Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
dnepr7, Скільки російських ракет і безпілотників по твоєму місту має прилетіти, щоб ти перестав захоплюватися росією?
П.С.
Цікавлюся виключно з точки зору психіатрії.
П.С.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Тре авторизацію у фейсбуці.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Влад Бевх, У мене є. Все відкривається.
А за Вашим посиланням ось таке видає:

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Саме «ВНІІР-Прогрєс» виробляє приймачі супутникового сигналу сімейства «Комєта/Комєта М», які допомагають армії рф у боротьбі з українськими системами РЕБ.

Внаслідок атаки роботу підприємства призупинено
"Ну зачем?" "Война, война"

Внаслідок атаки роботу підприємства призупинено
"Ну зачем?" "Война, война"
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Бьёт - значит любит (с) )))))Warisdeath писал(а):Цікавлюся виключно з точки зору психіатрії.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Тоді не знаю.в мене відкрилося, я перевірив.Warisdeath писал(а): ↑09 июн 2025, 02:49, У мене є. Все відкривається.
Там за посиланням була інтерактивна карта нальотів дронів та ракет за добу.
-
- Полковник
в небе жужит Шахед, невдалеке от меня в 2 км стоит стационарный пункт ПВО они раньше ракеты пускали сбивали крылатые ракеты над рекой - но сейчас - они лупят трассерами из зу-23-2 - снаряды сначала летят по ночному небу рядом светлячков - а потом срабатывают самоликвидаторы и микро взрывы в небе - это просто какой-то праздник Новый год салют.Warisdeath писал(а): ↑09 июн 2025, 01:50dnepr7, Скільки російських ракет і безпілотників по твоєму місту має прилетіти, щоб ти перестав захоплюватися росією?
П.С.
Мирная жизнь - это вовсе не какое-то стабильное состояние - это просто перерыв между войнами. И этот перерыв ЗАКОНЧИЛСЯ. Теперь 50 лет будут войны по всему миру пока не устаканится кто главный.
-
- Полковник
(С)
Все уже видели этот снимок. А я как врач, раскрою вам секрет, как это сделано. А также подскажу, с кого за это спрашивать.
Обратите внимание: надпись сверху вниз слева направо в правой части живота. Почерк прямо таки виден, и рубцовая ткань равномерно по ходу линий букв распределена.
Это можно было сделать только когда пациент лежал на спине, когда он был под наркозом и поэтому не дергался, а равномерность и небольшая глубина повреждения говорит о том, что должен был быть какой-то особенным инструментом. А тот, кто это делал, находился справа от того, кому он это делал.
С вероятностью 99,9% я уверен, что данное преступление совершено хирургом, который оперировал этого человека, и сделано это электрокоагулятором — хирургическим инструментом, который предназначен для остановки крови методом электрокоагуляции.
Какое отвартительное позорище путлеровской военной медицины. Самый настоящий фашизм. Тот, кто это сделал, еще один менгеле.
Все уже видели этот снимок. А я как врач, раскрою вам секрет, как это сделано. А также подскажу, с кого за это спрашивать.
Обратите внимание: надпись сверху вниз слева направо в правой части живота. Почерк прямо таки виден, и рубцовая ткань равномерно по ходу линий букв распределена.
Это можно было сделать только когда пациент лежал на спине, когда он был под наркозом и поэтому не дергался, а равномерность и небольшая глубина повреждения говорит о том, что должен был быть какой-то особенным инструментом. А тот, кто это делал, находился справа от того, кому он это делал.
С вероятностью 99,9% я уверен, что данное преступление совершено хирургом, который оперировал этого человека, и сделано это электрокоагулятором — хирургическим инструментом, который предназначен для остановки крови методом электрокоагуляции.
Какое отвартительное позорище путлеровской военной медицины. Самый настоящий фашизм. Тот, кто это сделал, еще один менгеле.
-
- Полковник
(С)
- Під’їжджаючи до Оленівського СІЗО, ми чули крики українських військових.
Ми зрозуміли, що зараз буде "прийомка". Почали виходити з автобусів і нас почали питати звання, посаду, підрозділ.
Прийшла моя черга.
Я кажу: "Старший сержант, головний сержант взводу радіаційного, хімічного та біологічного захисту ".
А вони кажуть: "Это ты по нам фосфором стрелял?".
І почали кричати до своїх: "Принимай химаря". Зробили живий коридор, десь близько 12 людей, і через нього треба було перебігати.
Вони били ременями, пряжками, палицями резиновими. Пробігли, присіли, руки за голову й чекали, поки «приймуть» інших хлопців.
- Почали бити по ребрах, по голові, по руках, по ногах, по гомілках, по всьому почали бити. Електричним струмом били. Брали дерев’яні молотки, кийки такі, також били по ногах, забивали м’язи. Хвилин 20 кожну камеру так тримали, побили-побили, завели в камеру. "Поняли, куда вы попали или закрепить?"
Ми чули про прийомку, думали, може раз, два, завжди так не буде, але так продовжувалося, я був без двох тижні 3 роки в полоні, то 2022-23 рік так було кожен ранок і кожен вечір.
- Спочатку ми стояли 50 хвилин, 10 хвилин сиділи. Потім почали дуже пухнути ноги, набрякали, синіли, почався варикоз, ми вже не могли ходити. Тоді вони давали 30 хвилин стояти, 30 сидіти".
- Найважчим був період з 30 липня по 27 серпня 2022 року. Тоді в тюрму приїжджав спецназ із Кіровської області.
Я не знаю, як ми вижили біля них.
Електрошокери вони на нас просто розряджали. От притулив цей шокер і тримає, що аж форма починає плавитися, майка вся в дірочках, шкіра випалювалася. Коли в камеру забігали, був запах паленого м’яса…
(с) Дмитро Галюк, морпіх з Тернопільщини, захисник Маріуполя, про пережите в полоні
«Суспільне Тернопіль»
- Під’їжджаючи до Оленівського СІЗО, ми чули крики українських військових.
Ми зрозуміли, що зараз буде "прийомка". Почали виходити з автобусів і нас почали питати звання, посаду, підрозділ.
Прийшла моя черга.
Я кажу: "Старший сержант, головний сержант взводу радіаційного, хімічного та біологічного захисту ".
А вони кажуть: "Это ты по нам фосфором стрелял?".
І почали кричати до своїх: "Принимай химаря". Зробили живий коридор, десь близько 12 людей, і через нього треба було перебігати.
Вони били ременями, пряжками, палицями резиновими. Пробігли, присіли, руки за голову й чекали, поки «приймуть» інших хлопців.
- Почали бити по ребрах, по голові, по руках, по ногах, по гомілках, по всьому почали бити. Електричним струмом били. Брали дерев’яні молотки, кийки такі, також били по ногах, забивали м’язи. Хвилин 20 кожну камеру так тримали, побили-побили, завели в камеру. "Поняли, куда вы попали или закрепить?"
Ми чули про прийомку, думали, може раз, два, завжди так не буде, але так продовжувалося, я був без двох тижні 3 роки в полоні, то 2022-23 рік так було кожен ранок і кожен вечір.
- Спочатку ми стояли 50 хвилин, 10 хвилин сиділи. Потім почали дуже пухнути ноги, набрякали, синіли, почався варикоз, ми вже не могли ходити. Тоді вони давали 30 хвилин стояти, 30 сидіти".
- Найважчим був період з 30 липня по 27 серпня 2022 року. Тоді в тюрму приїжджав спецназ із Кіровської області.
Я не знаю, як ми вижили біля них.
Електрошокери вони на нас просто розряджали. От притулив цей шокер і тримає, що аж форма починає плавитися, майка вся в дірочках, шкіра випалювалася. Коли в камеру забігали, був запах паленого м’яса…
(с) Дмитро Галюк, морпіх з Тернопільщини, захисник Маріуполя, про пережите в полоні
«Суспільне Тернопіль»
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Ці двоногі, вони просто двоногі і тому схожі на людей. Вони не люди. Вони нелюді.
Яка ж мерзенна субстанція ці росіяни.
Яка ж мерзенна субстанція ці росіяни.
Скрыть ссылки на пост |