А что там у пиндосов?

Современная жизнь и новая история стран мира

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 14 июн 2025, 23:29

В американському штаті Міннесота 14 червня невідомий застрелив членкиню палати представників штату Меліссу Гортман і її чоловіка. Ще один законодавець – член сенату штату Джон Гоффман – був поранений. Про це повідомила місцева поліція, повідомлення також підтвердив губернатор штату Тім Волц.

Губернатор назвав убивства політично вмотивованими. Убита Мелісса Гортман представляла Демократичну партію. Це відома в штаті політикиня, яка до січня нинішнього року була спікеркою Палати представників.

Стрілянина сталася в передмісті Міннеаполісу. Повідомляється, що стрілець був одягнений у поліцейську форму. Під час спроби його затримати він відкрив вогонь по поліціянтах і втік. Він втік і наразі перебуває на волі, поліція його розшукує.

Даних про особу підозрюваного поки що немає, проте поліція стверджує, що в автомобілі, який йому належить, знайшли текст із переліком політиків, яким він погрожував вбивством. Для людей із цього списку посилили охорону, а самого нападника продовжують шукати.

Президент США Дональд Трамп назвав те, що сталося, «жахливим актом насильства», заявивши, що, мабуть, вбивство було політично мотивованим. Таку саму оцінку висловила і міністерка юстиції Пем Бонді.

«Наша генеральна прокурорка Пем Бонді та ФБР розслідують ситуацію та переслідуватимуть усіх причетних за всією суворістю закону. Таке жахливе насильство не будуть терпіти у Сполучених Штатах Америки», — наголосив Дональд Трамп.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 15 июн 2025, 13:54

Історичний момент. Конституція США це забороняє (збройним силам, не національній гвардії). За виключенням «придушення повстання». Але «повстання» має бути визнане вищою владою (якщо вона ще є) і активовано «закон про повстання».
164488 - А что там у пиндосов?

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 18 июн 2025, 02:21

Тихо и без лишнего шума наш старый знакомый Стивен Линч (Stephen P. Lynch) продолжает работу по выводу Северного Потока из-под международных санкций в интересах РФ и Игоря Сечина.

Сейчас сделан очередной шаг - выкуплены долги Северного Потока, что создают юридическую базу для установления контроля в результате идущего банкротства. Ему в этом помогают отдельные персоналии с прямым доступом к американскому президенту.

До этого Линч помогал Сечину выйти из-под удара после захвата ЮКОСа.
164514 - А что там у пиндосов?

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 18 июн 2025, 02:42

Лінчувати цього Лінча))

Крім погашення боргу, він заявив, що дободує його і що знову газ з росії піде до Європи. Тільки він каже, що тепер це буде під американським контролем і по американській трубі, тобто не російський.

:fp:

Залишаються відкритими лише кілька питань.

Чи вони дійсно вважають, що всі повірили, що це гроші Лінча?

А чи узгодили вони свої наміри з Європою?

ЄС чітко заявив і розписав свої дії по роках і місяцях як буде здійснюватися програма по відходу від російських енергоносіїв, в тому числі і газу. А ці двоє заявляють, що газ з росії буде іти до Європи. Вони насправді впевнені, що так просто можна давати вказівки Європі що і у кого їй купувати? Особливо після того, як Трамп з Венсом демонструють своє ставлення до неї.

Ну, хіба що США викуплять і весь газпром і будуть займатися видобудком газу))) щоб цей товар вважався американським!
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 21 июн 2025, 04:42

Warisdeath, Энергоносители меняют собственники в точке передачи которорая указана в контракте на покупку. Например можно купить газ в точке передачи на территории РФ и по газопроводу уже пойдет АМЕРИКАНСКИЙ газ - газ собственность американской компании. Более того - то что касается например нефти или СПГ газа - то его можно купить прямо на танкере в тот момент когда они плывет по океану.

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 22 июн 2025, 03:49

Опитування Axios-Ipsos: американці хочуть змусити президентів ділитися медичними записами

Изображение

Згідно з останнім індексом здоров'я американців Axios-Ipsos , вісім із десяти американців хочуть, щоб президенти США проводили обов'язкові та публічно оприлюднені когнітивні тести та скринінги на захворювання, а також встановлювали вікові обмеження на посаду президента.

Приблизно троє з чотирьох опитаних кажуть, що політики нечесні щодо свого здоров'я, і ​​що президенти повинні бути юридично зобов'язані ділитися своїми медичними записами з громадськістю.

Питання здоров'я президентів стало особливо гострим у світлі занепаду Джо Байдена, якому було 82 роки, коли він залишив посаду, та повернення Дональда Трампа, якому зараз 79 років, і який був найстаршим президентом, що вступив на посаду в історії США.

Трамп рідко пропонував поглянути на свої медичні записи. Його команда опублікувала службову записку після його медичного огляду у квітні, в якій було зазначено, що він перебуває у «відмінному стані здоров'я», але політичні опоненти, такі як губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом, поставили під сумнів психічну придатність Трампа та його здатність виконувати цю роботу.

Лікар Байдена в Білому домі стверджував, що Байден перебуває у чудовій формі як для людини його віку. Але під час його президентства штаб Байдена намагався приховати погіршення його здоров'я.

Нещодавній діагноз раку у Байдена знову привернув увагу до відсутності законодавчих вимог до державних службовців розкривати свій медичний стан.

«Американська громадськість надсилає дуже чіткий сигнал про те, що вона не довіряє інформації, яку отримує, що її недостатньо, і що до державних службовців слід пред'являти вищі стандарти щодо відвертості щодо їхнього здоров'я», – сказала Меллорі Ньюолл, віцепрезидент Ipsos зі зв'язків з громадськістю США.

«Американці хочуть більшої прозорості щодо здоров’я своїх обраних посадовців. Вони шукають молодого покоління для служіння».

опитування показало, що баланс між медичною конфіденційністю державних службовців та правом громадськості знати інформацію різко змінився в бік більшої розкритості.

Було виявлено сильну двопартійну зацікавленість у підвищенні прозорості щодо здоров'я державних службовців та у встановленні максимального віку, з якого посадовці та судді Верховного Суду можуть обіймати посади. (Респондентів не запитували, яким має бути максимальний вік.)

У цифрах: 72% американців категорично або частково не погоджуються з думкою, що більшість обраних посадовців чесно розповідають американській громадськості про своє здоров'я.

74% загалом погоджуються, що має бути законодавчо зобов'язаний будь-який чинний президент ділитися своїми медичними записами.
Громадськість набагато більше розділена щодо здоров'я колишніх президентів, лише 40% погоджуються з тим, що має існувати законодавча вимога щодо надання доступу до їхніх медичних записів, а 57% виступають проти.
Близько 8 з 10 американців загалом підтримують вікові обмеження для суддів Верховного Суду та членів Конгресу, а також для президентів.

Між рядками: державні службовці не зобов'язані дотримуватися жодних правових стандартів за розкриття свого медичного стану.

Хоча Америка старіє , а тривалість життя загалом зростає, на перший план вийшли питання щодо придатності політиків, що старіють, до служіння та їхньої здатності приймати критичні рішення.

Частково це зумовлено безперервним циклом новин, який тримає багатьох у центрі уваги та може викривати їхні слабкості. Але правила розмови про здоров'я здебільшого кореняться в традиціях, таких як щорічний медичний огляд президента.

Колишній лікар Білого дому Джеффрі Кульман виступав за проведення серії когнітивних тестів, а не скринінгового обстеження, для оцінки пам'яті, мови та навичок вирішення проблем президентів.

https://www.axios.com/2025/06/20/axios- ... als-health

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 28 июн 2025, 01:26

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 28 июн 2025, 12:53

Warisdeath писал(а):
22 июн 2025, 03:49
Опитування Axios-Ipsos: американці хочуть змусити президентів ділитися медичними записами

Изображение

Згідно з останнім індексом здоров'я американців Axios-Ipsos , вісім із десяти американців хочуть, щоб президенти США проводили обов'язкові та публічно оприлюднені когнітивні тести та скринінги на захворювання, а також встановлювали вікові обмеження на посаду президента.

Приблизно троє з чотирьох опитаних кажуть, що політики нечесні щодо свого здоров'я, і ​​що президенти повинні бути юридично зобов'язані ділитися своїми медичними записами з громадськістю.

Питання здоров'я президентів стало особливо гострим у світлі занепаду Джо Байдена, якому було 82 роки, коли він залишив посаду, та повернення Дональда Трампа, якому зараз 79 років, і який був найстаршим президентом, що вступив на посаду в історії США.

Трамп рідко пропонував поглянути на свої медичні записи. Його команда опублікувала службову записку після його медичного огляду у квітні, в якій було зазначено, що він перебуває у «відмінному стані здоров'я», але політичні опоненти, такі як губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом, поставили під сумнів психічну придатність Трампа та його здатність виконувати цю роботу.

Лікар Байдена в Білому домі стверджував, що Байден перебуває у чудовій формі як для людини його віку. Але під час його президентства штаб Байдена намагався приховати погіршення його здоров'я.

Нещодавній діагноз раку у Байдена знову привернув увагу до відсутності законодавчих вимог до державних службовців розкривати свій медичний стан.

«Американська громадськість надсилає дуже чіткий сигнал про те, що вона не довіряє інформації, яку отримує, що її недостатньо, і що до державних службовців слід пред'являти вищі стандарти щодо відвертості щодо їхнього здоров'я», – сказала Меллорі Ньюолл, віцепрезидент Ipsos зі зв'язків з громадськістю США.

«Американці хочуть більшої прозорості щодо здоров’я своїх обраних посадовців. Вони шукають молодого покоління для служіння».

опитування показало, що баланс між медичною конфіденційністю державних службовців та правом громадськості знати інформацію різко змінився в бік більшої розкритості.

Було виявлено сильну двопартійну зацікавленість у підвищенні прозорості щодо здоров'я державних службовців та у встановленні максимального віку, з якого посадовці та судді Верховного Суду можуть обіймати посади. (Респондентів не запитували, яким має бути максимальний вік.)

У цифрах: 72% американців категорично або частково не погоджуються з думкою, що більшість обраних посадовців чесно розповідають американській громадськості про своє здоров'я.

74% загалом погоджуються, що має бути законодавчо зобов'язаний будь-який чинний президент ділитися своїми медичними записами.
Громадськість набагато більше розділена щодо здоров'я колишніх президентів, лише 40% погоджуються з тим, що має існувати законодавча вимога щодо надання доступу до їхніх медичних записів, а 57% виступають проти.
Близько 8 з 10 американців загалом підтримують вікові обмеження для суддів Верховного Суду та членів Конгресу, а також для президентів.

Між рядками: державні службовці не зобов'язані дотримуватися жодних правових стандартів за розкриття свого медичного стану.

Хоча Америка старіє , а тривалість життя загалом зростає, на перший план вийшли питання щодо придатності політиків, що старіють, до служіння та їхньої здатності приймати критичні рішення.

Частково це зумовлено безперервним циклом новин, який тримає багатьох у центрі уваги та може викривати їхні слабкості. Але правила розмови про здоров'я здебільшого кореняться в традиціях, таких як щорічний медичний огляд президента.

Колишній лікар Білого дому Джеффрі Кульман виступав за проведення серії когнітивних тестів, а не скринінгового обстеження, для оцінки пам'яті, мови та навичок вирішення проблем президентів.

https://www.axios.com/2025/06/20/axios- ... als-health
Помню как в совке все потешались с позднего Брежнева который говорил медленно - он по сравнению с Джо Байденом вообще был красавчик.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 01 июл 2025, 02:31

А Маск продовжує про нову партію
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Из жизни разных стран»