А на что ещё в этом мире тратить, когда у тебя гора денег??
Так там же сказано, що то кошти, які зібрані як благодійність. Тобто донати, як я зрозумів. А вона їх витратила на себе, а не на те, на що збирала з людей.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ключево те, що хоч за п'ятсот мільйонів у Біла Гейтса буде годинник, хоч за мільйон мільйонів у Стіва Джобса. Вони свої гроші заробили. А ця займалася волонтерством.
П.С.
А у нас же є тема окрема про Казахстан.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Не знав куди це розмістити і вирішив, що тут буде в тему. Бо це дійсно міжнародні події.
Вестминстерский суд Лондона сегодня согласился в освобождении под залог бизнесмена Вячеслава Платона. Сумма залога составит 330 тыс фунтов. Впрочем, прокуратура еще может обжаловать это решение.
Платон был задержан в Лондоне по запросу Молдовы, где его обвиняют в отмывании 22 млрд долл.
Хм, а застава якась смішна проти суми, в якій йому виставили підозру.
Сьогодні всі світові ЗМІ публікують новину про капітана лайнера іспанської авіакомпанії "Vueling", який два дні тому розпорядився вигнати з літака 52 єврейські дитини в аеропорту Валенсії в Іспанії.
Причиною санкції став той факт, що підлітки, які поверталися з табору в Іспанії до Франції, співали на борту пісні на івриті. Капітан викликав поліцію. Поліцейські повалили на підлогу групу, що супроводжувала, закували її в наручники, а дітей вигнали з літака.
Сам собою інцидент огидний і вимагає розслідування. Але все виявилося набагато цікавіше.
З'ясувалося, що у 2001 році цей пілот був затриманий у США після терористичної атаки на Башти Близнюки 11 вересня 2001 року. Він тренував керувати літаком тих самих арабських терористів, які направили літаки на Башти Близнюки та на Пентагон. Тоді він спромігся довести слідчим, що "не знав, що це терористи".
Капітана звуть Іван Чирівелья (Ivan Chirivella). Він працює в Vueling з 2006 року, і одночасно викладає в приватній льотній школі, в такій же, де викладав негідникам Бен-Ладена мистецтво управління літаком. Пам'ятається, вони, пройшовши курс зльоту та польоту, відмовилися оплачувати уроки посадки. Чиривеллю це не збентежило. От якби курсанти заспівали на івриті…
Франція розслідує, чи було єврейських дітей знято з іспанського рейсу через релігійну приналежність
Після інциденту з 44 єврейськими дітьми та їх супроводжуючими, знятими з рейсу авіакомпанії «Vueling» до Іспанії, Франція вимагає відповіді про можливу релігійну дискримінацію.
Інцидент стався в середу, коли 44 дитини та підлітка віком від 10 до 15 років, а також вісім дорослих супроводжуючих було знято з рейсу до вильоту. За словами свідків, групу попросили залишити літак, і ситуація загострилася, коли директора групи було заарештовано, на неї одягли наручники, а її телефон був конфіскований. Пізніше її відпустили після підписання угоди про нерозголошення. Група повернулася до Франції у четвер.
Міністерство закордонних справ Франції повідомило в суботу, що міністр Жан-Ноель Барро зв'язався з генеральним директором «Vueling» Кароліною Мартінолі, щоб висловити «глибоке занепокоєння» у зв'язку зі зняттям французької єврейської молодіжної групи з рейсу. Барро також запросив додаткову інформацію, щоб визначити, «чи були неповнолітні дискриміновані через їхню релігійну приналежність». Аналогічний запит було направлено іспанському послу у Франції.
На вихідних стало відомо, що капітаном, який наказав зняти єврейських пасажирів з рейсу «Vueling», був Іван Чирівела Крус, іспанський льотчик, який колись навчав двох викрадачів літаків, які вчинили теракти 11 вересня, у льотній школі у Флориді.
Група була проінструктована максимально приховувати свою єврейську ідентичність: зняти стоси та цицит, та здати сумки з тфілін у багаж. 21-річна директор табору висловила протест проти вимоги поліції всім здати свої телефони для видалення всіх фотографій та відео, після чого і була заарештована. За підсумками арешту їй також заборонили в'їзд до Іспанії на 2 роки та допитали її про зв'язки з Ізраїлем. Бонусом до цього йдуть погрози з боку екіпажу дітям, які говорили на івриті та свідчення інших пасажирів, що група поводилася абсолютно адекватно.
Історія ж з пілотом-інструктором терористів у цьому випадку гарна тим, що «Vueling» встигла публічно погрожувати в мережі журналістам, які почали публікувати цю інформацію. Так, саме капітан викликав поліцію єврейським дітям.
В сенсі?
Діти щось порушили? Чи дітям заборонено співати?
До чого взагалі це питання в цій історії?
П.С.
От нахєра було взагалі відправляти єврейських дітей до Іспанії, яка не приховує свого антисемітизму? Хто до цього додумався? І як батьки погодилися відправити своїх дітей туди?
П.С.П.С.
Один Палестину визнав (Макрон) інший затятий антисеміт (Санчес), а дітей відправили і роблять вигляд, що все нормально.
П.С.П.С.П.С.
Антисемітизм знову набирає обертів. І це дуууууууууже погана тенденція.
Игорь Поночевский :
«Принц Эндрю, герцог Йоркский, ныне здравствующий, хороший приятель печально известного педофила Эпштейна, был любимым ребенком королевы, обладал скверным нравом и все ему сходило с рук.
Нельзя было бы сказать, что за его воспитанием никто не следил, но потакание маленькому барчуку во всем привело к тому, что он превратился в высокомерного, гадкого и капризного наглеца.
На его кровати во дворце всегда были расставлены в особом порядке 72 плюшевых медвежонка. Если вдруг по какой-то причине из-за ошибки прислуги этот порядок нарушался, принц Эндрю закатывал невообразимые истерики. Такое поведение по поводу расстановки 72 плюшевых медвежонка на кровати он сохранял и в зрелом возрасте.
Представляете картину: в спальню входит убеленный сединами королевский принц, контр-адмирал Военно-морского флота Великобритании, Герцог Йоркский, в мундире и со шпагой на боку, и видя, что его 72 плюшевых медвежонка расставлены не по ранжиру, закатывает истерику, и требует уволить всю прислугу во дворце!»
Зато про девиц Эпштейна в плане с ним можно быть спокойным.
Он с ними медвежатами игрался.
(Подумав). Ну может еще письки показывали …
— — - - -
Еще вспомнилось при прочтении этого.
Помню давно, в эпоху видеосалонов (примерно 1990 год) смотрел фильм про сходящего с ума лузера, он всюду таскал с собой потрепаного плющевого медвежонка якобы из детства. Это все что у него было из имущества.
А потом оказалось что у него в медвежонке револьвер Смит Вессон .357магнум 19 той модели с 6 дюймовым стволом.
Гм. Что бы сказал про мое подсознание добрый доктор Фрейд?