А что там у пиндосов?

Современная жизнь и новая история стран мира

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 02 окт 2024, 01:31

Lis1980 писал(а):
02 окт 2024, 00:52
"Если бы я был на посту, не было бы ни 7 октября, ни российско-украинской войны, ни бегства из Афганистана, ни инфляции. Если победит Камала, мир отправится к чертям", – добавляет кандидат в президенты.
Ну тут він загнув, так загнув. А два попередні дописи більш-менш можна погодитися. Але ж його понесло і третій допис вже зайвий)
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 02 окт 2024, 21:51

Lis1980 писал(а):
02 окт 2024, 00:52
Бывший президент США Дональд Трамп, ведущий борьбу за возвращение в Белый дом, возложил ответственность за иранский удар по Израилю на президента США Джо Байдена и своего конкурента в предвыборной гонке вице-президента Камалу Харрис.

"При президенте Трампе на Ближнем Востоке НЕ БЫЛО ВОЙНЫ. Мир пылает, а американское руководство пропало без вести. Страна осталась без управления", – написал он в социальных сетях.

"Повсюду пылает война, а из-за двух некомпетентных людей, стоящих у власти в США, мир оказался на пороге Третьей Мировой войны. Неудивительно, что Иран так желает победы Камалы Харрис". – утверждает Трамп.

"Если бы я был на посту, не было бы ни 7 октября, ни российско-украинской войны, ни бегства из Афганистана, ни инфляции. Если победит Камала, мир отправится к чертям", – добавляет кандидат в президенты.
Трамп как раз поддерживает Израиль и именно он вышел из ядерной сделки с Ираном. Так что война в Ливане для Трампа просто ПОДАРОК.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 04 окт 2024, 13:19

(С)

Пентагон звернувся до цивільних виробників дронів із проханням розробити і надати на випробування вже в грудні цього року недорогі одноразові дрони радіусом дії до 300 км. Американська армія має намір мати цілий флот таких дронів, виходячи з досвіду нашої війни.

Що таке «недорогий дрон» по-американськи - це десь до 100 тис. доларів. Типу «шахед». Очевидно, що американці в нього обов'язково впихнуть умовно захищену CRPA-антену супутникової навігації, ще якусь оптичну систему навігації та наведення, але головне - замовник вимагає, щоб дрони могли літати взагалі без GPS, тобто - без використання супутникової навігації.

Чому без GPS? - Тому що вже й у нас такі прості рішення, засновані на супутниковій навігації, не працюють. Навіть дорогі CRPA-антени не працюють. Точніше, працюють, подекуди і час від часу, там, на тій ділянці фронту або кордону, де противник (або ми) не застосовує спуфінг - підміну супутникових координат. Тому що повне придушення супутникових сигналів глушилкою, те що в побуті називається «ребом», - це одне, це не так страшно, і певний час правильно зроблений і налаштований дрон може летіти за стандартною, вбудованою інерціальною системою навігації, тобто, за даними магнітного компаса (напрямок), барометра (висота), приймача повітряного тиску (швидкість). А ось у разі підміни координат ситуація стає набагато гіршою, особливо якщо підміняється координата за висотою польоту, - безпілотник, що летить на низькій висоті 50-100 метрів, запросто може зіткнутися із землею, бо автопілот вважає, що він летить надто високо, отримуючи хибну інформацію про висоту польоту від системи супутникової навігації, що потерпає від спуфінгу.

Чи є у нас технічні рішення щодо боротьби зі спуфінгом? Чи є надійні рішення (катапульти) для швидкого запуску великих дронів, тому що дедалі частіше й частіше команди запускачів зазнають ударів ракетами ворога по місцях запуску з коліс (на шасі)?.. Чи є у нас технічні можливості для подолання ешелонованої системи ППО і РЕБ дронами?.. - У когось є, у когось немає. Немає обміну досвідом і технічними напрацюваннями. Тому що нездорова конкуренція.

Не буду занурювати обивателів, які не мають, як правило, навіть достатньої середньої освіти (хоча майже всі мають вищу), у складні технічні речі, тож поясню по-простому - якщо майже щоночі «шахеди» залітають углиб України та атакують навіть Київ (де теж глушать і спуфять супутникові координати), а у нас проводиться масовий запуск далекобійних дронів у кількості 70, 150, і навіть 350 за ніч, і жоден із них не долітає до цілі (таке трапляється дедалі частіше й частіше), а багато хто навіть не перелітає лінію фронту або кордон, - то, напевно, у нас із дипстрайком (ударами безпілотниками на велику дальність) велика проблема.

Так-так - у нас велика проблема з «недольотами», які зазвичай списують на роботу ППО противника. У кращому разі наверх доповідається, що рознесли якусь другорядну нафтобазу, не захищену засобами ППО і не прикриту парасолькою РЕБ, або навіть склади з боєприпасами, які через російську недолугість теж нічим не були прикриті й захищені, і де снаряди, бомби та ракети зберігалися штабелями, на відкритій місцевості поруч із новенькими, але порожніми бетонними укриттями... Але, хлопці, коли востаннє наші далекі бпла літали на москву? А коли долетіли? Коли успішно бомбили аеродром Енгельс або базу в Оленье?... Де обіцяний знищений Кримський міст?.. Стоїть, зараза. Значить, є проблема.

Александр Перижняк
Младший лейтенант
Младший лейтенант

А что там у пиндосов?

Где Александр Перижняк » 08 окт 2024, 14:16

Агитация за Трампа с твиттера.
Надпись на рисунке : кто за Харрис,тот самоубийца
162424 - А что там у пиндосов?

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 08 окт 2024, 19:45

Что-то в этой картинке не то.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 09 окт 2024, 00:09

Lis1980 писал(а):
08 окт 2024, 19:45
Что-то в этой картинке не то.. ;)
Допис))
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 09 окт 2024, 01:58

Байден не прилетить на "Рамштайн". Про це заявила прессекретар Білого дому Карін Жан-П'єр. Офіційна причина—
ураган "Мілтон".

Окрім Байдена поїздку до Німеччини скасував і держсекретар США Блінкен

Причина та ж сама — ураган "Мілтон", який зараз насувається на Флориду.

Експерти кажуть, що він може стати найсильнішим за останні 100 років. На відео можете подивитися як він виглядає з космосу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 09 окт 2024, 02:19

Валерій Калниш | Чорна лампа
https://t.me/blacklampa

15 жовтня світ побачить нова книга Боба Вудворта. Вона про закулісся адміністрації Джо Байдена. І, впевнений, нам вона не дуже сподобається. Однією з перших її прочитали журналісти CNN.

Вудворд пише, що команда національної безпеки Байдена в певний момент вважала, що існує реальна загроза, 50% ймовірність того, що путін використає ядерну зброю в Україні.

Байден критикував дії колишнього президента Барака Обами щодо вторгнення путіна в Крим у 2014 році, зробивши висновок, що «Барак ніколи не сприймав путіна серйозно».

Ну і ось...

"Незважаючи на неодноразові попередження, президент України Володимир Зеленський відкинув ідею про те, що путін справді вторгнеться, навіть після того, як віце-президент Камала Гарріс сказала йому під час зустрічі в лютому 2022 року на Мюнхенській конференції з безпеки, що вторгнення неминуче.

Гарріс сказав Зеленському, що йому потрібно «почати думати про такі речі, як наявність плану наступності для управління країною, якщо вас схоплять, уб’ють або не зможете керувати». Після зустрічі, пише Вудворд, Харріс сказала, що хвилювалася, що вона бачить його востаннє".

Изображение

Одними з перших книгу прочитали журналісти CNN. Їх матеріал можна прочитати за посиланням:

https://edition.cnn.com/2024/10/08/poli ... yahu-trump

"Текст дня". Про нову книгу Боба Вудворта - "Війна" - де він, зокрема, розповідає про те, як насправді адміністрація Джо Байдена проявила себе під час вторгнення рф в Україну.

*Звідки США дізналися про підготовку рф до наступу на Україну?
*Чому Камала Гарріс подумки прощалася із Володимиром Зеленським?
*Наскільки була великою загроза ядерного удару по Україні?

Ядерна зброя, розвідувальна скарбниця, прощання Гарріс та інші інсайди російсько-української війни

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 09 окт 2024, 02:28

І ще деякі моменти з книги

Зростаюче розчарування президента США Джо Байдена в прем’єр-міністрі Біньяміні Нетаніягу за рік, що минув з початку війни в Газі, ні для кого не було секретом.

Глибина його розчарування була оголена в уривках з книги, що готується до видання, легендарного журналіста Боба Вудворда «Війна», присвяченої відносинам Байдена з іноземними лідерами.

«Цей сучий син, Бібі Нетаніягу, він поганий хлопець. Він поганий, трясця його матері, хлопець», — сказав Байден приватно цієї весни, за даними CNN.

У витягах, які з’явилися за тиждень до виходу книги, детально описуються розбіжності Байдена і Нетаніягу щодо майбутнього вторгнення Ізраїлю в Рафіах цієї весни, а також активізація ізраїльської політики щодо високопоставлених чиновників іранських проксі, таких як Фуад Шукр з «Хезболли».

«Яка ваша стратегія?» запитав Байден у Нетаніягу під час телефонної розмови в квітні. «Ми повинні увійти в Рафіах», — відповів Нетаніягу.

«Бібі, у вас немає стратегії, — відповів Байден, а пізніше сказав своїм радникам: «Я знаю, що він збирається щось зробити, але я стримую його, кажучи йому «нічого не робити».

Вудворд пише, що після того, як Ізраїль увійшов у Рафіах, Байден приватно сказав про Нетаніягу: «Він чортів брехун». Тим не менш, США публічно і приватно заявили, що Ізраїль взяв до уваги поради Вашингтона при проведенні операції в Рафіаху, відмовившись від повномасштабного вторгнення в густонаселене місто.

Коли через кілька місяців, наприкінці липня, Ізраїль в результаті авіаудару по Бейруту вбив Шукра, Байден, як повідомляється, крикнув: «Бібі, якого біса?»

«Ви знаєте, що Ізраїль у всьому світі все більше сприймається як держава-ізгой», — сказав Байден Нетаніягу.

Нетаніягу відповів, що метою був «один з провідних терористів», додавши: «Ми побачили можливість і скористалися нею».

«Чим сильніше ви б’єте, тим успішніше ви будете вести переговори», — сказав він. Розмова відбулася в той момент, коли Нетаніягу продовжував торпедувати одну з найчутливіших дипломатичних спроб Байдена досягти угоди про звільнення заручників і припинення вогню.

Публікація витягів відбулася менш ніж за місяць до президентських виборів у США, і чиновники адміністрації Байдена все більше змиряються зі своєю обмеженою здатністю впливати на дії Нетаніягу та Ізраїлю. Замість того, щоб домагатися негайного 21-денного припинення вогню в Лівані, вони сподіваються, що реакція Ізраїлю на недавню атаку Ірану балістичними ракетами буде пропорційною і не буде спрямована проти іранських ядерних та нафтових інтересів.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 12 окт 2024, 01:32

У нас є тема про божевільний світ і це треба було б розмістити там, але це відбувається в США і мова про діючих американських політиків.
:crying:
Нещодавно десь почув чи прочитав, що в США приблизно 40 відсотків американців вірять у конспірологію. :reyes: Зато тепер зрозуміло звідки взялися такі марджорі в конгресі США.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 12 окт 2024, 02:41

Кампанія Дональда Трампа зробила запити щодо надання військових літаків для перевезення кандидата в президенти від республіканців під час останніх тижнів передвиборчої кампанії. Також штаб Трампа просить про обмеження польотів над його резиденціями та мітингами, розміщення куленепробивного скла у семи ключових штатах і забезпечення низки військових транспортних засобів для пересування Трампа.
Про це пише The Washington Post з посиланням на джерела.

Зазначається, що запити є винятковими та безпрецедентними — жоден кандидат у президенти в недавній історії не був перевезений на військових літаках перед виборами. Однак ці запити були зроблені після того, як радники Трампа отримали брифінги, в яких уряд заявив, що Іран досі активно планує його вбити. Радники Трампа висловлюють занепокоєння щодо можливих атак дронів і ракет.

Речник Секретної служби Ентоні Гульєльмі заявив, що Трамп отримує найвищий рівень захисту.

"Допомога від Міністерства оборони регулярно надається для захисту колишнього президента, включаючи підрозділи знешкодження вибухонебезпечних предметів, кінологічні підрозділи та повітряний транспорт", — сказав Гульєльмі.
Секретна служба також запроваджує тимчасові обмеження польотів над резиденцією колишнього президента та під час його подорожей.

Крім того, колишній президент отримує найвищий рівень технічних засобів безпеки, включаючи безпілотні літальні апарати, системи протидії дронам, балістичний захист та інші передові технології.

Високопоставлені представники США заявили, що навряд чи кампанії Трампа нададуть військові літаки на основі наявних розвідданих.

Один з чиновників заявив, що інші запити розглядаються, але існують обмеження на кількість місць, де Секретна служба може розміщувати куленепробивне скло одночасно, і це скло вже надається для мітингів Трампа.

Офіційні особи США висловили розчарування з приводу того, що кампанія Трампа зробила публічними заяви, які, на їхню думку, політизують брифінги щодо Ірану.

Як пише видання, опонентка Трампа, віцепрезидент Камала Гарріс, отримує захист від Корпусу морської піхоти США як віцепрезидентка і літає на військовому літаку Air Force Two.

Немає доказів, що Іран причетний до будь-якої з двох нещодавніх спроб замаху, але ФБР не виключає такої можливості. Американська розвідка визначила, що лідери Ірану шукають спосіб помститися посадовцям США, зокрема Трампу, якого вони вважають відповідальним за вбивство іранського генерала Касема Сулеймані у 2020 році. Однак можливості Ірану завдати удару на території США є обмеженими.

ФБР відмовилося коментувати поточні розслідування.

Адміністрація Байдена попередила уряд Ірану про те, що будь-яка спроба замаху на Трампа буде вважатися актом війни.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 12 окт 2024, 03:09

У Байдена спитали про проханяТрампа. Байден і Камала проводили брифінг щодо реагування уряду на урагани, але журналісти спитали і про Трампа.

ЖУРНАЛІСТ: Пане президенте, чи схвалите ви прохання пана Трампа використовувати військову авіацію на завершальних етапах кампанії?

ПРЕЗИДЕНТ: Вибачте?

Чи схвалите ви прохання пана Трампа використовувати військову авіацію на останніх етапах кампанії?

ПРЕЗИДЕНТ: Поки що він не попросить F-15. Ні, я жартую.

Послухайте, я наказав департаменту надати йому все — все, що він просить — в будь-що інше, так як — якби він був чинним президентом, надати все, що йому потрібне. Якщо це підходить під цю категорію, це нормально. Але якщо ні, йому не слід цього робити.

https://www.whitehouse.gov/briefing-roo ... nd-helene/

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 13 окт 2024, 13:06

Годный ролик.. рекомендую!!

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 14 окт 2024, 04:05

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Перижняк
Младший лейтенант
Младший лейтенант

А что там у пиндосов?

Где Александр Перижняк » 14 окт 2024, 07:19

Камала трампистка?
Такую гепотезу выдвигают некоторые политики и политологи .
Они считают что Харрис придя к власти будет делать то что завлял Трамп .
Пример : Трамп говорил о выходе США из локальных конфликтов .
Байден вывел войска из Афганистана.

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 14 окт 2024, 23:01

США решили выводить войска из Афгана как раз при Трампе. Администрация Байдена просто не отменила это решение.

Александр Перижняк
Младший лейтенант
Младший лейтенант

А что там у пиндосов?

Где Александр Перижняк » 17 окт 2024, 14:52

Влад Бевх, так то так .
Но почему решила не отменять?
Оппозиция следует тому что пообещал Трамп..
На тот момент демократы были в оппозиции.
Очевидно решение о выводе популярно в народе.
Будет думаю Камала она женщина у них сейчас популярно гендерное равенство.
Трамп стар консервативен ..
Хотя некоторые его шаги в политике ...несколько новаторские когда он полетел в Северную Корею

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 17 окт 2024, 20:50

Александр Перижняк, Чем больше разгорается война в Израиле - тем меньше шансов у женщины стать президентом США. Гендерное равенство это все наносное - а война как ситуация опасности и выживания - нужен мужчина лидер.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 17 окт 2024, 23:56

Александр Перижняк писал(а):
17 окт 2024, 14:52
Хотя некоторые его шаги в политике ...несколько новаторские когда он полетел в Северную Корею
А результат який?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 18 окт 2024, 04:45

Warisdeath, результат общения трампа с кимом - при правлении трампа война между кореями не случилась. А сейчас кндр взорвала мосты и там готовится эскалация - вот она заслуга демпартии сша.

кндр не подписала договор о запрете ядерного оружия и имеет полное законное право его производить - но на нее наложили санкции
индия и пакистан тоже не подписали имеют ядерное оружие и против них нет санкций
это двойные стандарты какие-то

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Из жизни разных стран»