування корупції та організованої злочинності (OCCRP) та іншими редакціями, серед яких «Схеми» (Радіо Свобода).
Гроші «Правфонду» надходять від російського МЗС, згідно з документами витоку. На 2025 рік закладено 180 мільйонів рублів, на 2026-й – на два мільйони більше. Це близько 2,2 мільйона доларів на рік.
У звіті фонду про його роботу, який «Схеми» розшукали у витоку, є розділ – «Український напрямок». У ньому детально описується робота, яку «Правфонд» веде на території України. Наприклад, функціонування в Києві «Центру правових консультацій», адвокати якого вели прийом громадян, а сам центр готував звіти для російської влади про «воєнні злочини ЗСУ» та «порушення прав російськомовного населення».
Серед інших звітів згадуються і сайти «юридичної підтримки». Нерідко основні теми на них – це «виїзд за кордон» та «відстрочка мобілізації».
У новому розслідуванні «Схеми» поіменно називають українських адвокатів, які фігурують у витоці документів російського фонду, та кураторів, що будували цю систему впливу на українське суспільство.
Читати тут:
Слухати і дивитися тут:
Звертає на себе увагу те, що в Україні вже рік не діють санкції проти російського «Правфонду», який роздає гроші на проросійські проєкти. Востаннє їх запровадили у 2021-му терміном на три роки, але не продовжили торік.
Чому так сталося?
Про це «Схеми» запитали Кабмін, який у попередні роки ініціював перед РНБО санкції щодо «Правфонду». Журналістів спрямували до двох міністерств – МЗС та МВС. Міністерство закордонних справ перенаправило до Міністерства внутрішніх справ. А МВС – до Міжвідомчої робочої групи щодо санкцій, де своєю чергою відмовились щось пояснювати, назвавши це службовою інформацією.
Тож в той час, як Европейський Союз запроваджує санкції проти цього фонду та його керівника за антиукраїнську підривну діяльність, в самій Україні вже рік як ці санкції взагалі не діють.
І в усьому уряді так і не знайшлося чіткої відповіді для суспільства – хто саме за це відповідальний і чи планує влада це виправити.
П.С.
Хто не хоче ні читати, ні дивитися, то все одно перейдіть за посиланням в текстовий варіант і ознайомтеся з їхніми обличчями та прізвищами. На всяк випадок, щоб не вляпатися.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Тут про слуг хорошо
Коли обираєш бути інструментом у чиїхось руках, то обов'язково наступає час, коли ти перетворюєшся у ганчірку, це в кращому випадку. А, як правило, то у відомий предмет, який викидають після використання. Такі закони життя!
Коли обираєш бути інструментом у чиїхось руках, то обов'язково наступає час, коли ти перетворюєшся у ганчірку, це в кращому випадку. А, як правило, то у відомий предмет, який викидають після використання. Такі закони життя!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Кумедний момент з ТСК по "плівках Міндіча".
Нардеп забороненої ОПЗЖ, член правоохоронного комітету Григорій Мамка довго ставив детективу НАБУ запитання про плівки: що треба щось робити з витоками інформації - чим, за його словами, "страждають" журналісти-розслідувачі, питав, чи є заявники по справах, початих щодо "плівок Міндіча", тощо.
На що керівник детективів Олександр Абакумов лаконічно відповів Мамці "Багато сказати не можу, бо ваше прізвище теж фігурує на плівках"

Нардеп забороненої ОПЗЖ, член правоохоронного комітету Григорій Мамка довго ставив детективу НАБУ запитання про плівки: що треба щось робити з витоками інформації - чим, за його словами, "страждають" журналісти-розслідувачі, питав, чи є заявники по справах, початих щодо "плівок Міндіча", тощо.
На що керівник детективів Олександр Абакумов лаконічно відповів Мамці "Багато сказати не можу, бо ваше прізвище теж фігурує на плівках"
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Марина зробила розбір по Наталкє і її гостям.
Як завжди гостро!
Як завжди гостро!