Написано же, что продался за джинсы, жвачку и кока-колу
Нє-а! За рок-н-ролл, хард рок і хеві-метал!
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
яростно хейтит все советское. Продался американцам за жвачку кока-колу и джинсы. Фу.
Где же все патриоты СССР были в августе 1991 когда за сохранение выступили Янаев ,Крючков ,Язов ????
парадокс но СССР яростно критикуя все американское воспитал несколько поколений ,которые беззаветно любили Америку и ее атрибуты.
Например джинсы ,как говорили тогдашние пенсионеры "жинци".
А ведь это простые рабочие штаны. .спецодежда .
Из грубой ткани.
Но для советских это было что то вытертые джинсы парень и девушка в джинсах ...80-е.
Брежнев который покупал в США и Канаде пшеницу..и любил авто из США.
Теперь то я понимаю что американцам нужен был союз для равновесия и они были против развала потому что кто то очень умный там понимал ,что начнется грабеж и грызня .
Хейтить английское слово.
даже в патриотическом сериале "17 мгновений весны" Шеленберг говорит : я люблю еду и питье изготовленные в Америке.. и курит "Camel"
потому что для советских это считалось круто пачка с верблюдом.
что то Шеленберг реальный в своих мемуарах о таком не пишет хотя он довольно подробно описывает свою жизнь.
солдаты СС курили "Лаки страйк" опять же картинка ,которую нарисовал канадец Рональд Вольстадт.
Кэмел как и лаки страйк сигареты не для богатых. но в союзе это было очень круто.
поэтому вошло в сериал.
В одном соглашусь эрэф этот социальный мутант куда хуже брежневского союза но не сам "брежний" так его звали опять таки пенсионеры того времени ни его помощники не поняли ,
что нужно было каждый месяц пускать в расход несколько тысяч чекистов и партийных чиновников чтобы система была жива .
А могли бы при ссср расстрелять. Вместо пломбира. Всех тех кто вырос тогда и сейчас яростно хейтит все советское. Продался американцам за жвачку кока-колу и джинсы. Фу.
А ще за пральну машину, перфоратор, смартфон-комп, інтернет, нормальне авто, магазини з усім на світі та і все інше.
А саме головне це за свободу! За свободу вибору. Вибору роботи, відпочинку, навчання, їжі, музики, фільмів, одягу, лікаря, міста проживання, якості від підробки до оригіналу, вибору президентів і депутатів!!! За приватну власність, приватні підприємства, за ринок!!!
І знаєш що, dnepr7, в твоєму улюбленому сссрі не вийшло би бути стороннім спостерігачем війни. І розповсюджувати ворожі відео, тексти, як ти зараз це робиш, не вийшло би і речення до кінця дописати.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
dnepr7, І шо?
Ми зараз будемо рівнятися і порівнювати життя свободного світу і життя в диктатурі?
І цей, стидаюся спитати, а інтернет в названі Вами країни звідки прийшов?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Командування Повітряних Сил оприлюднило фото станції РЛС 80К6КС1 «Фенікс-1»
Модернізація РЛС 79К6 «Пелікан», «Фенікс-1» побудована на на новітній елементній базі, здатна працювати автономно, сумісна з роботою всіх наявних радянських ЗРК в Україні, а також з західними системами.
Трикоординатна радіолокаційна станція виявлення “Фенікс-1” була розроблена в Україні та прийнята на озброєння у 2021 році. Станція “Фенікс-1” є подальшим розвитком радарів 79К6 та 80К6 на сучасних твердотільних модулях та з використанням технологій цифрових антенних решіток. Крім того, нова РЛС побудована на новітній елементній базі спеціальних обчислювачів радіолокаційних сигналів, які працюють за розробленими на “НВК “Іскра” високоефективними алгоритмами.
Дальність виявлення та супроводу цілей в радіусі до 400км, час розгортання до 6 хвилин завдяки єдиному причіпному шасі.
Под Авдеевкой погибли 13 тысяч российских военных.
Об этом стало известно американской разведке, пишет Politico. Также, по информации издания, российские военные потеряли там более 220 единиц бронетехники.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Байден підписав виділення Україні 200 млн доларів допомоги
Президент США заявив про це на початку зустрічі із Володимиром Зеленським у Білому домі.
Адміністрація Байдена оголосила про нову безпекову допомогу Україні
Сьогодні Міністерство оборони США оголосило про надання додаткової безпекової допомоги для задоволення критично важливих потреб України у сфері безпеки та оборони. Це оголошення є п'ятдесят третім траншем обладнання, яке адміністрація Байдена надасть Україні з запасів Міністерства оборони, починаючи з серпня 2021 року. Цей пакет включає додаткові засоби протиповітряної оборони, артилерійські боєприпаси, протитанкову зброю та інше обладнання, яке допоможе Україні протистояти російській агресії, що триває.
У цьому пакеті використовується допомога, яка раніше була надана Україні в попередні фінансові роки в рамках президентських повноважень (PDA), але залишилася після процесу переоцінки PDA.
Можливості цього пакету на суму до 200 мільйонів доларів США включають
- Ракети AIM-9M для протиповітряної оборони;
- компоненти системи протиповітряної оборони;
- додаткові боєприпаси для високомобільних артилерійських ракетних систем (HIMARS);
- 155-мм і 105-мм артилерійські снаряди;
- високошвидкісні протирадіолокаційні ракети (HARM);
- ракети до ПТРК TOW;
- протитанкові системи Javelin та AT-4;
- понад 4 мільйони боєприпасів для стрілецької зброї;
- боєприпаси для знешкодження перешкод;
- обладнання для захисту критично важливої національної інфраструктури;
- запасні частини, генератори, технічне обслуговування та інше допоміжне обладнання.
У тісній співпраці зі своїми союзниками і партнерами Сполучені Штати продовжують підтримувати найбільш нагальні потреби України на полі бою, в тому числі можливості, необхідні для захисту українського цивільного населення та інфраструктури від безперервних повітряних атак з боку росії. Лідерство США залишається важливим для підтримки коаліційних зусиль близько 50 союзників і партнерів, які зараз підтримують Україну. Ця підтримка дозволила українським силам захистити свій суверенітет і незалежність.
Вкрай важливо, щоб Конгрес якнайшвидше вжив заходів і ухвалив додатковий запит Президента щодо національної безпеки, щоб забезпечити Україні можливість консолідувати і розширити свої здобутки на полі бою.
Безпекова допомога Україні залишається розумною інвестицією в нашу національну безпеку. Вона стримує потенційну агресію в інших частинах світу, водночас зміцнюючи нашу оборонно-промислову базу та створюючи висококваліфіковані робочі місця для американського народу.
Після зустрічі президент США Джо Байден і президент України Володимир Зеленський провели спільну пресконференцію у Білому домі.
Байден наголосив, що не відмовиться від підтримки України. За його словами, росія святкувала, коли республіканці заблокували допомогу Україні.
"Ми повинні довести, що путін не правий. Мене шокує, що ми говоримо про це знову, але ми маємо розуміти, що росія святкує, коли республіканці блокують допомогу Україні. Якщо вас відзначає російська пропаганда, то потрібно подумати ще раз про те, що ви робите. Історія нас судитиме нас за те, як ми боронили свободу", – сказав президент США.
Голос республіканців, які виступають проти допомоги Україні він назвав не чисельним. Є потужна двопартійна підтримка. Перемовини щодо фінансування тривають.
США прагнуть перемоги України у війні з росією, заявив Джо Байден
- США хочуть, щоб Україна захищалася чи щоб вона виграла війну?
- Ми хочемо, щоб Україна перемогла у війні. Як сказано в статуті ООН, захистила свій суверенітет
Так президент США Джо Байден відповів на запитання журналіста під час спільної пресконференції з Володимиром Зеленським
У свою чергу, Зеленський сказав, що Україна не готова віддати території і людей — це божевілля, зрада бога і громадян, які живуть в окупації. Україна боротиметься далі.
"Це не по-християнськи. Ми говоримо про живих людей, яких вбивають, ґвалтують. Віддати територію – віддати дітей. Чи готові ті люди, які говорять про це, віддати своїх дітей терористам?", - сказав Зеленський.
Президент України заявив, що відчуває підтримку від Байдена і від Сенату. Сигнали під час зустрічі були більш ніж позитивні.
Однак Зеленський наголосив, що лише підтримки та позитивних слів недостатньо.
Функция интернета как и телевизора или радио информация . Развлечение .но в интернете большое плюс :вы имеете право выбора!! Что хотите то читаете или смотрите .
Вот главное его преимущество .
И возможность посмотреть или послушать любимый фильм музыку.
Найти то что интересно
(с)
"примерньіе точки ударов : район моста патона , район тєц5 , район метро олимпйское, район метро демївская .
бьют просто по городу. там нет нчего даже приблизительно военного.
охренеть будет , если таки пробьют пво .
полтонньі бч в жилую застройку на печерске...... ночью......"
Кацапы готовят террор мирняка, чтобы ещё больше пошатнуть уже и так шатающееся.. ((
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Функция интернета как и телевизора или радио информация . Развлечение .но в интернете большое плюс :вы имеете право выбора!! Что хотите то читаете или смотрите .
Вот главное его преимущество .
И возможность посмотреть или послушать любимый фильм музыку.
Найти то что интересно
Но очень многие проводят бесцельно время в социальных сетях или листая ленты на смартфоне. Это - зависимость и бегство от реальности.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
Я розумію, що відбір в цю партію проходив по особливому списку селекції. Від меншого довбойоба невігласа до найбільшого, але ця сука членкиня вже занадто загралася. А той, хто її танцює, дуже переграє, це вже перебор.
Понад 40 тисяч окупантів кинули воювати на Авдіївський напрямок. Без їжі та води, багато обморожених, але все одно вони йдуть вперед. Свого керівництва бояться більше за смерть.
Поповнюють втрати неекіпірованим російським особовим складом. Є випадки, коли шоломи, бронежилети вони знімають із мертвих окупантів на полі бою. Також загарбники активізували під Авдіївкою бронетехніку – як стару, так і досить нові екземпляри.
Однак воїни 47 окремої механізованої бригади продовжують ліквідовувати у колосальних масштабах ворожу піхоту та їх техніку.
На цьому відео, яким з нами поділилися бійці 25 окремого штурмового батальйону можете бачити одну з посадок на цьому напрямку. Відео свіже, але якщо зараз зробити ще один обліт, трупів окупантів буде вже в рази більше.
Вірте в ЗСУ!
Підтримуйте свою армію!