А что там у пиндосов?

Современная жизнь и новая история стран мира

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 22 май 2025, 01:53

А потім Рубіо відмовився називати Путіна воєнним злочинцем

Під час слухань сенатор Білл Кітінг запитав у Рубіо, чи є Росія агресором.

"Так, Росія вторглася в Україну",- відповів очільник Держдепу.

Водночас він відмовився давати пряму відповідь на запитання, чи є Путін воєнним злочинцем.

Рубіо заявив, що для завершення війни необхідно підтримувати контакт з керманичем РФ

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 22 май 2025, 01:57

Опитування HARVARD CAPS / HARRIS: американці хочуть, щоб Трамп був жорсткішим до росії

66% виборців вважають, що путін "грає у ігри" та затягує переговори зі США і Заходом.

62% виборців підтримують надання Україні зброї та санкції проти росії з боку адміністрації Трампа (серед демократів — 71%, республіканців — 59%, незалежних — 56%).

64% виборців вважають, що у разі поступок для завершення війни Україна має отримати прямі гарантії безпеки від США

59% виборців вважають, що Трамп був недостатньо жорстким у відносинах із путіним і росією.

Думки щодо переговорів Трампа між Україною і росією розділились: 79% республіканців задоволені, тоді як 76% демократів і 55% незалежних — ні.

https://harvardharrispoll.com/press-release-may-2025/
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 26 май 2025, 06:24

Warisdeath писал(а):
22 май 2025, 01:50
Американські ЗМІ обговорюють, як Держсекретар Марко Рубіо намагався відбиватися в Сенаті від натиску сенаторки від демократів Джин Шахін, яка вимагає рішучіше тиснути на Росію та постачати зброю Києву.

Шахін: "Скільки ще нам чекати, щоб стримати Путіна? Ви готові підтримати санкції сенатора Грема?"

Рубіо: ”Ми не можемо контролювати, що робить Конгрес, і ми повідомили про це росіянам. Я хочу відзначити важливу річ: усі санкції, введені за попередньої адміністрації, залишаються в силі. Тож ідея, ніби ми втратили важелі тиску, не вірна — у нас такі самі важелі, як і раніше".

Шахін: "Ми дійсно втратили важелі тиску — ми зняли з порядку денного вступ України до НАТО, ми відмовилися від зобов'язань щодо продовження допомоги українцям у вигляді обміну розвідданими та постачання військової техніки".

Рубіо: "Це продовжується. Була пауза на тиждень. Все це відновлено та триває".

Шахін: "Йдеться про розвіддані, але це не стосується постачання техніки та зброї".

Рубіо: "Вони, як і раніше, отримують зброю від США. І ми продовжуємо фінансувати те, що потрібно Україні, як ухвалив президент”.

Шахін: "А чи готові ви підтримати ще один додатковий пакет допомоги?"

Рубіо: Це вже інше питання. Це вирішую не я, а Білий дім, чи подавати запит до Конгресу на додаткове фінансування. На будь-які додаткові запити з боку України, а вони запитували, наприклад, системи ППО 'Patriot', ми відповідаємо, що, чесно кажучи, у нас їх самих не вистачає. Ми працюємо з іншими країнами, але жодна з цих країн не хоче розлучатися зі своїми системами ППО. Ми просто не встигаємо виробляти”.

Шахін: "Путін зараз просто тягне час. Він грає цим президентом, як на скрипці”.

Рубіо: "Я не згоден з цією аналогією про 'гру на скрипці', тому що правда така, що Путін не отримав жодної поступки".

Шахін: "Він отримав час. І чим більше часу він виграє без додаткового тиску, тим більша його вигода”.

Сенатор Ліндсі Грем дивлячись на це додав, що якщо найближчим часом не буде досягнуто прогресу, у Сенаті готові винести законопроект про санкції на голосування.
«Якщо наступні кілька днів будуть такими ж, як останні кілька місяців, тоді ви можете просто розраховувати на те, що ми рухатимемося далі, бо я вважаю, що наш обов'язок — спробувати допомогти світові покласти край цій війні», — сказав він. «Китайці спостерігають. Це генеральна репетиція щодо Тайваню. Те, як це закінчиться, я думаю, значною мірою визначить майбутнє Тайваню. І я хочу, щоб ця війна закінчилася так, щоб Сі подумав: «Ну, це не дуже добре склалося для Путіна»».

«Я не прагну принизити Росію, — продовжив Грем, — але я прагну переконатися, що війна закінчиться так, щоб не розпочалася нова війна. Афганістан був катастрофою. Якщо ми не зробимо цього правильно в Україні, і світ зрозуміє, що Путіну це зійшло з рук, це буде ще гірше. Це буде гірше, ніж Афганістан».
Линдси Грем прав - американский провал в Украине и правда будет хуже чем Афганистан - потому что после него даже в Замбабве поймут что США уже никакой не гегемон.

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 29 май 2025, 18:23

В Нью-Йорке задержан криптоинвестор Джон Вельц, известный как «крипто-король Кентукки», которому предъявлены обвинения в похищении и пытках своего итальянского бизнес-партнера, сообщает The New York Times. По данным следствия, Вельц вместе с сообщником в течение трех недель удерживал мужчину в роскошном таунхаусе в центре Манхэттена, требуя пароль от криптокошелька.

Жертву подвергали жестоким пытками: избивали рукояткой пистолета, резали ногу бензопилой, подвешивали над карнизом пятого этажа, мочились на него и угрожали расправой над семьей. 23 мая пострадавшему удалось сбежать и обратиться за помощью к дорожному инспектору. В ходе обыска полиция обнаружила снимки с места пыток, пистолет и орудия пыток.

Вместе с Вельцем задержана его ассистентка Беатрис Фолчи, которая отрицает свою причастность к преступлению. А главный соучастник преступника пока находится на свободе. «Криптоманьяк» снял для пыток таунхаус за $30 тыс. в месяц. Состояние Вельца оценивается примерно в $100 млн
164326 - А что там у пиндосов?

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 30 май 2025, 22:21

Ілон Маск залишає посаду очільника Департаменту ефективності уряду (DOGE)
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 04 июн 2025, 01:50

Даррен Бітті, високопосадовець Трампа, який закрив підрозділ з боротьби з російською дезінформацією одружений на жінці, дядько якої має звʼязки з путіним — The Telegraph.

▪️Даррен Бітті викликав тривогу в Держдепі США з моменту свого призначення в лютому через свої палкі проросійські погляди. Він відзначився тим, що зосередився на руйнуванні агентства, покликаного боротися з кремлівською пропагандою - R/fimi.

▪️Бітті, який виконує обов'язки заступника міністра з питань публічної дипломатії та зв'язків з громадськістю, одружений на жінці, чий дядько обіймав кілька посад у російській політиці і одного разу отримав особисту подяку від кремлівського диктатора.

▪️У роки, що передували приходу в уряд, Бітті писав пости в соціальних мережах, в яких атакував те, що він називав "глобалістською американською імперією", пропонував віддати Тайвань Китаю, а Британію називав "бідним і жалюгідним королівством", якому було б "набагато краще під китайським пануванням".

▪️Джерела в Держдепі висловили скептицизм щодо того, чи пройшов він перевірку на благонадійність - процес, який був послаблений за часів пана Трампа.

▪️У травні 2021 року він одружився з росіянкою Юлією Кириловою на церемонії в окрузі Бровард, штат Флорида.

▪️Кирилова здобула освіту в москві, а потім навчалася за кордоном у Канаді та Вашингтоні, є племінницею Сергія Чернікова, російського алкогольного магната. Черніков одного разу навіть отримав лист подяки від путіна за допомогу у виборчій кампанії, яка вперше привела російського диктатора до влади. Того ж року Черніков отримав посаду в міністерстві природних ресурсів, а потім став заступником губернатора Ненецького автономного округу в Сибіру.

▪️Він також сказав, що з нетерпінням чекає краху "престижу і могутності" США на світовій арені, і стверджував, що її "позиція в глобальному порядку швидко погіршується".

"Уявіть собі скиглення глобалістської американської імперії, якщо путін вторгнеться в Україну... Обожнюю, коли наші бюрократи з національної безпеки зазнають невдачі!" — сказав Бітті за два місяці до повномасштабного вторгнення.

▪️Він вихваляв путіна як "хороброго і сильного" і заявив, що російський лідер "зробив більше для просування консервативних позицій в США, ніж будь-який республіканець".

"НАТО є набагато більшою загрозою для американської свободи, ніж коли-небудь був путін" — ще одна з його заяв.

▪️У дописі, зробленому більш ніж через два роки після початку війни в Україні, він критикував політику Великої Британії, спрямовану на "протистояння рф".

▪️Незважаючи на широкі повноваження в американського уряді, Бітті приділяв непропорційно багато часу спробам ліквідувати Центр протидії маніпуляціям та втручанню в іноземну інформацію, відомий як R/Fimi, і водночас налагоджував культурні зв'язки з росією.

▪️R/Fimi, який відстежував і протидіяв пропаганді з таких джерел, як рф, Китай та Іран, був відносно невеликим агентством з бюджетом трохи більше $50 млн на момент його закриття. За оцінками, противники США витрачають десятки мільярдів доларів на рік на іноземну дезінформацію. Новинне видання пана Бітті Revolver роками атакувало R/Fimi, звинувачуючи його в тому, що воно є частиною "цензурної мережі", покликаної змусити замовкнути консервативні голоси. Повідомляється, що Бітті наполегливо переслідував агентство після свого призначення, розбираючи його по шматочках.

▪️Ще до того, як агентство було розформовано в середині квітня, коли Бітті в короткій промові заявив співробітникам, що воно "серйозно не відповідає" пріоритетам адміністрації, його робота по суті була згорнута. Одночасно з тим, як Бітті працював над ліквідацією агентства, він намагався відновити відносини з рф, наполягаючи на запровадженні програм культурного обміну в таких галузях, як балет і хокей. Він також виявляв значний інтерес до секретних матеріалів, пов'язаних з рф, що викликало широке занепокоєння щодо передачі йому чутливої інформації.

▪️Добре те, що Бітті обмежений 210 днями на посаді. Для того, щоб обійняти посаду заступника міністра на постійній основі, Бітті потрібне підтвердження Сенату.
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 05 июн 2025, 11:53

Через специфіку своєї роботи відстежував реакцію консервативних американських медіа на удари України по російських аеродромах. Для вашого розуміння дискурсу на майданчиках, які слухають і дивляться в колі Трампа. І чи помітили там козирі в руках України.

“Ця операція за день до мирних переговорів підриває план Трампа закінчити все мирним шляхом”, — коментує на телеканалі Newsmax відставний бригадний генерал США Блейн Гольт. “Президент Трамп не схвалив би такого удару напередодні переговорів. І якщо підготовка операції тривала 18 місяців — то це не те, що можна повторювати щодня. Чого українці хотіли досягти? Вони не можуть перемогти Росію військовим шляхом … Просто зараз Путін під великим тиском від своїх людей — вони всі говорять йому діяти по-масштабному. Майте на увазі, Україна відчує ще важчу відповідь. Гадаю, президент Зеленський ухвалив неправильне рішення”.

“Єдиний спосіб досягти миру — це надалі переносити війну на територію Росії”, — каже в ефірі FOX News колишній прес-секретар Білого Дому Арі Флейшер. “Удар по 40 російських бомбардувальниках відіграв ключову роль у тому, щоб сказати російському народу та російському уряду: продовження ваших атак в Україні має свою ціну. … Але я не знаю, чи зможуть українці втримати це на такому рівні. І Росія, ймовірно, захоче продовжувати свої атаки, бо думає, що може перемогти. Тому я думаю, що для президента Трампа дуже ризиковано вважати, що він може бути миротворцем. Америка сильна. Президент Трамп сильний. Але ми не можемо займатись усім в цілому світі. Тож якщо Росія та Україна не укладуть мир, ми не зможемо зробити це за них”.

Ну і, власне, реакція кількох людей з кола Трампа.

“Коли ви атакуєте частину національної системи виживання опонента, — в цьому випадку його ядерну тріаду — це означає, що рівень ризику зростає, бо ви не знаєте, що робитиме інша сторона”, — спецпосланець Трампа Кіт Келлог в ефірі FOX News. “Що мене справді занепокоїло — це повідомлення про напад на базу Північного флоту РФ в Сєвєроморську. Якщо це правда, і ви атакуєте дві частини тріади — це дуже смілива атака, і цілком очевидно, що рівень ризику зросте. Я думаю, що саме цього ми намагаємося уникнути. ... Вони можуть підвищити ризик до рівнів, які для мене є неприйнятними”.

“Україна бореться не лише за власне виживання, а й за захист свободи та демократії в усьому світі, — пише один з духовних наставників Трампа пастор Марк Бернс. “Атаки на російські бомбардувальники та попередження від лідерів НАТО демонструють, що ця війна посилюється. Загроза ширшого глобального конфлікту є реальною, і ми не можемо ігнорувати амбіції тих, хто прагне воскресити тінь СРСР. Йдеться не лише про територію. Йдеться про ідеологію зла. Америка повинна продовжувати протистояти цьому злу. Водночас ми молимося про те, щоб ця війна швидко закінчилася. Світ не може дозволити собі ще одну глобальну війну. Підтримуйте свободу. Будьте з Україною. І понад усе, ніколи не припиняйте прагнути миру.”

Безумовно, в США було повно інших реакцій та захоплення майстерністю СБУ - як від республіканців, так і від демократів. Багато від колишніх посадовців, дипломатів і військових у відставці. Але, як правило, не від тих людей, які зараз мають прямий доступ до Овального кабінету.

Остап Яриш

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 05 июн 2025, 17:56

Овальный кабинет медленно.. или быстро.. превращается в Оральный.. и Клинтон здесь не причем от слова совсем. К слову, мой мозг, оказывается, уже только так читает это название - поймал себя на этом.. осознанно или неосознанно - хз? ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 07 июн 2025, 01:00

Є у Вашингтоні одна річ, яка однаково тригерить усіх українців — це культ Алєкса Овєчкіна.

Обожнювання російського капітана хокейної команди “Вашингтон Кепіталз” не має меж. Джерзі (кофти) з його ім’ям — скрізь. На цьому питанні ламаються навіть найбільш проукраїнські американці — це їхнє “спорт і культура поза політикою”.

Цього року мер Вашингтона офіційно оголосила 11 квітня Днем Алекса Овєчкіна, коли він забив 895-й гол і побив рекорд Вейна Грецкі — канадця з українським корінням. Американці, для яких спорт — це національна гордість і частий предмет балачок, докладають надзусиль, щоб не бачити, як Овєчкін підтримує російський режим. Навіть попри те, що він про це каже з кожної платформи.

Святкуючи переможний гол, Овєчкін в цей момент кричав: «Росіяни, ми це зробили!». В офіційному інстаграмі спортсмена досі фото з Путіним. А зараз він поїхав у відпустку в Москву і як пишуть росзмі “продемонстрировал верность России”. Хокеїст зустрівся з головою верхньої палати парламенту РФ Валентиною Матвієнко і подарував їй ту саму джерзі, яку носить пів Вашингтона.

“Ви представляете какой ви сімвол для молодих ребят. Ето дорогого стоит. Надо возвращать и славу нашего хокея і нашу школу продвігать”, — сказала йому Матвієнко, яка за підтримку російського вторгнення в Україну перебуває під санкціями десятків країн.

Досягнення Овєчкіна — національна перемога для РФ. Насамперед — над Заходу усунути Росію зі спортивних майданчиків за війну в Україні.

Овєчкін активно підтримує російську агресію з 2014 року. ​​Він публікував фото з плакатом «SaveChildrenFromFascism» – закликом, який росіяни використовують для виправдання агресії Москви проти України. У 2017 році хокеїст створив рух “Команда Путіна”, який підтримував переобрання рос диктатора. А в 2022 році не засудив війну, а натомість сказав, що він «не в політиці» і що війна є «важкою ситуацією зараз для обох сторін».

І поки американці щонайменше виправдовують дії Овєчкіна тим, що “його сім’ї загрожуватиме небезпека в РФ”, дружина гравця повідомила, що після закінчення контракту — вже за рік — Овєчкін планує повернутися до Москви.

Марія Уляновська

Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 07 июн 2025, 01:23

Warisdeath писал(а):Є у Вашингтоні одна річ, яка однаково тригерить усіх українців — це культ Алєкса Овєчкіна.
Та ладно!! Прям-таки одна..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 07 июн 2025, 01:27

Lis1980, Ой, не одна. І не дві, та і не три. Це точно.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 09 июн 2025, 20:28

А Бабченко пише
« Но что меня в них каждый раз поражает - это их совершенно невероятная, какая-то прям даже врожденная, генетическая топорность. Идиотизм в квадрате долбоебизма. И каждый раз - просто прям как под копирку. Как буд-то вообще твиттер не читают. Вот прям ровно на те же самые грабли.

Что один десять лет назад - а надо было просто подождать еще всего лишь час, уже все расходились, и после этого подписывай какие хочешь таежные соглашения, все, исторический поворот произошел бы уже совсем в другую сторону, из Украины со словами "блядь, тут уже ничего не исправить" в Европу уехали бы еще миллионов десять населения, а остальные бы до сих пор слушали бы Киркорова и к 2025 году страна полностью стала бы российской губернией, что-нить на кшталт нынешней Белоруссии - и никакой Беларуси больше нет.

Но нет. Астанавитесь, Вите надо выйти. И уже даже из своего Ростова не пишет, какой он легитимный.

Что второй. Три дня назад на протесты против депортации вышли двадцать мигрантов - дай ты местным властям тихо-мирно решить эту проблему, против которой особо-то так никто уж чтобы то и не спорил - тем более у штата вполне достаточно своих собственных сил.

Но нет. Я, блядь, вам всем покажу Кузькину мать! Нацгвардия! Морпехи! Танки! Губернатор! Иди ты нахуй, губернатор! Я! Здесь! Царь!

Хуяк-маяк, и вот через три дня на протесты выходят уже никакие и не мигранты, а несколько так подохуевшие местные жители, ребятки в арафатках - ну, куда ж без этих-то - и сторонники отделения Калифорнии. Ну и стопудов БЛМ там где-нить есть.

Канаду завоевать не получилось - ну, так хоть Калифорнию не проебать.
Маленький победоносный Майдан разгоню сейчас, и спать. Ага.
Донни, да ты гений, Донни.
Ростов не резиновый.
»

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 10 июн 2025, 07:38

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 11 июн 2025, 17:13

Лудизм жил
Лудизм жив
Луддизм будет жить.
Вспоминаем наш майдан где спокойно даже ларьки с сигаретами торговали
То же бывало кое что - титушки Янека с Донбаса угнали машину и оперативно перекручивали номера: один дурачок из них это заснял , его стали мутылить ну тогда и прозвучал отчаянный вопль «топаз дай команду!!!».
Но по любому учиться и учиться цивилизации у Украины дикарям североамериканских штатов.
164453 - А что там у пиндосов?

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 13 июн 2025, 02:25

Від імені американського народу я хочу привітати російський народ із Днем росії: Держсекретар США Марко Рубіо

Изображение

Від імені американського народу я хочу привітати російський народ із Днем Росії. Сполучені Штати, як і раніше, віддані підтримці російського народу в його прагненні до світлого майбутнього. Ми також користуємося цією нагодою, щоб підтвердити прагнення США до конструктивної взаємодії з Російською Федерацією з метою встановлення міцного миру між Росією та Україною. Ми сподіваємося, що світ сприятиме зміцненню взаємовигідних відносин між нашими країнами,

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 13 июн 2025, 03:00

Интересно, к какому светлому будущему стремится российский народ?? Рубио не уточнил??

Пиндосня недоделанная!! Сцуко..
Горите нахрен все вместе со своими теслами, гуглами и цукербергами.. уебки!! ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 13 июн 2025, 03:32

Lis1980 писал(а):
13 июн 2025, 03:00
Интересно, к какому светлому будущему стремится российский народ??

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Из жизни разных стран»