Где
Влад Бевх » 10 ноя 2024, 10:06
(С)
Ну , таке .. То вже десь 25-ть років тому було. Спиздили у мене автоприцепа родичі мої з Миколаєва. Того , південного .. Приїхали тут на базар продавати памідори і спиздили.. Бджілка називася прицеп. Ну , я поїхав його забирати.. А вони пропили з Бджілки колеса.. Ну , приїхав , то приїхав.. Моя троюрідна цьоця Іра його не вкрадала , то її сожитєль вкрав.. Шо з них брати без колесів.. І отут я якось зранку вихожу вниз , збирався вертатись до дому , там кафешка така стабільна , савєцкая , напівпідвальна. Йду , думаю , кави собі вип"ю.. Заходить дядько такий , марєман , карочє , в тєльняшці і кітєлі і са старта заряжає мені - Мужик , пахмєлі мєня !! Я , такий , львівский хлопець , кажу тій мадамі - Дайте йому каву , сотку і канапку з оселедцем.. Тут зависає і він і тьотка...Ну , я потім взнав - пахмєлі мєня то значить сотка і як максимум стакан води з під крану ))
Повертаюсь вже під вечір на квартиру - у внутрішньому дворику будинків сидить кампанія марєманів , бухають .. - Вот - єта мой друг , он мєня сєводня бутєрбродам угастіл !! - чую знайомий голос )) Ну , йду з ним , п"ємо якесь вино , сміємся.. В сусідньому під"їзді якийсь наркоман краде через форточку золотий ланцюжок у своєї сусідки (ПРАВДА. кажу ) , тут одного бухового штріха кладуть на травичку , а його друг іде гонорово епати його жінку , тут якість гавнюки заряжають бумбулятори , тут моя цьоця Іра кричить з балкона - "Коля , іді дамой , єта плахая кампанія !) " Ну , для мене то екзотика , бо то таке , шо в нас дуже рідко де є.. І там таких столиків штуків 5-6 на двір.. ) Весело , цікаво , мабуть.. А потім їх усіх розбомбили кацапсота.. Вулиця Новозаводская , перша лінія від залізничного вокзалу. Контакти не відповідають..
Може живі , може хто знає , Сабан дівоче , Ірина , Наташка , (сестри) , дочка Наташка та син Богдан..