Ну а что нам остаётся делать.. только смотреть ;)Влад Бевх писал(а):Ну посмотрим дальше.
А что там у пиндосов?
-
- Полковник
А что там у пиндосов?
- За это сообщение автора Lis1980 поблагодарил:
- Warisdeath
- Рейтинг: 8.33%
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
А что там у пиндосов?
Lis1980, Ви ще про Орбана забули))
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
А что там у пиндосов?
А ще мені подобається, що конкуренти одразу визнають свою поразку і вітають свого опонента.
Камала Гарріс привітала Дональда Трампа з перемогою на виборах, повідомляє AP з посиланням на її помічника.
Очікується, що пізніше віцепрезидентка США виступить із публічною промовою про визнання поразки на виборах.
Президент США Джо Байден також подзвонив Дональду Траму, аби привітати з перемогою на виборах.
Як передає AP, він запросив його до Білого дому для обговорення переходу влади. Дату узгодять «найближчим часом».
Байден планує звернутись до нації в четвер. Крім цього, президент США поспілкувався з віце-президенткою Камалою Гарріс, щоб привітати її з кампанією.
П.С.
Правда, треба зазначити, що єдиний кандидат, який так не робив, це був Дональд Трамп.
- За это сообщение автора Warisdeath поблагодарил:
- Батька Пиночет
-
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
- За это сообщение автора Lis1980 поблагодарил:
- Warisdeath
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
-
- Полковник
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
А что там у пиндосов?
От що значить усталена демократія і висока політична культура!
Байден зустрівся з Трампом в Білому домі, щоб обговорити перехід влади
"Ласкаво просимо, з поверненням", — сказав Байден Трампу на початку їхньої зустрічі.
Чинний президент пообіцяв Трампу плавну передачу влади. Він запевнив, що зробить усе можливе, "аби переконатися, що вам буде зручно".
Дональд Трамп заявив, що перехід влади в США буде "максимально м'який", і він це дуже цінує.
Трамп також зазначив, що говорили, зокрема, про погляди на війну в Україні
"Шлях був довгим. Обидві сторони багато працювали, він також добре попрацював задля передвиборчої кампанії та всього іншого. У нас справді була дуже хороша зустріч", - розповів Трамп.
Трамп додав, що він і Байден обговорили два питання, щодо яких у них у минулому були розбіжності: війна Росії проти України й триваюча війна на Близькому Сході.
"Я запитав його думки, і він мені їх виклав. Крім того, ми дуже багато говорили про Близький Схід. Я хотів знати його погляди на те, де ми перебуваємо і що він думає. І він мені їх виклав, він був дуже люб'язний", - сказав новобраний американський президент.
Байден зустрівся з Трампом в Білому домі, щоб обговорити перехід влади
"Ласкаво просимо, з поверненням", — сказав Байден Трампу на початку їхньої зустрічі.
Чинний президент пообіцяв Трампу плавну передачу влади. Він запевнив, що зробить усе можливе, "аби переконатися, що вам буде зручно".
Дональд Трамп заявив, що перехід влади в США буде "максимально м'який", і він це дуже цінує.
Трамп також зазначив, що говорили, зокрема, про погляди на війну в Україні
"Шлях був довгим. Обидві сторони багато працювали, він також добре попрацював задля передвиборчої кампанії та всього іншого. У нас справді була дуже хороша зустріч", - розповів Трамп.
Трамп додав, що він і Байден обговорили два питання, щодо яких у них у минулому були розбіжності: війна Росії проти України й триваюча війна на Близькому Сході.
"Я запитав його думки, і він мені їх виклав. Крім того, ми дуже багато говорили про Близький Схід. Я хотів знати його погляди на те, де ми перебуваємо і що він думає. І він мені їх виклав, він був дуже люб'язний", - сказав новобраний американський президент.
- dnepr7
-
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
-
- Полковник
- За это сообщение автора Lis1980 поблагодарили (всего 2):
- Warisdeath • dnepr7
- Рейтинг: 16.67%
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
А что там у пиндосов?
Lis1980, Мляяяя, а там соловйовихмарданівкисєльвих ще більше, ніж на рахє Вони ще і статуси вчені мають.
Куди котиться цей світ?
Хоча, а чому я дивуюся по питанню України, коли я бачив і чув найвідоміші університети в патаннях Free Palestine? Там же трешак трешовий відбувається. А про нас вони дізналися не так давно, так що можна нести всю цу маячню про нас.
Куди котиться цей світ?
Хоча, а чому я дивуюся по питанню України, коли я бачив і чув найвідоміші університети в патаннях Free Palestine? Там же трешак трешовий відбувається. А про нас вони дізналися не так давно, так що можна нести всю цу маячню про нас.
- dnepr7
-
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
- За это сообщение автора Влад Бевх поблагодарил:
- Warisdeath
-
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
- dnepr7
-
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
А что там у пиндосов?
Ветры враждебные веют над нами!! (с)
Очень жаль, что в США сейчас приходит к власти такая коМАНДА.. Хотя, в принципе, я не откажусь от своих слов - что то гавно, что это (с)
Очень жаль, что в США сейчас приходит к власти такая коМАНДА.. Хотя, в принципе, я не откажусь от своих слов - что то гавно, что это (с)
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
-
- Полковник
А что там у пиндосов?
Трамп пам пам.
Захвилювалися? Піздно.
Починайте призов в лави ЗС США півмільона юнаків.
Благо в вас в штатах призов не відмінений. Про що до речі багато хто не знає. Просто лави ЗС США комплектуються контрактниками а призов тимчасово не проводиться.
Але щоб його розпочати знову ніяких законодавчих змін не треба.
Якраз молоді американські вояки встигнуть пройти першопочатково підготовку допоки їм виникне потреба гинути по світі завдяки мудрій політиці Трампа в уступках та заохоченнях диктарів.
Захвилювалися? Піздно.
Починайте призов в лави ЗС США півмільона юнаків.
Благо в вас в штатах призов не відмінений. Про що до речі багато хто не знає. Просто лави ЗС США комплектуються контрактниками а призов тимчасово не проводиться.
Але щоб його розпочати знову ніяких законодавчих змін не треба.
Якраз молоді американські вояки встигнуть пройти першопочатково підготовку допоки їм виникне потреба гинути по світі завдяки мудрій політиці Трампа в уступках та заохоченнях диктарів.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
А что там у пиндосов?
А це як розуміти?
Зараз більшість у республіканців. За припинення підтримки України виступали вони. І тепер вони хочуть звіт про наслідки від своїх же дій?
Зараз більшість у республіканців. За припинення підтримки України виступали вони. І тепер вони хочуть звіт про наслідки від своїх же дій?
- За это сообщение автора Warisdeath поблагодарили (всего 2):
- Bikini • dnepr7
-
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
А что там у пиндосов?
А новый конгресс разве начал работать??
- За это сообщение автора Lis1980 поблагодарили (всего 2):
- Warisdeath • Bikini
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Bikini
-
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
А что там у пиндосов?
(С)
Нифига себе… Информатор ФБР, утверждавший, что сын президента США Джо Байдена Хантер получил взятку от украинской фирмы, признался во лжи.
Александр Смирнов, бывший информатор ФБР, признал в суде, что информация о взятке в размере $5 млн, якобы выплаченной украинской компанией Джо Байдену и его сыну Хантеру, — ложная, сообщает Би-би-си.
Смирнов, гражданин США и Израиля, также признал свою вину в уклонении от налогов с суммы дохода объемом в $2 млн.
Четыре года назад заявления Смирнова вызвали политический скандал и послужили поводом для парламентского расследования против Джо Байдена. Он утверждал, что руководство украинской компании «Бурисма» наняло Хантера Байдена для защиты фирмы от юридических проблем в США за счет влияния его отца. Однако ФБР установило, что информация о взятке была ложной, и порекомендовало закрыть дело.
Также было установлено, что Смирнов имел связи с российскими спецслужбами. Несмотря на это, республиканцы в Конгрессе в 2023 году инициировали новое расследование, стремясь объявить президенту Джо Байдену импичмент.
Нда... Аплодирую российским спецслужбам. Который раз они используют эту примитивнейшую схему - и который раз она срабатывает на отлично.
Порошенко убил брата в Молдове, Байдена наняли украинцы! ко-ко-ко, коррупция, бу-бу-бу, бурисма!
Пленки Деркача 2.0
В тот раз с их помощью была фактически уничтожена государственность в Украине, а агент ФСБ сейчас стал - кто он там, депутат, сенатор, губернатор - в этот раз положено начало уничтожению управления в США. А агент ФСБ будет обменян на какого-нибудь очередного идиота, пойманного в Шереметьево с анашой.
Браво, ФСБ. Долбоебов вы умеете разводить просто преотлично.
За такие копейки - такие результаты.
Вы слушаете Маяк.
Браво.
Хотите жить в реальном мире - подписывайтесь на меня на Патреон:
patreon.com/babchenko
Нифига себе… Информатор ФБР, утверждавший, что сын президента США Джо Байдена Хантер получил взятку от украинской фирмы, признался во лжи.
Александр Смирнов, бывший информатор ФБР, признал в суде, что информация о взятке в размере $5 млн, якобы выплаченной украинской компанией Джо Байдену и его сыну Хантеру, — ложная, сообщает Би-би-си.
Смирнов, гражданин США и Израиля, также признал свою вину в уклонении от налогов с суммы дохода объемом в $2 млн.
Четыре года назад заявления Смирнова вызвали политический скандал и послужили поводом для парламентского расследования против Джо Байдена. Он утверждал, что руководство украинской компании «Бурисма» наняло Хантера Байдена для защиты фирмы от юридических проблем в США за счет влияния его отца. Однако ФБР установило, что информация о взятке была ложной, и порекомендовало закрыть дело.
Также было установлено, что Смирнов имел связи с российскими спецслужбами. Несмотря на это, республиканцы в Конгрессе в 2023 году инициировали новое расследование, стремясь объявить президенту Джо Байдену импичмент.
Нда... Аплодирую российским спецслужбам. Который раз они используют эту примитивнейшую схему - и который раз она срабатывает на отлично.
Порошенко убил брата в Молдове, Байдена наняли украинцы! ко-ко-ко, коррупция, бу-бу-бу, бурисма!
Пленки Деркача 2.0
В тот раз с их помощью была фактически уничтожена государственность в Украине, а агент ФСБ сейчас стал - кто он там, депутат, сенатор, губернатор - в этот раз положено начало уничтожению управления в США. А агент ФСБ будет обменян на какого-нибудь очередного идиота, пойманного в Шереметьево с анашой.
Браво, ФСБ. Долбоебов вы умеете разводить просто преотлично.
За такие копейки - такие результаты.
Вы слушаете Маяк.
Браво.
Хотите жить в реальном мире - подписывайтесь на меня на Патреон:
patreon.com/babchenko
- За это сообщение автора Влад Бевх поблагодарил:
- Warisdeath
-