Донеччина, літо і багато-багато соняшників. Наші дні
Фото: Yan Dobronosov
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Зимний вечер в тыловом городе периода большой войны.
Наш "Ташкент".
Правда бомбят иногда в отличии от Ташкента времён второй мировой.И фронт с фашистами все же ближе.
Базальтові стовпи занесено до 7 чудес України. Побачити це природне диво можна в селі Базальтове Костопільського р-н, де вже понад сто років видобувають базальт, яким вимощено площі європейських столиць. Це місце називають Яновою долиною. Його створила природа, а люди лише доповнили образ, який сьогодні приваблює численні екскурсійні групи та відпочивальників.
Цим стовпам майже 700 млн років. Науковці стверджують, що такого феномену більше ніде немає в світі. Висота базальтових стовпів сягає від 60 см. до 30 м. Після завершення робіт з видобутку каменю деякі стовпи просто залишили як згадку про неперевершені творіння природи. Коли видобуток у цьому кар'єрі закінчили, величезну яму заповнили підземні води. Глибина озера місцями сягає до 30 м. Через гліцериновий склад води та велику кількість водоростей, які оселилися на дні, озеро набуло смарагдового кольору. Хоча офіційно купатися тут заборонено, це не спиняє численних туристів.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Смак піци специфічний. Італійців водити не варто.
Хоча я там в радянські часи спагеті з фаршем під тертим сиром і соусом частіше заказував. Бо в радянському общепіті так не готували.