Як гадаєте, що станеться з отим Путіним, коли всі росіяни та українці масово заговорять про його злочин з відключеними радарами?)
Нічого. Сподіваюся, що українці десь поколінь з три попереду вже жодного слова разом з росіянами говорити не будуть.
І саме головне. Ти вважаєш, що збитий Боінг це єдиний злочин путіна і його країни?
Відповідати не треба. Дискусія закінчена. Вище камрад все коротко і чітко пояснив. До речі, в стоп'ятисотий раз вже кажемо оде й те саме.
І цей. Камрад не москаль.
Бувай. Шукай свій радар, а якщо іншими словами, шукай чорну кішку у темній кімнаті. Може й знайдеш)) Хоча, її там немає, але тобі пощастить, ти знайдеш!
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Де перехоплення радіорозвідкою робочого сигналу ворожого Буку? (Стосується не тільки України, але ж і Росії теж.)
Боинг был сбит ЗРК Бук регулярных войск России. Комплекс был направлен на Донбас по распоряжению генштаба России потому что ПЗРК российских «прокси» оказались малоэффективны против украинской авиации (гиркинцы в Славянске бросили их почти 4 десятка).
В ходе расследования преступления России был проведен самый большой комплекс авиационных ситуационных экспертиз за всю историю расследования авиакатастроф, картина установлена следствием однозначно.
А вам нужны услуги психиатра и стационарное лечение - уколы аминозина, электрошок через лобные доли. Вы просто больны шизофренией , не будете лечиться - через несколько лет ваша личность распадаться и вы станете овощем.
Нічого. Сподіваюся, що українці десь поколінь з три попереду вже жодного слова разом з росіянами говорити не будуть.
І саме головне. Ти вважаєш, що збитий Боінг це єдиний злочин путіна і його країни?
Відповідати не треба. Дискусія закінчена. Вище камрад все коротко і чітко пояснив. До речі, в стоп'ятисотий раз вже кажемо оде й те саме.
І цей. Камрад не москаль.
Бувай. Шукай свій радар, а якщо іншими словами, шукай чорну кішку у темній кімнаті. Може й знайдеш)) Хоча, її там немає, але тобі пощастить, ти знайдеш!
Якщо люди масово заговорять про злочин Путіна з радарами, то він буде арештований ГП РФ по 275 статті.
Всі, хто не бажає про це говорити, є підлабузники Путіна та вбивць, знищивших цивільного літака.
Боинг был сбит ЗРК Бук регулярных войск России. Комплекс был направлен на Донбас по распоряжению генштаба России потому что ПЗРК российских «прокси» оказались малоэффективны против украинской авиации (гиркинцы в Славянске бросили их почти 4 десятка).
В ходе расследования преступления России был проведен самый большой комплекс авиационных ситуационных экспертиз за всю историю расследования авиакатастроф, картина установлена следствием однозначно.
А вам нужны услуги психиатра и стационарное лечение - уколы аминозина, электрошок через лобные доли. Вы просто больны шизофренией , не будете лечиться - через несколько лет ваша личность распадаться и вы станете овощем.
Слухайте-но, хлопчику, де перехоплення роботи ворожого бука в ту хвилину, коли збито цивільного літака? Скільки ще станете тримати усіх українців за ідіотів?
У ТЕРОРИСТІВ Є ТЕХНІКА, ЯКА МОЖЕ ЗБИВАТИ ЛІТАКИ НА ВЕЛИКІЙ ВИСОТІ - РНБО
17.07.2014 16:52
В Раді національної безпеки та оборони заявляють, що мають інформацію про техніку, яка може збивати літаки на великій висоті і перебуває в розпорядженні бойовиків.
Хочете сказати, що РНБО повідомило про це журналістів, та забуло віддати наказу військовим щоб вони посилено пильнували за цим ворожим буком? Чи того не знаєте, що на озброєнні радіорозвідки вже тоді були пристрої, які автоматично пеленгують та фіксують сигнали буків під час роботи їх радіовипромінювачів?
Слухайте-но, хлопчику, де перехоплення роботи ворожого бука в ту хвилину, коли збито цивільного літака? Скільки ще станете тримати усіх українців за ідіотів
Образитесь к психиатру, вы больны.
Буки 17 июля 2014 года в минуты, когда был сбит боинг, не работали. В противном случае их работу запеленговала бы радиоразведка в автоматическом режиме* : украинская — работу вражеского российского Бука; российская же — работу украинского. (Скрывать эти перехваты нет смысла. Дойдёт ли это до вас, не знаю. Да и не требуется этого от вас, оставайтеся при своих.)
* А это запись сигнала их работы с определением места и точное время.
Вы хотите сказать, что в ВСУ в 2014 году не было радиоразведки? Вообще?
Если так, то я должен буду констатировать факт, что вы лжец.
А впрочем и у России тоже радиоразведка в те дни работала, при чём круглосуточно в усиленном режиме:
11:06
Не странно ли, что Киев перед всем честным народом не запросил-то у русских в качестве прямого доказательства предоставить перехват работы украинского Бука в минуту поражения боинга? Кстати, те же следователи {да и судьи, ведь, тоже у следователей} не запросили ни у Киева, ни у Москвы данный радиоперехват. А почему нет? Они что́ не знают до сих пор о том, что современные армии уже давным-давно не мыслимы без радиоразведок и что радиоразведки эти уже давно как оснащены автоматическими пеленгаторами, запрограммированными прежде всего на радиоперехват сигналов от ЗРК? Что сигналы от ЗРК настолько мощно бьют во все стороны (те же боковики) на большие расстояния, что не заметить их пеленгаторам-то попросту невозможно.
То же самое русские, которые до сих пор не запросили у Киева предоставить всем в качестве прямого доказательства перехват работы российского Бука в минуту поражения боинга.
Неужели технические доказательства от профессионалов в этом мире никому не нужны, но нужны только сплетни, раздуваемые СМИ по щелчку пальцев убийц, да картинки, отфотошопленные проплаченными проходимцами?
Начните лечение, вы больны.
Из не очень плохого
Почему ополченцы сбили самолёт? Самолёт сопровождали два истребителя ВВС Украины (летели немного выше).
Подобное уже бывало, Украинский транспортник сопровождали два истребителя Украины, истребители были подбиты (вроде как?), транспортник ушел.
Сегодня Боинг "сам по себе" изменил курс, летел над тем местом где очень нужна была помощь УкрАрмии, боинг сопровождали истребители Украины.
Короче - Боинг просто подставили под ракету ((("
-----
Иначе:
В сообщении админа социальной группы Подслушано в Торезе "летели немного выше" - то же самое, что и в рассказе ополченца Яра Саур-Могила, записанном журналистом Россия 24. У "Карлоса" этого нет.
Слухи о сбитых — ну да так и есть, даже ополченцы думали, что они сбили один боевой. А второй из сбитых — большой, — и это боинг. Вот эти два сбитых и фигурируют в сообщении местного админа (при этом он сомневается, что хотя бы один из военных был сбит). У "Карлоса" этого нет.
О большом "летел над тем местом, где очень нужно была помощь УкрАрмии". То есть, он летел по трассе, которую указали позже на брифинге, где Ил-76 (по известной уже в ГП РФ веской причине) обобщили, так сказать, с боингом. У "Карлоса" этого нет.
То есть, Виктор явно выдерживает линию, выстроенную им на показаниях и рассказах ополченцев и местных жителей.
Кстати, какие правила он нарушил? Неужели без Генеральной не обойтись? Я записываю.
Вы не хотите, чтобы правда про сбитый боинг попала на глаза иностранцев? Ну, так и скажите всем, что вы обслуживаете преступников, и не морочьте людям головы.
(Даже у ракетчиков наших эту информацию не удаляют, и на многих других российских форумах. А что же якобы "пророссийские" авантюристы?)
Кстати, презираемый выслал мне только что вот это.
Боинг был сбит ЗРК Бук регулярных войск России.
Комплекс был направлен на Донбас по распоряжению генштаба России потому что ПЗРК российских «прокси» оказались малоэффективны против украинской авиации (гиркинцы в Славянске бросили их почти 4 десятка).
Лечитесь, вы психически больны.
Влад Бевх, От у Вас витримка! Ви так монотонно пояснюєте йому одне й те саме вже в котрий раз!
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Рада Міжнародної організації цивільної авіації (ICAO) офіційно визнала Росію винною у збитті рейсу MH17. Планується розглянути питання про відшкодування збитків.
Рада ІКАО: Російська Федерація відповідальна за збиття рейсу MH17
Новина | 12-05-2025 | 17:05
У понеділок у Монреалі Рада Міжнародної організації цивільної авіації (ІКАО) визнала Російську Федерацію відповідальною за збиття рейсу MH17, що порушило Чиказьку конвенцію про міжнародну цивільну авіацію. Рада ІКАО ухвалила це рішення у справі, порушеній Нідерландами та Австралією у 2022 році проти Російської Федерації за збиття рейсу MH17 17 липня 2014 року. Це рішення підтвердило правоту Нідерландів та Австралії.
Міністр закордонних справ Вельдкамп: «Я задоволений рішенням Ради ІКАО, перш за все заради родичів жертв рейсу MH17. Це рішення не може позбавити їхнього горя та страждань, але це важливий крок до встановлення правди, справедливості та відповідальності для всіх жертв рейсу MH17 та їхніх родичів. Крім того, це рішення є чітким сигналом для міжнародної спільноти, що держави не можуть порушувати міжнародне право без наслідків».
У найближчі тижні Рада ІКАО розгляне питання щодо способів усунення недоліків. У цьому контексті Нідерланди та Австралія просять Раду ІКАО покласти на Російську Федерацію зобов'язання розпочати переговори з Нідерландами та Австралією з цього питання та контролювати цей процес. Останнє має забезпечити, щоб переговори проводилися добросовісно, відповідно до встановлених термінів і фактично призводили до результатів.
ІКАО, спеціалізованої установи ООН, налічує 193 країни-члени. Згідно з Чиказькою конвенцією, цим державам заборонено застосовувати зброю проти цивільних повітряних суден у польоті. Рада ІКАО може вирішити, чи порушили країни Чиказьку конвенцію.
Рішення було ухвалено в понеділок шляхом голосування членів Ради ІКАО. Переважна більшість членів ради підтримала позицію Нідерландів та Австралії.
Що стосується Москви, то вона ще влітку 2024 року заявила про одностороннє припинення участі у спорі в Міжнародній організації цивільної авіації.
Нагадаємо:
Міжнародне слідство встановило, що літак збила російська зенітна ракета "Бук", привезена з території РФ, яка належить 53-й бригаді ППО російської армії. Після пуску установку швидко повернули назад до Росії.
Окружний суд Гааги 17 листопада 2022 року заочно засудив до довічного ув’язнення Ігоря Гіркіна, Сергія Дубінського та Леоніда Харченка за їхню роль у збитті малайзійського лайнера MH17 над Донбасом та доручив забезпечити їхній арешт.
Гаазький суд також визнав, що Росія контролювала "ДНР" під час збиття лайнера MH17.