Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 01 июн 2024, 01:38

Bikini писал(а):
31 май 2024, 22:03
Длинные нептуны долетели до Темрюка.
Український безпілотник та Нептун атакував нафтобазу в порту Кавказ Краснодарського краю
В нас є додаткова інформація про знищенню російської логістики на переправі «Керч-Кавказ».

Це була частина багатоденної операції, яку проводили Сили оборони України спільно з СБУ

За попередньою інформацією, було завдано комплексного удару по підстанціях і мережах електропостачання, а також запасах світлих нафтопродуктів у Краснодарському краї рф.

Спочатку Сили оборони завдали ракетного удару по двох поромах, які курсували до порту «Кавказ» і використовувалися для військової логістики агресора. Потім дрони СБУ уразили електропідстанції, що постачають електроенергію безпосередньо на Кримський півострів та до акваторії Керченської протоки, включно з портами.

Власне, цієї ночі СБУ спільно з ВМС ЗСУ завдали удару по перевалочній нафтобазі в морському порті «Кавказ». Через неї світлі нафтопродукти йшли в Крим. Після ефективного відпрацювання, спалахнула масштабна пожежа, яку було видно навіть із супутника.

Супутникові знімки наслідків удару по порту "Кавказ" цієї ночі.

Згідно з зображеннями, ушкоджень зазнала частина нафтового термінала. З останніх знімків зрозуміло, що з акваторії порту прибрали великі судна.

За вантажообігом порт "Кавказ" – п'ятий у Росії та другий у Чорноморсько-Азовському басейні після Новоросійська.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 01 июн 2024, 02:19

Сага про Форсайтів Білгород :playboy:

Вчора :rolleyes2:
Изображение

Мэрия Белгорода распространила видео награждения. Судя по записи, награждение прошло 30 мая в рамках XV салона «Комплексная безопасность — 2024». Название конкурса звучит на видео, при этом в сообщении пресс-службы мэрии оно не упоминается. Белгород стал лучшим в номинации «Предупреждение ЧС», пишет издание «Белновости».
Мэрия Белгорода в своем телеграм-канале сообщила о победе в конкурсе между двумя сообщениями о ракетной опасности в Белгородской области.

На сайте Всероссийского научно-исследовательского института по проблемам гражданской обороны и чрезвычайных ситуаций МЧС России, выступавшего координатором проекта, сказано, что цель конкурса — «оценка устойчивости муниципальных образований к ЧС… выявление лучших практик по обеспечению безопасности».

Зараз :smile:
Изображение
(Цей Харченко, це журналіст працівник РИА-Новости)
Изображение

Изображение

Наші пишуть :pleasantry:
Изображение
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 02 июн 2024, 00:48

Bikini писал(а):Медвед пугает :ck:
Изображение Изображение
В эту игру можно играть вдвоем.. ;)

США проведут пуск двух межконтинентальных баллистических ракет Minuteman III, чтобы проверить готовность и точность ядерных сил.

В сообщении командования космических сил подчеркнули, что Россия предупреждена о запусках, которые состоятся 4 и 6 июня.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Lumen » 02 июн 2024, 18:21

Bikini, "переходим к обороне" :wink:
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 03 июн 2024, 00:41

От до чого цей його спіч? Тупорилі імбецили з мізками амьоби. Одне єдине питання треба самому собі поставити: "Зачем всё это? Что мы делаем в этой мясорубке?"
Ні, воно записує жалібне відео. Не юнак, дорослий. Каже, що контрактник. Ну так хєра ти сковчиш, раз ти сам підписався на це? "Нам сказали, что мы на границу пойдём только". Мляяяяяяя, ти, що прикордонник? Якого хєра тобі робити на кордоні?
:bt:
Інфузорії, без натяку на розвиток. Агресивні, тупорилі ніщо.

Жаліється воно.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 04 июн 2024, 00:20

Дружини мобілізованих на СВО стояли навколішки перед Міноборони РФ, але міністр до них так і не вийшов.

Изображение Изображение Изображение Изображение

"Участницы акции жаловались на обращение с солдатами, проблемы на службе и бессрочный характер мобилизации. В ответ вышедший к ним офицер (предположительно, это был полковник Александр Борисенко) сказал, что для того, чтобы мужчины могли вернуться домой, нужен указ, которого нет. 

Женщины вынуждены были уйти ни с чем", - пише тг-канал ASTRA.

:mail:
Цікаво, а коли відправляли, то який у них був настрій?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 04 июн 2024, 00:24

Ауслендер, як завжди гарно!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 04 июн 2024, 01:37

Видання Kyiv Post опублікувало ексклюзивне відео, як спецназ Головного управління розвідки Міноборони України знищує російські військові об'єкти та найманців у районі Голанських висот у Сирії. Відео датовано березнем 2024 року.

Джерела видання розповіли, що з початку року сирійські повстанці, які діють проти режиму Башара Асада, за підтримки українських бійців завдали численних ударів по об'єктах російського військового угрупування у Сирії.
Активні бойові дії тривають на півдні країни, зокрема на Голанських висотах, де зараз зосереджені російські війська.

Джерело Kyiv Post на умовах анонімності повідомило, що ведуться постійні обстріли блокпостів, опорних пунктів, піших патрулів, колон військової техніки та інших об’єктів.

Ці атаки включають використання реактивних гранатометів і саморобних мінометів «Тараб» для атаки на оборонні позиції, а також те, що схоже на командні дроти або радіокеровані саморобні вибухові пристрої (СВУ), атакує транспортні засоби, включно з мікроавтобусом, який рухався на високій швидкості по магістралі дороги, а також піші патрулі противника.

Що український спецназ робить у Сирії?

Втручання Росії в Сирію в 2015 році, яке спочатку було спрямоване на підтримку режиму президента Асада під час громадянської війни, призвело до постійного розміщення там тисяч російських військ.

Восени 2022 року Москва передислокувала частину військ і обладнання з Сирії на українське поле бою, потенційно зробивши їхні війська в Сирії більш уразливими до атак України в регіоні.

Водночас, враховуючи тривалу присутність у регіоні, росіяни створили численні центри вербування для розміщення сирійських найманців в Україні.

Вербування найманців проводиться під наглядом «Центру примирення протиборчих сторін і контролю за переміщенням біженців» з окупованої Росією авіабази Хмеймім.

Там найманцям видають російські паспорти, а потім мобілізують у Збройні сили РФ.

У травні 2023 року керівник ГУР Кирило Буданов пообіцяв «знищити російських військових злочинців у будь-якій точці світу, де б вони не були».

Крім Сирії, український спецназ ГУР продовжує полювання на прокремлівських найманців ПВК Вагнера в Судані.

https://www.kyivpost.com/post/33695

Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 04 июн 2024, 07:30

Warisdeath писал(а):Цікаво, а коли відправляли, то який у них був настрій?
А почему на коленях?? ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Батька Пиночет
Лейтенант
Лейтенант

Где Батька Пиночет » 04 июн 2024, 09:12

Lis1980 писал(а):
04 июн 2024, 07:30
А почему на коленях?? ;)
Скрытый контент! Для просмотра нужно Войти или Зарегистрироваться.
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 04 июн 2024, 23:48

Вони вирішили, що ракета буде бити по АЕС?
:bt: Ну ми ж не іпануті, як вони. Це раз. І, власне, це саме головне.

А два це, а якщо їхнє ППО спрацює так, що щось і полетить на АЕС і раптом, станеться вибух, чи пожежа, то чому він не каже скільки часу треба просидіти у заперті без вікон та дверей? Бо чи помре хтось від радіації, а от без повітря задихнеться точно, ще й обс*реться з переляку.

Дивні ці росіяни. Зранку до ночі вимахувати ЯЗ, а від якоїсь ракети їх штормить. Чого злякалися, лякальщики?

П.С.
А вони що, не в курсі, що цю АЗС будували не будівельники міністерства оборони рф, а спеціалісти, які врахували різні удари?
Мабуть не в курсі. Ну і добре. Трясіться і бійтеся!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 04 июн 2024, 23:52

Ой! Як невдобно вийшло)) Прям неочікувано! Особливо Пургін сподобався :wink: До речі, не знав, що він ще живий.

«Когда все начиналось, я думала Украина уйдет и будет лучше! Но я никогда не думала, что окажусь в таком трэшаке! Больно на эту республику смотреть!»

Жители территории, подконтрольной «ДНР», массово жалуются в соцсетях, что их квартиры без объяснения причин объявляют арестованными, после чего они уже не могут ни получить на них документы, ни продать, ни оформить наследство.
От такого беспредела сдали нервы даже у пропагандистки ДНР Юлии Скубаевой из Енакиева, которая с 2014 поддерживала русский мир, а теперь сорвалась в истерику и заявила, что не ожидала такой подставы от России.
Что ж, я с 2014 предупреждал, что все будет именно так. Но дебилы не слушали

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 05 июн 2024, 00:40

Закономерно и ожидаемо.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 05 июн 2024, 01:06

Lis1980, А вони цього не розуміють!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 06 июн 2024, 00:42

Хуйло снова на арене.. после изучения его генеалогического древа аж с 1600 года и выступления дочек, он дал прессуху.. такой муйни как обычно наговорил, что мама мия!! Пациент безнадежно и неизлечимо болен - только усыпить!!!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»