Президент Зеленский

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 06 янв 2025, 01:18

Но всегда следует помнить, что режим "свой парень", когда всё идёт по ..зде, не всегда спасает.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 06 янв 2025, 02:46

Зеленський в інтервʼю Лексу Фрідману:

"Ми не заробляли на війні. Якщо ми знаходили когось, повірте, ми били всім по руках. І ми це робимо, і будемо продовжувати це робити".

Роса Божа межи очі.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 23 янв 2025, 02:18

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 06 фев 2025, 00:29

Зеленський наслідує манери Трампа і почав використовувати його мовні звороти, коли намагається розмовляти англійською, - Le Monde.

Як пише видання, коли Зеленський вітав республіканця з перемогою на виборах у США, то написав: «Я ціную його відданість та його підхід "мир через силу" у міжнародних справах» — ця фраза запозичена з гасел Республіканської партії.

Зеленський активно лестить та відпускає компліменти Трампу після його переобрання, уточнює Le Monde.

Крім того, журналісти звернули увагу, що шостий президент на подкастах іноземних ЗМІ говорить «прямолінійно та фамільярно, звертаючись виключно до американської аудиторії, що викликає роздратування у частини українських слухачів». Які наголошують на тому, що Зеленський повинен вести себе, перш за все, як український президент, а не як американський.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 06 фев 2025, 06:57

Актеришко же!! Копирует.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 07 фев 2025, 01:47

Изображение

Послухала інтерв'ю Зеленського британському журналісту Пірсу Моргану. Журналіст наприкінці розмови запропонував донести фінальний меседж для президента Трампа.

Жодного слова про Перемогу.
Жодного слова про героїзм ЗСУ.
Жодного слова про те, що ми змінили стратегію війни і руйнуємо енергетичну інфраструктуру росії.
Жодного слова про геноцид українців на окупованих територіях
Жодного слова про концтабори для військовополонених
Жодного слова про те, що російсько-українська війна - це війна, де реально вирішується доля демократії у світі. Як би цю війну не називали. І ця екзистенційна бінарність засвідчує, що жодного буферу вже не буде.
Жодного слова про власну відповідальність перед народом України...

Морган: "на початку війни ви говорили, що не здасте навіть жоден дюйм землі росіянам, останні місяці ви давали сигнали, що готові до мирних переговорів. - "ми не можемо класти мільйони людей заради результату, який невідомо чи він буде..."
"..ми хочемо миру як ніхто більше у світі.."
"...якщо мене хтось запитує, на що готова Україна – Україна передусім готова до закінчення гарячої стадії війни..."
"... знаєте, деякі вороги, не подумайте це не про британського колегу це.."
"Якщо ми можемо принести мир громадянам України і не втрачати людей, то ми підемо на конфігурацію зустрічі 4-х сторін.."
"Мене обрали 73 відсотка мого населення України.."
"США надали 5-6 млрд $ на підтримку українським біженців і ми вдячні за це, але треба було дати ці гроші в український бюджет..."
"35 млрд.$ вивезли українці за кордон у перший рік повномасштабного вторгнення росії... (двічі повторив)... це призвело до того, що економіка України "рухнула".
"дайте нам назад ядерну зброю.."
"НАТО – найдешевший варіант..."
"..путін зрозуміє, що треба закінчувати війну, коли йому чітко це пояснять..."
«він пішов на нас, бо ми станемо членами НАТО, але тут немає логіки» (двічі повторив)
"путін боїться швидкого розчарування його суспільства, розчарування їм. Ось чого він боїться.."
"ми знищили військовий потенціал росії..."

"Америка не відправила своїх дітей вмирати. Україна зупинила росію, да, на своїй землі і росія не вторгнулася у жодну країну НАТО... ми зберегли життя всім воїнам цих країн, всім дітям їх батьків. Ось що зробила Україна. Невже після всього цього Україна не заслужила на мир, на гідний мир і гарантії безпеки тих країн, яким Україна зберегла життя людей.."

"Припинення допомоги Україні, або висока вірогідність, приведе до перемоги путіна. І це втягнення США у Третю світову і тому це безвідповідально.."
"президент Трамп запрошував мене на інавгурацію, але так знаєте узагальнено..."
"наратив про мою нелегітимність говорить кровавий диктатор, який 30 років при владі... і він говорить про якусь нелегітимність.."
"журналіст працює на путіна і що він хоче? Він хоче мене, мене опустити на рівень путіна.... мені, здається, цьому журналісту треба глибше зрозуміти, що відбувається в Україні, припинити працювати на путіна, і припинити цілувати його в жопу..."
"українці не займаються ніякими замовними вбивствами... у нас СБУ може ліквідувати тільки тих вбивць, які катували громадян України, якщо є відповідна кримінальна справа, якщо є відповідні докази.."
"у нас 11 вересня три роки відбувається.."
"є великий ризик Третьої світової війни.."
"нам треба закінчити війну... підготувати план закінчення війни.. і такі гарантії безпеки, щоб ця людина ніколи не повернулася.. ми заслуговуємо на справедливий мир... і сьогодні терміни цих домовленостей, сила цих домовленостей залежить від президента Трампа і від нашого діалогу і тиску на путіна і чим скоріше це зробимо, тим щасливіші будуть люди.. всюди..." (с)

Лідія Смола (https://www.facebook.com/share/1YiN1c8CfH/)

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 07 фев 2025, 06:49

Шо воно несе!! Блядь!!... Який сором!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 07 фев 2025, 23:39

Lis1980, Особливо про населення.
Обмовочка така, фрейдівська

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 08 фев 2025, 01:01

Я сейчас ещё раз перечитал эти его фразы.. и знаете, несколько смягчу оценку - интервью рассчитано на западного слушателя и он пытается донести до него вполне логичные месседжи.. не бросайте нас!! Дайте нам гарантии!! Мы защитили вас от Путина.. и поэтому заслужили.. на Донни у нас большая надежда!!

Когда твоя страна на 10000% зависима, приходится вот так клянчить защиту у больших дядек.. и мимикрировать при смене власти в Вашингтоне.. Да, это выглядит жалко!! Да, это выглядит тупо!! Но я даже не знаю как быть по-другому в нашей ситуации..

Да, его косноязычность просто прёт изо всех щелей.. но, уверен, будь на его месте более умеющий говорить человек, его интервью выглядело бы гораздо более умным и содержательным.. но общая суть при пристальном рассмотрении осталась бы точно такая же!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 08 фев 2025, 01:14

Lis1980, Коли замкнув на собі все, а розуму небагато, то по-іншому і не буває.
Історію назад не відмотати. Але ця людина думала, що лише палкими промовами 2022 року і аплодисментами на свою адресу можна отримати результат. А реальність інша. І він сам довів до того, що зараз маємо всі ми.

У нього абсолютна влада. Такої не було у жодного нашого президента. І у нього була абсолютна підтримка в перший рік повномасштабного вторгнення. І він все про*рав. А тепер носиться, як та дівка, про яку він так весело розповідав у вересні 2016 в Юрмалі.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 08 фев 2025, 01:29

Я не прошу от вас развернуто рассказать.. просто мысли вслух.. но когда я слышу, что фсьо просрано.. мы могли бы, если бы не.. то зачастую хочется спросить - а что конкретно должен был делать Зе, чтобы ничего этого не случилось?? По пунктам?? И где бы мы были при таких правильных действиях?? Неужели бы уже заняли Москву?? ;)

Мы не играем одни.. и вина в нынешней ситуации не только Зе.. я его не оправдываю и не защищаю.. просто реальность многогранна.. есть народ.. чиновники.. менталитет.. союзники.. тысячи факторов, одни больше, другие меньше - не сошлось всё клином на нашем Бубочке ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 09 фев 2025, 03:11

Lis1980, Якщо коротко, то займатися своїми прямими обов'язками, згідно конституції і повноваженнями за законом.

Якщо трохи розгорнуто, то не на словах, а насправді об'єднувати суспільство у такі тяжкі часи випробувань, коли під загрозою існування самої держави. Об'єднувати у боротьбі проти ворога. Об'єднувати не навколо особистості Зеленського, а в цілому всіх громадян навколо держави.

Не розганяти воєнкомів, що призвело до зриву мобілізації, а підсилювати їх роботу.
Не вишвирювати з ефіру опозиційні канали.
Не боротися з опозицією.
Не перетворювати канал Рада в платформу для піару президента і його потужних менеджерів.
Не обіцяти два-три тижні, а налаштовувати на довгу боротьбу.
Не закривати кордони. Закриття кордону відкрило корупційну схему.
Не дозволяти "бусифікацію", а присікати її, як тільки це явище з'явилося.
Не робити вигляд, що Безугла - це свобода слова і право на свою думку.
Не призначати на посади послів будь-кого, хто і гадки не має, що таке дипломатія.
Не скасовувати незалежність уряду, ВРУ та МЗС.
Не дозволяти телефонне право і не керувати судовою і правовою системою в цілому.
Не руйнувати децентралізацію і не гнобити мерів.
Не забирати ПДФО.
Не гнобити бізнес і не обкладати його такими податками.
Не розповідати, що у нас погані союзники і що вони у всьому винні.
Не надівати на генералів кайданки

Про корупцію, про тих, кому дозволили втікти, про дружбу з ОПЗЖ, про УПЦ МП, про бикування при розмові з західними партнерами, про матюки на фоні державного прапора, про оборонні споруди і про багато чого ще, вже навіть і сенсу немає казати.

А якщо ще коротше, то лозунг: "Все для фронту, все для перемоги" ніхто не відміняв.

Хто за ці три роки чув від ВГК заклик вступати до лав ЗСУ? До речі, проведення мобілізації - це безпосереднє зобов'язання президента і ВГК.

П.С.
Із фантастичного, або з того, чого ніколи не станеться:

Вибачитися перед народом за невиконану обіцянку про шашлики у травні.
Дати чітке пояснення про причини зміни головкома і всього ГШ. До речі, рівно рік пройшов з того дня.
А через рік після цього доповісти, що від цих змін ситуація на фронті стала набагато кращою, а якщо не стала кращою, то звернутися до громадян з поясненнями причин чому так сталося і що нам всім треба робити, щоб підсилити ситуацію.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 11 фев 2025, 00:19

Мляяяяя, який же він у нас ... Ох, навіть не знаю як і назвати. Не хочеться погані слова говорити, все ж таки голова держави. Але ж :fp: Гроші, гроші, і тільки гроші цікавлять цю людину. Зрозуміло, що і влада, але влада йому потрібна лише тому, що він на його розсуд завдяки їй може збагачуватися.

Тут є відео, як він розповідає про українців, які виїхали зі СВОЇМИ грошами. Стільки образи, що наче вони у нього особисто їх позичили. Ну і про іноземну допомогу нашим громадянам не забув. Теж скаржиться на уряди інших країн. Пипець.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 17 фев 2025, 22:10

Lis1980 писал(а):
07 фев 2025, 06:49
Шо воно несе!! Блядь!!... Який сором!!
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 21 май 2025, 01:15

6 років Зеленського❗ Трагічна Помилка Народу😒Чому люди ГОЛОСУВАЛИ за Порожні Обіцянки🔥Какая Разніца❓

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»