А в России чудеса! № 2
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
А в России чудеса! № 2
Кінчені ублюдки.
Всі вони
Всі вони

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
А в России чудеса! № 2
Ёжики плакали, кололись, но.. )))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
А в России чудеса! № 2
Послухав це відео ще вчора. Не хотів коментувати. Ну, що стоп'ятсот разів казати одне й теж))) А зараз відкрив цю гілку, побачив це відео і все-таки пару слів закину
Цьому б автору сказати чесно про причини, через які такі труднощі з IPHONE у них, то і відео заграло би іншими фарбами. А так, все ісконно россійскоє. Сидить і без жодного сорому розповідає як набрехати брехливим.

Цьому б автору сказати чесно про причини, через які такі труднощі з IPHONE у них, то і відео заграло би іншими фарбами. А так, все ісконно россійскоє. Сидить і без жодного сорому розповідає як набрехати брехливим.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
А в России чудеса! № 2
Прозвучала вскользь инфа - сын Кириенко на руководящей должности в ВК или майл групп.. не запомнил.. это многое объясняет ))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
А в России чудеса! № 2
А депутат-инициатор закона о запрете поиска "запрещенки" в интернете - сын Боярского, который Дартаньян.. ;)Lis1980 писал(а):Прозвучала вскользь инфа - сын Кириенко
Похоже, природа отдыхает не только на родителях , но и на детях.. )))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
А в России чудеса! № 2
Президент Азербайджана Алиев заявил, что вина за гибель граждан страны в авиакатастрофе в Актау лежит на представителях России.
Алиев потребовал наказания виновных в крушении самолёта авиакомпании AZAL, выполнявшего рейс «Баку — Грозный».
Азербайджан готовит документы для подачи в международные судебные инстанции против России — президент Азербайджана Алиев.
Алиев потребовал наказания виновных в крушении самолёта авиакомпании AZAL, выполнявшего рейс «Баку — Грозный».
Азербайджан готовит документы для подачи в международные судебные инстанции против России — президент Азербайджана Алиев.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
А в России чудеса! № 2
В англоязычном Интернете дико рофлят над новым названием Subway в России — Subboy.
Дело в том, что в разговорном английском subboy означает «покорного мальчика, который хочет, чтобы партнёр доминировал над ним – в сексе или в обычной жизни».
Сеть ресторанов проводит ребрендинг, так как срок лицензии на использование бренда Subway в России заканчивается.
Дело в том, что в разговорном английском subboy означает «покорного мальчика, который хочет, чтобы партнёр доминировал над ним – в сексе или в обычной жизни».
Сеть ресторанов проводит ребрендинг, так как срок лицензии на использование бренда Subway в России заканчивается.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
А в России чудеса! № 2
Санкції працюють: У Росії почалися проблеми з ремонтом НПЗ
Російські нафтові компанії через санкції мають проблеми з ремонтом нафтопереробних заводів.
Про це повідомив голова Міненерго РФ Сергєй Цивільов, передає The Moscow Times.
За словами Цивільова, "збої", що виникають на заводах, пов'язані з проблемами у поставках обладнання: воно потрапило під європейські санкції в рамках першого пакету за повномасштабне вторгнення РФ в Україну – в лютому 2022 року.
"Чому іноді бувають збої? Тому що зараз у тому санкційному режимі, в якому ми знаходимося: ось заплановано, скажімо, на ремонт умовно чотири місяці, а нам щось затримали, щось недопоставили", – сказав Цивільов.
Він додав, що через санкційні обмеження "зсуваються терміни" ремонту НПЗ.
Минулого року, за даними Reuters, обсяги переробки нафти на російських НПЗ впали до 12-річного мінімуму після того, як серія ударів українських БПЛА вивела з ладу щонайменше 10 найбільших заводів у РФ, деякі з яких були змушені простоювати місяцями.
Складнощі з ремонтом пов'язані з тим, що російські НПЗ критично залежні від імпортного обладнання: вони будувалися та модернізувалися за участю європейських та американських компаній, таких як UOP та ABB – вони забезпечували технології та програмне забезпечення для кожного з 40 найбільших заводів.
У 2000-х на іноземні проєктні рішення припадало 80% обладнання в російській нафтопереробці, і навіть за часів СРСР технології для НПЗ закуповувалися на Заході.
Перейти на російське обладнання заводи так і не змогли, незважаючи на державну політику імпортозаміщення.
Як повідомлялося, за три роки повномасштабної війни Україна завдала щонайменше 104 ушкодження об’єктам нафтопромисловості Росії, які відіграють важливу роль для постачання палива ворожій армії.
У середині червня цього року в Самарській області РФ було атаковано "Новокуйбишевський завод каталізаторів", який є важливим елементом паливної автономії російського військово-промислового комплексу.
Російські нафтові компанії через санкції мають проблеми з ремонтом нафтопереробних заводів.
Про це повідомив голова Міненерго РФ Сергєй Цивільов, передає The Moscow Times.
За словами Цивільова, "збої", що виникають на заводах, пов'язані з проблемами у поставках обладнання: воно потрапило під європейські санкції в рамках першого пакету за повномасштабне вторгнення РФ в Україну – в лютому 2022 року.
"Чому іноді бувають збої? Тому що зараз у тому санкційному режимі, в якому ми знаходимося: ось заплановано, скажімо, на ремонт умовно чотири місяці, а нам щось затримали, щось недопоставили", – сказав Цивільов.
Він додав, що через санкційні обмеження "зсуваються терміни" ремонту НПЗ.
Минулого року, за даними Reuters, обсяги переробки нафти на російських НПЗ впали до 12-річного мінімуму після того, як серія ударів українських БПЛА вивела з ладу щонайменше 10 найбільших заводів у РФ, деякі з яких були змушені простоювати місяцями.
Складнощі з ремонтом пов'язані з тим, що російські НПЗ критично залежні від імпортного обладнання: вони будувалися та модернізувалися за участю європейських та американських компаній, таких як UOP та ABB – вони забезпечували технології та програмне забезпечення для кожного з 40 найбільших заводів.
У 2000-х на іноземні проєктні рішення припадало 80% обладнання в російській нафтопереробці, і навіть за часів СРСР технології для НПЗ закуповувалися на Заході.
Перейти на російське обладнання заводи так і не змогли, незважаючи на державну політику імпортозаміщення.
Як повідомлялося, за три роки повномасштабної війни Україна завдала щонайменше 104 ушкодження об’єктам нафтопромисловості Росії, які відіграють важливу роль для постачання палива ворожій армії.
У середині червня цього року в Самарській області РФ було атаковано "Новокуйбишевський завод каталізаторів", який є важливим елементом паливної автономії російського військово-промислового комплексу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
А в России чудеса! № 2
Димону походу отборную бормотуху подогнали.. ))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
А в России чудеса! № 2
))))
В Госдуме призвали национализировать компании богатейших людей России, чтобы наполнить бюджет.
По словам зампреда комитета по экономической политике, в России «достаточно много резервов, которые можно использовать в трудную минуту».
Депутат отметил, что олигархи только за прошлый год «накопили $25 миллиардов».
В Госдуме призвали национализировать компании богатейших людей России, чтобы наполнить бюджет.
По словам зампреда комитета по экономической политике, в России «достаточно много резервов, которые можно использовать в трудную минуту».
Депутат отметил, что олигархи только за прошлый год «накопили $25 миллиардов».
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-майор
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
А в России чудеса! № 2
Навіть якби Пашки не було, то його треба було б вигадати! Це чудисько хоч злочинець і ворог для нас, але він все-таки смішний.
А ще він хороший матеріал для дослідження окремого етносу нашої новітньої історії, який ми називаємо "вата". Причому він той рідкісний екземпляр, який підходить для зразка і як затятого прихильника, так і справжнього представника руzzкава міра. Він такий справжній, такий щирий в своєму ватанізмі, що над ним мають працювати науковці!!!

А ще він хороший матеріал для дослідження окремого етносу нашої новітньої історії, який ми називаємо "вата". Причому він той рідкісний екземпляр, який підходить для зразка і як затятого прихильника, так і справжнього представника руzzкава міра. Він такий справжній, такий щирий в своєму ватанізмі, що над ним мають працювати науковці!!!
Скрыть ссылки на пост |