Чи вручить НАБУ завтра підозру міністру єднання і куму президента Чернишову?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Міністр єднання Чернишов повідомив, що особисто і самостійно прибув до НАБУ.
НАБУ повідомило про підозру віцепремʼєру Чернишову.
Підозру міністру єднання Чернишову вручили за зловживання службовим становищем та отримання неправомірної вигоди на понад 14,5 млн грн.
За даними слідства, він, будучи міністром розвитку громад, допоміг забудовнику в оборудці з землею у Києві. Забудовник мав віддати державі частину майбутніх квартир у кількості, пропорційній до вартості земельної ділянки. Аби звести цю кількість до мінімуму, землю оцінили вп’ятеро дешевше, а різниця між такою оцінкою та ринковою вартістю перевищила 1 млрд грн. Саме на таку суму держава недоотримала б нерухомості у разі виконання договорів.
За це міністр та його соратники отримали знижки на квартири - набули їх по ціні від 1 до 8 тис. грн за кв. м, тоді як ринкова ціна становила близько 30 тис. грн. Таким чином міністр отримав знижку у 14,5 млн грн, стверджує НАБУ.
За даними НАБУ, віцепремʼєр Чернишов і його радник мали отримати за “послуги” 8 квартир!
Ще три - мали отримати інші учасники оборудки.
На відео НАБУ про оборудку за участі і під керівництвом віцепремʼєра Чернишова розповідає керівник підрозділу детективів НАБУ Олександр Скомаров.
Скормаров - один з лідерів у конкурсі на директора Бюро економічної безпеки. Конкурс має закінчитись цього тижня, комісія визначить переможця.
Скомарова вже кілька тижнів мочать анонімні телеграм-канали і окремі сайти.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
ВАКС 25 червня обиратиме запобіжний захід міністру нацєдності Чернишову - Суспільне
САП проситиме йому запобіжний захід у вигляді застави — без тримання під вартою.
Його підозрюють у зловживанні службовим становищем та одержанні неправомірної вигоди в особливо великому розмірі.
Класне відео
Нічого нового, геть нічого нового. Але тут зібране довге політичне життя у коротке відео однієї особи, яка, треба визнати, мала вплив на хід історіїї нашої країни в цілому і кожного з нас зокрема. Подивився зараз і таке враження, що все це було колись давно і наче не з нами, у якомусь іншому житті.
Подивіться, тут цікаво.
Bikini, Так. На нових окупованих. У Херсонській і Запорізькій областях. Імітували з себе добродіїв. (До речі, як це було на початках на старих окупованих. Згадайте, що хуйло обіцяв в Криму крім української ще і татарську. Але ж їхні обіцянки ми всі знаємо.)
Так само і зараз. Тим більше, що вони стикнулися з тим, що цей навчальний рік, 2024-2025, дав не той результат. Після двох років окупації більша половина учнів і більша половина батьків малих школярів обрали вивчання на мові. Були цифри десь 56-60 відсотків. Зрозуміло, що таке неподобство окупантам не підходить. Всєх русіфіцировать і точка.
(С)
У першої Ксенії Семенової , щокастої панянки немає ні вченого ступеня, ні навіть ліцензії пілота, вона не має права бути ректором НАУ.
Зате родом з Кривого Рогу і слуга народу.
Але ж "какая разница", правда?
А 24-річна очільниця військового виробництва Катерина Михалко, - це передусім естетично.
24 річну пісічку тре ж любити🤌 бо вона ж така гарна пісічка - не ?
— 24, а вона вже відповідає за експорт української зброї. Без бойового досвіду. Без державної біографії. Просто донька потрібного тата.
Головне що від перестановки ліжок нічого не зміниться , але якщо послом відправили мінетчицю , чого дивуватись
Виявляється юний і самостійний талант Катерини Михалко проявився ще у 18 років, коли дівчина з друзями намахали на онлайн-платформі для інвесторів Kikstarter людей зі всього світу на 215 тисяч доларів, не віддавши їм обіцяного онлайн-продукту, що позиціонував себе як "вічна канцелярія".
Розкруткою і піаром займалася якраз пані Михалко. Дійсно талановито вийшло. І креативно водночас. Це ймовірно і надихнуло продовжувати трудитися на ниві піару.
Я так розумію, що податків ніхто з тих грошей не заплатив. Хоча про що я? Там жодного центу ніхто не повернув інвесторам. І нічого нікому за це не було.
Тобто, людина яка взяла участь у обкладання інвесторів, грошей не повернула, податків не сплатила, буде залучати внутрішніх і зовнішніх інвесторів для виробництва і продажу зброї. Я правильно розумію?
І ще. Пишуть про її зв'язок з Гетьманцевим, хоча в це можна і не вірити, але зв'язок через фінансування її діяльності зі Слугою Народу таки є - через ГО "ОФІС ЕФЕКТИВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ", де в засновниках Олена Шуляк, голова партії Слуга Народу та інші діячі сучасної влади.
У мене ніколи ні до кого не було упередженого ставлення через вік, стать, колір шкіри чи віросповідання, але це не стосується людей, які займаються шахрайством, але при цьому пов'язані ще й з владою, яка може брати участь у їх просуванні.
І знову про героя останніх днів. Чесно, вже трохи задовбало про нього. Але з кожним разом все цікавіше і цікавіше дізнаємося про нього.
П.С.
Я тільки що зрозумів, що за всі шість років зеленої влади ми обличчя, прізвища, посади зелених депутатів і зелених міністрів дізнаємося виключно через скандали, оборудки, судові підозри і безглузді дописи та висловлювання. І якби не їхні дурні вчинки, які в результаті мають широкий розголос, то ми б взагалі не знали їх ні в обличчя, ні по імені. Якісь ноунейми.
Я взагалі не можу жодного зеленого слугу назвати через якусь добру справу. Чи може це тільки я один такий? Може хтось знає щось хороше про них?