Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Так это же с вас все началось.. вы заставили немцев испытывать чувство вины и каяться.
От зараз Ви аж дохера як утрірували.
Ні, ну точно євреї не винні у тому, що колись у Європі з'явився той, хто їх знищував.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Не виноваты, конечно. Но не весь немецкий народ же их уничтожал - 99% жителей Рейха даже не подозревали о существовании концлагерей где-то на Востоке.. но каяться заставили всех!! И вот маятник, который качнули евреи, закономерно полетел в другую сторону.. так что возмущаться по поводу современной немецкой толерастии не нужно, особенно евреям..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
99% жителей Рейха даже не подозревали о существовании концлагерей где-то на Востоке.. но каяться заставили всех!!
Та Ви шо? А їм що, вухи заклало? Читати розучилися, зір пропав? Вони оглохли, осліпли, оніміли одночасно, чи що?
З такою позицією, як Ви зараз озвучуєте, можна потім і росіян виправдовувати.
Не треба оці всі ля-ля. А то Ви, якось, самі для себе вирішить перш за все. То Ви звинувачуєте європейців у лівацтві перед мусульманами та чорношкірими, то виправдовуєте у геноциді євреїв. Якийсь дисбаланс виникає.
П.С.
У Ліона Фейхтвангера в "Сім'я Оппенгеймів" дуже хорошо описано, як прості жителі нічого не знали. У Ремарка теж про це багато написано. А у Ентоні Бівора навіть задокументовано.
Ага, вірю, що вони не чули, не бачили, не знали. Так само, як і росіяни зараз.
Никакого дисбаланса.. да, не знали!! Да, уши позакладовало!! У нас в век интернета не знаешь, что делается в соседнем районе города, а тогда ничего вообще не было.. кроме официальных газет и слухов..
И мысль моя не в оправдании геноцида, а о том, что вольно или невольно лягло в основу, из чего выросла современная немецкая толерастия.. вот такой вот исторический парадокс - последствия казалось бы праведных вещей могут быть довольно неожиданными..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
(С)
В контексті заяв Польщі, що вони не будуть готувати українських воїнів в Україні і не буде збивати ракети і шахеди, що летять над її територією, дозволю собі певне розмірковування.
Польща не сприймає і ніколи не сприймала Україну як друга і не бажала нам посилення. Польщі не потрібна сильна Україна, яка стане конкурентом за лідерство в Центрально-Східній Європі. Їй вигідно, щоб ми були як буфер проти Росії, але щоб не були міцними і процвітаючими.
Саме цим і пояснюється така потужна допомога нам з боку Польщі у 2022. Вони боялися, що ми не встоїмо і вони будуть наступними. Коли стало ясно, що ми втрималися, почалися зернові блокади, волинські різні і тепер-от оце.
Але проблема Польщі в тому, що вона дуже вузькоглядна у своїй зовнішній політиці і в українському питанні зокрема. Так було і на початку ХХ століття, коли вона, попри те, що їй була вигідна українська держава, заключила сепаратний мир з більшовицькою Росією. Так було і в козацьку добу в часи гетьмана Виговського - замість рівноправно домовитися, сейм не ратифікував Гадяцьку угоду і цим остаточно запоров шанси Виговського утриматися при владі. Після чого розпочалася доба Руїни, яка знищила Гетьманщини і послабила Польщу. Так є і зараз, коли тенденції на фронті набувають дуже загрозливих рис, а польське керівництво і досі вдає, що ми в ситуації 2023 року в очікуванні контрнаступу і треба придумати, як послабити Україну, аби вона, не дай Боже, не стала надто сильною після перемоги
Поляки традиційно просирають усі полімери в стосунках з українцями, а потім так само традиційно потрапляють під російську окупацію (або ж у ситуацію радянської квазідержавності). Хотілося б сподіватися, що вони зуміють вийти із цього зачарованого кола. Але для цього треба прийняти той факт, що Україна мусить стати сильною і успішною, можливо навіть успішнішою за них самих. І самій же Польщі від цього буде тільки краще.
Хто вимагає арешту Путіна в Монголії. Існування ЄС під питанням. Мертвий Лавров | Павло Клімкін
Ножі й мачете призначалися для "вбивства і каліцтв", заявили правоохоронці.
Супт Алекс Хаус, який розслідує злочини із холодною зброєю, твердить, що ножі й мачете "не мають іншого застосування", окрім збройового.
"Якщо подивитись на їхній дизайн... ціль - вбивати й калічити", - заявив він в інтерв'ю ВВС.
Вперше зомбі-ножі й мачете заборонили в Британії 2016 року, але 24 вересня в Англії та Уельсі набуде чинності нова, ширша заборона.
Володіти, купувати, виготовляти чи транспортувати такі типи ножів тягнутиме за собою кримінальну відповідальність – аж до 4 років позбавлення волі.
А доти поліція просить власників добровільно здати ножі до поліцейської дільниці і пропонує за це винагороду в 10 фунтів (540 грн) за ніж.
Крім того, ножі не перевірятимуть на наявність відбитків пальців. У поліції наголошують: тому, хто здає ножі, немає чого боятися. Саме тому проєкт ще назвали "амністією зомбі-ножа".
Зброю подрібнять, а її метал переробить спеціалізована компанія.
"Це абсолютно точно врятує людські життя", - переконаний Алекс Хаус.
Різанина стала звичним явищем
За останні десятиліття злочинність із застосуванням ножів у Британії зросла.
Згідно з офіційними даними, 2023 року близько 247 людей загинули від ножа чи гострого предмету, причому багато жертв були неповнолітніми.
2023 року тільки в Лондоні внаслідок ножових нападів загинули 18 підлітків.
У липні цього року Британію сколихнув напад молодого чоловіка на танцювальну студію в місті Саутпорт. Від ножових поранень померли три дівчинки віком 6, 7 і 9 років, ще восьмеро дітей і двоє дорослих дістали поранення.
На початку серпня в східному Лондоні дорогою додому з роботи був смертельно поранений ножем водій автобуса.
Минулого місяця неповнолітній Раїс Нібіл та його спільник опинились за гратами за вбивство Омара Хана в Лутоні.
2023 року Нібіл купив через інтернет 79 ножів і мачете в компанії DNA Leisure. Для цього 16-річний підліток скористався посвідченням члена своєї родини.
Ще один інцидент стався в листопаді 2022 року в Ньюкаслі, коли на 14-річного Гордона Голта напали двоє підлітків з мачете. Під час бійки хлопець загинув.
Посилення заборони має свої мінуси, і, на думку поліції, може призвести до "розквіту чорного ринку".
Детектив-інспектор Грем Ньютон з відділення з боротьби з бандитизмом вважає, що, хоча зміна закону про "зомбі-ножі" заслуговує на схвалення, але "знайдуться люди, які намагатимуться отримати злочинну вигоду з цього".
Ньютон пообіцяв, що детективи будуть такі ж "винахідливі" у спробах зловити нелегальних продавців, як і самі продавці.
"Потрібно знищувати поширення ножів у самому зародку, а потім зупинити насильство на вулицях", - зазначив правоохоронець.
Номери телефонів та IP-адреси порушників правил Telegram можуть бути розкриті на запит правоохоронців, - Павло Дуров
Эстония, Литва и Латвия намерены обратиться к Евросоюзу с просьбой о финансовой поддержке строительства бункеров и укреплений на границах с Россией и Беларусью в рамках проекта "Балтийская линия обороны".
Популярный в Германии левый политик Сара Вагенкнехт снова выступила в защиту Путина
Основательница популярной в Германии партии своего имени Bündnis Sahra Wagenknecht (BSW) регулярно оправдывает политику Владимира Путина и под предлогом угрозы третьей мировой призывает побудить Украину к переговорам.
Этой же линии она придерживалась в ходе последнего появления на федеральном телеканале ZDF. В ходе дискуссии о войне Вагенкнехт заявила:
«Блокируя все варианты переговоров, мы продлеваем войну, а это не морально!».
Аргумент об оккупации Путиным украинских территорий она парировала сравнениями с США и НАТО:
«Соединённые Штаты всё ещё оккупируют нефтяные поля Сирии...» и «когда НАТО бомбило Сербию, это тоже было неприемлемо!».
По мнению Вагенкнехт, поддерживая Украину поставками вооружений, текущее правительство увеличивает риск вовлечения Германии в войну. Раздосадованный ведущий ток-шоу Маркус Ланц напомнил недавнее высказывание Дмитрия Пескова о том, что «реальных предпосылок для урегулирования конфликта на Украине мирными средствами пока не прослеживается» и только благодаря помощи Запада Украина «все ещё существует». Вагенкнехт невозмутимо возразила:
«В прессе неоднократно сообщалось, что Кремль и Путин предложили переговоры».
Дискуссия закончилась утверждением Вагенкнехт, что Путин не выведет войска из Украины, и поэтому «нужно пойти на компромисс».
BSW заслужила в немецких СМИ репутацию пророссийской и левопопулистской партии. Однако согласно последним опросам, на выборах в парламент за неё готово проголосовать 8% избирателей. Для многих из них решающий аргумент в пользу BSW — позиция Вагенкнехт по войне в Украине.
@BILD_Russian