Причем тут Токаев?? В самом казахском народе идея слияния с рашкой не играет от слова совсем.. воссоединять могли только большевики - у тех хотя бы была Идея!! А «русский мир» и казахи - это даже не смешно.. ))))
Фарш не возможно прокрутить назад!! (с)
Союзное государство РФ и РБ и в целом о Беларуси
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Warisdeath, С чего вдруг мне куда-то выезжать убегать зачем. И живется мне в Украине ЛЕГКО. И это не Ваша страна - это моя страна. А Вы ошибка эволюции те кто решил с голыми руками бодаться с саблезубым тигром переоценив свои способности и недооценив врага - участь их известна - смерть и забвение.
А что касается Казахстана то это пока только слухи из самого Казахстана, и знакомый мой казах он как раз против РФ против Путина и про все это. Мы с ним о политике не разговариваем вобщем-то - но про внеочередной Курултай непонятно зачем он мне рассказал.
А что касается Казахстана то это пока только слухи из самого Казахстана, и знакомый мой казах он как раз против РФ против Путина и про все это. Мы с ним о политике не разговариваем вобщем-то - но про внеочередной Курултай непонятно зачем он мне рассказал.
-
- Полковник
Вот тут прямо в точку!! ;) Саблезубые тигры - вымерли.. нетути их!! Ни одного!! А вот тех кто "голыми руками" уже 8 миллиардов ))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Lis1980, Те кто на деревья залазил и там ждал когда саблезубый тигр уйдет - вот они и оставили наследников которых уже 8 миллиардов. А те кто бросался с ними бороться - тех убили съели и гены их дальше не перешли. Война в Украине продолжится дальше - пока ФИЗИЧЕСКИ не закончатся все те кто желает умереть на фронте за то чтобы сша могли бесплатно тут копать редкоземельные металлы и вывозить отсюда зерно через одесский порт.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Режим Лукашенка декілька місяців наполегливо намагався домогтися інтерв'ю у журналіста Time Саймона Шустера. Про це розповів у великій статті сам автор
Там він описав свою поїздку до Мінська та розмову з Лукашенком. Також Шустер повідомив, що «чиновник уряду Лукашенка», який зателефонував йому з приводу інтерв'ю, запитав про вартість організації такої публікації для Time.
«Після ще кількох дзвінків і повідомлень ми домовилися про умови інтерв'ю; воно мало відбутися в Мінську, столиці Білорусі, без обговорення всіх питань і тем. Лише пізніше, після кількох розмов з американськими та європейськими дипломатами, мотиви Лукашенка стали зрозумілими», – пояснив журналіст.
Саймон Шустер вважає, що головною мотивацією Лукашенка було бажання стати посередником між Путіним та Трампом в організації саміту.

"24 февраля 2022 войска рф просто возвращались домой через Киев после учений в Беларуси. Они не вторгались в Украину", – Лукашенко.
Інші тези:
Я не вірю в удари по мирних містах України, по мирному населенню.
Європа – смердюча, і Трамп правий, що «нахиляє» Європу"
Перші позиції під «Орєшнік» з'являться до кінця року.
Я «трампіст», я ніколи не був прихильником Байдена. Трамп - бульдозер, кінь.
Шустер: Чому Путін не зробить перший крок, перемир'я в небі, принаймні, не бомбити мирні міста, щоб дати можливість мирному процесу зрушитися з мертвої точки?
Лукашенко: Ні, чому? Він завтра піде на це повітряне перемир'я. Але цей крок повинен зробити і Зеленський. Одночасно.
Лукашенко не планує балотуватися на восьмий термін «президента» Білорусі
«Ні, я зараз уже не планую, вже не планую. Я, єдине, можу собі дозволити десь для себе, я це теж не озвучував: ну, слухайте, якщо Трампу скоро 80, і він пристойно виглядає…» - заявив самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко.
Він також заявив, що нібито був готовий відмовитися від балотування і на попередніх виборах, знаючи, що «люди його однозначно підтримають». Але, мовляв, «люди сказали «ні» і «довелося залишитися».
Білоруський диктатор запевнив, що його третій син Микола не буде його «наступником» і, мовляв, це питання може образити хлопця.
Лукашенко пояснив, що відкрите залучення Білорусі могло б мати «зовсім інші політичні та військові наслідки». За його словами, у разі такого сценарію «не тільки українці будуть воювати проти нас, це буде приводом для введення в Україну натовських військ».
За його словами, директор ЦРУ Вільям Бернс під час візиту до Мінська цікавився, чи планує Білорусь вступати у війну. Лукашенко стверджує, що відповів: «Ми не збираємося воювати і кордон переходити, але допомагаємо тут росіянам»

А от за це, що ти, чорт лисий, тут сказав, ми тобі особисто бажаємо таких постанов якомога більше.
Там він описав свою поїздку до Мінська та розмову з Лукашенком. Також Шустер повідомив, що «чиновник уряду Лукашенка», який зателефонував йому з приводу інтерв'ю, запитав про вартість організації такої публікації для Time.
«Після ще кількох дзвінків і повідомлень ми домовилися про умови інтерв'ю; воно мало відбутися в Мінську, столиці Білорусі, без обговорення всіх питань і тем. Лише пізніше, після кількох розмов з американськими та європейськими дипломатами, мотиви Лукашенка стали зрозумілими», – пояснив журналіст.
Саймон Шустер вважає, що головною мотивацією Лукашенка було бажання стати посередником між Путіним та Трампом в організації саміту.

"24 февраля 2022 войска рф просто возвращались домой через Киев после учений в Беларуси. Они не вторгались в Украину", – Лукашенко.
Інші тези:
Лукашенко: Ні, чому? Він завтра піде на це повітряне перемир'я. Але цей крок повинен зробити і Зеленський. Одночасно.
«Ні, я зараз уже не планую, вже не планую. Я, єдине, можу собі дозволити десь для себе, я це теж не озвучував: ну, слухайте, якщо Трампу скоро 80, і він пристойно виглядає…» - заявив самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко.
Він також заявив, що нібито був готовий відмовитися від балотування і на попередніх виборах, знаючи, що «люди його однозначно підтримають». Але, мовляв, «люди сказали «ні» і «довелося залишитися».
Білоруський диктатор запевнив, що його третій син Микола не буде його «наступником» і, мовляв, це питання може образити хлопця.
За його словами, директор ЦРУ Вільям Бернс під час візиту до Мінська цікавився, чи планує Білорусь вступати у війну. Лукашенко стверджує, що відповів: «Ми не збираємося воювати і кордон переходити, але допомагаємо тут росіянам»

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Ще трошки крінжу, а точніше піз*ецю
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Европе будет сложно дальше обзывать Лукашено диктатором когда Трамп приедет в Белорусб и пожмет ему руку. Посмотрите на Сирию - нынешний лидер джалани вчера еще игиловец и в розыске - а сегодня официально признан и все четко. Бабло решает и интересы.
А ЕС сильно зациклилась на каких-то там непонятных принципах санкциях и прочей туфте - МИР ВОКРУГ БЫСТРО МЕНЯЕТСЯ и заскорузлым ретроградам с одной песней в шарманке там нет места.
А ЕС сильно зациклилась на каких-то там непонятных принципах санкциях и прочей туфте - МИР ВОКРУГ БЫСТРО МЕНЯЕТСЯ и заскорузлым ретроградам с одной песней в шарманке там нет места.