Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий
Ответить

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 01 фев 2025, 03:13

"Когда я первый раз увидел видео атаки на костылях, честно скажу, не поверил. Подумал даже, перестарались украинцы, ну кто на такое купится. Но в том то и ужас, что в отношении российской армии ничего даже не надо придумывать - бери свою любую, самую безумную фантазию - она уже сбылась", - Ауслендер.

Коротко і чітко про те, яке дніще росія і її втарая армія міра.

Комент:
"Я служил в одной из армии НАТО и когда то бсуждал разницу в отношении между рядовыми и офицерами там и армии РФ с моим собеседоваником который когда то служил в армии РФ. И я до сих пор не могу понять чему он гордился? Его унижали всё время, но он доказывал что это так надо"

dnepr7, послухай про свою імперію
За это сообщение автора Warisdeath поблагодарил:
Александр0061
Рейтинг: 8.33%
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 01 фев 2025, 09:30

Warisdeath писал(а): І ось воно знайшлося. У Китаї.
За это сообщение автора Lis1980 поблагодарил:
Warisdeath
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник
Warisdeath
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 02 фев 2025, 22:52

За інформацією про просування ворога ховається справжнє його виснаження. Противник повзе вперед, але великою ціною.

Брехня російського командування і байдужість до втрат приносить свої плоди.

В 72 омсбр на фоні великих втрат, командир подає неправдиві дані про взяття позицій ЗСУ. В той же час, в інженерно-саперній роті з 80-и чоловік в наявності близько 15-ти: за короткий період 20 було вбито, 30 поранених, решта втекли.

Поданнях неправдивих даних про успішне просування характерні для більшості зʼєднань і частин рф. І про це підкреслював не тільки я, а й скандали в російських мережах.

В російських частинах і зʼєднаннях працюють численні комісії старшого начальника, які це виявляють і приймають кадрові рішення. На даний час, назріває висновок аудиту 67 мсд 25 А (знову привіт юсупову): за один рік буде змінено третій комплект штабних, на чолі з начальником штабу та заступником командира, які, на фоні великих втрат, приписували собі непідтверджені заслуги та захоплені позиції ЗСУ.

В російській армії значно зросли випадки відмов йти в штурми та СЗЧ. І нестача особового складу.

Така ситуація в 132 омсбр. У відповідь на відмови, командування примушує до підписання контрактів, в разі незгоди - кидають в штурмові підрозділи. Так само й «відмовників», яких ще потім подають в зниклі безвісті (не буде значить виплат);

6 омсбр придумала цікаву схему: поповнення, яке приходить, відразу завозять на передові і кидають в штурми. «Старики» ж в бій не йдуть - для цього є «молодняк», який швидко утилізується. Таким чином, зберігають себе як кістяк бригади. Молодняк, можливо, навіть не обліковують і намагаються зберігати приємну для себе низьку статистику втрат.

В цій же бригаді проблеми з евакуацією - під час одного з штурмів відразу загинули 15-ть орків, ще пʼятнадцять отримали поранення, їх не могли евакуювати протягом 3-х діб. Звісно, з 300-х орки перетворювались в 200-х.

Взагалі, 6 та 7 омсбр як прокляті у ворога. Постійні штурмові дії, в які кидають їх орчий склад закінчується плачевно. Наприклад, тільки за одну атаку 6 бригада втратила 54 вбитими, 30 пораненими. Родичам орків, які служать в цих бригадах, доцільно було б замислитись, це явно «криваві» бригади.

Таких прикладів багато:
217 дшп (Часів Яр): зростання відмов від участі в штурмах, панічні настрої;
101 стрілецький полк - відмови від виконання завдань;
27 омсбр - коливається психологічний стан у звʼязку з великими втратами та інші.

Чим більше втрат у росіян, тим менше психологічна готовність. Тим краще нам, є шанс стабілізувати лінію бойового зіткнення.

@drive_Ernesta
Батька Пиночет

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 03 фев 2025, 00:30

Ну и что?? Их не парит кто где родился.. от слова совсем!!.. Сталин вообще грузином был и там родился.. ;)

Такова их логика.. на этом не стоит акцентировать внимание.. Они относятся к территории современной Украины и не только к ней как к сепаратистским образованиям своей былой империи.. своим исконным территориям, которые следует вернуть, а предателей-сепаров, продавшихся за банку западного варенья - наказать..

Соответственно кто бы где не родился - это территория их страны.. а соответственно это их герой..
За это сообщение автора Lis1980 поблагодарили (всего 2):
Warisdeathdnepr7
Рейтинг: 16.67%
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 03 фев 2025, 00:44

Warisdeath писал(а):Чим більше втрат у росіян, тим менше психологічна готовність. Тим краще нам, є шанс стабілізувати лінію бойового зіткнення.
Когда противник выдыхается в своем наступлении - следует контрнаступление, переходящее.... да куда угодно.. все зависит от желания и возможностей.. Это азы!!

Стабилизация же = переговоры = перемирие и т д....

Впрочем.. я уже не надеюсь на активные действия с нашей стороны.. при современных реалиях и тактике малых групп, обусловленной господством дронов в воздухе ни о каком контрнаступлении говорить не приходится.. да и не только из-за этих причин..
dnepr7
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Батька Пиночет
Лейтенант
Лейтенант
За это сообщение автора Батька Пиночет поблагодарил:
Warisdeath
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник
Warisdeath
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 04 фев 2025, 00:08

А разом з ним і два його охоронця тю-тю))

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 04 фев 2025, 01:16

Охранять подобных - опасная работа ;)

Но и жительница дома пострадала.. пишут, в тяжелом состоянии..
Warisdeath
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 04 фев 2025, 01:49

Lis1980 писал(а):
04 фев 2025, 01:16
Но и жительница дома пострадала.. пишут, в тяжелом состоянии..
Ну, а що робить? Коли живеш в країні, якою керують бандити і вбивці, коли твої сусіди вбивці, коли твої співгромадяни вбивці, то який результат може бути?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 05 фев 2025, 23:34

Изображение

Україна бʼє по російським НПЗ з метою знищення ворожої економіки. Більше ніж дві третини з 30 найбільших заводів ворога атаковано за місяць, — WELT

Реалізація цього плану тривала 1 рік і 4 місяці і продовжується й зараз. За даними видання, між випуском дрону та ударом проходить не більше 48 годин.
Батька Пиночет

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 07 фев 2025, 01:37

Миколай Дроботенко

Заклик ігнорувати Безуглу – це як заклик не звертати увагу на ракову пухлину в власному організмі.
А рак лікується або хірургічними методами, або хіміотерапійкою, або променевою терапією (пишу зі знанням справи – є досвід).
То ж почнемо лікувати нашу маленьку безуглу пухлиноньку в загальній зеленій онкології України.
Мар’янонька, клітинонька наша ракова, дай, будь ласочка, відповідь на питання як «слуга народу» - народу.

-- 1. Шестимісячне ігнорування Зеленським попереджень про напад путінських військ на Україну – це:
А) тупість?
Чи
Б) підготовка здати Київ за три дні (Україну за тиждень), тобто – держзрада?

-- 2. Відвід військ перед нападом, роззброєння, зупинка ракетних програм, розмінування кордонів (що Зеленський в Маріуполі контролював особисто) катастрофічно послабило обороноздатність країни.
Це тупість Зеленського?
Чи зрада, якою Зеленський допомагав Путіну?

-- 3. НЕпідготовка, НЕпопередження громадян України, НЕнадання можливості евакуюватись цивільному населенню з зон ризику сприяли максимізації наших територіальних і людських втрат.
Це – ПЕРСОНАЛЬНА вина Зеленского за смерті десятків тисяч непопереджених і неевакуйованих цивільних людей.
Згодна? Чи буде якесь ідіотське спростування очевидному факту?

-- 4. Звільнення Залужного з посади головкома ЗСУ:
А) покращило ситуацію на фронті?
Чи
Б) погіршило ситуацію на фронті?
І після очевидної відповіді – контрольне питання: Зеленський при звільненні Залужного діяв як тупий бовдур чи зрадник, що допомагав Путіну? (варіант відповіді «боротьба за власний рейтинг» теж йде на шкоду країні і Путіну в «плюс»)

-- 5. З моменту звільнення посла України в Британії Вадима Пристайка 21.07.2023 до моменту призначення Валерія Залужного на цю посаду 9.05.2024 пройшло майже 10 місяців.
Питання.
НЕпризначення Зеленським впродовж 10 (десяти !) місяців нашого посла в надважливу країну, яка є нашим найвідданішим стратегічним партнером в війні – це:
А) тупість?
чи
Б) свідомі палки в колеса Україно-Британським відносинам (наряду з хамством в бік Бена Воллеса)?

-- 6. Віддати Медведчука в Росію без обвинувального вироку суду (!) - це тупість, чи свідомий подарунок Зеленського Путіну? Ну і Медведчуку, ясна річ.

-- 7. Повний зрив Зеленським мобілізації в умовах війни при його ПЕРСОНАЛЬНОМУ законодавчому обов’язку забезпечити процес – це:
А) тупість?
Чи
Б) свідомі дії Зеленського на користь ворогу? Тому що військо без поповнення сточиться, війна буде програна, і це буде подарунок Зеленського Путіну.
Той подарунок, який не вдалося зробити в перший тиждень вторгнення, але тихою сапою за допомогою Єрмака (якого розвідник Червінський в інтерв’ю відкритим текстом називає російським агентом) буде зроблено через три роки?
То ж тупість чи зрада?
Сім крапельниць для першого курсу хіміотерапії достатньо.
Як ся маєш, Марянонько? Не нудить?
Нічого, блювати при хімії – нормально.
- НЕнормально топтатись по розстріляним українцям, які померли не так героїчно, як хотілося б тобі з Арестовичем.
- НЕнормально писати знущальні пости на тему ставших на коліно перед труною Дмитра Коцюбайла (Да Вінчі) генералів Залужного і Шаптали.
- … і при цьому НЕ писати про морального виродка, який винен в загибелі десятків тисяч НЕевакуйованих і НЕпопереджених про напад мирних жителів України, який НЕ став на коліна перед нацією і не приніс вибачення, стукаючись лобом об асфальт на Майдані.
НЕнормально бути моральним виродком, киця.

До речі, я бачив, ти Портникова на інтелектуальний батл викликала (процитую твій текст, метастазинка наша):
«… можна розкласти мене на молекули, або я Вас… Ви маєте право відмовитися, а я маю право трактувати відмову … «злякався вийти зі своєї теплої ванни, боягуз». Свобода слова!» (кінець цитати).

Ну, доця, давай я перед батлом з Портниковим по-батьківськи тебе потреную, щоб тебе там Кіндрат не вхопив.
Витягну тебе з теплої ванни, і ми розкладемо Зеленського на молекули.
У твого однопартійця Яременка анал-табу, а в тебе Зе!-табу, яке ми усунемо (Яременко зі своїм табу сам впорається, на відміну від тебе).
Дослідимо Зеленського, який найняв тебе прикривати дупу від встромляння шашликів і перенаправляти ненависть охлоса на військових, на Залужного, на Байдена, на партнерів, на чорта лисого (хоча ні – чорта лисого Зеленський нагородив орденом, і той незламно грає в Кварталі).

«Свобода слова!», кажеш?
Отримай.
Ми в публічній дискусії допоможемо розібратись «простому наріду» - тупий Зеленський, чи зрадник, який проїдає з обслугою ОП-и майже 10 мільйонів народних грн в день.
Чекаю на тебе в коментах.
Відповідай на питання.
І не роби вигляд, що ти цей пост не побачиш.

Nick Drobotenko
Александр0061

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 08 фев 2025, 01:37

Російським операторам FPV дронів поставили окуляри, що вибухають при вмиканні

Російські оператори FPV-дронів отримали від волонтерів заміновані FPV окуляри для керування дронами.

Відповідні фото і відео публікують російські телеграм-канали.
Изображение
Згідно з джерелом, дорогою на фронт було вилучено партію замінованих ґаджетів, які мали вибухнути під час першого ввімкнення.

За словами російських військових, вони виявили саморобні вибухові пристрої у FPV-окулярах компанії Skyzone, моделі Cobra XV4.

аряд складався з 10-15 грамів пластичної вибухової речовини та був поміщений під корпус на місце кулера, поруч зі скронею. Ланцюг детонатора був пов’язаний із кнопкою ввімкнення, і якби вдягнені окуляри вибухнули, це призвело б до миттєвих летальних наслідків.

Повідомляється, що виявили під час перевірки гуманітарної допомоги, наданої волонтерами. Однак, судячи з опублікованого відео, для того аби виявити закладену вибухівку потрібно зняти зовнішній корпус окулярів.

Изображение

Ймовірно, підставою для такої ретельної перевірки стало спрацювання принаймні однієї пари окулярів.

Александр0061

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник
Warisdeath
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 09 фев 2025, 02:05

Путін наказав створити в московському музеї Перемоги експозицію про війну проти Україні

Стверджується, що доручення було зроблено ще в грудні. Відповідальними за його виконання призначено міністрів оборони і культури. Виконати його наказано до 1 липня.

Як зазначає російська служба Радіо Свобода, у музеї Перемоги зараз працює відкрита з 2023 року виставка «Звичайний нацизм». Всупереч назві, вона присвячена не гітлерівській Німеччині, а Україні. Як ідеться на сайті музею, «експозиційний проєкт присвячений історії виникнення та розвитку українського варіанта нацизму з моменту його зародження і до наших днів».

Раніше видання «Вёрстка» повідомляло, що щонайменше в 12 російських регіонах школи обладнали музеї, присвячені війні Росії проти України. У них школярам за допомогою шоломів віртуальної реальності пропонують подивитися на руйнування в українських містах, зброю, військову техніку і президента Росії Володимира Путіна.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Ответить