Та да. Йому ж вічно хтось робить "надули, абманули", так що він бідолага натерпівся
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Хоча, раз він про це пише, то виходить, що якісь знайшлися
Я так розумію, що це допис про Кривий Ріг.
П.С.
Особливо подобається про репутацію росії та її армії.
Жоден найзатятішій русофоб у всьому світі не зможе так дискредитувати репутацію росії та її армії, як це можуть зробити самі росіяни. Так що нехай не турбується цей Дрьомов. Вони в цій справі мають успішний успіх.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Минулого тижня багато говорили про Вісбаден. Цей штаб справді став нашою з партнерами секретною зброєю у плануванні операцій та формуванні потреб для їх реалізації. І я вам привідкрию завісу, як він створювався.
Після початку повномасштабної агресії військова допомога від наших партнерів суттєво зросла - ми отримали різноманіття зброї і техніки, а з цим - і нові виклики, пов’язані з її доставкою та ремонтом.
Саме тому у квітні 2022 року ми створили центр з координації постачання військової допомоги Україні. Він базувався у штаб-квартирі Європейського командування США у Штутгарті, Німеччина. Через деякий час цей штаб продовжив роботу у Вісбадені.
Згодом ми зрозуміли, що нам потрібен спільний з партнерами оперативний штаб, який буде здійснювати оцінку потреб у зброї та техніці, виходячи з планування операцій. Це питання особливо гостро постало влітку 2022 року, коли наші партнери висловили сумніви щодо доцільності тих чи інших видів озброєнь та боєприпасів для фронту в Україні.
Тоді у нас і виникла ідея створити на базі логістичного оперативний штаб, який би аналізував сплановані операції ЗСУ і, відповідно до стандартів НАТО, формував під них потребу. Завдяки підтримці Великої Британії цю ідею вдалося реалізувати. І Вісбаден отримав нове дихання. У цьому штабі планували операції, проводили воєнні ігри, формували потреби для ЗСУ та передавали їх до Вашингтона та європейських столиць.
Цей майданчик став чудовим механізмом взаємодії з нашими партнерами щодо майбутніх воєнних операцій та формування потреб під них.
На фото - зустріч з американськими та британськими партнерами в Україні, серпень 2023 року.
Валерій Залужний
Первое применение новой методики использования тяжелых ударных дронов-камикадзе Герань было по Одессею А дальше - везде. Дроны летят на высоте 2000 метров где их ЗУ-23-2 крупнокалибреные пулеметы и ПЗРК сбить не могут (ПЗРК потом что имеют на борту тепловизор с низким разрешением расчитанн на крупную цель самолет/вертолет - а мелкий движок Шахеда с 2000 метров не захватывает, ну а из ЗУ-23-2 и пулеметов на высотах 2000 метров просто нереально попасть в дрон). Потом дроны летают округ города собираются в стаю прилетают и над точкой удара вертикально быстро снижаются с включенными на максимум движками. На выстоте 2000+ метров РЭБ который давит GPS не работает уже не хватает мощности. И никакое ПВО массовый пуск по такой методике перехватить не может. Ну одна ракета от Петриота стоит от 3 до 8 миллионов долларов. Шахед стоит менее 50.000 долларов.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
NYT написав про новий варіант угоди про копалини із США. Там таке:
Нова пропозиція містить суворіші умови, ніж попередні проекти:
повернення мільярдної допомоги, яку Україна отримала від США після початку повномасштабного вторгнення рф; 50% прибутків від видобутку корисних копалин мають надходити до інвестфонду під контролем США; увесь прибуток з цього фонду вилучатиметься США, поки Україна не погасить борг повністю — разом із 4% річних; Сполучені Штати також збережуть «право першої пропозиції» щодо нових проектів і право вето на продаж українських ресурсів третім країнам. В перший рік дії угоди Україні буде заборонено пропонувати будь-які інвестиційні проекти третім сторонам з кращими фінансово-економічними умовами, ніж ті, що пропонуються США.
«Раніше угода була набагато м'якшою, але завалилася після провальної зустрічі в Овальному кабінеті між Трампом і Зеленським», - пише видання.
Зрозуміло, що жодного пункту про гарантії безпеки для України в угоді не передбачено.
А спецьпосланець президента США Кіт Келлог намалював зони відповідальності, або військові зони в Україні.
Lis1980, Сидів і думав, а як замінити "нахуй", щоб прокоментувати ці пропозиції? Думав, щоб зберегти коректність, чи хоча б самокультуру. І так нічого не придумав. Заходжу на сторінку, а Ви вже все сказали
Ну, а що робить, якщо по іншому і не скажеш?) А з огляду на те, що ці люди дуже поважають росіян, то це саме той напрямок!
Зустріч спецпредставника США з питань Близького Сходу Віткоффа та путіна закінчилась. Вона тривала понад 4,5 години.
Reuters на тлі візиту Віткоффа у москву розповідає, що минулого тижня, після обіду з Кірілом Дмітрієвим у Вашингтоні, спецпредставник Віткофф зустрівся з Трампом у Білому домі та передав чітке повідомлення: найшвидшим способом досягти припинення вогню в Україні буде підтримати стратегію, яка передавала б росії право на чотири українські регіони. Посилаючись на американських чиновників і осіб, знайомих із ситуацією, Reuters стверджує при цьому, що генерал Келлог на цій зустрічі з Трампом протестував проти слів Віткоффа, заявивши, що Україна готова обговорювати певні умови щодо окупованих росіянами територій, але ніколи не погодиться віддати їх повністю росії
Українська влада повідомила про загибель 26-річного капітана Павла Іванова, який пілотував військовий винищувач F-16. Вказано, що трагедія сталася під час виконання бойового завдання. Президент Володимир Зеленський присвоїв йому звання Герой України.
За даними джерел ВВС, літак Іванова вірогідно був збитий російською ракетою.
"Загалом по літаку росіяни випустили три ракети. Це була або керована зенітна ракета з наземного комплексу С-400, або ракета класу "повітря-повітря" Р-37", - сказав співбесідник у владі.
Обставини ще розслідуються.
Однак, джерело виключає "дружній вогонь" в цій ситуації. За його словами, в тій зоні, де виконував завдання Іванов, не могло бути роботи українських систем ППО.
За даними Повітряних сил ЗСУ, Іванов загинув у суботу, 12 квітня. Місце події і обставини офіційно не повідомляються. Єдине уточнення Повітряних сил, що це був бойовий виліт.
"Він загинув у бою, боронячи рідну землю від окупантів... Сьогодні пілоти F-16 чи не щодня виконують бойові завдання на різних напрямках у неймовірно складних умовах, здійснюючи винищувальне прикриття авіаційних ударних груп та завдаючи ударів по ворожих об'єктах", - сказано в повідомленні.
"Українські пілоти працюють та максимумі людських і технічних можливостей щоразу ризикуючи своїм життям під час виконання бойових завдань. Павло був одним із них!", - наголошується в заяві ПС ЗСУ.
Усі обставини трагедії встановлюються міжвідомчою комісією, яка вже розпочала свою роботу.
Російські офіційні джерела поки що не повідомляли про ураження українського літака F-16.
Однак деякі Z-блогери, зокрема телеграм-канал "Воевода вещает", що пише про фронтову авіацію, заявили, що винищувач був збитий ракетами з російських систем ППО, ймовірно над Сумщиною.
Хм, все цікавіше і цікавіше. Контроль над газопроводом Газпрому Щоби що? Щоб по ньому йшов газ до Європи з росії?
Lis1980, Ваш вихід!
Lis1980, Нуууу, знаєте, не згоден. Ми - суспільство. Ми висловлюємо своє ставлення до тих, чи інших процесів. В мережі думка суспільства має значення. Влада мониторить, читає, розуміє настрої. І наші настрої дуже впливають на прийняття рішень. Хоча нам інколи здається, що їм глибоко начхати на нас, а насправді це не так.
Так що, коли суспільство каже "на*уй", то це означає "на*уй"!
"Все ж унікальної ницості й підлості народ", - Голобуцький в своєму дописі про "хороших русскіх".
Вислів дуже сподобався. Чітко і зрозуміло. А про що мова, то два тексти викладаю.
Кара-Мурза, выступая во французском парламенте:
"<...> Есть ещё одна причина, по которой Министерство обороны России привлекает так много представителей национальных меньшинств — потому что, как оказалось, русским психологически действительно тяжело убивать украинцев. Потому что мы — один народ. Это очень близкие народы, как всем известно. У нас почти одинаковый язык, одна и та же религия, века общей истории. Но если это кто-то из другой культуры, якобы это проще. Я раньше об этом не задумывался. Мне казалось, что причины были в первую очередь экономические. Но после слов [коллеги, которая рассказала о бурятах] я тоже начал об этом думать".
Конец цитаты.
Друзья, ну, вы поняли, да? Русским так тяжело, так невыносимо уб#вать вас, украинцев, что всю работу за них делают буряты и чеченцы. Ну, потому что они ж звери и дикари. Это понятно, да?
Бурятов и чеченцев он, кстати, называет "эти нацменьшинства".
То есть все одиннадцать лет буряты, которых вместе с детьми и стариками меньше 450 тысяч уб#вают 40 миллионов украинцев. А сотне миллионов русских все эти 11 лет, оказывается, "психологически тяжело ". Они же просто жертвы этой войны, которая нужна только "этим народам". Поймите же. И они любят вас, как братья!
Господин Кара Мурза, вы все так чётко объяснили. Осталось буквально парочка уточняющих вопросов. Извините, ракеты по украинским городам тоже буряты запускают? А существа, которые на русском телевидении радуются смерти украинских детей в Кривом Роге, они тоже из этих, из нацменьшинств?
И уж совсем простите. Про псковских десантников в Буче уже весь мир знает. У вас есть какие-то идеи, как их в бурят перекрасить? Хотя наверное сложновато будет. "Ваши мальчики " вот уже показания дают (ссылка в комментариях).
Ну, и ещё один вопросик. На днях, а именно 7 апреля, исполнилось ровно 30 лет с массовой резни в Самашках. Там 80 человек, в основном детей, женщин и стариков заживо сожгли. А всего там сотни убитых. Я уже молчу про 40 тысяч чеченских детей, убитых за две войны. Извините, это же чеченцы сами себя обстреливали? Русские на такое совершенно не способны, правда? К черту, что там Толстой писал в Хаджи Мурате. Отступник он.
Ой, что-то меня понесло. Афганистан -- два миллиона человек убито в ходе советского вторжения. Говорят, там и появилась знаменитая практика зачисток сел, после которых массовые захоронения образуются. Извините, а там кто был? Тоже буряты ?
Боже, где вы их столько делаете?
Непонятно только, как могла возникнуть идея Русского мира, ведь вы со всеми странами в любви и дружбе живете? Чукчи, наверное, постарались.
Еще мне непонятно, почему как балет, так русский, а как война - так это неруси? (с)
Юлия Хазагаева
Марьчна Безумна пише
« 9:30 — збір
10:00 — нагородження, 117-та бригада ТрО
11:00 — дитяча вистава
Удари — 10:15–10:20.
Попри відміну, саме така інформація потрапила до росіян, Служба безпеки України!
Ніщо не виправдовує російського злочину. Згідно з міжнародним правом, сторони зобов’язані перевіряти цілі. Удар в центр міста у вихідний у любому випадку — це вбивство, вбивство цивільних.
Але ставити нагородження перед дитячою виставою — ну. Взагалі, збиратись робити нагородження в центрі міста, поширювати... І це ж не вперше. Тому і не мовчу. Жодного разу нічого подібного більше не має повторитися.»