(С)
З величезним здивуванням довідався, що на зустрічі Головкома з «блогерами та військовими експертами» був присутній такий собі валентин гладких.
Я був щиро впевнений, що це тіло після 24 лютого зникло ген за обрієм, бухає денатурат і більше ніде не продукує публічно свій маразм.
Але ні. Стоїть на фото прямо за правим плечем пана Сирського.
Я нагадаю, що це за персонаж.
За кілька днів до 24 лютого 2022 року під час шоу «право на владу» на 1+1 (випуск, до речі, тоді називався «панічна атака») Валентин гладких видав дуже емоційний спіч, звертаючись до українців. У ньому він відверто глузував з тих, хто очікував повномасштабного вторгнення росії. І намагався заспокоїти українців буквально такими сентенціями:
«Деякі категорії населення будуть інтерновані, деякі арештовані. Проти когось будуть вжиті репресії. Когось відженуть в Бабин Яр і розстріляють навіть. Але більшість населення просто короче поженуть працювати, платити податки і життя буде йти своїм плином!».
Це подавалося так, що, типу, навіть якщо буде вторгнення і захоплення Києва - нічого катастрофічного не трапиться.
А тим, хто прогнозував масовані повітряні удари, Валентин гладких у знущальній манері поставив відкрите запитання:
"Хтось вірить в те, що росіяни піднімуть стратегічну авіацію і завдадуть ударів по Києву, Харкову та Дніпру?
їм же треба оголосити війну! Вони ж не можуть вєроломно без об'явлєнія войни!"
Це прямі, буквальні цитати цього експерта від 15 лютого 2022 року. У мене всі ходи записані.
Тепер він щось радить Головкому. Щастя, що не на постійній основі.
directed by robert b weide
(тут щось мало бути ще про інститут репутації, але про що я..)
Украина-реалии New
-
- Полковник
- За это сообщение автора Влад Бевх поблагодарили (всего 2):
- Warisdeath • Bikini
- Рейтинг: 16.67%
-
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
(С)
#вечірнє.
Щодо закриття 50-и ресторанів до кінця року у Львові. Просто думки.
Колись, коли займався дослідженнями закладів громадського харчування історично-центральноі частини Львова (2010-2018), то побачив таку тенденцію.
При середній кількості закладів 160-164, Щороку закривалось від 43 до 64 закладів (найбільше в 2016 кажись).
Але. Фактично ці «місця» не закривались, а отримували нових власників, нові назви, нову концепцію…
Тих які закрились, і на цьому місці більше не було ні кафе ні рєстіка, можна було порахувати на пальцЯх.
В цілому, це лягало в відому парадигму, що 90% таких закладів закриваються в перший рік, якщо вони відкриваються «просто так» і ними не займатись.
Найбільше, це було актуально в 2010-2015 (?) роках, коли певні кола (митниця, прокурори податківці і тд) купували своім «партнерам» (переважно дружинам чи близьким по сексу дівчатам) такі заклади для формування стилю «бізнес вумен».
Ну і окрім всього, в 2011 «мати ресторан» стало більш трендовим, ніж «мати салон краси», що було масово популярним до 2012 року.
Хтось ввійшов в цей тренд і залишився, юо пішло, бо сподобалось. Інші, ті хто просто не розуміли, що таке - «мати ресторан» - закривались, продавали і хтось відкривав на цьому місці щось нове...
Потім почався бум «концепцій».
Я це називав - « Ідея-всьо, кухня- ніщо» .
Франшизи. Мережі. І все «для туриста».
Їм протистояв той невеликий десяток ресторанних динозаврів, які твердо стояли і стоять й надалі.
Наголошую. Ресторанних динозаврів, а не концептуальних «шило і мило». «Вода і водичка» і тд і тп. Вони, як гриби відкриваються, і закриваються. А на іх місці виростають нові. Давно...Так було, є і думаю буде....
Звичайно, що повномасштабка внесла своі корективи. Економічні. Туристичні. Людські. Емоційні.
І який критерій застосувати до цієі новини про закриття я чесно - не знаю.
Знаю одне: - Я б не застосовуав лише економічний фактор.
Можливо спад відвідувань це все ж таки:
- Перенасичення» (?) Перенасичення Емоціями, які багато закладів поставили як наріжний камінь. Емоціями , які започаткував Фест, і які пішли на ура, і які підхопили всі інші новостворені заклади, вважаючи що те, що робить Фест, підійде всім ?
- Можливо перенасичення концепціями, (читаємо вище « ідея всьо- кухня ніщо» ). Тому що ще пару років кухня у половині нових закладів була- НІ-Я-КА.... Знайти класного кухаря в 10000 раз важче ніж придумати "хіпстерську" концепцію...
А можливо Львову, тупо не потрібно стільки закладів ?
Вільний ринок - справа така. Не зміг ти, зможе інший.
Ну і поняття - планований обєм Ринку ніхто не відміняв.
Якщо замість 1 мільйона клієнтів на ринку залишилось 10000, то ясно що не потріьно стільки підприємств, що надають однакову послугу. Залишаться лише ті, хто вгадає потреби, і зробить висновки.
Закриття 50-и закладів з точки зору робочих місць - дуже погано. Цей текст не є зловтішанням чи сарказмом.
Думаю, ми і так довго тримаємось (в економічній площині), що лише НА ТРЕТІЙ рік повномасштабки закриваються ВСЬОГО ЛИШ 50 закладів.
Бажаю їм гарного перепрофілювання чи диверсифікаціі. Чи чогось іншого, аби працювати і процвітати.
Але життя є житття.
#вечірнє.
Щодо закриття 50-и ресторанів до кінця року у Львові. Просто думки.
Колись, коли займався дослідженнями закладів громадського харчування історично-центральноі частини Львова (2010-2018), то побачив таку тенденцію.
При середній кількості закладів 160-164, Щороку закривалось від 43 до 64 закладів (найбільше в 2016 кажись).
Але. Фактично ці «місця» не закривались, а отримували нових власників, нові назви, нову концепцію…
Тих які закрились, і на цьому місці більше не було ні кафе ні рєстіка, можна було порахувати на пальцЯх.
В цілому, це лягало в відому парадигму, що 90% таких закладів закриваються в перший рік, якщо вони відкриваються «просто так» і ними не займатись.
Найбільше, це було актуально в 2010-2015 (?) роках, коли певні кола (митниця, прокурори податківці і тд) купували своім «партнерам» (переважно дружинам чи близьким по сексу дівчатам) такі заклади для формування стилю «бізнес вумен».
Ну і окрім всього, в 2011 «мати ресторан» стало більш трендовим, ніж «мати салон краси», що було масово популярним до 2012 року.
Хтось ввійшов в цей тренд і залишився, юо пішло, бо сподобалось. Інші, ті хто просто не розуміли, що таке - «мати ресторан» - закривались, продавали і хтось відкривав на цьому місці щось нове...
Потім почався бум «концепцій».
Я це називав - « Ідея-всьо, кухня- ніщо» .
Франшизи. Мережі. І все «для туриста».
Їм протистояв той невеликий десяток ресторанних динозаврів, які твердо стояли і стоять й надалі.
Наголошую. Ресторанних динозаврів, а не концептуальних «шило і мило». «Вода і водичка» і тд і тп. Вони, як гриби відкриваються, і закриваються. А на іх місці виростають нові. Давно...Так було, є і думаю буде....
Звичайно, що повномасштабка внесла своі корективи. Економічні. Туристичні. Людські. Емоційні.
І який критерій застосувати до цієі новини про закриття я чесно - не знаю.
Знаю одне: - Я б не застосовуав лише економічний фактор.
Можливо спад відвідувань це все ж таки:
- Перенасичення» (?) Перенасичення Емоціями, які багато закладів поставили як наріжний камінь. Емоціями , які започаткував Фест, і які пішли на ура, і які підхопили всі інші новостворені заклади, вважаючи що те, що робить Фест, підійде всім ?
- Можливо перенасичення концепціями, (читаємо вище « ідея всьо- кухня ніщо» ). Тому що ще пару років кухня у половині нових закладів була- НІ-Я-КА.... Знайти класного кухаря в 10000 раз важче ніж придумати "хіпстерську" концепцію...
А можливо Львову, тупо не потрібно стільки закладів ?
Вільний ринок - справа така. Не зміг ти, зможе інший.
Ну і поняття - планований обєм Ринку ніхто не відміняв.
Якщо замість 1 мільйона клієнтів на ринку залишилось 10000, то ясно що не потріьно стільки підприємств, що надають однакову послугу. Залишаться лише ті, хто вгадає потреби, і зробить висновки.
Закриття 50-и закладів з точки зору робочих місць - дуже погано. Цей текст не є зловтішанням чи сарказмом.
Думаю, ми і так довго тримаємось (в економічній площині), що лише НА ТРЕТІЙ рік повномасштабки закриваються ВСЬОГО ЛИШ 50 закладів.
Бажаю їм гарного перепрофілювання чи диверсифікаціі. Чи чогось іншого, аби працювати і процвітати.
Але життя є житття.
- За это сообщение автора Влад Бевх поблагодарил:
- Warisdeath
- Рейтинг: 8.33%
-
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-