Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)
Ответить

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 окт 2024, 00:27

Заїхав провідати побратима в госпіталь сьогодні. Розповів дічину: в сьомій ранку їх всіх ампутантів підняли та вивезли на майданчик перед поліклінікою...

І до восьмої години вони на холоді (наголошую – сьома ранку, на вулиці плюс дев'ять по цельсію!) чекали найвеличнішого верховного головнокомандувача. Куталися в плєди, аби дочекатися і не задубнути.

Той виступив перед ними на камеру і поїхав собі. Навіть не підійшовши до поранених бійців

Тобто, по факту відвідав та привітав, а по суті відбулося чергове шоу 95 Кварталу заради красивої картинки в новинах

Кажуть, минулого року була схожа історія, що підійти до поранених хлопців, потиснути руки (якщо є) або торкнутися плеча та сказати слова вдячності – для Сонцесяйного проблема з глобальних. Одну палату взагалі проігнорував.

Подібне чергове приниження захисників в святковий день, схоже, стало традицією. Пацани, які втратили руки та ноги на фронті, мерзнули годину заради... Чого? Відосіка?

Шо блін за хєрня???

Тім Златкін

Изображение Изображение Изображение Изображение

Якщо чесно, то я дуже сподівався на те, що ця історія вигадана. Або все перевернули з ніг на голову, переплутавши фото та події. Або ще щось. Що завгодно окрім того, що можна підкреслити однією фразою… «Та це ж якийсь ПИЗД@ЦЬ».

Відкрив сайт Офісу президента. Подивився офіційні фотографії. І стало зрозуміло, що ні… не вигадано нічого. Сидять хлопці на візочках. Закутані в ковдри бо на вулиці на травень місяць і слухають потужну річ найвеличнішого полководця сучасності. Скільки вони в тих візочках чекали, коли приїде, а потім вже прийде ВІН, можна тільки здогадатись?!

Військові.
На візочках.
Сидять.
Чекають.
Коли їм двинуть потужну річ.

Хер його знає, як до цього відноситись. У мене з нормальних слів, тільки «в» і «на». Цікаво просто, а хтось з цих, поважних та потужних сидельців Банкової в курсі, про щоденні побутові умови в яких лікуються бійці? Мається на увазі ті, хто не може пересуватись без сторонньої допомоги? Чи є в їх відділеннях зручні інклюзивні душові? Із гарячою водою? Ну щоби можна було ПРОСТО помитися. І не просто також. Хоч щодня приймати душ, тому що це люди! Живі люди. Які на війні прикривали та прикривають вас. Підніміть свої потужні дупи, приїдьте в шпиталь без попередження, та зазирніть в кожну шпарину кожного відділення. Щось мені підказує, хтось буде, мʼяко кажучи здивований. А у когось можуть захитатися погони… І за це, хлопці вам скажуть, дякую.

Саме це важливо! Надважливо, бл@дь! А не ваші виступи а-ля постсовкове 9 травня. Бо за день до свята ветерани нах@й нікому не були потрібні. І наступного дня після свята, також!

p.s. На коліно перед хлопцями, (як кривлявся на стадіоні), хоч став? Чи всі понти так і залишились на тому стадіоні?

Шалений Кіт
За это сообщение автора Warisdeath поблагодарил:
Александр Перижняк
Рейтинг: 8.33%
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Перижняк
Старший сержант
Старший сержант

Украина-реалии New

Где Александр Перижняк » 03 окт 2024, 06:40

dnepr7, светофоры с кнопками были ещё в 80-х.
Соборная огромные пробки .
Нужно делать какие то транспортные развязки,чтобы разгрузить центр.
Метро ..много вопросов.
Пешеходные улицы тоже знак вопроса .
Короленко например .
За это сообщение автора Александр Перижняк поблагодарил:
dnepr7

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Перижняк
Старший сержант
Старший сержант

Украина-реалии New

Где Александр Перижняк » 03 окт 2024, 11:16

dnepr7, плавать ?
Но холодно уже ..
Вода ж холодная .
Вы крепкий .
Как это песня польская была :
Парни крепки як сталь

Влад Бевх
Полковник
Полковник

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 04 окт 2024, 03:05

Александр Перижняк писал(а):
03 окт 2024, 11:16
dnepr7, плавать ?
Но холодно уже ..
Вода ж холодная .
Вы крепкий .
Как это песня польская была :
Парни крепки як сталь
Да холодно но это не повод отказываться от плаванья. Я свое типа моржевание начал примерно 15 лет назад просто ходил через день на реку купаться ходил летом продолжил ходить осенью и зимой - тогда крайний заплыв был 12 декабря шел снег на воде была корка льда тонкая пару мм может быть - я окунулся с головой нырнул вышел встал на пенопластовую пластину чтобы ногам небыло холодно от земли и стоял высыхал - потом я решил поправить волосы и моя рука застряла в них - оказалось что на мокрых волосах намерзли сосульки. В этом году делаю по этому же принципу хожу через день сегодня было холоднее чем прошлый раз. И да я не один такой - прошлый раз приходили 2 мужика 40+ купались - сегодня один тоже купался. Конечно не массовое явление но присутствует.

Это для здоровья полезно закаляет волю и типа вроде лимфу разноняет чтобы не застаивалась (?). Однозначно бодрости добавляет.
За это сообщение автора dnepr7 поблагодарил:
Александр Перижняк
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Перижняк
Старший сержант
Старший сержант

Украина-реалии New

Где Александр Перижняк » 04 окт 2024, 06:43

dnepr7, в 90-е я тоже такое делал .зимой .но сейчас не рискну..брр холодно
За это сообщение автора Александр Перижняк поблагодарил:
dnepr7

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 04 окт 2024, 15:45

Влада живые своє краще життя.
І буде воювати до останнього вкраінчика.
Владу можна зрозуміти.
Вкраінчиків не можна.
Самі ж в 2019 на реально чесних демократичних виборах проголосували за свою смерть і національне самогубство - а зараз смикаються під клієнтом.
162407 - Украина-реалии New
За это сообщение автора Влад Бевх поблагодарил:
Warisdeath

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 04 окт 2024, 17:36

Продовження.
162410 - Украина-реалии New
162411 - Украина-реалии New
Warisdeath

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 окт 2024, 03:14

І що з того? Ну, показали нам в черговий раз веселі, насправді ні, картинки. І що? Скільки ми їх вже бачили? А скільки ще побачимо? Хоч один герой цих картинок отримав покарання? Так ото ж...

П.С.
Мене ця лікарка з її сином з пенсійного фонду вкурвила найбільше за всіх інших з усієї корупційної когорти. Не знаю чому, але чомусь ця історія аж занадто разозлила. Їх же багато було у нас, і, нажаль, ще багато є і буде, але оприлюднені цифри цієї Крупи ошелешили і вибісили.
За это сообщение автора Warisdeath поблагодарили (всего 2):
Александр Перижнякdnepr7
Рейтинг: 16.67%

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 05 окт 2024, 14:36

І це всього лиш обласна лікарка. Навіть не голова області адміністрації чи його зами. Скільки ж снопів грошей в тих чиновників які крадуть на республіканському рівні. Я тепер вірю статті в «політико» що Зеленський особисто збагатився з 40 мільонів які мав до президентства до більш ніж півмільярда. Пропорція до обл лікарки якраз приблизно така.
Warisdeath

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Перижняк
Старший сержант
Старший сержант

Украина-реалии New

Где Александр Перижняк » 05 окт 2024, 15:54

Она не Влада просто сидела на потоке .
Все комиссии влк втэк всегда были местом хлебеным.
Сейчас за них так сказать немного взялись ..
Потому что много скандалов .
За это сообщение автора Александр Перижняк поблагодарили (всего 2):
Warisdeathdnepr7
Рейтинг: 16.67%

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 06 окт 2024, 01:30

ЇЇ затримали. Що з цього вийде, час покаже. Пишуть, що її можуть посадити на термін до 10 років з конфіскацією майна.

(Я ставлю на те, що у неї все буде гуд, але побачимо).

А от що з тими, хто пройшов комісію? Їх же треба перевірити по новому. Напевно у неї були списки цих людей, списки ухилянтів. Адже ці люди такі самі злочинці, як і вона. А, навіть, якщо і не було окремого списку, то все одно зафіксовані всі у лікарні. Але є великий сумнів, що хтось буде їх по новому перевіряти.

І саме головне.
Зрозуміло, що вона цим займалася не одна сама по собі. Хтось її кришував, з кимось вона ділилася. І цей хтось точно не в Хмельницькому, точніше не тільки в Хмельницькому, а і в Києві теж. Десь недалеко від Банкової і Грушевського. І таких тетянок з МСЕКу по всій країні аж гай гуде.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 06 окт 2024, 02:13

Засновник Ajax Systems і член Ради з питань підтримки підприємництва в умовах воєнного стану при президентові ("Рада семи") Олександр Конотопський розкритикував законопроєкт №11416д про підвищення податкових ставок.
Изображение

Цей допис Конотопського у фейсбуці також підтримав іще один член "Ради семи" Артем Бородатюк, засновник рекрутингової компанії Netpeak Group.

Раніше, в серпні, Конотопський заявляв, що ні бізнес, ні громадяни України не готові до підвищення податкових ставок, і замість підвищення їх, навпаки, варто було б знизити.

Тоді проти законопроєкту висловився ще один член "Ради семи" - співзасновник monobank Олег Гороховський. Він виступив за скорочення програм підтримки бізнесу замість підвищення податків для малих і середніх підприємств і запропонував розпочати боротьбу із зарплатами в конвертах і несплатою податків великим бізнесом.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 06 окт 2024, 02:18

А списки все-таки були і наче їх вивчають. О як!

Державне бюро розслідувань у межах досудового слідства вивчає списки "ухилянтів", які знайшли під час обшуків у робочому кабінеті керівниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи Тетяни Крупи. У них, повідомляють у відомстві, були зазначені прізвища та фіктивні діагнози.
Про це Суспільне Хмельницький розповіла речниця теруправління ДБР у Хмельницькому Катерина Герасімук.

Суспільне Хмельницький поцікавилася в адвокатки Наталії Свірневської, що може загрожувати тим, хто зазначений у списках "ухилянтів".

За її словами, тих, хто там вказаний, мають знайти та перевірити органи досудового розслідування.

"Треба буде встановлювати, правильний чи неправильний вказаний діагноз. Під час допиту повинні з'ясувати, чому людина звернулась у МСЕК. Можна перевірити, чи зверталась вона раніше за такою допомогою. Якщо доведуть, що діагноз неправильний, то будуть досліджуватися питання, як вдалось знайти людей, які погодились його встановити", — зазначила адвокатка.

Наталія Свірневська пояснила, якщо буде доведено, що у людини зі списку неправильний діагноз, який "встановлений" з метою ухилення від мобілізації, їй може загрожувати відповідальність за статтею 336 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до п'яти років.

Адвокатка розповіла, якщо органи досудового розслідування встановлять, що крім цього, були надані гроші за те, щоб отримати діагноз, який би давав підстави на відстрочку чи на те, щоб не служити в ЗСУ, то такі дії можуть кваліфікуватися за статтею 369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

"Будуть з'ясовувати, чи їх змусили дати хабар, чи вони самі його пропонували. Від цього залежатиме не тільки кваліфікація, але й міра покарання", — пояснила Наталія Свірневська.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 06 окт 2024, 07:00

Warisdeath писал(а):
05 окт 2024, 03:14
І що з того? Ну, показали нам в черговий раз веселі, насправді ні, картинки. І що? Скільки ми їх вже бачили? А скільки ще побачимо? Хоч один герой цих картинок отримав покарання? Так ото ж...

П.С.
Мене ця лікарка з її сином з пенсійного фонду вкурвила найбільше за всіх інших з усієї корупційної когорти. Не знаю чому, але чомусь ця історія аж занадто разозлила. Їх же багато було у нас, і, нажаль, ще багато є і буде, але оприлюднені цифри цієї Крупи ошелешили і вибісили.
Это не борьба с коррупцией. Это закрывание окна для ухилянтов сделать себе липовые доки - чтобы ВСЕХ отправить на войну.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 09 окт 2024, 02:51

Изображение
Хм :hm:
УП в принципі більш-менш лояльні до Банкової. Ну, може і не те, щоби лояльні, але це одне з тих українських ЗМІ, які тісно співпрацюють з ОП, і раптом така заява. Цікаво, це правда, чи це гра?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 10 окт 2024, 13:40

Аналіз від Ніна Южаніна:

Законопроєкт 11416-д про підвищення податків прийнято. ☹️

🙋‍♀️ За проголосували 247 нардепів (слуги, колишня ОПЗЖ, «За майбутнє», «Довіра»).

Які зміни на нас чекають:

🔸 підвищення з дня набрання чинності законом ставки військового збору з 1,5% до 5% для найманих працівників (для військовослужбовців ЗСУ, СБУ, СЗР, ГУР МО, Нацгвардії, прикордонників, УДО та ДССЗЗІ ставку залишили 1,5%, та залишили звільнення для тих, хто виконує бойові завдання);

🔸 ⁠встановлення з 1 жовтня 2024 року військового збору для всіх ФОПів І, ІІ й ІV груп у розмірі 10% від 1 розміру мінімальної зарплати (тобто 800 гривень щомісяця);

🔸 ⁠встановлення з 1 жовтня 2024 року військового зборув розмірі 1% від доходу для всіх ФОПів та юросіб ІІІ групи єдиного податку;

🔸 повернення до щомісячної замість квартальної об’єднаної звітності з ПДФО, ВЗ та ЄСВ з 1 січня 2025 року;

🔸 збільшення ставки податку на прибуток для банків до 50% за 2024 рік;

🔸 збільшення ставки податку на прибуток для фінансових установ (крім страховиків) з 2025 року;

🔸 встановлення щомісячних авансових внесків з податку на прибуток (якщо власник юрособа) та ПДФО (якщо власник фізособа) для кожної АЗС у розмірі від 30 до 60 тис. грн;

🔸 прив’язка авансових внесків з податку на прибуток для обмінників до євро;

🔸 збільшення на 14% мінімального податкового зобов’язання для с/г земель та встановлення мінімальної суми такого зобов'язання за 1 га (1400 гривень для ріллі);

🔸 втрата спрощеної системи для IV групи, якщо борг по мінімальному податковому зобов'язанню понад 2 квартали;

🔸 підвищення ставки рентної плати на видобуток щебню, піску та каоліну;

🔸 збільшення мінімальних роздрібних цін на вина і виноробну продукцію (коньяки та вермути) на 50%;

🔸 звільнення від оподаткування коштів, нарахованих за програмою «Національний кешбек»;

🔸 звільнення від ПДФО іноземної допомоги, яку отримують громадяни в інших країнах по тимчасовому захисту (за 2022, 2023 та наступні роки до кінця воєнного стану).

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Ответить