Украина-реалии New
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Ідентифіковано понад 2,2 тис. чоловіків, які втекли з країни завдяки системі "Шлях"
Журналісти дослідили використання системи "Шлях" та виявили сотні громадських організацій і благодійних фондів, причетних до втечі з країни чоловіків призовного віку.
NGL.media зазначає, що "послуга" коштує на чорному ринку 3-5 тис. доларів з особи, тому насправді йдеться про десятки мільйонів доларів. Видання не публікує прізвище ухилянтів, натомість зосередившись на дослідженні громадських і благодійних організацій, які свідомо чи несвідомо сприяли їм, подаючи відповідні клопотання у ЛОВА.
"Рекордсменами" дослідження стали дві організації, які ведуть діяльність за однією адресою у місті Миколаїв Львівської області – місцевий осередок всеукраїнського товариства "Просвіта" і ГО "Театр Хліб".
Журналісти дослідили використання системи "Шлях" та виявили сотні громадських організацій і благодійних фондів, причетних до втечі з країни чоловіків призовного віку.
NGL.media зазначає, що "послуга" коштує на чорному ринку 3-5 тис. доларів з особи, тому насправді йдеться про десятки мільйонів доларів. Видання не публікує прізвище ухилянтів, натомість зосередившись на дослідженні громадських і благодійних організацій, які свідомо чи несвідомо сприяли їм, подаючи відповідні клопотання у ЛОВА.
"Рекордсменами" дослідження стали дві організації, які ведуть діяльність за однією адресою у місті Миколаїв Львівської області – місцевий осередок всеукраїнського товариства "Просвіта" і ГО "Театр Хліб".
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Ще про Шуфрича.
Залишу два відео в одному пості, вони короткі, тема та сама.
Залишу два відео в одному пості, вони короткі, тема та сама.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Шуфрича сношають по взрослому, без трусов, ст. 111 - держ зрада соответственно поехал в кпз без возможности застави.
-
- Полковник
Украина-реалии New
Фраза "кто ещё не пиздил Шуфрича" заиграла новыми красками.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
(с)
Все плинне.
Цю школу побудував мій дід. Він був її директором і поклав здоров'я на організацію будівництва повністю нової будівлі за останнім словом тодішньої науки. І я навіть встиг у ній трішки повчитися. А сьогодні дві російські авіабомби поклали цій історії край. Отож, чи варто було йому тоді витрачати нерви і підривати здоров'я?..
Війна змусила багато чого переосмислити. Матеріальна основа життя виявилась крихкою, багато знайомих за лічені тижні втратили все, що накопичували десятиліттями.
Як не дивно, але етика руйнування і насильства парадоксально виявилася більш життєствердною і спрямованою у майбутнє, ніж етика творчої праці. Ліквідуй двох ворогів - і в них не народиться четверо дітей. І тоді твої діти спатимуть спокійно. Навчи своїх дітей ненавидіти, нехай в них не дрогне рука - і онукам твоїм буде добре.
Будинки, квартири, машини, навіть освіта - все плинне. Немає більшої і кращої інвестиції у майбутнє наших дітей, ніж знищення ворогів.
Хто поки-що не воює - задонатьте на ЗСУ. Слава Нації! Смерть ворогам!
Все плинне.
Цю школу побудував мій дід. Він був її директором і поклав здоров'я на організацію будівництва повністю нової будівлі за останнім словом тодішньої науки. І я навіть встиг у ній трішки повчитися. А сьогодні дві російські авіабомби поклали цій історії край. Отож, чи варто було йому тоді витрачати нерви і підривати здоров'я?..
Війна змусила багато чого переосмислити. Матеріальна основа життя виявилась крихкою, багато знайомих за лічені тижні втратили все, що накопичували десятиліттями.
Як не дивно, але етика руйнування і насильства парадоксально виявилася більш життєствердною і спрямованою у майбутнє, ніж етика творчої праці. Ліквідуй двох ворогів - і в них не народиться четверо дітей. І тоді твої діти спатимуть спокійно. Навчи своїх дітей ненавидіти, нехай в них не дрогне рука - і онукам твоїм буде добре.
Будинки, квартири, машини, навіть освіта - все плинне. Немає більшої і кращої інвестиції у майбутнє наших дітей, ніж знищення ворогів.
Хто поки-що не воює - задонатьте на ЗСУ. Слава Нації! Смерть ворогам!
-
- Полковник
Украина-реалии New
(С)
Вчора в суді Шуфріч постійно згадував всує Порошенко. Це настільки прозорий натяк на те, що вони співпрацюють з моногаремом проти ЄС, що аж смішно. Шуфріч якби волає "я ж свій, ми ж домовлялись! нормально ж сідєлі!" Поки не зрозуміло, що зевиблядків змусило зробити таку піар-акцію.
Вчора в суді Шуфріч постійно згадував всує Порошенко. Це настільки прозорий натяк на те, що вони співпрацюють з моногаремом проти ЄС, що аж смішно. Шуфріч якби волає "я ж свій, ми ж домовлялись! нормально ж сідєлі!" Поки не зрозуміло, що зевиблядків змусило зробити таку піар-акцію.
-
- Полковник
Украина-реалии New
Идея быть по силовым подстанциям изначально ошибка. Нужно уничтожать агрегаты на ТЭЦ которые восстановить невозможно ибо это штучное производство на заказ. А для этого мощности нужны серьезные - бетонобойные боеголовки 500 кг и не одна.Александр Сергеевич Перижняк писал(а): ↑15 сен 2023, 23:34dnepr7, на сколько этого хватит ?
Нужно не просто выпускать металлолом .
Нужно попадать по силовым подстанциям . А точность калибров и утюгов весьма условна .
Да но по 250 утюгов ежедневно . Иначе толку не будет .
Самое основное то что он сюда залез и застрял .
А теперь надо либо отползать или продолжать ненужную войну .
Их пенсии зарплата сгорает в пламени войны.
Тот что РФ нарастила производство ракет и одновременно снизила их расход означает только одно - зимой нас ждет блекаут. Настоящий - на месяцы.
-
- Полковник
Украина-реалии New
dnepr7, кроме ТЭЦ есть ещё и АЭС .
Ракеты не точны .
Бить по АЭС ..
Тогда нужно хотя бы месяц каждый день выплевывать по по 50-60 ракет плюс массированно атаки утюгами и не 20-30 ,а сотня .
По каждому городу . Крупному городу .
Про силовые подстанции и блекаут говорил как раз энергетик .
Были же попадания по приднепровской ТЭЦ .
И ? Троллейбус шестого маршрута ходил даже в тот день .
А вообще интересно,что когда в Днепре не ходил электротранспорт ,в Запорожье он продолжал свою работу ...
А Запорожье накрывают постоянно более дешёвые С-300 и С-400 .
Но опять таки ракета хрупкая и неточная.
Она разлетается в клочки .
Летит такая тлеющая "звёздочка" и дымок ...
Потому что задача зенитной ракеты сбить объект с курса или вызвать детонацию боеголовки или ракетного топлива .
Может быть блекаут не спорю.
Но это не поможет продвижению на фронте .
Проверено двумя войнами .
Читал я прогноз аналитиков на эту зиму.
Зависит от Запада закроют они глаза или нет .
Теоретически он мог бы устроить блекаут и прошлой зимой .
Нарастила производство .
У нас ведь нет на руках точных данных .
Статистики расхода ракет количества произведенных ракет .
Дроны дешевле и эффективнее .
Сейчас мы по сути наблюдаем настоящую революцию Дронов .
Ракета ,самолёт это очень дорого . И очень не точно . Учитывая технологии .
Тогда надо и по ГРЭС .
Да там много чего надо .
Не знаю ,пока не вижу ничего .
Аналитики молчат .
Будет сложно будет сложно .
Так и я могу сказать .
У нас всегда все сложно .
В Никополе не было воды протянули есть .в селах только техническая .
То есть крупные города нужно будет что то делать . Тот же Днепр . Киев и так далее .
Ракеты не точны .
Бить по АЭС ..
Тогда нужно хотя бы месяц каждый день выплевывать по по 50-60 ракет плюс массированно атаки утюгами и не 20-30 ,а сотня .
По каждому городу . Крупному городу .
Про силовые подстанции и блекаут говорил как раз энергетик .
Были же попадания по приднепровской ТЭЦ .
И ? Троллейбус шестого маршрута ходил даже в тот день .
А вообще интересно,что когда в Днепре не ходил электротранспорт ,в Запорожье он продолжал свою работу ...
А Запорожье накрывают постоянно более дешёвые С-300 и С-400 .
Но опять таки ракета хрупкая и неточная.
Она разлетается в клочки .
Летит такая тлеющая "звёздочка" и дымок ...
Потому что задача зенитной ракеты сбить объект с курса или вызвать детонацию боеголовки или ракетного топлива .
Может быть блекаут не спорю.
Но это не поможет продвижению на фронте .
Проверено двумя войнами .
Читал я прогноз аналитиков на эту зиму.
Зависит от Запада закроют они глаза или нет .
Теоретически он мог бы устроить блекаут и прошлой зимой .
Нарастила производство .
У нас ведь нет на руках точных данных .
Статистики расхода ракет количества произведенных ракет .
Дроны дешевле и эффективнее .
Сейчас мы по сути наблюдаем настоящую революцию Дронов .
Ракета ,самолёт это очень дорого . И очень не точно . Учитывая технологии .
Тогда надо и по ГРЭС .
Да там много чего надо .
Не знаю ,пока не вижу ничего .
Аналитики молчат .
Будет сложно будет сложно .
Так и я могу сказать .
У нас всегда все сложно .
В Никополе не было воды протянули есть .в селах только техническая .
То есть крупные города нужно будет что то делать . Тот же Днепр . Киев и так далее .
-
- Полковник
Украина-реалии New
dnepr7, они писали что под угрозой блекаута Центр и Север .
Запад реверс из Европы .
Энергетики .
Аналитика от них .
Запад реверс из Европы .
Энергетики .
Аналитика от них .
-
- Полковник
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Як, як? Відсутність критичного мислення, поломка причинно-наслідкового зв'язку.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Чому корупція в Україні стала більшою, ніж за часів Януковича? Чому влада так нервувє через соцопитування? Наскільки затягнеться війна та кому це вигідно? Чи будуть вибори в Україні у 2024 році та хто може прийти до влади? Які технології використає влада? На ці та інші питання відповів політолог, керівник експертної групи Бюро аналізу політики Віктор Бобиренко.
0:00 Вступ.
02:27 В Україні кількість корупційних скандалів більша, ніж за часи Януковича
06:29 Банкова хоче обдурити союзників
11:06 Українських військових демотивує корупція
22:39 На Банковій хочуть затягнути війну
35:58 Зеленський буде просувати паралельний проект на виборах
44:55 Не повернуться 4 млн громадян
0:00 Вступ.
02:27 В Україні кількість корупційних скандалів більша, ніж за часи Януковича
06:29 Банкова хоче обдурити союзників
11:06 Українських військових демотивує корупція
22:39 На Банковій хочуть затягнути війну
35:58 Зеленський буде просувати паралельний проект на виборах
44:55 Не повернуться 4 млн громадян
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Наше будущее в ЕС.. ;)
"Польша точно не согласится на вступление Украины в Евросоюз без эмбарго на украинскую агропродукцию", - заявил польский министр сельского хозяйства Роберт Телус.
"Киев в ответ на запрет ввоза украинского зерна может ввести ограничения на ввоз фруктов и овощей из Польши", - заявил замминистра экономики Тарас Качка.
"Польша точно не согласится на вступление Украины в Евросоюз без эмбарго на украинскую агропродукцию", - заявил польский министр сельского хозяйства Роберт Телус.
"Киев в ответ на запрет ввоза украинского зерна может ввести ограничения на ввоз фруктов и овощей из Польши", - заявил замминистра экономики Тарас Качка.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Наша недавняя история
(С)
Кого? Першим викупив пивзавод власник концерну "ДБС індастрі компані". А в 1994 році несподівано загинув. А потім власником став Павленко. І несподівано вмер від отруєння. А потім власником став син Павленко і несподівано його вбили. А потім власником став Ахмєтов. Досі живий.
(С)
Кого? Першим викупив пивзавод власник концерну "ДБС індастрі компані". А в 1994 році несподівано загинув. А потім власником став Павленко. І несподівано вмер від отруєння. А потім власником став син Павленко і несподівано його вбили. А потім власником став Ахмєтов. Досі живий.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Що це?

Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Все для фронта, все для Победы!! )))))Warisdeath писал(а):Що це?
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Lis1980, Це ж наскільки треба бути залежним від хазяїна, щоб виконувати таку дурню
і при цьому корчити із себе свободного журналіста?
А завтра гівна на стіл покладуть і скажуть, що то шоколад, вони теж будуть головами кивати і погоджуватися? Звичайно, що будуть. Вони ж вільні і свободні, ага.
Птфу, гидко

А завтра гівна на стіл покладуть і скажуть, що то шоколад, вони теж будуть головами кивати і погоджуватися? Звичайно, що будуть. Вони ж вільні і свободні, ага.
Птфу, гидко
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Боюсь, что это не указание сверху, а они сами придумали.. креативщики хреновы!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |