Донни же порешал.. миру-мир!! ;)Warisdeath писал(а):А сьогодні вночі якесь особливе припинення вогню, правда ж?
Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
До вибуху в Суджі.
Станція газорозподілу.
Як пишуть притомні світові аналітики війни - за останній місяць Росія знищила в Україні ударами «значно більше половини вітчизняного газо добутку».
Звідси і Суджа гадаю.
Нашим нічого не заважало її підірвати коли ЗСУ її контролювало.
Примус до миру.
Скоро без газу у українських капіталістів почнуть зупинятися залишки працюючих прибуткових підприємств.
Удар по гаманцю.
Станція газорозподілу.
Як пишуть притомні світові аналітики війни - за останній місяць Росія знищила в Україні ударами «значно більше половини вітчизняного газо добутку».
Звідси і Суджа гадаю.
Нашим нічого не заважало її підірвати коли ЗСУ її контролювало.
Примус до миру.
Скоро без газу у українських капіталістів почнуть зупинятися залишки працюючих прибуткових підприємств.
Удар по гаманцю.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Влад Бевх, Вважаєте, що це наші підірвали?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Наоборот, он считает, что все это дело рук противника..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Только газ уже нашим олигархам нахрен не сдался - из металлургии осталась одна лишь Криворожсталь..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Принц Вільям надіслав сигнал з танка біля російського кордону
Принц Вільям прибув до Естонії, щоб підтримати британські війська під час найбільшого оперативного розгортання британської армії за кордоном, яке має на меті захистити балтійську державу від загрози з боку Росії.
У п'ятницю на морозному військовому полігоні принц побачив солдатів і військову техніку, які охороняють східний фланг НАТО.
Принц у камуфляжній формі, визираючи з танка Challenger 2, а потім із бойової броньованої машини, сигналізував про прагнення Британії стримати будь-яку агресію з боку Росії. Під час своєї дводенної поїздки до Естонії Вільям відвідав британських військовослужбовців, які є частиною багатонаціональних сил, зокрема солдатів полку Mercian, старшим полковником якого є принц. Загалом британці відправили 900 військових.
Йому провели екскурсію по військових тренувальних полігонах на базі Тапа, які є частиною операції "Кабріт". Це внесок Британії у забезпечення "колективної безпеки та оборони" НАТО в цьому вразливому балтійському регіоні.
Принцу, який мав значок НАТО на уніформі, показали польові тренування цієї бойової групи, а також він зустрівся з естонськими та французькими військами.
Він поговорив із солдатами про їхнє розгортання в "контексті такої близькості до Росії" і запитав, чи здається воно більш реалістичним, ніж попередні тренування.
Так виглядає стримування Росії на практиці – і ця база показує, наскільки може змінитися баланс сил.
До того, як Естонія відновила свою незалежність у 1991 році, це була база радянської протиповітряної оборони з винищувачами МІГ, готовими воювати проти Заходу.
Тепер тут розміщені естонські війська та їхні союзники по НАТО, щоб запобігти російському вторгненню.
Стратегічно важлива армійська база розширюється, а морозні вулиці заставлені військовою технікою.
Окрім поїздки на танку Challenger 2, принцу продемонстрували броньовану машину Warrior, французьку бойову машину Griffon, реактивну систему залпового вогню, машину для подолання перешкод Trojan та мобільну артилерійську систему Archer. Війна в Україні показала, наскільки швидко змінюється технологія ведення бою, і під час візиту до розробників у столиці Естонії Таллінні принцу показали дрон, що працює на водні.
На армійській базі Тапа він запитав солдат про нову загрозу безпілотників, з якою стикаються сучасні армії, і про зміну тактики.
Навколо бази були попереджувальні таблички з написом: "Повідомляйте про виявлення дронів".
Візит також був зосереджений на добробуті військовослужбовців, які там перебувають. Принц Вільям запитав, чи все ще існує стигма щодо проблеми психічного здоров'я в збройних силах. "Ми рухаємося у правильному напрямку", - відповіла офіцер соціального забезпечення Емі-Джейн Гейл.
Естонія активно підтримувала Україну, оскільки вона межує з Росією і в минулому перебувала під радянською владою. У столиці поряд із естонським синьо-чорно-білим триколором майорять українські прапори.
Багато українських сімей знайшли притулок в Естонії. Під час візиту до школи в Таллінні для українських дітей-біженців принц Вільям оцінив силу України.
"Українська стійкість всюди", - сказав принц Вільям учням. - У вас дуже добрий дух, дуже добрі душі, це дуже важливо".
Шон Кофлан
Role,Кореспондент ВВС з питань королівської родини
Принц Вільям прибув до Естонії, щоб підтримати британські війська під час найбільшого оперативного розгортання британської армії за кордоном, яке має на меті захистити балтійську державу від загрози з боку Росії.
У п'ятницю на морозному військовому полігоні принц побачив солдатів і військову техніку, які охороняють східний фланг НАТО.
Принц у камуфляжній формі, визираючи з танка Challenger 2, а потім із бойової броньованої машини, сигналізував про прагнення Британії стримати будь-яку агресію з боку Росії. Під час своєї дводенної поїздки до Естонії Вільям відвідав британських військовослужбовців, які є частиною багатонаціональних сил, зокрема солдатів полку Mercian, старшим полковником якого є принц. Загалом британці відправили 900 військових.
Йому провели екскурсію по військових тренувальних полігонах на базі Тапа, які є частиною операції "Кабріт". Це внесок Британії у забезпечення "колективної безпеки та оборони" НАТО в цьому вразливому балтійському регіоні.
Принцу, який мав значок НАТО на уніформі, показали польові тренування цієї бойової групи, а також він зустрівся з естонськими та французькими військами.
Він поговорив із солдатами про їхнє розгортання в "контексті такої близькості до Росії" і запитав, чи здається воно більш реалістичним, ніж попередні тренування.
Так виглядає стримування Росії на практиці – і ця база показує, наскільки може змінитися баланс сил.
До того, як Естонія відновила свою незалежність у 1991 році, це була база радянської протиповітряної оборони з винищувачами МІГ, готовими воювати проти Заходу.
Тепер тут розміщені естонські війська та їхні союзники по НАТО, щоб запобігти російському вторгненню.
Стратегічно важлива армійська база розширюється, а морозні вулиці заставлені військовою технікою.
Окрім поїздки на танку Challenger 2, принцу продемонстрували броньовану машину Warrior, французьку бойову машину Griffon, реактивну систему залпового вогню, машину для подолання перешкод Trojan та мобільну артилерійську систему Archer. Війна в Україні показала, наскільки швидко змінюється технологія ведення бою, і під час візиту до розробників у столиці Естонії Таллінні принцу показали дрон, що працює на водні.
На армійській базі Тапа він запитав солдат про нову загрозу безпілотників, з якою стикаються сучасні армії, і про зміну тактики.
Навколо бази були попереджувальні таблички з написом: "Повідомляйте про виявлення дронів".
Візит також був зосереджений на добробуті військовослужбовців, які там перебувають. Принц Вільям запитав, чи все ще існує стигма щодо проблеми психічного здоров'я в збройних силах. "Ми рухаємося у правильному напрямку", - відповіла офіцер соціального забезпечення Емі-Джейн Гейл.
Естонія активно підтримувала Україну, оскільки вона межує з Росією і в минулому перебувала під радянською владою. У столиці поряд із естонським синьо-чорно-білим триколором майорять українські прапори.
Багато українських сімей знайшли притулок в Естонії. Під час візиту до школи в Таллінні для українських дітей-біженців принц Вільям оцінив силу України.
"Українська стійкість всюди", - сказав принц Вільям учням. - У вас дуже добрий дух, дуже добрі душі, це дуже важливо".
Шон Кофлан
Role,Кореспондент ВВС з питань королівської родини
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Ліквідовано Івана «Ботокса» Демідова – російського неонациста та воєнного злочинеця з угруповання "Еспаньйола"
Підора забаранили на Бєлгородщині кілька днів тому
Ботокс воював проти України з 2014 року та деякий час приймав участь в бойових діях в складі «вагнера» в Сирії та Лівії.

Є ще один ботоксний
Підора забаранили на Бєлгородщині кілька днів тому
Ботокс воював проти України з 2014 року та деякий час приймав участь в бойових діях в складі «вагнера» в Сирії та Лівії.

Є ще один ботоксний
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Спецпредставник президента США:
Черговий підор президента росії:

Черговий підор президента росії:
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Русняві довбой*би переклали назву українського дрону "Лютий", як БПЛА "Февраль".

Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Спецпредставитель у Донни ещё дурнее его самого.. не удивлён ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Згідно проведеному аналізу супутникових знімків ураження складів з боєприпасами на аеродромі "Енгельс-2", більше половини від усіх складів повністю знищено, ще частина значною мірою ушкоджена, а цілими залишилась приблизно лише чверть від усіх складів.
Відомо також, що під ударом була саме база зберігання авіаційних засобів ураження, зокрема крилатих ракет Х-101 та бойових частин до них.
Відомо також, що під ударом була саме база зберігання авіаційних засобів ураження, зокрема крилатих ракет Х-101 та бойових частин до них.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Да уж, с такими однозначными вводными надеяться на посредничество американцев несусветная глупость!! Как и благодарить их за старания.. Это как урегулировать наш вопрос взялась бы Беларусь, КНДР или Китай ((
Они реально сейчас наши враги.. картина Репина - ПРИПЛЫЛИ!! ;)
Они реально сейчас наши враги.. картина Репина - ПРИПЛЫЛИ!! ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Про Дмітрієва більш детально
Хто такий Кіріл Дмітрієв? Головний переговорник Кремля
Хто такий Кіріл Дмітрієв? Головний переговорник Кремля
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Н-дааааа
Про мішки це таке ноу-хау. Винахідники мля

Про мішки це таке ноу-хау. Винахідники мля
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Сили спеціальних операцій у взаємодії з ГУР МО, Ракетними військами і артилерією знищили два ворожих вертольоти Ка-52 та два Мі-8 в Бєлгородській області рф — ССО.
Скрыть ссылки на пост |