Вітаю джентльменів. В цій темі буду представляти Вам власноруч виготовлені стенди і рамки на різноманітні теми, які мене захоплюють і цікавлять.
Перші три рамки - на тему війни, присвячені загиблим солдатам Райхсвера, Вермахта, ЦЦ і "афганцям"... В композиції на фоні відповідних фото Ви бачите особисті розпізнавальні знаки військовослужбовців, які видаються кожному. В разі загибелі солдата завдяки цим жетонам-смертникам можливо визначити особу загинувшого. Будуть ще, збираю матеріал.
За это сообщение автора Батька Пиночет поблагодарили (всего 4):
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Стенд, присвячений надзвичайно ефективному диверсійному підрозділу Абвера - "Бранденбург-800". З роботою цих хлопців можете ознайомитись переглянувши фільм, присвячений їм же.
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Зауважу, що всі боєприпаси, представлені на стендах - муляжі. Деактивовані, гільзи просвердлені, порох видалений і знищений, капсуля залиті рідким мастилом. Або кулі на клею, вставлені в стріляні гільзи.
За это сообщение автора Батька Пиночет поблагодарили (всего 3):
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Рамка з нагородними нарукавними щитами 3-го Райху. Частина з них була випущена і відбулось офіційне нагородження - Нарвік, Крим, Кубань, Холм, Дем"янськ.
Інші випущені, або в в кількості декількох офіційних екземплярів, або виготовлені власноруч солдатами, або так і залишились на стадії проектів.
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Вітаю джентльменів, колись натрапив в інтернеті на тему, присвячену трофеям в різних війнах. Тема називалась "Ремінь ненависті", під час ПСВ солдати США, Англії започаткували цю фішку. На свої поясні ремені прикріпляли частини ворожої амуніції - гудзики, монети, нагороди, погонні буквенні і цифрові шифровки. На зразок того, як мисливці прикріпляли до своїх поясних ременів свою впольовану здобич, трофеї.
Ось приклад такого "Ременя ненависті" часів ПСВ.
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
В мене також піднабралась добірка подібних трофеїв - підарські нагороди, кокарди, гудзики. Армійські, мусорські, кізячества їхнього... Сучасні та часів совка (полюбляють вони подібну тематику) . Більшу частину їх особисто зняв з сєпарні і москальні, частину підігнали бойові побратими. Вирішив і я оформити такий Ремінь. Зробив. Прикріплю на стіні нижче Бойового Прапора мого підрозділу.
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Вітаю джентльменів!
Нарешті завершив роботу по створенню невеличкого стенду присвяченого знаку і званню часів царизму "Поставщик двора Его Величества".
Колись в кінці 90-х в кущах бузку прибор видав потужний і об"ємний сигнал. Почав вирубувати кущі і на пів-штика лопати глибини видобув чавунну плиту 1,5 см розміром близько метр на півтора. А на плиті.... в куточку, ось цей герб! Молотком відбив, забрав. Довго він лежав на поличці. Почистив, були залишки фарби, такі, як на малюнку з мережі. Знайшов інфу по знаку і званню. І в результаті з"явився ось такий стенд. Зверху - оригінал, знизу - кольорове фото знака, яким він був при житті. Розфарбовувати оригінал вважаю, що не варто. Монетки і пуги додають композиції своєрідний позитивний шарм. Коротше - "я - художник, я так бачу і мені так подобається!"
Розпитав місцевих аборигенів про цю місцину. Виявляється, ця територія має не офіційну назву - "Смолки", тому, що при царизмі тут розміщувалась досить велика смолокурня. І плита з гербом - частина якогось механізму.
Про знак і звання ось тут: ... 0%B2%D0%B0
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Десь є і МІЙ москаль!
----------------